Homepagina » Bewustzijn » Overweldigende respons op project voor leylijnen
Montague Keen

Overweldigende respons op project voor leylijnen

Ik wil beginnen met iedereen heel hartelijk te bedanken voor het reageren op onze oproep om te helpen de gewijde energie naar Planeet Aarde te herstellen.

Wanneer deze energie volledig hersteld is zal het vele kwalen waaraan jullie lijden verwijderen. Jullie lichaam heeft deze energie nodig om een volwaardig en gezond leven te leiden.

Het zal er ook voor zorgen dat gewassen groeien en goed, gezond voedsel met zuivere energie erin produceren. Dit werd jullie ontzegd en jullie moesten vechten om te overleven.

Jullie respons was overweldigend. Bedankt.

Dit is een gezamenlijke inspanning. Beide kanten van het leven zijn erbij betrokken. Elk levend wezen op Aarde zal ervan profiteren. Je zult een volledige transformatie ervaren van alles dat nu duister en negatief is naar licht en harmonie in alles.

De timing moest goed zijn. Jullie moesten voldoende ontwaakt zijn om te slagen. De Cabal zal vele hindernissen op jullie pad plaatsen: beschouw ze als zodanig, negeer ze of navigeer er omheen. Laat niets dit werk afremmen of voorkomen. De toekomst van het menselijk ras hangt nu van jullie en jullie input af. Ieders’ input wordt hogelijk geapprecieerd. Ik vraag jullie allen de tijd te nemen en in je op te nemen wat Mark heeft geschreven over het onderwerp leylijnen.

Lees hier de laatste update van Mark.

Jullie zullen mettertijd horen hoe te handelen met betrekking tot de leylijnen. We zullen de datum kiezen waarop jullie je inspanningen voor de gewijde energieën van jullie planeet zullen combineren. Dit geeft jullie de gelegenheid om jezelf bekend te maken met wat er van jullie wordt verwacht. Het zal jullie eveneens in staat stellen met elkaar in contact te komen, zodat elk land een team heeft dat klaar staat en bereid is samen te werken bij dit project. Neem de tijd om dit onderwerp te bestuderen, te onderzoeken en er aan te wennen.

Samen zullen we dit zo snel en competent mogelijk laten gebeuren. We doen een open invitatie aan elk land om deel te nemen aan deze unieke taak om jullie planeet te herstellen. Doe dit met liefde in je hart: liefde voor de mensheid en jullie prachtige planeet.

Dit zijn de landen die al meedoen. Als je eigen land hieronder niet genoemd wordt, overweeg dan alsjeblieft om met ons mee te doen.

Albanië, Argentinië, Australië, België, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Bulgarije, Cambodja, Canada, China, Corsica, Costa Rica, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, Egypte, El Salvador, Engeland, Filippijnen, Frankrijk, Griekenland, India, Ierland, Italië, Japan, Korea, Kroatië, Luxemburg, Macedonië, Mexico, Micronesië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Pakistan, Polen, Portugal, Rusland, Schotland, Servië, Slovenië, Spanje, Swaziland, Thailand, Tsjechië, Turkije, Verenigde Staten, Wales, Zweden, Zuid Afrika, Zwitserland.

Dit is niet slechts één gebeurtenis. We willen onderhoud aan de leylijnen op een regelmatige basis uitvoeren. We kunnen niet toestaan dat deze energie ooit nog voor jullie wordt afgesloten. Ik laat jullie nu met rust, zodat jullie de tijd hebben om Marks woorden te lezen.

Bron: Montaguekeen.com

Gerelateerd:Vond je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Wat een geweldig initiatief; doet het mij aan de Maitreya-belofte denken en welke stelt dat bij ‘Verklaringsdag(De dag dat de Wereldleraar Maitreya via de Internationale Media zich bekend zal maken) er ook miljoenen spontane genezingen zullen gaan plaatsvinden.

  0 likes
 2. Marita van den Berge

  Lieve mensen,

  Super idee het in kaart brengen en verzorgen van de leylijnen. Het boek “Fysica der Heiligheid” van Sietske van der Tuin, over leylijnen, hij benoemt veel plaatsen ook, is zeker van dienst in deze !

  Hartelijke groet, Marita

  0 likes
 3. Hèhè,wat een gerustellend artikel zeg!,als je alleen al kijkt naar de ziektekosten van tegenwoordig…

  0 likes
 4. Overweldigend? Waar hebben we het dan over?

  0 likes
 5. [quote name=”Kalki”]Wat een geweldig initiatief; doet het mij aan de Maitreya-belofte denken en welke stelt dat bij ‘Verklaringsdag(De dag dat de Wereldleraar Maitreya via de Internationale Media zich bekend zal maken) er ook miljoenen spontane genezingen zullen gaan plaatsvinden.[/quote]
  Hou toch op man daar wachten “we” ook al weer ruim 25 jaar op Dat soort kul was al te horen in het pre internettijdperk.

  achter een vermeend messias aanlopen … das pas dom….

  0 likes
 6. Prima actie en voor de ongelovige onder ons zou ik zeggen baat het niet dan schaad het niet, dus wat let je om je licht eens op te steken en te kijken wat er gebeurd als je mee doet en denkt. Om zonder iets te proberen negatief te zijn is je kop in het zand steken. Ik zou de vergelijking van een grote school vissen willen gebruiken. Een vis van de school maak weinig kans op overleven in de oceaan. Maar door met zijn alle dezelfde gedachten en energie te gebruiken wordt de school vissen groter en sterker. De NWO wil ons allemaal uit elkaar drijven omdat we dan beter te controleren zijn.

  Door een te worden met moeder aarde worden we onafhankelijk van de NWO en kunnen we net als de school vissen beter voor elkaar zorgen. De bullies (NWO) krijgen een trap onder de kont en mogen pas terug komen als ze weer kunnen delen en liefde geven. Kunnen ze dat niet dan gaan ze maar lekker onder de steen zitten waar ze onderuit zijn gekropen. Moeder aarde zal hen pas weer helpen wanneer ze het rechte pad weer hebben gevonden.

  Weetje dat vele kerncentrales op dit soort belangrijken punten van energie zijn gebouwd. Zou de NWO proberen deze energie velden te vernietigen? Zoek het maar eens op dan zul je zien dat kerncentrales vaak op plaatsen worden gebouwd die speciale energie velden hebben. Toch eigenlijk van de gekke dat het NWO dit al vele tientallen jaren weten en het volk er geen flauw idee van heeft. Ga zo door Niburu jullie zijn heel goed aan de weg aan het timmeren.

  0 likes
 7. Die leykijnen zijn een soort zenuwsysteem van de aardepaneet als een levend wezen een hemellichaam.

  0 likes
 8. ik vraag mij in deze toch echt serieus af hoe een situatie als in fukushima hierin past, waarbij zeer veel radioactiviteit dage;lijks vrijkomt de pacific ocean al zo langzamerhand geen leven meer bevat en de rest van onze mooie aarde langzaam maar zeker geheel een radioactieve bol aan het worden is…. een volwaardig en gezond leven lijden… in een zwaarradioactieve vervuilde omgeving??

  0 likes
 9. [quote name=”Ruud”][quote name=”Kalki”]Wat een geweldig initiatief; doet het mij aan de Maitreya-belofte denken en welke stelt dat bij ‘Verklaringsdag(De dag dat de Wereldleraar Maitreya via de Internationale Media zich bekend zal maken) er ook miljoenen spontane genezingen zullen gaan plaatsvinden.[/quote]
  Hou toch op man daar wachten “we” ook al weer ruim 25 jaar op Dat soort kul was al te horen in het pre internettijdperk.

  achter een vermeend messias aanlopen … das pas dom….[/quote]

  Het kan genuanceerder, ongeduld snap ik.
  Ten tijde van Abraham in het oude testament, werd gewag gemaakt van de komst van Christus, 3000jaar heeft het toen nog geduurd. Wil er een nieuwe impuls op aarde komen dan moest er in het geval van De Christus een volk ontstaan om deze Christus voort te brengen. Net zo als we nu na zo’n 2000 jaar wakker worden van wat Christus heeft voorgeleefd en gezegd.In die lange perioden ontwikkelt een volk nieuwe psychische mogelijkheden. In dit geval is dit 2000 jaar doen over scherp kunnen denken en dat denken vervolgens gaan gebruiken om Geestelijke/spirituele waarheden te ontwikkelen in je zelf. Je hebt dus de mogelijkheid en de kracht in je spirituele wegen te bewandelen en je omhoog te werken uit de zwaarte van de planeet.Veel geluk en warmte in je hart gewenst.

  0 likes
 10. Kalki, De Maitreya die komt laat nog een lange tijd op zich wachten.
  Hij is de verwachtte Maitreya Boeddha.
  Er wordt gezegd dat dit de Boeddha is die ons bekend is, maar dan in een nog verhevener staat door verdere ontwikkeling. Maar eerst moet de mens zich verder ontwikkelen in hoge spirituele vermogens.

  0 likes
 11. Op kruispunten van leylijnen bevinden zich ook de aardechacra’s. of krachtplekken.
  Je vind ze overal.
  Ik heb enkele jaren geleden veel kerken bezocht omdat of het altaar of de toren, of de crypte onder de kerk zich bevond op zo’n plek, krachtpunt.
  voordat Europa door de romeinen gekerstend werd bevonden zich op deze krachtpunten de heilige plaatsen , ook wel altaren waar de oorspronkelijk bevolking hun rituelen hielden.
  Rome bouwde kerken maar de bevolking ging er niet binnen!
  toen bedacht rome zijn kerken te bouwen op deze punten en toen kwamen de mensen wel in de kerken.voor hun heilige diensten. Wil je echt zo’n kracht ervaren dan is er de grote cathedraal, (de plaatsnaam schiet me zo niet tebinnen)in Frankrijk 80 km ten noorden van Parijs, maar ze ligt op de hoofdleylijn die van heilige plekken in Ierland naar Israel loopt! De druiden etc. in Ierland hebben dan ook veel te maken met het vroege christendom 2000 jaar geleden. In Nederland staan de meeste kerken op een kruispunt van leylijnen en je kunt daar de energie voelen die in uit de aarde stroomt.

  0 likes
 12. overweldigend is dat er zoveel mensen zijn die geen binding meer hebben met de aarde
  zolang de mens geen verbinding zoekt zullen voor die mensen de leylijnen niets betekenen

  0 likes
 13. [quote name=”lies”]ik vraag mij in deze toch echt serieus af hoe een situatie als in fukushima hierin past, waarbij zeer veel radioactiviteit dage;lijks vrijkomt de pacific ocean al zo langzamerhand geen leven meer bevat en de rest van onze mooie aarde langzaam maar zeker geheel een radioactieve bol aan het worden is…. een volwaardig en gezond leven lijden… in een zwaarradioactieve vervuilde omgeving??[/quote]
  #lies.Iets verder kijken dan je neus 1000 de oranje rode en witte bollen worden overal in de wereld gezien. Waarom en wat zijn het?Zelf noem ik het ruimte taxi,s dit zijn elementtalen dus elven kabouters engelen.Zij zijn de beschermers van al het leven op de planeet.Leylijnen worden constant schoon gemaakt straling geneutraliseerd.De z,g straling waar men mee schermt is bangmakerij.Alle nucliere wapens werken al jaren niet meer ook geneutraliseerd.Dit artikel en de vraag om de hulp van de gehele mensheid is alleen maar goed te noemen,daar alles een is en collectief kunnen wij de gehele wereld naar een paradijs brengen,Bepaalde zeeen raken leeg klopt maar dat heeft een geheel andere reden.Er gaat heel veel nieuw en vruchtbaar land omhoog komen uit de zeeën ATLANTIS en het land MU .Het zeeleven is zich daar van bewust en verplaatst zich .naar rustiger plaatsen.De cabal is zich terdege bewust van wat komen gaat .en tracht het gebeuren af te remmen. door angst te zaaien en desinformatie te verspreiden.Er is zoveel hulp aanwezig,rond de aarde en in de hollow earth en de binnen aardse rijken.Mijn advies aan mensen is altijd geweest .Eerst geloven en als je dat kan krijg je het te zien.En wie weet wordt er eerder dan je denkt gevraagd of je met hun een tochtje door de ruimte wilt maken.Adembenemend mooi.

  0 likes
 14. Kom op Niburu…. serieus? Na Salusa nu Veronica Keen die namens haar overleden man Montague ons wel even zal vertellen hoe het zit en wat we moeten doen?

  Trap er toch niet in mensen…. het is gewoon weer de volgende hoax. Het verbijsterd mij telkens weer hoe snel veel mensen dit soort verhaaltjes als de waarheid gaan zien. Plaats er op z’n minst eens wat vraagtekens bij zou ik zeggen.. een beetje kritisch denken kan echt geen kwaad.

  0 likes
 15. Ik blijf het jammer vinden dat op zo’n goede site als niburu.NL die channeling toch weer opduikt.Het is als een drol in een fruitschaal.

  0 likes
 16. [quote name=”Tinus”]Ik blijf het jammer vinden dat op zo’n goede site als niburu.NL die channeling toch weer opduikt.Het is als een drol in een fruitschaal.[/quote]

  Is zelfreflectie!
  Tip: buiten de box blijven, leeft veel makkelijker.

  0 likes
 17. Ik vind het schandalig dat jullie dit doen!! Knoeien met de aarde op grote schaal is nóóit goed. Door de energieën naar jullie hand te zetten, zijn jullie geen haar beter dan HAARP!!

  Blijf van die energieën af en laat de natuur zijn *natuurlijke* gang gaan!

  0 likes
 18. [quote name=”Liquid”]Kom op Niburu…. serieus? Na Salusa nu Veronica Keen die namens haar overleden man Montague ons wel even zal vertellen hoe het zit en wat we moeten doen?

  Trap er toch niet in mensen…. het is gewoon weer de volgende hoax. Het verbijsterd mij telkens weer hoe snel veel mensen dit soort verhaaltjes als de waarheid gaan zien. Plaats er op z’n minst eens wat vraagtekens bij zou ik zeggen.. een beetje kritisch denken kan echt geen kwaad.[/quote]

  Nee, ik vind het goed dat het wordt geplaatst. Het is voor mij vermaak.

  Dat niets, maar dan ook helemaal niets van de voorspellingen en beweringen houtsnijden of uitkomen, is toch echt aan de volger om dat te doorzien. Wie weet zal een enkeling die zich al jaren laaft aan deze figuren, ineens tot de conclusie komen dat zijn/haar persoonlijke situatie niets is verbeterd, omdat afwachten en passief zijn de boodschap is van deze profeten.

  We willen immers niet dat we aan het einde van ons leven tot de conclusie kunnen komen dat dit leeg en nutteloos is geweest.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

'Belangrijk document' over buitenaardse vaartuigen gelekt. Is dit de smoking gun?

‘Belangrijk document’ over buitenaardse vaartuigen gelekt. Is dit de smoking gun?

Er is een onthullend document opgedoken over ...

Immense graancirkel verschenen in Frankrijk. Bekijk deze indrukwekkende beelden

Immense graancirkel verschenen in Frankrijk. Bekijk deze indrukwekkende beelden

Een Franse boer heeft woensdag een immense ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.