Binnenland

‘Hoe geloofwaardig is een radiostation dat zich laat sponsoren door Pfizer en AstraZeneca?’

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is meerdere mensen opgevallen dat enkele podcasts van BNR Nieuwsradio zijn gefinancierd door vaccinmakers Pfizer en AstraZeneca. Zo is ‘De Weg naar een vaccin’, een vijfdelige podcastserie van de radiozender, mede mogelijk gemaakt door Pfizer, fabrikant van coronavaccins.

In de serie werd onder andere een nieuw boek van Roel Coutinho, de oud-directeur Infectieziektenbestrijding bij het RIVM, gepromoot. Het boek gaat over ‘hoe vaccinaties de wereld beter hebben gemaakt’. Hij sprak in de podcast over de bereidheid van mensen om zich te laten inenten en het nut van het Rijksvaccinatieprogramma.

Leuke onderonsjes allemaal

De podcast ‘Beter’, waarin Harmke Pijpers je bijpraat over de laatste zorgontwikkelingen, wordt mede mogelijk gemaakt door AstraZeneca, een andere fabrikant van coronavaccins.

“Hoe geloofwaardig is een radiostation dat zich laat sponsoren door Pfizer en AstraZeneca te midden van een vaccinatiedrang- en dwangcrisis?” vraagt programmamaker Flavio Pasquino van BLCKBX zich af. “Leuke onderonsjes allemaal,” zegt publicist en vlogger Sietske Bergsma.

Dit is volstrekt normaal

Ook in de Verenigde Staten worden de media gefinancierd door Pfizer. Onafhankelijk journalist en schrijver Whitney Webb deelde onderstaande compilatie op Twitter. “Dit is volstrekt normaal en helemaal geen belangenverstrengeling,” zegt ze sarcastisch.

Kijk en huiver:

4.6 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cieleke
cieleke
8 maanden geleden

voor alle ninefornews lezers
luister naar radio NOSTALGIA
geen reclame geen nieuws geen corona shit
alleen maar goede muziek van vroegere tijden
je word er rustig van en blij in deze vervelende tijden
een aanrader voor iedereen die dit leest
zo steunen we nog een goed doel
gewoon alleen muziek luisteren zonder
reclame en nieuws over cojona

Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

MASSAHYPNOSE DOOR MSM

Eehmm…hoe geloofwaardig is eigenlijk die totale Goebbels-MSM-MK-ULTRA-Mindcontrol Propaganda-Machine als ie in handen is van de Elite-Parasieten…Het is altijd een hulpmiddel geweest om de Massa te Manipuleren, te Conditioneren, te Indoctrineren & te Hypnotiseren…Dat is allemaal best aardig gelukt als je zo eens naar de Prik-Statistieken kijkt…want welke idioot laat er nou zomaar boordevol Enthousiasme, Geheel Vrijwillig & met rotsvaste Overtuiging een Experimentele mRNA-Gentherapie-Vuilnisbak-VacciNazi door die compleet doorgesnoven Levensgevaarlijk Gestoorde Psychopaat Herr Doktor Hugo Mengele injecteren?

Leen
Leen
8 maanden geleden

Als je dat gelooft, wat daar wordt gezegd, slaap dan maar lekker verder.

Skippy
Skippy
8 maanden geleden

Heel erg griezelig allemaal. De bruine geest komt steeds meer uit de fles.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x