Great ResetBuitenland

Poetin ‘verstoort Nieuwe Wereldorde van Schwab en Gates’ door Oekraïne binnen te vallen

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!

Vladimir Poetin heeft de balans van de Nieuwe Wereldorde verstoord door Oekraïne binnen te vallen. Dat zei de Amerikaanse oud-Nationaal Veiligheidsadviseur Michael Flynn in de Thrivetime Show, een podcast die gepresenteerd wordt door Clay Clark.

Hij voegde toe dat hij geen Poetin-apologeet is, maar dat hij de achterliggende dynamiek in Oekraïne begrijpt. Flynn organiseerde samen met Clark de Reawaken America Tour.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet blij

De oud-generaal beweerde verder dat het World Economic Forum en miljardairs als Bill Gates niet blij zijn dat Poetin Oekraïne is binnengevallen. “Wat zich nu afspeelt in Europa is een verstoring van de balans van de wereldorde zoals zij die voor ogen hebben,” zei Flynn, die doelde op mensen als futuroloog Yuval Noah Harari, Klaus Schwab en Bill Gates.

Deze mensen zijn volgens Flynn zeer intelligent, hebben veel middelen tot hun beschikking en hebben een bepaalde strategie uitgestippeld voor de ontwikkeling van de wereld. “God en een ziel zijn geen onderdeel van die strategie,” zei hij.

Gratie

Flynn kwam in de problemen nadat hij had toegegeven dat hij had gelogen tegen de FBI over gesprekken met de Russische ambassadeur in de Verenigde Staten. Justitie besloot de zaak te seponeren nadat er documenten waren opgedoken waarin staat dat FBI-agenten met elkaar bespraken of ze zouden moeten proberen Flynn te laten liegen tijdens een ondervraging, zodat hij kon worden vervolgd of ontslagen.

Volgens Flynn hebben aanklagers zijn rechten geschonden en hem middels een list schuld laten bekennen in ruil voor strafvermindering. De oud-generaal belandde in de gevangenis, maar president Trump verleende hem gratie.

4.8 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Ik neem aan dat Poetin geen fan is van het WEF en the Cabal, echter hij heeft ze wel in de kaart gespeeld door het volgende als gevolg van het binnenvallen van de Oekraïne
a) er wordt geen graan meer verbouwd –> hogere prijzen voedsel
b) olie en gas extreem duur geworden

Kortom alles wordt onbetaalbaar voor het klootjesvolk. En dat komt goed uit om de Great Reset Reset door te voeren met als uiteindelijke doel: wereldoverheersing met de bijbehorende Totale Controle dat uitmondt in Totale Terreur.

Silvia
Silvia
1 jaar geleden

Dat zie ik toch heel anders. De oorlog is een onderdeel van de plannen. Ursula von der Leyen stookte niet zomaar het vuurtje op. Net als Rutte met zijn gekef naar Putin. Ik denk dat de heen Flynn een portie leugens de wereld in moet smijten. Misschien nog in verband met die beloofde strafvermindering destijds?

Hollewijn
Hollewijn
1 jaar geleden

Zo tenminste 2 Amerikanen die nog een duidelijk beeld van de werkelijkheid vertellen. De tweede is heer T.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Ik ben geen poetin fan maar al helemaal geen Oekraïense fan maar ik heb meer vertrouwen in Poetin dan in die Oekraïense toneelspeler daarom Poetin word onze bevrijding van onze landverraders in volksverraders
Claus schwap in zijn meelopers zullen hun straf niet ontlopen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x