Homepagina » Gezondheid » Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen
Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen

Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen

Valerie Warwick werkte 17 jaar lang als oncologieverpleegkundige, maar besloot pas geleden haar goed betaalde baan op te zeggen om mensen te informeren over de link tussen voeding en het overleven van kanker.

Toen Valerie klein was kreeg haar vader keelkanker, terwijl haar moeder aan MS leed. Op 20-jarige leeftijd zorgde ze voor haar beide ouders. Tijdens een aantal operaties werden delen van de keel van haar vader verwijderd om hem te ‘genezen’. Hij stierf uiteindelijk, waarna Valerie besloot om zelf verpleegkundige te worden en met de neus in de boeken te duiken.

Toen ze op de afdeling oncologie werkte begon ze al snel vraagtekens te zetten bij de methodes die er werden toegepast. In 2008 werd haar beste vriendin gediagnosticeerd met darmkanker. Valerie wist dat een behandeling in het ziekenhuis haar niet zou genezen. Ze begon onderzoek te doen naar alternatieve therapieën, behandelingen en voeding.

Ze kwam tot de ontdekking dat voeding een veel grotere impact heeft op gezondheid dan het medisch establishment denkt. Voor haar vriendin was het te laat om haar eetpatroon volledig om te gooien. Door de operaties – waarbij haar halve lever werd weggesneden – en de chemotherapie stierf ze vrij snel.

Valerie begon anders naar patiënten te kijken. Ze kwam erachter dat ze vooral betere voeding nodig hadden. Ze zegt dat veel kankerpatiënten zo’n enorme tekort hebben aan bepaalde voedingsstoffen dat ze letterlijk verhongeren en dat hun lichaam daardoor niet kan genezen. Ze ontdekte ook dat hun immuunsysteem door conventionele behandelingen werd verwoest.

In onderstaande video vertelt ze haar verhaal aan Chris Wark, die de ziekte zelf wist te overleven. Chris werd op 26-jarige leeftijd gediagnosticeerd met darmkanker, maar weigerde chemo, bestraling of andere ingrepen. Hij ging op zoek naar een natuurlijke vorm van genezing en is tot op de dag van vandaag gezond.

In het interview vertelt Valerie waarom oncologen alternatieve behandelingen niet mogen bespreken met hun patiënten. Ze maakt ook duidelijk hoeveel impact de stress heeft op kankerpatiënten, hoe artsen verdienen aan chemotherapie en ze bespreekt de heilzame werking van cannabisolie bij de behandeling van verschillende kankersoorten.

[Higher Perspective]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Neo
Neo
5 jaren geleden

Ennnnnnn….daarom.is wiet dus illegaal…het zou de farmaceutische industrie kapot maken….en dan nog niet de spreken over de biologische olie die we ervan kunnen raffineren…dag farmaceutische industrie, dag olie industrie…zijn meteen de 2 grootse bronnen van inkomen voor de westerse elite. Ook zal de alcohol consumptie dalen en daar zit zo’n hoge accijns/belasting op die doorstroomt naar de westerse elite dat ook die markt instort…zolang Monsanto nog geen patent op wiet heeft en het 100x zo duur kan maken door er accijns op te zetten blijft het ‘drugs’ en illegaal…maar ze zijn er uiteraard mee bezig. Over 10 jaar is het ineens een wondermiddel en betaal je 100 euro voor een jointje…heb ooit gehoord dat als de wereld weet wat een positieve bijdrage wiet levert aan de mens zou de wereld vol met hennep planten staan…Olie, medicijnen, antidepressiva, alcohol, voeding etc.etc.etc. Alles is er van te maken.

Meer dan 100 gezonde stoffen waarvan er meer dan 80 uniek zijn aan wiet/hennep

Happines does grow on trees after all.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Neo
5 jaren geleden

Ik vraag me alleen wel af waar deze mevrouw dan nu van leeft als ze die “goed betaalde baan” heeft opgezegd? Goede zaak verder.

Orlando
Orlando
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

wel ze kan handelaar worden van gezonde levensmiddelen

meepmeep
meepmeep
Reactie op  Arwijn
3 jaren geleden

Ze zegt in de video dat ze naar Arizona verhuisde en daar in alternatieve ziekenhuizen werkt en ze geeft ook kanker coaching.

jeetje
jeetje
5 jaren geleden

Ik kan met zekerheid stellen dat er genoeg mensen zijn die een carcinoom hebben gehad en genazen zonder dat ze hebben geweten dat ze aan kanker leden.

Peter C.
Peter C.
Reactie op  jeetje
5 jaren geleden

Ik kan met zekerheid stellen dat velen, in mijn kringen, die vergiftigd zijn door chemo en het niet overleefd hebben, het wel zouden overleefd hebben als ze de “chris beat cancer” kuur toegepast hadden.

Aisha
Aisha
Reactie op  jeetje
5 jaren geleden

Jeetje,
Inderdaad, als je het niet weet krijg je ook niet de angst en die angst voor ‘kanker’
maakt het erger, angst is een slechte raadgever!! Je ziet je leven aan je voorbijgaan, je krijgt als het ware een doodsvonnis te horen dat gaat zich in je hoofd vastzetten en je gaat! Dus beter geen diagnose en als je er 1 krijgt leren de angst te reguleren. Ik heb een lezing bijgewoond: Germaanse Geneeskunde, toen ging ik 180 graden om. Daar hoor je wat ‘kanker’ en alle andere ‘ziektes’ niet zijn. Dit zou iedereen eens moeten bijwonen. Worden mensen ook niet meer afhankelijk van middelen want je leert je eigen genezend vermogen aan te spreken die iedereen in zich heeft!! Ook leer je daar wanneer en hoe evt. middelen ernaast te gebruiken zonder dat het de genezing tegenhoudt dus eigenlijk 2 vliegen in 1 klap. Mensen, echt, we kunnen zelf zoveel meer.

Muizer
Muizer
Reactie op  Aisha
5 jaren geleden

Ik heb de diagnose borstkanker en heb reguliere behandeling geweigerd, nog best lastig want ze bleven me aachterna bellen en afspraken voor me maken. En vooral heel bang maken: zonder behandeling ga je dood!

ik leef nu (2 jaar later) nog, ben gezonder gaan eten, gaan sporten, ben gestopt met dingen die niet meer bij me pasten en ik ben vooral leuke dingen gaan doen.

Verder ben ik ook bezig met de germaanse geneeskunde, een echte eye opener van hoe het lichaam werkt, en als je dit proces snapt, kun je de angst loslaten.

Aanraders: http://www.hoedegeesthetlichaamaanstuurt.nl/

http://germaansegeneeskunde.info/

Henk
Henk
5 jaren geleden

Na een korte (ingelaste) rondgang bij ‘n paar coffeeshops, heb ik in totaal 10gr.
hennep/cannabis, en daaruit olie gewonnen, verdund met olijfolie, en neem regelmatig ‘n druppel of 2 in.

Uiteraard vooraf kennis nemen van hoe dit in zijn werk gaat.
Volgende stap is zo’n plant in m’n tuintje laten groeien.

Bart
Bart
5 jaren geleden

Ik las toevallig dit artikel. Op sanahempjuice.com is het canabidiol drankje volledig legaal te verkrijgen. Ook medicinale wiet is volgens mij legaal te verkrijgen. Misschien dat u hier iets aan heeft.

Hanneke
Hanneke
5 jaren geleden

Beste Allemaal,
Waar kan je cannabisolie kopen, wie kan mij dat vertellen.

karel
karel
Reactie op  Hanneke
5 jaren geleden

Hey.. bij stichting mediwiet kan je goede cannabisolie kopen.. ook de spullen die je nodig bent om het eventueel zelf re maken..succes

Sandra
Sandra
Reactie op  Hanneke
5 jaren geleden

Koop het boek van Wernard Bruining, informee bij apollyon.nl voor de olie

Sandra
Sandra
Reactie op  Hanneke
5 jaren geleden

Apollyon, of koop het boek van Wernard Bruining van stichting mediwiet.

Marie
Marie
Reactie op  Sandra
5 jaren geleden

Mediwiet verkoopt geen medicinale cannabisolie meer, helaas, en ook geen zaden (mogen ze niet meer). Ik ben ook al maanden aan het zoeken naar een alternatief.

Sathos
Sathos
Reactie op  Hanneke
5 jaren geleden

Ik heb het bij een smartshop gehaald (Rene P in Rotterdam). Ik weet niet of elke smartshop het verkoopt, maar deze in elk geval wel.

Lucie
Lucie
Reactie op  Hanneke
5 jaren geleden

Bij orjana.nl kan je vers hennepsap bestellen.

Sandra
Sandra
5 jaren geleden

Een ieder zou de film Run from the cure MOETEN zien.
Van Rick Simpson.
Op you tube.
Als je die gezien hebt dan is je denkwijze en wijsheid voorgoed verandert

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
5 jaren geleden
trackback
BOINNK!!! | Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen
5 jaren geleden
Jacomine mach
Jacomine mach
5 jaren geleden

helemaal mee eens een gezonde voeding met veel groenten en fruit af en toe vette vis en geen of zeer matig vlees en extra vitaminen en mineralen kan een mens gezond houden ,niet roken en heel normaal een glas wijn af en toe.
Als alle mensen op deze wijze zouden leven waren er niet zoveel zieken. ik zelf heb veel ervaring en ben nu 88 en voel me 70,

Lieve
Lieve
Reactie op  Jacomine mach
2 jaren geleden

Het zal dan on je genen zitten, gezond en gevarieerdheid eten , regelmatig bewegen allemaal goed, je zal er zeker niet slechter van worden, maar ondanks dat kan je zeker nig kanker ontwikkelen, zeker hormonale borstkankers en erfelijke darmkanker, Trouwens al die homeopatische geneeskunde en alternatieve geneeskunde is een druppel water op een hete plaat, vele mensen die er in geloofden, en weigerde zich te laten behandelen zijn er niet beter van geworden, op een paar uitzonderingen na, wat waarschijnlijk te maken had met een kanker die ook vanzelf zou genezen zijn, Mijn moto is, eet gevarieerd, niet te veel van het ene nog van het andere, zo kan je je giften spreiden, en anders stop met ademen, want de lucht is ook nog vervuild!!

E
E
5 jaren geleden

Dit artikel doet beweren dat iedereen die geopereerd wordt aan kanker automatisch geen kans heeft op genezing. Er is totaal geen bewijs mogelijk of deze mensen wel nog hadden geleefd als zij een ander voedingspatroon hadden gehad. Ze zijn er immers niet meer.

Ook de meest gezonde mensen kunnen dood gaan aan kanker. Wellicht hebben zij een betere kans op genezing of op een langer leven met kanker.

En iedereen die reageert met cannabis. Cannabis maakt ook zoveel kapot. Denk aan psychoses ed. De verslavingszorg in Nederland is een hele grote kostenpost.

Nicolette
Nicolette
Reactie op  E
3 jaren geleden

Inderdaad E De Verslavingszorg is een enorme werkgelegenheidsindustrie, wordt op allerlei manieren in stand gehouden.
Aan gezonde mensen valt niet te verdienen toch.

s
s
Reactie op  E
7 maanden geleden

Beste E, je hebt duidelijk geen kennis van zaken.de psychoses waar jij het over hebt die komen niet van de cannabis, maar laat ze juist minder worden. je lult maar wat ui je nek zoals zoveel van die mensen in die witte jassen.de kwak zalvers en marjonetten van big pharma.

x

Check Also

vaccin

22 volledig gevaccineerde bewoners zorgcentrum besmet met corona

In het Antwerpse district Deurne zijn 22 ...

huisarts

Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

Al die mensen die niet op hun ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x