Gezondheid

Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Valerie Warwick werkte 17 jaar lang als oncologieverpleegkundige, maar besloot pas geleden haar goed betaalde baan op te zeggen om mensen te informeren over de link tussen voeding en het overleven van kanker.

Toen Valerie klein was kreeg haar vader keelkanker, terwijl haar moeder aan MS leed. Op 20-jarige leeftijd zorgde ze voor haar beide ouders. Tijdens een aantal operaties werden delen van de keel van haar vader verwijderd om hem te ‘genezen’. Hij stierf uiteindelijk, waarna Valerie besloot om zelf verpleegkundige te worden en met de neus in de boeken te duiken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Toen ze op de afdeling oncologie werkte begon ze al snel vraagtekens te zetten bij de methodes die er werden toegepast. In 2008 werd haar beste vriendin gediagnosticeerd met darmkanker. Valerie wist dat een behandeling in het ziekenhuis haar niet zou genezen. Ze begon onderzoek te doen naar alternatieve therapieën, behandelingen en voeding.

Ze kwam tot de ontdekking dat voeding een veel grotere impact heeft op gezondheid dan het medisch establishment denkt. Voor haar vriendin was het te laat om haar eetpatroon volledig om te gooien. Door de operaties – waarbij haar halve lever werd weggesneden – en de chemotherapie stierf ze vrij snel.

Valerie begon anders naar patiënten te kijken. Ze kwam erachter dat ze vooral betere voeding nodig hadden. Ze zegt dat veel kankerpatiënten zo’n enorme tekort hebben aan bepaalde voedingsstoffen dat ze letterlijk verhongeren en dat hun lichaam daardoor niet kan genezen. Ze ontdekte ook dat hun immuunsysteem door conventionele behandelingen werd verwoest.

In onderstaande video vertelt ze haar verhaal aan Chris Wark, die de ziekte zelf wist te overleven. Chris werd op 26-jarige leeftijd gediagnosticeerd met darmkanker, maar weigerde chemo, bestraling of andere ingrepen. Hij ging op zoek naar een natuurlijke vorm van genezing en is tot op de dag van vandaag gezond.

In het interview vertelt Valerie waarom oncologen alternatieve behandelingen niet mogen bespreken met hun patiënten. Ze maakt ook duidelijk hoeveel impact de stress heeft op kankerpatiënten, hoe artsen verdienen aan chemotherapie en ze bespreekt de heilzame werking van cannabisolie bij de behandeling van verschillende kankersoorten.

[Higher Perspective]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Neo
Neo
8 jaren geleden

Ennnnnnn….daarom.is wiet dus illegaal…het zou de farmaceutische industrie kapot maken….en dan nog niet de spreken over de biologische olie die we ervan kunnen raffineren…dag farmaceutische industrie, dag olie industrie…zijn meteen de 2 grootse bronnen van inkomen voor de westerse elite. Ook zal de alcohol consumptie dalen en daar zit zo’n hoge accijns/belasting op die doorstroomt naar de westerse elite dat ook die markt instort…zolang Monsanto nog geen patent op wiet heeft en het 100x zo duur kan maken door er accijns op te zetten blijft het ‘drugs’ en illegaal…maar ze zijn er uiteraard mee bezig. Over 10 jaar is het ineens een wondermiddel en betaal je 100 euro voor een jointje…heb ooit gehoord dat als de wereld weet wat een positieve bijdrage wiet levert aan de mens zou de wereld vol met hennep planten staan…Olie, medicijnen, antidepressiva, alcohol, voeding etc.etc.etc. Alles is er van te maken.

Meer dan 100 gezonde stoffen waarvan er meer dan 80 uniek zijn aan wiet/hennep

Happines does grow on trees after all.

jeetje
jeetje
8 jaren geleden

Ik kan met zekerheid stellen dat er genoeg mensen zijn die een carcinoom hebben gehad en genazen zonder dat ze hebben geweten dat ze aan kanker leden.

Henk
Henk
8 jaren geleden

Na een korte (ingelaste) rondgang bij ’n paar coffeeshops, heb ik in totaal 10gr.
hennep/cannabis, en daaruit olie gewonnen, verdund met olijfolie, en neem regelmatig ’n druppel of 2 in.

Uiteraard vooraf kennis nemen van hoe dit in zijn werk gaat.
Volgende stap is zo’n plant in m’n tuintje laten groeien.

Bart
Bart
8 jaren geleden

Ik las toevallig dit artikel. Op sanahempjuice.com is het canabidiol drankje volledig legaal te verkrijgen. Ook medicinale wiet is volgens mij legaal te verkrijgen. Misschien dat u hier iets aan heeft.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x