Gezondheid

Studie: DNA van geaborteerde foetussen in vaccins gelinkt aan kanker en autisme

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een studie die is gepubliceerd in het Journal of Public Health and Epidemiology blijkt dat er een correlatie is tussen autisme en het pokken-, hepatitis A- en BMR-vaccin.

Wetenschappers van het Sound Choice Pharmaceutical Institute (SCPI) in Seattle concluderen op basis van gegevens uit Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Denemarken en West-Australië dat de toename van het aantal gevallen van autistische stoornis overeenkomt met het gebruik van vaccins met weefsel van menselijke foetussen en retrovirussen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De vaccins met weefsel van foetussen worden niet alleen geassocieerd met autistische stoornis, maar ook met kinderkanker,” zei oprichter van SCPI dr. Theresa Deisher.

De Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit FDA heeft bepaald dat vaccins maximaal 10 nanogram menselijk DNA mogen bevatten. Het team van dr. Deisher kwam echter tot de ontdekking dat vaccins per dosis tussen de 142 en 2000 nanogram foetaal DNA bevatten.

“Er zijn veel publicaties over de associatie tussen het humaan endogeen retrovirus (HERV) en lymfeklierkanker bij kinderen,” merkte dr. Deisher op. “Alle vaccins die zijn gemaakt met de cellijn WI-38, zijn besmet met dit retrovirus. Zowel ouders als artsen hebben het recht om dit te weten!”

Volgens de wetenschappers moet op zijn minst een onderzoek worden ingesteld. Er zijn genoeg goedgekeurde niet-menselijke cellijnen die kunnen worden gebruikt voor vaccins, zo zeggen ze. De studie is gepubliceerd op de website van Academic Journals.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Moi
Moi
9 jaren geleden

Vaccinaties hebben totaal niks met autisme te maken. Autisme is aangeboren. Waar komt deze fabel toch vandaan?!

exegese
exegese
9 jaren geleden

Geen kwaad woord over vaccins ! Vaccins zijn heilig en verplicht voor iedereen, anders ben je een gevaar voor je “medemens”. Eenmaal gevaccineerd ben je hooguit nog een gevaar voor jezelf, maar ook dat blijkt zelfs niet waar te zijn.

Hawks
Hawks
9 jaren geleden

Tsja, Theresa Deisher…

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x