Homepagina » Gezondheid » Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen
Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen

Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen

Valerie Warwick werkte 17 jaar lang als oncologieverpleegkundige, maar besloot pas geleden haar goed betaalde baan op te zeggen om mensen te informeren over de link tussen voeding en het overleven van kanker.

Toen Valerie klein was kreeg haar vader keelkanker, terwijl haar moeder aan MS leed. Op 20-jarige leeftijd zorgde ze voor haar beide ouders. Tijdens een aantal operaties werden delen van de keel van haar vader verwijderd om hem te ‘genezen’. Hij stierf uiteindelijk, waarna Valerie besloot om zelf verpleegkundige te worden en met de neus in de boeken te duiken.

Toen ze op de afdeling oncologie werkte begon ze al snel vraagtekens te zetten bij de methodes die er werden toegepast. In 2008 werd haar beste vriendin gediagnosticeerd met darmkanker. Valerie wist dat een behandeling in het ziekenhuis haar niet zou genezen. Ze begon onderzoek te doen naar alternatieve therapieën, behandelingen en voeding.

Ze kwam tot de ontdekking dat voeding een veel grotere impact heeft op gezondheid dan het medisch establishment denkt. Voor haar vriendin was het te laat om haar eetpatroon volledig om te gooien. Door de operaties – waarbij haar halve lever werd weggesneden – en de chemotherapie stierf ze vrij snel.

Valerie begon anders naar patiënten te kijken. Ze kwam erachter dat ze vooral betere voeding nodig hadden. Ze zegt dat veel kankerpatiënten zo’n enorme tekort hebben aan bepaalde voedingsstoffen dat ze letterlijk verhongeren en dat hun lichaam daardoor niet kan genezen. Ze ontdekte ook dat hun immuunsysteem door conventionele behandelingen werd verwoest.

In onderstaande video vertelt ze haar verhaal aan Chris Wark, die de ziekte zelf wist te overleven. Chris werd op 26-jarige leeftijd gediagnosticeerd met darmkanker, maar weigerde chemo, bestraling of andere ingrepen. Hij ging op zoek naar een natuurlijke vorm van genezing en is tot op de dag van vandaag gezond.

In het interview vertelt Valerie waarom oncologen alternatieve behandelingen niet mogen bespreken met hun patiënten. Ze maakt ook duidelijk hoeveel impact de stress heeft op kankerpatiënten, hoe artsen verdienen aan chemotherapie en ze bespreekt de heilzame werking van cannabisolie bij de behandeling van verschillende kankersoorten.

[Higher Perspective]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Neo schreef:

  Ennnnnnn….daarom.is wiet dus illegaal…het zou de farmaceutische industrie kapot maken….en dan nog niet de spreken over de biologische olie die we ervan kunnen raffineren…dag farmaceutische industrie, dag olie industrie…zijn meteen de 2 grootse bronnen van inkomen voor de westerse elite. Ook zal de alcohol consumptie dalen en daar zit zo’n hoge accijns/belasting op die doorstroomt naar de westerse elite dat ook die markt instort…zolang Monsanto nog geen patent op wiet heeft en het 100x zo duur kan maken door er accijns op te zetten blijft het ‘drugs’ en illegaal…maar ze zijn er uiteraard mee bezig. Over 10 jaar is het ineens een wondermiddel en betaal je 100 euro voor een jointje…heb ooit gehoord dat als de wereld weet wat een positieve bijdrage wiet levert aan de mens zou de wereld vol met hennep planten staan…Olie, medicijnen, antidepressiva, alcohol, voeding etc.etc.etc. Alles is er van te maken.

  Meer dan 100 gezonde stoffen waarvan er meer dan 80 uniek zijn aan wiet/hennep

  Happines does grow on trees after all.

  82 likes
 • jeetje schreef:

  Ik kan met zekerheid stellen dat er genoeg mensen zijn die een carcinoom hebben gehad en genazen zonder dat ze hebben geweten dat ze aan kanker leden.

  16 likes
  • Aisha schreef:

   Jeetje,
   Inderdaad, als je het niet weet krijg je ook niet de angst en die angst voor ‘kanker’
   maakt het erger, angst is een slechte raadgever!! Je ziet je leven aan je voorbijgaan, je krijgt als het ware een doodsvonnis te horen dat gaat zich in je hoofd vastzetten en je gaat! Dus beter geen diagnose en als je er 1 krijgt leren de angst te reguleren. Ik heb een lezing bijgewoond: Germaanse Geneeskunde, toen ging ik 180 graden om. Daar hoor je wat ‘kanker’ en alle andere ‘ziektes’ niet zijn. Dit zou iedereen eens moeten bijwonen. Worden mensen ook niet meer afhankelijk van middelen want je leert je eigen genezend vermogen aan te spreken die iedereen in zich heeft!! Ook leer je daar wanneer en hoe evt. middelen ernaast te gebruiken zonder dat het de genezing tegenhoudt dus eigenlijk 2 vliegen in 1 klap. Mensen, echt, we kunnen zelf zoveel meer.

   25 likes
   • Muizer schreef:

    Ik heb de diagnose borstkanker en heb reguliere behandeling geweigerd, nog best lastig want ze bleven me aachterna bellen en afspraken voor me maken. En vooral heel bang maken: zonder behandeling ga je dood!

    ik leef nu (2 jaar later) nog, ben gezonder gaan eten, gaan sporten, ben gestopt met dingen die niet meer bij me pasten en ik ben vooral leuke dingen gaan doen.

    Verder ben ik ook bezig met de germaanse geneeskunde, een echte eye opener van hoe het lichaam werkt, en als je dit proces snapt, kun je de angst loslaten.

    Aanraders: http://www.hoedegeesthetlichaamaanstuurt.nl/

    http://germaansegeneeskunde.info/

    29 likes
  • Peter C. schreef:

   Ik kan met zekerheid stellen dat velen, in mijn kringen, die vergiftigd zijn door chemo en het niet overleefd hebben, het wel zouden overleefd hebben als ze de “chris beat cancer” kuur toegepast hadden.

   14 likes
 • E schreef:

  Dit artikel doet beweren dat iedereen die geopereerd wordt aan kanker automatisch geen kans heeft op genezing. Er is totaal geen bewijs mogelijk of deze mensen wel nog hadden geleefd als zij een ander voedingspatroon hadden gehad. Ze zijn er immers niet meer.

  Ook de meest gezonde mensen kunnen dood gaan aan kanker. Wellicht hebben zij een betere kans op genezing of op een langer leven met kanker.

  En iedereen die reageert met cannabis. Cannabis maakt ook zoveel kapot. Denk aan psychoses ed. De verslavingszorg in Nederland is een hele grote kostenpost.

  16 likes
  • Nicolette schreef:

   Inderdaad E De Verslavingszorg is een enorme werkgelegenheidsindustrie, wordt op allerlei manieren in stand gehouden.
   Aan gezonde mensen valt niet te verdienen toch.

   2 likes
 • Henk schreef:

  Na een korte (ingelaste) rondgang bij ‘n paar coffeeshops, heb ik in totaal 10gr.
  hennep/cannabis, en daaruit olie gewonnen, verdund met olijfolie, en neem regelmatig ‘n druppel of 2 in.

  Uiteraard vooraf kennis nemen van hoe dit in zijn werk gaat.
  Volgende stap is zo’n plant in m’n tuintje laten groeien.

  16 likes
 • Peer Neeleman schreef:

  Wat een bullsh*t! Haar vader met keelkanker overleed doordat de dokters. -zinloos?- zijn strottenhoofd wegsneden? Haar vriendin ” was al te ver heen om haar gemetastaseerde darmkanker via voeding te genezen, en overleed al snel door de chemo(!) en door de hemihepatectomie, niet te geloven, de onzin, en dat voor een oncologieverpleegkundige!
  Zij heeft volgens mij helemaal geen ontslag genomen, maar is -zeer terecht- op staande voet ontslagen.

  14 likes
 • D.L. Smit schreef:

  Wat bijzonder dat deze oncologieverpleegkundige in haar werkzame jaren niet heeft gezien wat deze ‘corrupte’ artsen goed doen: circa 50.000 mensen per jaar genezen van kanker door de behandeling van artsen. En daar staat haar luttele anekdotische bewijs van enkele mensen tegenover die gelukkig zonder behandeling stabiele ziekte hebben en niet spoedig komen te overlijden. Oja, zij gebruikten cannabis, en juist daardoor leven zij nog. Treurig ook om te denken dat artsen verdienen aan behandeling. Ik zie geen rooie cent terug van welke behandeling ik ook maar voorschrijf en dat is maar goed ook.

  9 likes
  • legalize schreef:

   Misschien wel eens het idee gehad dat ze jouw vanuit de big pharma een kant op sturen, want het staat in de boeken,ooh ja die worden ook door big pharma geschreven.

   Sorry maar het vertrouwen in de medische wetenschap is zeer laag bij mij, zolang er nog miljarden aan kanker word verdient komt er gern oplossing.
   Het zelfde als plastic eenvoudig door hennep vervangen kan worden, gebeurt ook niet daar zit de petrochemische industrie weer achtet.

   De wereld is zo corrupt als de pest, word wakker man

   3 likes
 • Hanneke schreef:

  Beste Allemaal,
  Waar kan je cannabisolie kopen, wie kan mij dat vertellen.

  3 likes
 • Jacomine mach schreef:

  helemaal mee eens een gezonde voeding met veel groenten en fruit af en toe vette vis en geen of zeer matig vlees en extra vitaminen en mineralen kan een mens gezond houden ,niet roken en heel normaal een glas wijn af en toe.
  Als alle mensen op deze wijze zouden leven waren er niet zoveel zieken. ik zelf heb veel ervaring en ben nu 88 en voel me 70,

  9 likes
  • Lieve schreef:

   Het zal dan on je genen zitten, gezond en gevarieerdheid eten , regelmatig bewegen allemaal goed, je zal er zeker niet slechter van worden, maar ondanks dat kan je zeker nig kanker ontwikkelen, zeker hormonale borstkankers en erfelijke darmkanker, Trouwens al die homeopatische geneeskunde en alternatieve geneeskunde is een druppel water op een hete plaat, vele mensen die er in geloofden, en weigerde zich te laten behandelen zijn er niet beter van geworden, op een paar uitzonderingen na, wat waarschijnlijk te maken had met een kanker die ook vanzelf zou genezen zijn, Mijn moto is, eet gevarieerd, niet te veel van het ene nog van het andere, zo kan je je giften spreiden, en anders stop met ademen, want de lucht is ook nog vervuild!!

   0 likes
 • Bart schreef:

  Ik las toevallig dit artikel. Op sanahempjuice.com is het canabidiol drankje volledig legaal te verkrijgen. Ook medicinale wiet is volgens mij legaal te verkrijgen. Misschien dat u hier iets aan heeft.

  8 likes
 • Sandra schreef:

  Een ieder zou de film Run from the cure MOETEN zien.
  Van Rick Simpson.
  Op you tube.
  Als je die gezien hebt dan is je denkwijze en wijsheid voorgoed verandert

  2 likes
 • angelique schreef:

  Je kan nog wel wietolie bij mediwiet.nl kopen, illegaal. CBD. Zit geen thc in of heel weinig.

  0 likes
 • […] Curated from:Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen – … […]

 • J.porsius schreef:

  Ik heb 9 jaar geleden borstkanker gehad. Mede Door chemotherapie operatie medicatie en bestraling ben ik nooit meer de oude geworden. Ik had wel willen weten dat er ook nog alternatieven waren. Ik ben wel ” genezen ” maar heb heel veel vage klachten aan de behandeling overgehouden.

  0 likes
 • christina den ouden schreef:

  ik ben eenmaal in de Daniel dehoed kliniek geweest,vreselyk de ene Patient had een paarse infuus,en de andere een gele infuus,heer dokter waar bent u mee bezig, met al die gif zooi

  0 likes
 • gretchen schreef:

  tja de mensen in dit land worden echt voor gek gehouden hoor de wetenschap plus DE OVERHEID INSTANTIES weten al meer als 40 JAAR over de geneeskrachtige werking van CANABIS zoals al die oude volkeren al JAREN GELEDEN MAAR HOUDEN HET LEKKER STIEKUM .NAAR DE BEVOLKING TOE

  0 likes
 • x

  Check Also

  corona

  Jaimy kreeg de diagnose corona, maar werd NIET getest: ‘Nu begrijp ik waar alle cijfers vandaan komen’

  Afgelopen maand lieten de Engelse gezondheidsautoriteiten weten ...

  trauma-arts

  Trauma-arts: ‘We moeten NIET wachten op het coronavaccin’

  Nu het coronavirus in veel landen weer ...

  >