Buitenaards

“Buitenaardse bezoekers pleiten voor rechtvaardigheid en vrijheid”

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele Britse krantenkoppen uit januari 2016: ‘Oxfam: Rijkste 1 procent bezit evenveel als overige 99%’, ‘De volgende financiële crash komt eraan. Welke weg slaan we in?’, ‘Vluchtelingencrisis legt ons morele bankroet bloot’ en ‘Het beschamende antwoord van de regering op de vluchtelingencrisis’.

De crises die de wereld momenteel treffen werden al door bezoekers uit de ruimte voorzegd, aldus schrijver-onderzoeker Gerard Aartsen op basis van zijn jongste onderzoek naar de verslagen van de oorspronkelijke ‘contactees’ uit de jaren 50.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In tegenstelling tot ons huidige economische systeem, dat steeds grotere ongelijkheid en spanning creëert, is het doel van het systeem bij andere intelligente rassen om ‘mensen te bevrijden van materiële invloeden en motieven’, volgens een Nederlandse contactee.

Relevanter dan ooit

Ofschoon afgedaan als mystieke dagdromers of fantasten sinds regeringen en krijgsmachten een doelbewuste desinformatiecampagne startten om deze voorboden van de buitenaardse bezoekers ten tijde van de Koude Oorlog in diskrediet te brengen, laat nauwkeurig onderzoek zien dat hun waarschuwingen en adviezen vandaag relevanter zijn dan ooit, aldus Aartsen in zijn nieuwste boek Prioriteiten voor een planetaire transformatie.

“Authentieke buitenaardse contacten uit de hele wereld hebben de mensheid sinds de jaren 50 gewaarschuwd voor de ernstige gevaren van meedogenloze wedijver, op geld gebaseerde normen en soortgelijke sociale houdingen die verdeeldheid brengen,” zo concludeert de schrijver op basis van kwalitatief onderzoek van de verslagen van George Adamski, Felix Aladino (Dino Kraspedon), Ad Beers (Stefan Denaerde), Truman Bethurum, Giorgio Dibitonto, Daniel Fry, Howard Menger, Bruno Sammaciccia, Wilbert Smith en anderen.

Onrecht herstellen

"Buitenaardse bezoekers pleiten voor rechtvaardigheid en vrijheid"“Velen die actief zijn binnen de ufologie, maar ook daarbuiten, hebben de hoopvolle boodschappen van de oorspronkelijke contactees verworpen door ze te simplificeren en te verdraaien,” aldus Aartsen.

“Het zijn echter geen messianistische boodschappen die verlossing beloven zodat mensen niet langer zelf hoeven na te denken of te handelen, maar verschaffen gedetailleerde informatie over alternatieve, verstandiger manieren om de samenleving in te richten en sporen ons aan de verantwoordelijkheid te nemen om het onrecht in onze wereld te herstellen,” vervolgt hij.

“Hun informatie toont zo ook de weg voorwaarts voor de mensheid en is derhalve bijzonder relevant voor de toestand van de wereld vandaag,” besluit hij.

“Een indrukwekkend boek met een overvloed aan research. Een baken van hoop.” – Mohammed Mesbahi van Share The World’s Resources

“Gerard Aartsen is één van de weinige belezen en goed onderlegde onderzoekers die het complexe paradigma van buitenaards contact en exopolitiek kan ontwarren.” – David Griffin van ExopoliticsUK

“Boordevol hoop voor een veel rooskleuriger toekomst. Onontbeerlijke informatie voor deze cruciale tijd.” – Julie Ann Bradley, schrijver van Breaking Free – The Journey of a Reluctant Healer

Het boek ‘Prioriteiten voor een planetaire transformatie’ is hier verkrijgbaar.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

Dit is idd de nieuwe koers. Dit is de weg die wereldwijd al is ingeslagen en de gevolgen laten zich elke dag meer zien tot groot ongenoegen van die éne procent van de mensheid die hun invloed en macht af ziet brokkelen en er niets aan kan veranderen.

Ph
Ph
7 jaren geleden

Dat had ik, net als zovele anderen ook al kunnen zeggen, daar hoeven we geen zgn buitenaardsen voor te zijn/voor te hebben….Maar het boek zal op die manier beter verkopen zeker!!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
7 jaren geleden

De spoedige opschoning zal een slagveld zijn.
Gewoonweg omdat de soevereine gedachte bij de meesten niet tussen de oren zit.
Als voorbeeld wil ik de Brexit aanhalen.
Er is toch zo’n duidelijke YouTube gemaakt. https://www.youtube.com/watch?v=UTMxfAkxfQ0

Maar tijdens het debat gisteren (27/6/2016) in de Tweede Kamer bleek dat onze politici het punt totaal missen. Ze snappen er niks van.
Ze zijn er (nog) niet rijp voor. Ze weten nog steeds niet wat de grote groep beweegt.

Dru79
Dru79
7 jaren geleden

Ik wordt echt een beetje moe van al die bull-sh*t,.. geen objectieve/echte informatie meer te vinden, alles is op lucht gebasseerd en alles blift maar theoretisch,….. toekomst is te voospellen omdat mensen zo voorspelbaar zijn,..niets geen aliens !!!!!! … JFK waarschuwde al in die tijd voor geheome genootschappen die alleen uit waren op geld en macht ,.. maar ja, die had natuurlijk ook contact met aliens, of was hij misschien zelf een alien ?????
de mensheid is al jaren in strijd met elkaar om macht en geld,.. kijk naar de kerk !! alle kruistochten die er vroeger zijn geweest … volkeren die elkaar al 100’en jaren uitmoorden.. waar waren die buitensaardsen toen dan ?…en nu komen ze ons ineens vertellen dat alles anders wordt … hou toch op !!! aan de andere kant ook weer goed,… niets mis om te blijven dromen op een betere toekomst….

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x