Homepagina » Paranormaal » Joran van der Sloot gaat boek schrijven over ‘zijn paranormale gaven’
Joran van der Sloot gaat boek schrijven over 'zijn paranormale gaven'

Joran van der Sloot gaat boek schrijven over ‘zijn paranormale gaven’

Joran van der Sloot is van plan een boek te gaan schrijven over de paranormale gaven waar hij naar eigen zeggen over beschikt. Dat heeft hij in een brief geschreven aan medium Robbert van den Broeke uit Bosschenhoofd, die bekend is van het televisieprogramma ‘Er is zoveel meer’.

Robbert zegt dat de moordenaar van de Peruaanse Stephany Flores in zijn boek dingen wil vertellen ‘die hij nooit eerder heeft verteld’. Het medium sponsort Joran met 35.000 euro voor het schrijven van het boek. “Een behoorlijk bedrag,” aldus Robbert tegen Shownieuws.

Robbert en Joran beweren allebei dat ze paranormaal contact met elkaar hebben. Joran zegt dat Robbert in de gevangenis meerdere keren aan hem is verschenen. Ook het medium zegt geestelijk een ontmoeting te hebben gehad met de gevangene.

“Ik zag hem zitten op zijn bed in de gevangenis,” zei Robbert. “En toen wist ik dat ik een buitenlichamelijke ervaring had.”

Begin vorig jaar dook er een video op waarin Joran vanuit de gevangenis in Peru vertelt hoe Robbert in zijn cel verscheen. De video werd opgepikt door het Peruaanse tv-station América Televisión.

[Telegraaf]


Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

59 reacties

 1. Dit is nou een artikel wat nooit geplaatste had mogen worden in welke media dan ook. Elke vorm van aandacht, hoe klein ook, is te veel. Ik zeg van de site afhalen.

  47 likes
 2. Oke,
  Robbert is dus bereid om 35.000 neer te leggen om Joran’s verhaal te publiceren?
  Doet Robbert dit nu omdat hij werkelijk zo is begaan met Joran, of puur uit egoïstische motieven?

  Het lijkt er op dat het Robbert er om gaat dat hij nu richting al die critici die het hem zo moeilijk hebben gemaakt, probeert aan te tonen dat hijzelf wel degelijk begaafd is.
  Joran verkondigt dat Robbert meerdere malen aan hem is verschenen, Robbert heeft het voor zijn eigen geloofwaardigheid dus keihard nodig dat Joran’s beweringen over Robbert’s “astrale bezoekjes” OOK serieus worden genomen.

  Doet hij dat alleen met moordenaars, of is Robbert ook bereid om mensen te helpen die GEEN moord op
  hun geweten hebben, en die gewoon op een eerlijke manier hun koppie boven water trachten te houden?

  Paranormaal “begaafd” of niet, wat boeit mij dat nou, moord is moord

  Wat is nu de boodschap van dit artikel?
  Misdaad loont wel degelijk?

  Wie is nu de weg kwijt hier?

  30 likes
  • inderdaad ik ken robert als een sarlatan en en bedrieger. Een jaar geleden stuurde hij vieze foto’s van messen dwars door het hoofd gestoken etc. etc. Ze sporen allebei niet Robbert en Joran.

   8 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Bedenk evengoed dat het in het zo genaamde paranormale barst van, volgens onze normen, foute entiteiten die maar wat graag aandacht willen hebben… Oud gezegde: Zo beneden zo boven. Als Joran de pijp uit is zal hij zich ongetwijfeld weer melden als klopgeest of dwalende entiteit die zich niet kan los maken van de aardse aantrekkingskracht… Dus als je zo een plaag tegenkomt, geef hem of haar of het een paranormale rotschop anders leren ze het nooit !

   6 likes
 3. ……en dat maakt een erg geloofwaardig duo! Één die letterlijk van Internet zijn foto’s en informatie haalde met bijpassende fouten (genverbrander!!!), en één die minstens twee vrouwen heeft vermoord, de familie afperste, en zichzelf nog voortgeplant heeft ook. Erg geloofwaardig duo hahaha! Dat jullie dit een podium geven, onbegrijpelijk.

  28 likes
  • Dat zeg je wel erg stellig want dat hij twee vrouwen heeft vermoord is helemaal niet gebleken. Natalee had grote problemen thuis, ze kan met haar dronken kop de zee wel in zijn gelopen.
   Stephanie Flores’ zaak is helemaal niet meer te geloven, want sinds Joran’s verschijning bij P&W was hij aangeschoten wild voor de Vries die hem geen moment meer uit het oog verloor. Waar hij ook ging of stond tot in Bali toe probeerde hij hem er in te luizen. Wat denk je dat dat met een jongen van 17 doet? Daar is hij in de bloei van zijn leven geknakt door Peter en consorten. Voor geld, de eer en de roem. Dat hij die moeder zou vertellen waar Natalee was als ze maar geld gaf leek er eerder op dat hij zich heel dwars afzette omdat toch niemand wilde geloven dat hij niets meer wist, dus zei hij maar wat. De ene leugen na de ander want de waarheid werd niet geaccepteerd. Zo kwam het bij mij binnen en nee ik ben geen familie van Joran en ken hem niet, Peter R. ook niet maar misschien is het nuttig te weten hoe bepaalde zaken bij mensen over komen die niet alles geloven wat op tv is, en al helemaal niet op holle amusement, uitmelk- en sensatiezenders sbs en rtl.

   4 likes
   • “Waar hij ook ging of stond tot in Bali toe probeerde hij hem er in te luizen. Wat denk je dat dat met een jongen van 17 doet? Daar is hij in de bloei van zijn leven geknakt door Peter en consorten.”

    Ehm…. je vergeet even dat die arme jongen van 17 leugen op leugen vertelde, geen greintje empathie voor de ouders van een vermist meisje vertoonde, zich met vrouwenhandel bezig hield, de moeder van Nathalie heeft afgeperst en wel degelijk schuldig is bevonden aan moord op Stephanie. Niet door De Vries trouwens, maar door een rechter. Hij is niet, zoals jij zegt, ‘geknakt’, zijn walgelijke spelletjes zijn simpelweg aan het licht gebracht.

    2 likes
    • Geen greintje symphatie voor de ouders? Symphatie voor een vrouw die met Peter R in zee gaat om eens een flink slaatje uit de dood van haar dochter te slaan? Ze gaf daarmee aan dat ze Joran´s officieele verklaring niet geloofde en dat is logisch als je met Peter samenspant. Die had haar al flink opgehitst, waarvoor zou Joran symphatie voor zo´n vrouw moeten hebben. Natalee had misschien allang haar gal gespuwd hoe verschrikkelijk ze het thuis had, ik noem maar wat. Werd ze niet door haar stiefvader sexueel misbruikt? En hoe die Peter die show met die moeder opgezet had, te genant voor woorden. Die vrouwenhandel was door Peter in Nederland opgezet om Joran er in te luizen maar dat is hem niet gelukt, dus toen verwachtte ik al weer een volgende val en ja hoor! De moeder van Natalee verdiende ook zoveel aan Joran, laat dat even duidelijk zijn, daar wilde hij even een statement voor maken want ze geloofde de waarheid niet. Wat had Joran dan moeten zeggen? Daar doelde hij natuurlijk op. Geintje. En zijn walchelijke spelletjes baseer je op het feit dat een jongen van 17 best tot een moord in staat is? Ja en? Dus Joran heeft Natalee vermoord? Hoe simpel. Is dat je enige argument dat je zeker weet dat hij Natalee vermoord heeft? Omdat jongens van 16/17 nou eenmaal best zoiets kunnen doen? Nogal magertjes. Heb je al eens bedacht wat voor voordelen er voor Peter&co in die zienswijze van jou zitten en hoeveel miljoenen ze daar mee binnen geharkt hebben? Met zijn sensationele act maar kortzichtige zienswijze opdringen. De zienswijze van een oogkleppendenker die geld ruikt. Want het betekende voor hem een gezellige jongensvakantie met zijn eigen types, gatis vliegen naar een tropisch oord, gratis hotel, gratis eten en drinken, gratis stappen met de boy’s, wij betalen wel, en dan ook nog eens heel de dag camera’s op zijn hoofd, wetende dat miljoenen mensen hem daar zouden zien, horen, de eer, de roem, gelukkiger kun je hem niet maken, en daar bovenop, als klap op de vuurpijl nog zoveel geld voor krijgen. Maar wat heeft hij daar nou wezenlijk gedaan? Wisten we niet alles al wat ie daar stond te vertellen? Niets nieuws toch achteraf behalve wat suggestieve opmerkingen? En niks aan de hand, niemand heeft argwaan want jongens van 16/17 kunnen best in staat zijn tot moorden. Lage bewstzijnsvormen. Het blijven kneuzen in de marge met een arrogantie het is niet te geloven. Amerikaanse schreeuwzenders die zichzelf heel zwaar overschatten maar veel te licht bevonden voor dergelijke onderwerpen, nu weer die Jeroen Akkermans met zijn dingetje uit de Oekraine, ook zo´n lachertje, te simpel en van bluffen hun beroep gemaakt hebben. Net als hun grote lichtende voorbeelden, die darkies daar in Amerika.

     3 likes
     • Ehmmm niet dat ik pro-Peter R de Vries ben hoor, maar zo te zien ben je zo anti-P.R.de Vries dat je ALLES er voor over hebt om ‘m in een kwaad daglicht te zetten.

      Ik moet denken aan een citaat van een bekend dichter (Goethe), die eens zei:
      “Mensen openbaren door niets zoveel hun karakter dan door hetgeen wat zij belachelijk vinden ”

      Mensen die zich dus aan andere mensen ergeren doen dat vaak uit afgunst, en hebben er alles voor over om aan te tonen dat het NIETS met afgunst heeft te maken.

      3 likes
     • @ Faith:
      Wat jouw motivatie is om Joran tot slachtoffer te bombarderen en de ouders van Natalee tot de slechteriken in dit verhaal is me geheel onduidelijk, en meerdere beweringen die je doet slaan werkelijk kant noch wal. Maar goed, laat ik er serieus op ingaan.

      Quote: “Symphatie voor een vrouw die met Peter R in zee gaat om eens een flink slaatje uit de dood van haar dochter te slaan? Ze gaf daarmee aan dat ze Joran´s officieele verklaring niet geloofde en dat is logisch als je met Peter samenspant.”
      Goh, gek hè, dat ze Jorans verhaal niet geloofde. Hij had zichzelf namelijk al meerdere malen tegengesproken in zijn verklaringen tegen de politie. En let wel; Peter R De Vries was op dit moment nog lang niet ten tonele verschenen. Geen dingen door elkaar halen graag. Dat het misschien een mogelijkheid is dat Natalee’s moeder uit pure wanhoop om het lot van haar verdwenen dochter te achterhalen, later met een tv programma in zee gaat, komt zeker niet in je op? Maar in plaats van je open te stellen voor andere mogelijkheden concludeer je rücksichtslos en ongefundeerd dat zij ‘eens een flink slaatje uit de dood van haar dochter wil slaan’.
      Over gebrek aan inlevingsvermogen gesproken zeg!

      Quote: “Natalee had misschien allang haar gal gespuwd hoe verschrikkelijk ze het thuis had, ik noem maar wat.
      Ja, je noemt maar wat. Denk jij nou echt dat haar thuissituatie niet uitvoerig is onderzocht, evenals de mogelijkheid dat een van haar familieleden betrokken zou kunnen zijn bij haar verdwijning?

      Quote: “waarvoor zou Joran sympathie voor zo´n vrouw moeten hebben.”
      Eh….. misschien omdat haar dochter vermist is? Maar nee, in plaats daarvan blijft Joran liegen en perst haar uiteindelijk zelfs af. De arme jongen.

      Quote: ” Die vrouwenhandel was door Peter in Nederland opgezet om Joran er in te luizen”
      Een statement puur voortkomend uit je fantasie. Waar baseer je dat op? Joran was zelf degene die met vrouwenhandel bezig was. In jouw fantasie is dat alles blijkbaar van te voren door een tv programma opgezet. Jouw theorie volgend, dan is Joran er dus met open ogen ingetuind. Sorry hoor Faith, maar als je een beetje spoort dan hou je je niet bezig met vrouwenhandel, ook niet als dat door een ander is opgezet.

      Quote: “En zijn walchelijke spelletjes baseer je op het feit dat een jongen van 17 best tot een moord in staat is? Ja en? Dus Joran heeft Natalee vermoord? Hoe simpel. Is dat je enige argument dat je zeker weet dat hij Natalee vermoord heeft?”
      Beter lezen, ik zeg niet dat ik zeker weet dat hij Natalee heeft vermoord. Ik zeg dat een jongen van 17 daar toe in staat kan zijn.
      De manier waarop je mijn woorden verdraaid laat mooi zien hoe jouw gedachtegangen werken. Ook je gebrek aan inlevingsvermogen als het gaat om de moeder dan een vermist meisje, in combinatie met het zomaar wat roepen doen je verhaal weinig goeds.
      Gelukkig ben je geen rechercheur.

      3 likes
 4. Joran heeft zijn ziel verkocht aan de duivel, en als beloning krijg je dan inderdaad ‘paranormale’ krachten.
  (Lees: hulp van duistere krachten)
  Waarom zou je anders zo’n pact sluiten ? O ja, geld en roem, die was ik vergeten.
  Het beroerde van zo’n contract is echter, dat je het heel moeilijk weer kunt verbreken.
  Het is Joran overduidelijk niet gelukt.

  6 likes
 5. Joran is de grootste leugenaar die op aarde rondloopt , tevens meervoudig moordenaar . Hij gelooft toch zeker niet dat daar uberhaupt intresse voor is dat boekje van hem . Zal allemaal weer bijelkaar verzonnen en gelogen verhalen zijn waar ik echt geen geld voor over hebt , dus bedankt .

  11 likes
 6. Jesus, ik begin af en toe het gevoel hier te krijgen alsof ik op nujij zit, met al die sceptisie steeds. Ik dacht dat dit een site is met ruimdenkende zielen, met open mind.

  Als er iets ongeloofwaardigs op internet staat, zijn er altijd grapjassen die het na proberen te doen, en de boel opzettelijk willen flessen, om te kunnen lachen als er iemand in hun troep gelooft. Dat wil natuurlijk niet gelijk zeggen dat alles gelijk nep is, maar maakt het wel moeilijk voor de leek om het kaf van de koren te scheiden. Daar hebben de meeste simpele zielen geen zin in, dus scharen ze gelijk alles onder fake.

  Ik zie het voor me zelf totaal niet als een schande om eens ergens in te geloven wat fake blijkt te zijn. Veel mensen kunnen daar dus niet tegen, en willen alleen maar gelijk krijgen. Ik had het publiek van ninefornews hoger in geschat op dat vlak. Valt me tegen die reacties van de laatste tijd, op verschillende artikelen.

  11 likes
 7. In de Stephanie Flores gate was ook iets vreemds. Er hingen camera’s op de gang boven de hotelkamer wat verboden is, maar verborgen camera’s is hun grote passie weet iedereen, en we zagen een meisje naar binnen gaan. Het was echter een ander meisje dat die kamer weer uitkwam. Het zou me niets verbazen als Joran er ingeluisd is, ze hebben immers een case nodig om sensationele televisie te maken. En die de Vries was me toch giftig na dat glas wijn in zijn gezicht bij P&W. Daar zat ie al van alles te suggereren, en hem ongefundeerd te beschuldigen met een hoofd alsof het zo was, waar hij zo beroemd om is. Hij zag duidelijk een vette vis in Joran. Dat voelde Joran natuurlijk ook aan. Maar zijn case was al gesloten notabene. Komt die geld- en aandachtsgeile simpele Brabander die graag als crime fighter te boek wil staan, even bijdehand doen. En besloot Joran, terwijl hij nog niet eens volwassen was toen, voor de rest van zijn leven achter de tralies te zetten. Zo ongeveer moet het gegaan zijn.

  6 likes
 8. Hij weet natuurlijk al van te voren welke jonge vrouw er gaat sterven !!

  8 likes
 9. De zaak Joran stinkt al vanaf het begin als een bunzing. Vergeet niet dat SBS/Endemol/Peter R. de Vries er een zeer vette inkomstenbron/spannende jongenstijd aan hebben gehad door er een opgeblazen sensatiezaak van te maken van megalomane proporties, precies zoals we de boy’s van de commercieëlen kennen. Maar zoals altijd daar, bleek ook dit weer eens een hap gebakken lucht te zijn. Alleen hun miljoenen waren echt. Want wat was het nou helemaal? Er is niets boven water gekomen dan alleen wat ongefundeerd stroperig langzaam gezeur en vooral interessantdoenerij van ijdeltuit/ben-ik-in-beeld?- Peter R. de Vries. Het bleek een niemendalletj waar 7 miljoen mensen naar keken door over-over exposure over wat er komen ging. Een op sensatie gebaseerd programma op een sensatie gebaseerde zender met Peter R. in de hoofdrol die een soort gefantaseerd jongensboek uit de doeken deed. Over hoe het makkelijk had kunnen zijn gelopen ofzo, mafkees maar wat verwacht je op een commercieële zender? Niet veel toch? Het gaat ze alleen om hun eigen portemonee en de rest bekijkt het maar, hoewel ze dat dan weer wel professioneel weten te verdoezelen moet ik zeggen. Vakmensen heet dat daar. Was dat dus even makkelijk vette kassa voor de snelle boy’s. Groter dan grote sensatie want zonder vette sensatie geen vet inkomen, geen eer, geen roem en geen Emmy en dat is nou precies waar die jongens voor leven. Maar nu mag ineens nergens en nooit meer de naam Joran uitgesproken danwel iets over hem te lezen zijn? Omdat de buit allang binnen is en ze nergens meer aan herinnerd willen worden misschien? Ik zou het anders niet weten. Het geeft wel te denken want ik ben anders zeer benieuwd waar hij mee komt.

  4 likes
  • Vakkundig verdoezelen is ook een kunst, moet je een opleiding voor gevolgd hebben !!

   0 likes
   • Maak dat de kat maar wijs janssen. Hoe oud was Joran toen? 16 17 jaar? Allebei gefeest tot diep in de nacht. Alcohol, drugs maar je denkt dat Joran op zo’n moment iemand vakkundig kon verdoezelen zoals hij dat geleerd had?? Het lijkt me eerder logisch dat ie echt niet weet wat er gebeurd is omdat hij in slaap gevallen is. De meest logische verklaring. Maar met dat verhaal kon Peter&co geen cent mee verdienen en geen snoepreisjes van ons geld maken dusss….
    En dan ook nog een Emmy ontvangen! Maar alles wat krom, scheef en niet zuiver is gaat aan de oppervlakte komen dus nog even geduld a.u.b.

    0 likes
    • Faith, als je echt denkt dat een jongen van 16-17 zoiets niet kan doen, heb je weinig realiteitsbesef.

     1 likes
     • Het lijkt erop dat Faith dit alleen maar doet, om te laten zien dat hij/zij bewuster is dan de rest hierzo, en om die reden het “geval Joran” gebruikt om zijn/haar geveinsde “dieper inzicht” te etaleren.

      Volgens mij had Faith zich precies andersom opgesteld als iedereen op deze site sympathie voor Joran zouden hebben .
      Faith laat altijd duidelijk zien hoe hij/zij een hekel heeft aan alles wat met Media-land te maken heeft, en nu gebruikt hij/zij het geval “Joran” om aan te tonen hoe SLECHT die mensjes uit Media-land allemaal zijn.

      Al zijn die mediafiguurtjes dan niet zo zuiver, dan hoeft dat niet betekenen dat Joran daarom NIETS op z’n kerfstok heeft!

      Bekend gezegde: “Waar rook is , is vuur”
      Of: “waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet”

      Of (zoals “Caesar Lion Cachet” ook al zei) Soort zoekt Soort

      Een beetje ERG naïef overigens, om er van uit te gaan dat iemand van 16/17 jaar niet weet waar hij mee bezig is, en in feite een slachtoffer is van wat media-figuurtjes.

      Dus : Leuk verzonnen “Faith”, maar een beetje TE simplistisch allemaal!

      1 likes
 10. @ Goeiemorgen Edwin 11.13: Dus als je iets wat krom is recht wil zetten en kortzichtigheden wat breder ziet heet dat afgunst? Ook al zo simpel. En wie zegt dat ik een hekel aan Peter R. heb? Dat besluit jij hier maar ter plekke. Wat hij doet en hoe hij dat doet klopt niet en ik heb verder niets met hem te maken. Om je de waarheid te zeggen ik zou voor nog geen 10 miljoen in zijn schoenen willen staan. Hij is geobsedeerd door geld/macht/aandacht om wat gebakken lucht wat niets voorstelt, en daardoor geblocked in zijn ontwikkeling. En daar zal ik dan mee willen ruilen….jij bakt ze wel erg bruin vanmorgen!

  1 likes
  • Faith: “Dus als je iets wat krom is recht wil zetten en kortzichtigheden wat breder ziet..”
   Haha ja zo kan je het ook voor jezelf rechtbreien. Misschien kan je jezelf eens een spiegel voorhouden, want zelf trek je de een na de andere ongefundeerde conclusie. 😉

   3 likes
  • Goedemiddag Faith!
   Om te beginnen houd ik van bruine broodjes…goed voor de stoelgang.

   Helaas komt deze reactie van je nog steeds op mij over als “afgunst en een hekel hebben aan…”,
   misschien had je gehoopt met deze reactie het een en ander te kunnen ontkrachten, maar voor mij
   bevestigd het nogmaals wat ik al eerder heb gezegd. 😉

   1 likes
 11. @ Liquid 15.38: Nee gelukkig ben ik geen rechercheur maar zie wel hoe mensen daar op die simpele zender uberhaupt altijd al gemanipuleerd worden en hoe de simpelsten der simpelen daar altijd al een totaal ander beeld voorgehouden krijgen dan hoe het werkelijk zit. De zaak Joran zie ik eigenlijk als het toppunt daarvan, ook al hoe die aan de mensen aangekondigd werd als zijnde de Onthullende Feiten. Wat nou onthullende feiten? Herhalingen op herhalingen van zetten van hoe het volgens hem wel eens gegaan zou kunnen zijn. Dat ie oproerkraaier is wisten we ook al 25 jaar maar nu dan een avondvullend programma. Komt dat zien komt dat zien. Er alweer noppes nada. Maar stel dat Joran ze wel omgebracht zou hebben, wat ik niet denk maar hier laat ik me alleen maar door mijn eigen gevoel leiden dus niets definitief weet, dan nog is dit schandalig. Er zijn moordenaars die kicken op rape movies, baby’s en kleine kinderen sexueel misbruiken, jonge jongens meisjes ontvoeren, verkrachten en vermoorden en die worden zelfs nog niet zo erg aan de schandpaal genageld. Ik bedoel te zeggen dat de verhouding totaal zoek is in deze zaak. Crimineel is om een jongen van 17 zo achter zijn vodden aan te zitten. Dan ook nog het feit erbij geteld hoe graag die de Vries in beeld is, hoe graag hij de held uit wil hangen, hoe graag hij de gevierde jongen wil zijn. Dat alles bij elkaar brengt mij tot mijn conclusies. Daar hoef je geen Columbus voor te zijn.

  1 likes
  • @ Faith:
   Als je zegt:
   “Dan ook nog het feit erbij geteld hoe graag die de Vries in beeld is, hoe graag hij de held uit wil hangen, hoe graag hij de gevierde jongen wil zijn.” dan zegt dit meer over jezelf dan over Peter R de Vries.

   Wat zou het jou nu moeten boeien hoe iemand jouw visie interpreteert, iemand die zo bewust is en wakker trekt zich daar toch niets van aan? Vaak zit je allerlei mensen te bestempelen als “slapers” dus dan mag ik er voorzichtig van uitgaan dat jij jezelf als “wakker” beschouwt, ja toch?
   Dus waarom toch dat Ego gedoe van jezelf om koste wat kost iedere bewering die je maakt te verdedigen?

   Misschien toch nog niet zo wakker als dat je van jezelf beweert?
   Ik vind dat je qua gedrag juist heel veel op Peter R de Vries lijkt, vandaar dat je zo tegen m tekeer gaat, simpel.

   De manier hoe je telkens in de verdediging schiet bevestigd nogmaals wat ik eerder heb gezegd:
   ‘Allemaal AFGUNST”

   2 likes
 12. “Maar stel dat Joran ze wel omgebracht zou hebben, wat ik niet denk maar hier laat ik me alleen maar door mijn eigen gevoel leiden”
  Stephanie Flores is bewezen door hem vermoord. Beth Holloway is bewezen door hem afgeperst. Zijn pogingen tot vrouwenhandel zijn eveneens bewezen.
  Je laat je inderdaad ‘alleen maar door je eigen gevoel leiden’, en negeert daarbij voor het gemak van je eigen ego maar even alle feiten.

  “Dat alles bij elkaar brengt mij tot mijn conclusies. Daar hoef je geen Columbus voor te zijn. ”
  Ik neem aan dat je Columbo bedoelt…….? 🙂

  1 likes
  • @ Liquid 17.18: als je Peter R. de Vries heet kun je het zo te kunnen draaien dat de wereld alles gelooft wat hij zegt ( geoliede machine die achter hem staat nl. die Emmy deugde ook niet naar mijn idee.) en misschien wel rechters om kan kopen. Schijnt zowiezo in Chili niet al te moeilijk over gedaan te worden. Vergis je niet in Peter R. de Vries.

   0 likes
   • Het is Peru, niet Chili. Zelfs dat heb je fout.
    Ik zal er verder maar niet op ingaan dat je een Nederlandse televisiemaker (inclusief een tv zender) zoveel macht toewijst dat hij zelfs rechters in Zuid Amerika kan omkopen, alles voor de kijkcijfers.
    Maar keer op keer laat je zien dat er met je fantasie in ieder geval niks mis is. Met je realiteitszin helaas wel.

    2 likes
    • Als Faith als spin-doctor voor Peter R. de Vries zou werken,
     zou Petertje alles voor elkaar kunnen krijgen, wedden? 😉

     0 likes
     • Welnee, Amerika is gevallen. Ze maken niets meer klaar. Ik durf nu zelfs te zeggen dat het best mogelijk is dat die Natalee ritueel vermoord is. Of heb je daar erg veel fantasie voor nodig? Waarom anders dit verhaal zo opblazen in de media?
      Hoeveel meisjes worden er wereldwijd wel niet vermist/vermoord? Maar Natalee Hooloway dat vonden ze wel zo apart. Er werd nogal niet entertainment van gemaakt. Heel Amerika stond nl. ook op zijn kop. Na Peru, hij is overgeplaatst ja maar zijn veroordeling vond wel in Chili plaats, zou hij nog 40 jaar in de U.S. moeten brommen maar dat gaat natuurlijk niet door. Toch kreeg dat programma als parel op de kroon een Amerikaanse Emmy, ik blijf het apart vinden.

      1 likes
     • Waar wed je op? 😉

      0 likes
  • @ Liquid 18.11: stom, natuurlijk bedoel ik Columbo, maar to the point, kan goed zijn dat die poging tot vrouwenhandel zo in scene is gezet om te kijken of Peter er op zou duiken en Peter dook er idd op, te verwachten. Later bleek het geloof ik om onschuldige schoolmeisjes te gaan of gewoon vriendinnen. Hoe dan ook kan het zijn dat Joran Peter uitlokte en dat is gelukt. Hij wist toch ook dat er verborgen camera’s in die auto zaten met die Patrich van der Eemd. De ene leugen na de andere, tja en ding wist Joran zeker, die willen spannende reality televisie en dat hebben ze dan ook gekregen. Of is Peter R. de Vries rechercheur? Nee toch? Hij denkt zelf anders van wel. Daarom verwachtte Joran ook al dat Peter & friends hem naar Chili zouden volgen. De rest is history en die deugd volgens mij niet, je weet dat Joran al WIST dat hij gevolgd werd. Wie doet dan zoiets? Of dacht je dat Joran dom was? Dat stak die Peter ook al zo duidelijk, dat ie ‘m verbaal niet de baas was, een ventje van 17, dat was aan tafel bij P&W.

   1 likes
  • * Mijn reactie van 17:18 was bedoelt op het bericht van Faith, 16:30. Waarom het er niet onder komt te staan weet ik niet, dus dan maar zo. *

   0 likes
 13. Gaan we van de Jordaanse crimineel nu weer naar Joran, wat een triest bericht en iets om je diep te schamen als kaaskop, langgeleden hadden we de tokkies, toen de knuffelcrimineel uit de Jordaan en nu weer Joran, mag ik even overgeven zouden van Kooten en de Bie roepen!

  3 likes
 14. tjonge zeg weer iemand met paranormale gave ‘s, is er nu nog niemand die snapt dat paranormaal niet bestaat, en iedereen gelooft erin
  het is zo simpel, we krijgen mee 5 zintuigen bij de geboorte, die worden vanaf het moment van de bevruchting al dicht gemaakt, door de ervaringen van de moeder en als we gaan lopen pas op, kijk uit, dat mag niet en meer van die opmerkingen
  de 5 zintuigen zijn je gave s om het leven te leiden, tja en als ze praktisch dicht zitten, dan kunnen ze jou aanleren wat je moet doen, wat normen en waarden zijn en vul maar weer in wat je moet
  simpel gezegd helder ziend is niets meer dan anders naar de dingen kijken zomaar 1 zintuig

  2 likes
 15. Oh mooi dan kan die zijn paranormale gaven gebruiken en vertellen waar het lichaam is van Natalee Holloway is…..

  2 likes
 16. Hoe kan hij nou een boek over iets schrijven wat hij niet heeft? Zal wel een heel dun boekje worden op die manier…

  2 likes
 17. Caesar Lion Cachet

  LS…

  De Ziel. De Duivel… Metaforen en onderdeel van de alles omvattende energie. Of hoe je het ook vertaald moet je inderdaad zelf weten. Je bent wel een stuk duidelijker nu maar dat zal je ook een rotzorg zijn. (Ha…)

  2 likes
 18. hij heeft tijd genoeg om een boek te schrijven , LOL .

  1 likes
 19. Lol
  Nou nou ceasar : “rotzorg”??
  Zooo negatief denk nu ook weer niet, alhoewel….;)

  Kan me overigens goed vinden in het gedachtegoed van Goethe, Spinoza, Tao te Ching

  Ha 🙂 🙂

  1 likes
 20. Misschien revanche die Joran toepast. Hij bleef maar lastig gevallen worden door Peter en zijn kornuiten, er was geen ontkomen aan. Man man wat waren ze happig op nieuws van Joran. Hij moest zelfs onderduiken bij zijn oma in Groningen maar ook daar stonden de tokkies en de rioolpers met camera’s en ‘journalisten’ klaar om hem te villen en hem aan het schavot te leggen. Wat een volks oproer van die volksmenners. Toen hoopte hij in Bali zijn studie wel rustig te kunnen hervatten maar nee hoor. Nu het ze niet meer uitkomt kon Joran nog wel eens iets te vertellen hebben waar ze goed mee onder uit kunnen gaan. Daar lijkt er op, en dat dit ten alle tijden voorkomen moet worden. Ik kan haast niet wachten tot het boek uit is, hij wil de spanning er duidelijk weer in brengen! You go Joran!

  1 likes
 21. Als Joran de paranormale gave heeft om te teleporteren, dan kan hij zich zo uit de gevangenis teleporteren.

  1 likes
 22. Vaag verhaal en het spijt me voor Robert van den Broeke, want het bestaat niet dat hij Joran op zijn bed heeft zien zitten en achteraf tot de conclusie komt dat er dan sprake moet zijn geweest van een buiten lichamelijke ervaring. Het rijmt voor geen meter. Als het gebeurde was het bewust, wist Robert waar hij mee bezig was en duik je al gauw in de wereld van OOBE of Astrale projectie, tenzij er sprake van remote viewing is geweest of een opduikend visioen, maar Joran zag Robert meerdere malen verschijnen. Uiteraard mag Joran zich paranormaal begaafd noemen, ik ben het in ieder geval niet. Of er een auteur in hem schuilt betwijfel ik ten zeerste. Het is ook niet bepaald een voorbeeldfiguur maar misschien dat zijn collega’s er inspiratie uit putten en word het een bestseller tussen de muren.

  0 likes
 23. Hmmm!
  Paranormaal?
  ParaAbnormaal zal men bedoelen.
  Ze zien archonten aan als zijnde lichtwezens.
  http://www.robbertvandenbroeke.nl/foto/Klein_lichtwezen/2

  0 likes
 24. Voor mij bestaat er maar EEN ziel, noem het ‘t Universum, of de Universele Ziel (Paratman), Tao, “Al DAt IS” etc etc…
  Die Ziel daar leven we allemaal in, net zoals golfjes in een zee verschijnen, zo zijn alle vormen die het oog ziet als golfjes in deze Oerziel.

  En DAT was wat ik bedoelde met mijn reactie “Caesar Lion Cachet” (mooie nick trouwens).

  En maak je maar niet zoveel zorgen om dat “nadenken” hoor, voordat ik iets zeg heb ik daar heeeeeel goed over nagedacht. 😉
  Kan ik trouwens niets aan doen, deze visie heb ik al sinds 2004 na mijn BDE (hartstilstand).
  Ach, mijn gezin en alles ben ik al kwijtgeraakt door deze BDE ervaringen en de visie die daar uit is ontstaan (schijnt helaas heel vaak voor te komen met mensen die een BDE hebben meegemaakt), hoe zwaar dat ook was: ik heb er mee leren leven.
  Denk je nu echt dat ik (na alle vernederingen en verliezen die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt) me nog maar IETS aantrek van wat mensen over mij zeggen?

  Trouwens , ieder heeft toch recht op zijn of haar persoonlijke mening, of niet soms? Als het MIJN visie is dat er niet zoiets als een individuele ziel bestaat, dan is dat mijn mening, en net zoals jij het recht hebt om je mening te uiten , heb ik dat ook.

  Laat ik het nog simpeler zeggen: Mijn ziel=Jouw ziel= ieders ziel (en dus ook van IEDER levend wezen dat ooit heeft geleefd)

  Dat je het daar helemaal niet mee eens daar kan ik niets aan doen, en ik verwacht evenmin van je dat je op dezelfde manier moet denken als ik.

  Nog een fijn weekend verder

  0 likes
 25. De uitgever die dit boek uit wil geven of de boekenwinkel die dit boek wil etaleren in zijn of haar winkel verklaar ik ook voor gek.

  0 likes
 26. 2 psycho’s denk ik

  0 likes
 27. zoveel drukte om niks

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

beschaving

Bewijs voor mysterieuze wereldomvattende beschaving die aarde beheerste? 250+ verbluffende foto’s

Volgens Jimmy van het populaire YouTube-kanaal Bright ...

rauwe melk

Hoe rauwe melk beschermt tegen astma en voedselallergieën (en bewerkte melk uit de supermarkt juist allergieën uitlokt)

Suzanne Abbring heeft tijdens haar promotieonderzoek aan ...