Paranormaal

Joran van der Sloot gaat boek schrijven over ‘zijn paranormale gaven’

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Joran van der Sloot is van plan een boek te gaan schrijven over de paranormale gaven waar hij naar eigen zeggen over beschikt. Dat heeft hij in een brief geschreven aan medium Robbert van den Broeke uit Bosschenhoofd, die bekend is van het televisieprogramma ‘Er is zoveel meer’.

Robbert zegt dat de moordenaar van de Peruaanse Stephany Flores in zijn boek dingen wil vertellen ‘die hij nooit eerder heeft verteld’. Het medium sponsort Joran met 35.000 euro voor het schrijven van het boek. “Een behoorlijk bedrag,” aldus Robbert tegen Shownieuws.

Robbert en Joran beweren allebei dat ze paranormaal contact met elkaar hebben. Joran zegt dat Robbert in de gevangenis meerdere keren aan hem is verschenen. Ook het medium zegt geestelijk een ontmoeting te hebben gehad met de gevangene.

“Ik zag hem zitten op zijn bed in de gevangenis,” zei Robbert. “En toen wist ik dat ik een buitenlichamelijke ervaring had.”

Begin vorig jaar dook er een video op waarin Joran vanuit de gevangenis in Peru vertelt hoe Robbert in zijn cel verscheen. De video werd opgepikt door het Peruaanse tv-station América Televisión.

[Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Draw
Draw
7 jaren geleden

……en dat maakt een erg geloofwaardig duo! Één die letterlijk van Internet zijn foto’s en informatie haalde met bijpassende fouten (genverbrander!!!), en één die minstens twee vrouwen heeft vermoord, de familie afperste, en zichzelf nog voortgeplant heeft ook. Erg geloofwaardig duo hahaha! Dat jullie dit een podium geven, onbegrijpelijk.

louis
louis
7 jaren geleden

Hij weet natuurlijk al van te voren welke jonge vrouw er gaat sterven !!

Edwin
Edwin
7 jaren geleden

Oke,
Robbert is dus bereid om 35.000 neer te leggen om Joran’s verhaal te publiceren?
Doet Robbert dit nu omdat hij werkelijk zo is begaan met Joran, of puur uit egoïstische motieven?

Het lijkt er op dat het Robbert er om gaat dat hij nu richting al die critici die het hem zo moeilijk hebben gemaakt, probeert aan te tonen dat hijzelf wel degelijk begaafd is.
Joran verkondigt dat Robbert meerdere malen aan hem is verschenen, Robbert heeft het voor zijn eigen geloofwaardigheid dus keihard nodig dat Joran’s beweringen over Robbert’s “astrale bezoekjes” OOK serieus worden genomen.

Doet hij dat alleen met moordenaars, of is Robbert ook bereid om mensen te helpen die GEEN moord op
hun geweten hebben, en die gewoon op een eerlijke manier hun koppie boven water trachten te houden?

Paranormaal “begaafd” of niet, wat boeit mij dat nou, moord is moord

Wat is nu de boodschap van dit artikel?
Misdaad loont wel degelijk?

Wie is nu de weg kwijt hier?

pietsnot
pietsnot
7 jaren geleden

hij heeft tijd genoeg om een boek te schrijven , LOL .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x