Homepagina » Mens en Dier » Felle kritiek op Lubach: ‘Wat is dit voor staatspropaganda?’
lubach
Foto: Vera de Kok CC BY-SA 2.0

Felle kritiek op Lubach: ‘Wat is dit voor staatspropaganda?’

NPO-presentator Arjen Lubach vroeg zondag in zijn programma aandacht voor het groeiende wantrouwen richting media en overheid. Dat komt volgens Lubach ‘omdat op social media een heel circuit aan mensen langzaamaan een eigen parallelle werkelijkheid in wordt gezogen’. Zou het misschien te maken kunnen hebben met het feit dat mensen massaal wakker worden en tot de ontdekking komen dat ze worden voorgelogen door de mainstream media?

Lubach nam vooral Lange Frans op de korrel. De rapper nodigde hem vervolgens uit voor zijn podcast. Volgens Frans is de kans klein dat Lubach de uitnodiging accepteert. Zijn programma wordt immers geproduceerd door Irene van den Brekel, de vrouw van D66-minister Kajsa Ollongren, die al jaren strijdt tegen alternatieve media.

Veel mensen hebben met walging gekeken naar de aflevering van Zondag met Lubach. Zo ook onderneemster Nadia Denise Duinker. “Wat was dit een walgelijke, walgelijke schijnvertoning,” zegt ze in een video op Facebook. “Zo duidelijk gestuurd vanuit beleid.”

“Hij legt mainstream volgend Nederland even haarfijn uit dat iedereen met een tegengeluid in een cognitieve dissonantie zit, waarbij ze zich laten leiden door de tunnel van tech,” zegt ze. “Alsof iedereen die een tegengeluid vertegenwoordigt of er een andere mening op nahoudt, alleen maar blindelings [gelooft] wat hij op internet voorgeschoteld krijgt. Juíst niet.”

Ik vind het schaamteloos en respectloos

Nadia merkt op dat Lubach ook pedofilie en ritueel misbruik in de complothoek zette. “Allemaal nepnieuws toch? Nou, als Lange Frans het zegt, zal het wel. Lubach daarentegen kan je wel blind vertrouwen met zijn maatpak aan bij onze vertrouwde VPRO,” zegt ze sarcastisch.

“Ik geloof dat Lubach nog even de luisterdocu Glasscherven en Duistere rituelen moet luisteren van Argos en zijn eigen omroep. En zich ook nog even moet verdiepen in de Epstein-affaire die dankzij corona verdacht weinig aandacht krijgt. En while you’re at it, duik gelijk even in een affaire uit eigen land van een paar jaar geleden. Iets met een secretaris-generaal van Justitie waarvan de beerput in de doofpot is beland. Met dank aan vriendjespolitiek is de beste man eervol met pensioen gegaan zonder verdere vervolging of aan de schandpaal genageld te worden door de MSM. Als je het mij vraagt, is na de incidenten rondom dit schandaal de onafhankelijkheid van de Nederlandse media definitief verkocht aan de staat.”

“Iedereen met een tegengeluid wordt geridiculiseerd, alsof je niet normaal kan nadenken. Wat is dit voor staatspropaganda?” vraagt ze. “Ik vind het schaamteloos en respectloos.”

4.3 38 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

Ontmaskerd als ” puppet on a string”
überhaupt geen aandacht meer aan schenken is de beste remedie. Dan kwijnt ie langzaam weg.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Het rebelse van weleer is er helemaal van af bij de VPRO. Ze zijn nu gewoon MSM.

Ikke
Ikke
1 jaar geleden

Wij hebben toen maar de TV uitgezet. En zijn “mens erger je niet “gaan spelen! Het was een gezellige avond!

Thomas
Thomas
1 jaar geleden

Ze zijn aan het verliezen en kunnen het niet uitstaan , dus alle mogelijke onzin over de weerstand , die alleen maar groeit in het land verkondigen .
Heel erg zielig , maar kijk ook eens naar ons corrupte regering al diegene die voor de spoedwet hebben gestemd nooit meer op stemmen , met pek en veren bestrooien en dat noemt zich volksvertegenwoordigers bah daar walg ik van.
Blijf strijdlustig en vooral positief ze zullen hier niet mee weg komen .
Zegt het voort zegt het voort.

x

Check Also

van meijeren

Strijdbare Gideon van Meijeren: ‘Wij zullen nooit zwichten voor tirannen. Wij zullen nooit zwijgen’

Het schaapachtige deel van de bevolking – ...

van houwelingen

Pepijn van Houwelingen spuwt vuur: ‘Met welke periode mogen we uw misdaden dan wel vergelijken?’

Politici hebben vaak de mond vol over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

77
0
We lezen graag je reactie!x