Universum

“Graftombe met kruis gevonden op Mars”

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Opnieuw een vreemde vondst op onze buurplaneet. Het Marswagentje Curiosity, dat twee jaar geleden op de rode planeet landde, blijft unieke en buitengewone foto’s naar de aarde sturen. De laatste reeks zou een afbeelding van een graftombe met een kruis bevatten. Dat meldt de Russische radiozender Voice of Russia.

YouTube-gebruiker Truthseeker stelt na een grondige analyse van de foto’s dat het religieuze symbool op het Marsoppervlak een houten kruis is. “Dit doen denken aan een grafsteen,” citeerde Cryptozoologynews hem. “Het is niet de eerste keer dat ik een kruis heb gezien op foto’s van Mars.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Begin april stuurde Curiosity foto’s naar de aarde waarop een mysterieus lichtje was te zien, aldus de radiozender. Op internet woedde enige tijd een hype over het licht. Het zou van onder de grond komen wat zou kunnen wijzen op intelligent leven dat, net als de mens op aarde, gebruikmaakt van licht.

De NASA liet zelf weten dat er geen reden was voor grootse speculaties. “Het kan goed zijn dat het licht gewoon een reflectie is van de zon op de rotsachtige oppervlakte,” aldus de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie. “Gezien de stand van de zon op dat moment zou dat zeker kunnen. Het Roverteam is in ieder geval bezig met een onderzoek.”

[The Voice of Russia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nona
Nona
10 jaren geleden

Het kruis is iets aards. Wat doet het op Mars ? twee dingen , ofwel worden we voor de zot gehouden en doolt de curiosety gewoon ergens hier op aarde , ofwel is er al reeds enige tijd bemanning aanwezig vanuit aarde op mars en is dit gewoon verzwegen tot deze foto.

Bart
Bart
10 jaren geleden

Speculaties, speculaties…. Gelooft maar voort. Hier ligt echt geen wezen begraven…

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Voor de mensen die het nog niet wisten staat Mars vol Piramides die dus gebouwd zijn door ….

Graftombe net als in Egypte geloof ik geen snars van dus laten we afwachten wat het is en waarvoor het gebruikt werd.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Geen wonder dat dit land zo goed als naar de donder is.te groot ego en de waarheid wordt constant als kan niet bestaat niet en onzin betiteld, de cabal met aanhang zitten al meer dan 50 jaar lang op mars. Nog voor die maanlanding poppenkast zowel boven als ondergronds.Wubbo Ockels wist veel meer.maar werd het zwijgen opgelegd Er zijn twee volkeren op mars waar de cabal met al hun wapentuig niets tegen durven te ondernemen.En degene die nog steeds denken dat de film Avatar fictie is.slaap lekker verder.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x