Bewustzijn

Overweldigende respons op project voor leylijnen

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik wil beginnen met iedereen heel hartelijk te bedanken voor het reageren op onze oproep om te helpen de gewijde energie naar Planeet Aarde te herstellen.

Wanneer deze energie volledig hersteld is zal het vele kwalen waaraan jullie lijden verwijderen. Jullie lichaam heeft deze energie nodig om een volwaardig en gezond leven te leiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het zal er ook voor zorgen dat gewassen groeien en goed, gezond voedsel met zuivere energie erin produceren. Dit werd jullie ontzegd en jullie moesten vechten om te overleven.

Jullie respons was overweldigend. Bedankt.

Dit is een gezamenlijke inspanning. Beide kanten van het leven zijn erbij betrokken. Elk levend wezen op Aarde zal ervan profiteren. Je zult een volledige transformatie ervaren van alles dat nu duister en negatief is naar licht en harmonie in alles.

De timing moest goed zijn. Jullie moesten voldoende ontwaakt zijn om te slagen. De Cabal zal vele hindernissen op jullie pad plaatsen: beschouw ze als zodanig, negeer ze of navigeer er omheen. Laat niets dit werk afremmen of voorkomen. De toekomst van het menselijk ras hangt nu van jullie en jullie input af. Ieders’ input wordt hogelijk geapprecieerd. Ik vraag jullie allen de tijd te nemen en in je op te nemen wat Mark heeft geschreven over het onderwerp leylijnen.

Lees hier de laatste update van Mark.

Jullie zullen mettertijd horen hoe te handelen met betrekking tot de leylijnen. We zullen de datum kiezen waarop jullie je inspanningen voor de gewijde energieën van jullie planeet zullen combineren. Dit geeft jullie de gelegenheid om jezelf bekend te maken met wat er van jullie wordt verwacht. Het zal jullie eveneens in staat stellen met elkaar in contact te komen, zodat elk land een team heeft dat klaar staat en bereid is samen te werken bij dit project. Neem de tijd om dit onderwerp te bestuderen, te onderzoeken en er aan te wennen.

Samen zullen we dit zo snel en competent mogelijk laten gebeuren. We doen een open invitatie aan elk land om deel te nemen aan deze unieke taak om jullie planeet te herstellen. Doe dit met liefde in je hart: liefde voor de mensheid en jullie prachtige planeet.

Dit zijn de landen die al meedoen. Als je eigen land hieronder niet genoemd wordt, overweeg dan alsjeblieft om met ons mee te doen.

Albanië, Argentinië, Australië, België, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Bulgarije, Cambodja, Canada, China, Corsica, Costa Rica, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, Egypte, El Salvador, Engeland, Filippijnen, Frankrijk, Griekenland, India, Ierland, Italië, Japan, Korea, Kroatië, Luxemburg, Macedonië, Mexico, Micronesië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Pakistan, Polen, Portugal, Rusland, Schotland, Servië, Slovenië, Spanje, Swaziland, Thailand, Tsjechië, Turkije, Verenigde Staten, Wales, Zweden, Zuid Afrika, Zwitserland.

Dit is niet slechts één gebeurtenis. We willen onderhoud aan de leylijnen op een regelmatige basis uitvoeren. We kunnen niet toestaan dat deze energie ooit nog voor jullie wordt afgesloten. Ik laat jullie nu met rust, zodat jullie de tijd hebben om Marks woorden te lezen.

Bron: Montaguekeen.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Wat een geweldig initiatief; doet het mij aan de Maitreya-belofte denken en welke stelt dat bij ‘Verklaringsdag(De dag dat de Wereldleraar Maitreya via de Internationale Media zich bekend zal maken) er ook miljoenen spontane genezingen zullen gaan plaatsvinden.

Marita van den Berge
Marita van den Berge
10 jaren geleden

Lieve mensen,

Super idee het in kaart brengen en verzorgen van de leylijnen. Het boek “Fysica der Heiligheid” van Sietske van der Tuin, over leylijnen, hij benoemt veel plaatsen ook, is zeker van dienst in deze !

Hartelijke groet, Marita

GiordanoB
GiordanoB
10 jaren geleden

Hèhè,wat een gerustellend artikel zeg!,als je alleen al kijkt naar de ziektekosten van tegenwoordig…

macbikopro
macbikopro
10 jaren geleden

Overweldigend? Waar hebben we het dan over?

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x