Homepagina » Buitenaards » “Buitenaardse bezoekers pleiten voor rechtvaardigheid en vrijheid”
"Buitenaardse bezoekers pleiten voor rechtvaardigheid en vrijheid"

“Buitenaardse bezoekers pleiten voor rechtvaardigheid en vrijheid”

Enkele Britse krantenkoppen uit januari 2016: ‘Oxfam: Rijkste 1 procent bezit evenveel als overige 99%’, ‘De volgende financiële crash komt eraan. Welke weg slaan we in?’, ‘Vluchtelingencrisis legt ons morele bankroet bloot’ en ‘Het beschamende antwoord van de regering op de vluchtelingencrisis’.

De crises die de wereld momenteel treffen werden al door bezoekers uit de ruimte voorzegd, aldus schrijver-onderzoeker Gerard Aartsen op basis van zijn jongste onderzoek naar de verslagen van de oorspronkelijke ‘contactees’ uit de jaren 50.

In tegenstelling tot ons huidige economische systeem, dat steeds grotere ongelijkheid en spanning creëert, is het doel van het systeem bij andere intelligente rassen om ‘mensen te bevrijden van materiële invloeden en motieven’, volgens een Nederlandse contactee.

Relevanter dan ooit

Ofschoon afgedaan als mystieke dagdromers of fantasten sinds regeringen en krijgsmachten een doelbewuste desinformatiecampagne startten om deze voorboden van de buitenaardse bezoekers ten tijde van de Koude Oorlog in diskrediet te brengen, laat nauwkeurig onderzoek zien dat hun waarschuwingen en adviezen vandaag relevanter zijn dan ooit, aldus Aartsen in zijn nieuwste boek Prioriteiten voor een planetaire transformatie.

“Authentieke buitenaardse contacten uit de hele wereld hebben de mensheid sinds de jaren 50 gewaarschuwd voor de ernstige gevaren van meedogenloze wedijver, op geld gebaseerde normen en soortgelijke sociale houdingen die verdeeldheid brengen,” zo concludeert de schrijver op basis van kwalitatief onderzoek van de verslagen van George Adamski, Felix Aladino (Dino Kraspedon), Ad Beers (Stefan Denaerde), Truman Bethurum, Giorgio Dibitonto, Daniel Fry, Howard Menger, Bruno Sammaciccia, Wilbert Smith en anderen.

Onrecht herstellen

"Buitenaardse bezoekers pleiten voor rechtvaardigheid en vrijheid"“Velen die actief zijn binnen de ufologie, maar ook daarbuiten, hebben de hoopvolle boodschappen van de oorspronkelijke contactees verworpen door ze te simplificeren en te verdraaien,” aldus Aartsen.

“Het zijn echter geen messianistische boodschappen die verlossing beloven zodat mensen niet langer zelf hoeven na te denken of te handelen, maar verschaffen gedetailleerde informatie over alternatieve, verstandiger manieren om de samenleving in te richten en sporen ons aan de verantwoordelijkheid te nemen om het onrecht in onze wereld te herstellen,” vervolgt hij.

“Hun informatie toont zo ook de weg voorwaarts voor de mensheid en is derhalve bijzonder relevant voor de toestand van de wereld vandaag,” besluit hij.

“Een indrukwekkend boek met een overvloed aan research. Een baken van hoop.” – Mohammed Mesbahi van Share The World’s Resources

“Gerard Aartsen is één van de weinige belezen en goed onderlegde onderzoekers die het complexe paradigma van buitenaards contact en exopolitiek kan ontwarren.” – David Griffin van ExopoliticsUK

“Boordevol hoop voor een veel rooskleuriger toekomst. Onontbeerlijke informatie voor deze cruciale tijd.” – Julie Ann Bradley, schrijver van Breaking Free – The Journey of a Reluctant Healer

Het boek ‘Prioriteiten voor een planetaire transformatie’ is hier verkrijgbaar.Vind je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Ik wordt echt een beetje moe van al die bull-sh*t,.. geen objectieve/echte informatie meer te vinden, alles is op lucht gebasseerd en alles blift maar theoretisch,….. toekomst is te voospellen omdat mensen zo voorspelbaar zijn,..niets geen aliens !!!!!! … JFK waarschuwde al in die tijd voor geheome genootschappen die alleen uit waren op geld en macht ,.. maar ja, die had natuurlijk ook contact met aliens, of was hij misschien zelf een alien ?????
  de mensheid is al jaren in strijd met elkaar om macht en geld,.. kijk naar de kerk !! alle kruistochten die er vroeger zijn geweest … volkeren die elkaar al 100’en jaren uitmoorden.. waar waren die buitensaardsen toen dan ?…en nu komen ze ons ineens vertellen dat alles anders wordt … hou toch op !!! aan de andere kant ook weer goed,… niets mis om te blijven dromen op een betere toekomst….

  7 likes
  • Deze reactie geeft prima weer waarom vrijheid van meningsUITING volgens de bezoekers uit de ruimte weinig waarde heeft zonder de vrijheid van meningsVORMING.
   In tegenstelling tot de ongefundeerde beweringen in deze reactie is dit namelijk een van de weinige boeken waarin voor elk citaat een exacte bronverwijzing wordt gegeven (met in totaal meer dan 130 bronnen), en het eerste boek over dit onderwerp dat een methode voor kwalitatief onderzoek expliciteert. Daarnaast blijft het allesbehalve theoretisch omdat het niet alleen waarschuwingen en raadgevingen bevat, maar ook voorbeelden uit de huidige sociaal-economische en politieke situatie op aarde die de relevantie en juistheid ervan aantonen.

   3 likes
   • Ok Gerard,.. maar waar is dan dat concrete bewijs dat deze informatie van buitenaardse komt ?
    Dit zijn toch gewoon mensen die die voorspellingen doen ? ,… (dan kan je op zich wel spreken van buitenaardse inderdaad aangezien wij niet 100% van deze aarde vandaan komen, dus er zit een kern van waarheid in)….
    Maar goed, je moet natuurlijk zelf geloven in wat je wil, sommige geloven in god en sommige in aliens die contact zoeken via deze snuiters…
    En ja …gelukkig heeft indereen recht op zijn mening
    ,… aleen moet je die niet opdringen

    1 likes
 2. Ad Beers (Stefan Denaerde)

  Het boek buitenaardse beschavingen heb ik helemaal grijs gelezen en daar werd de mensheid ook in gewaarschuwd, het boek is zeker een aanrader en tegenwoordig ook als ebook te krijgen

  6 likes
  • Hoi…

   We hoeven geen raketgeleerden te zijn om te snappen hoe het systeem bij “Operation survival earth”, de Engelse titel van het boek “Buitenaardse beschaving” werkt.

   De essentie is steden opbouwen uit een netwerk van zoveel mogelijk zelfvoorzienende woonwijken met 10.000 inwoners per stuk en een nieuw geld en “belastingsysteem” invoeren.

   Huidig geldsysteem is gebaseerd op schuld en rente en dit hoeft helemaal niet.

   Bij het “nieuwe” geldsysteem is het mogelijk om de Recource Based Economy (RBE) praktisch zo dicht mogelijk benaderd. Het is niet echt nieuw, maar een “indianendorp model” met een administratief sausje…

   Afschaffen van de BTW en belasting op arbeid en vervangen door een transactiebelasting van 10%, als moderne variant op de tiendpenning / omslagsysteem zoals het in dit boek wordt genoemd.

   Rapport voor de WRR voor promotie hiervan is bijna klaar, wordt in juli naar de WRR gestuurd.

   Groet,
   Hans

   1 likes
 3. Dit is idd de nieuwe koers. Dit is de weg die wereldwijd al is ingeslagen en de gevolgen laten zich elke dag meer zien tot groot ongenoegen van die éne procent van de mensheid die hun invloed en macht af ziet brokkelen en er niets aan kan veranderen.

  6 likes
 4. De spoedige opschoning zal een slagveld zijn.
  Gewoonweg omdat de soevereine gedachte bij de meesten niet tussen de oren zit.
  Als voorbeeld wil ik de Brexit aanhalen.
  Er is toch zo’n duidelijke YouTube gemaakt. https://www.youtube.com/watch?v=UTMxfAkxfQ0

  Maar tijdens het debat gisteren (27/6/2016) in de Tweede Kamer bleek dat onze politici het punt totaal missen. Ze snappen er niks van.
  Ze zijn er (nog) niet rijp voor. Ze weten nog steeds niet wat de grote groep beweegt.

  5 likes
 5. The aliens are now here….

  1 likes
 6. Dat had ik, net als zovele anderen ook al kunnen zeggen, daar hoeven we geen zgn buitenaardsen voor te zijn/voor te hebben….Maar het boek zal op die manier beter verkopen zeker!!

  3 likes
 7. De mensheid luistert toch niet en waar aliens ook maar voor pleiten.

  2 likes
  • Alle mensen willen prima luisteren als er normaal gecommuniceerd wordt.
   De aliens nemen ons al eeuwenlang in de zeik met hun achterkamertjespolitiek.

   1 likes
 8. Volgens mij draait het al eeuwenlang allemaal om kennis van de kosmos. De cylci//tweede zon/Nemesis, die voor veel ellende gaat zorgen. De agenda is/wordt erop aangepast.(sociale/klimaat/voedsel en waterbeheersing enz.) Al veel eerder heb ik uitgelegd hoe convectie(zoals een verwarming) werkt in alle lagen. Kosmos/lucht/en in aarde. Nu leggen ze het in het nieuws(het weer) uit, maar de echte oorzaak wordt nog steeds verzwegen. Ze kunnen het niet zeggen, want dan valt het systeem helemaal meteen in elkaar. Velen doen dan hun best niet meer. Of nemen extreme risico’s om nog iets te bereiken. Overvallen, aanrandingen, doden om bezit,drugs, oplichting om een droomvakantie die je niet kunt betalen enz.
  Voor mij maakt het dus niet uit wie wat is. Aliens wel/niet/goed/slecht enz. Wij moeten zorgen dat we nu met elkaar geestelijk gaan verenigen op wat komen gaat. Het draait om overleven. Kwaliteit, want het kan zo afgelopen zijn met leven. Door het financieel systeem/beleid, maar ook in een veranderde heftig klimaat. Oorlog/geweld enz. heeft geen ene zin meer. Sowieso al niet, maar nu helemaal niet meer. Ja, minder mensen levert het op om samen te delen, dat dan wel. Ik wil dit dus niet meemaken. En voor mijn kinderen al helemaal niet. Ik kies dus liever voor uitstel van executie en dan maar hopen dat we het toch samen gaan redden. Die 2de zon komt 2x langs en vertrekt dan weer volgens sommige. Dat moet toch samen op te brengen zijn?

  3 likes
 9. Wat mij betreft
  Als die aliens een keertje nokken met verstoppertje spelen mogen ze meepraten.
  Ophouden met dat malle geheimzinnige gedoe en uitverkorenen om mee te praten.
  Al die ideeen zijn ook niet zo moeilijk te bedenken, .kunnen mensen prima zelf bedenken. Sterker…zijn al bedacht.
  Het is de uitvoering die nogal lastig is.

  0 likes
 10. UFo’s en Aliens
  https://www.youtube.com/watch?v=coXlc4JW7Nw
  Blijkbaar zijn mensen vergeten wat een engel is.
  Angels of heaven.
  https://www.youtube.com/watch?v=hvc7ubepOx8
  Angels of hell.
  https://www.youtube.com/watch?v=RX2uJkaCM0w

  0 likes
 11. cornelis wesdorp

  krijgen we straks met zn allen gratis geld van de moedertje staat om lekker te kunnen leven….als je maar in de pas blijft lopen…want als je dat niet doet dan wordt je gekort op je gratis geld…welkom to the new world order

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.