Great ResetMens en Dier

Arts over pupillen van Klaus Schwab: ‘Is het geen tijd voor een aanklacht wegens landverraad?’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Klaus Schwab kan veel premiers tot zijn entourage rekenen. De Belgische premier Alexander De Croo is bijvoorbeeld een Young Global Leader van het World Economic Forum. Psycholoog Steve Van Herreweghe noemde hem minachtend een ‘Schwab-puppet’.

Ook onze eigen premier, Mark Rutte, onderhoudt zeer nauw banden met Schwab. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen sprak op basis van een briefwisseling van ‘een lakei die zijn meester antwoordt’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
In overheden geïnfiltreerd

De Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon noemde Rutte ‘het schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau’. “Het is niet eenvoudig om dat voor elkaar te krijgen.”

“Klaus van het WEF pronkt met het feit dat zijn organisatie al in overheden is geïnfiltreerd. Het doel van het WEF is een wereldoverheid te creëren. Onze premier, een pupil van Klaus, werkt leuk mee aan de afbraak van ons land en zet mensen bewust tegen elkaar op,” constateert de Belgische arts Anne Fierlafijn.

Landverraad

“Is het dan geen tijd voor een aanklacht wegens landverraad? Waarom gaat geen enkele partij hier in actie? Zijn ze allemaal al gekocht door of gebonden aan Klaus?” vraagt ze.

“Wie weet hoe juridisch de macht terug aan de bevolking gegeven kan worden?” schrijft de arts op Twitter.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Strix
Strix
1 jaar geleden

Denk niet dat het zal lukken, het lijkt erop dat iedereen op de schoot van klaus zit. Ze hebben zelfs eigen politie en geheime dienst….

Captain Zbik
Captain Zbik
1 jaar geleden

De macht van het Volk is nooit weggegeven aan welke organisatie dan ook. Het Volk is de Macht. In 1989 hebben de arme Polen de Sovjets gebroken, toen al een kernmacht nr 1 op de wereld, daarna de Berlijnse muur is gevallen. Zolang het Volk, wij samen, niet doorhebben dat wij samen een berg kunnen verplaatsen, zal deze situatie blijven voortbestaan. Vandaag heet een organisatie de WEF, morgen weer de ABC. De naam doet het er niet toe en behoeft op zich geen aandacht. Focus houden op het SAMEN DOEN.

Annette
Annette
1 jaar geleden

De vraag stellen is hem gelijk beantwoorden.

Het vreselijke gezwel, genaamd World Economic Forum, is op zo’n gruwelijke manier uitgezaaid, dat het een ongelooflijk zware taak zal worden om dat te verwijderen.

Daar zijn een groot aantal van de allerbeste specialisten ter wereld voor nodig om deze klus te klaren.

Als ik even kijk naar de geschiedenis, HOE bij voorbeeld de Franse Revolutie tot stand is gekomen, dan zijn er natuurlijk altijd mogelijkheden.

Maar daarvoor heb je om te beginnen eensgezindheid nodig. En laat die eensgezindheid anno 2022 ver te zoeken zijn.

Deze tijd is sowieso natuurlijk moeilijk te vergelijken met het leven in de achttiende eeuw. Er waren toen geen propagandamogelijkheden zoals anno nu.

En wat al vaak gezegd is: schijnbaar moet het nog een graadje erger worden, vóórdat de mensen ECHT massaal op gaan staan.

Dat punt schijnt nog steeds niet bereikt te zijn. Daarbij komt, dat de overheid nu weer op de valreep met een “reddingsplan” komt voor alle mensen, die hun energierekeningen niet meer kunnen betalen.

IK zie dat absoluut NIET als een reddingsplan. Er wordt zogenaamd de helpende hand uitgereikt, maar het is niets anders dan je de fuik in te laten zwemmen. Eenmaal daar aanbeland, kom je (net als vissen) er NOOIT meer uit.

Anne Fierlafijn stelt de vraag, of het niet tijd wordt om dat hele corrupte zootje aan te klagen?

Ja natuurlijk, maar WIE gaat dat doen? Als je ziet hoe het de afgelopen jaren is gegaan met rechtszaken, dan werkt dat weinig inspirerend.

OOK de HELE rechterlijke macht is compleet geïnfiltreerd door de (nu nog) machtigen der aarde.

Ik zelf hoop van harte, dat ik het moment van DE VAL VAN DE CABAL nog mag meemaken.

Maar daarvoor zal er nog heel wat werk verricht moeten worden door mensen, die dezelfde strijdlust hebben als indertijd de Fransen.

Bataaf
Bataaf
1 jaar geleden

(fluwelen) Revolutie…

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x