Homepagina » Propaganda » Syrische jihadisten en Witte Helmen gebruiken weeskinderen voor propagandafilmpjes over gifgasaanvallen. Zo belazeren ze de boel
Syrische jihadisten en Witte Helmen gebruiken weeskinderen voor propagandafilmpjes over gifgasaanvallen. Zo belazeren ze de boel

Syrische jihadisten en Witte Helmen gebruiken weeskinderen voor propagandafilmpjes over gifgasaanvallen. Zo belazeren ze de boel

Jihadisten hebben in het noordwesten van Syrië onder anderen een groepje wezen uit een opvangkamp ontvoerd om die te gebruiken in propagandafilmjes over aanvallen met chemische wapens, mogelijk met dodelijke afloop.

Ze zijn opgesloten in een gevangenis in de provincie Idlib waar de terreurgroep al-Nusra Front de dienst uitmaakt, volgens meldingen van het Russische ministerie van Defensie.

Omstreden hulpverleners

Er zijn al zeker negen opnames gemaakt voor het al-Nusra Front dat zich tegenwoordig ook Jabhat Fateh al-Sham noemt.

Ze werden opgenomen volgens meldingen van het Russische persbureau Tass in Jisr al-Shughur en met medewerking van de omstreden hulpverleners die zich Witte Helmen noemen.

Jonge slachtoffers

Net als in eerdere filmpjes schieten ‘Witte Helmen’ jonge slachtoffers te hulp na aanvallen met chemische wapens die zouden zijn ingezet door de Syrische strijdkrachten.

De Russische gezant bij de OPCW (Organisatie voor het Verbod van Chemische Wapens) Aleksander Sjoelgin heeft woensdag in Den Haag gezegd dat de OPCW zich veel meer zou moeten bezighouden met beweringen over chemische aanvallen in Syrië.

[ANP, RT]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
3 jaren geleden

mja die witte helmen… Gesponsord door soros…

“Er is overvloedig bewijs voor de dubbelrol van de ‘Witte Helmen‘, als hulpvaardige handen die onder de zwaarst denkbare omstandigheden slachtoffers in Syrische oorlogsgebieden proberen te redden. Naast hun propaganda-activiteiten voor Al Qaida en andere extremistische groepen in de regio. En de herkomst van de fondsen die daarvoor nodig zijn, waarvoor de overheden van de Verenigde Staten en Engeland garant staan. Donoren met een duidelijke agenda, die er niet voor terugschrikken nog veel meer geld te pompen in de fabricage van nep-video’s vol terroristische excessen, bedoeld voor de ‘thuismarkt‘. Om u bang te maken, en in te laten stemmen met almaar hogere ‘Defensie‘-budgetten.”

https://www.stopdebankiers.com/nobelprijs-vrede-is-propaganda/

Ze wonnen al een Oskar blijkbaar gesponsord door NL en EU…

“Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders kondigde de financiële steun maandag aan tijdens een Syrië-bijeenkomst waar de documentaire White Helmets werd vertoond. Koenders maakt 3 miljoen euro vrij voor de White Helmets. Het bedrag komt bovenop de 4,5 miljoen euro die het kabinet al eerder dit jaar vrijmaakte.”

https://nl.sott.net/article/4030-Terroristen-Witte-Helmen-winnen-Oscar-Syrische-bevolking-woedend

Arme arme Syriers …

Silbereye
Silbereye
3 jaren geleden

Het zoveelste bewijs dat onze overheid een dubbele agenda hanteert, men doet er alles aan om wereldwijd verdeeldheid te zaaien dat was al wel duidelijk, maar nu beginnen de bewijzen zich op te stapelen.
Onze regering maakt zich dus heimelijk schuldig aan oorlogsmisdaden over onze ruggen heen.
Kabinet Rutte is al jaren bezig het land te destabiliseren en te ondermijnen en heeft vrijwel alle voorzieningen onbereikbaar gemaakt voor de burgers welke niet in het complot verkeren, dit alles om deze oorlogs misdaden te maskeren voor de burger, de burger is bezig te overleven en is daardoor apatisch geworden voor het gebeuren om hem heen.

Ik kan er niet bij dat het OM niet ingegrepen heeft of alsnog ingrijpt het is immers tegen de wil van de bevolking intern kan de regering de bevolking onderdrukken onder het mom van democratisch gekozen regering , maar nu blijkt kristalhelder dat onze overheid heimelijk soevereine landen terroriseert.

Het is nu de vraag wanneer deze lieden opgepakt en berecht worden.

only you
only you
3 jaren geleden

Nederland moet zich doodschamen hieraan subsidies te verlenen?

x

Check Also

morales

Oud-president Evo Morales: beleid Nieuwe Wereldorde gericht op uitdunnen ‘overbodige bevolking’

De Boliviaanse oud-president Evo Morales zei tijdens ...

quarantaine

Tot 20.000 euro boete voor overtreden quarantaineplicht: ‘Stap voor stap naar totalitaire maatschappij’

Als je deze zomer op vakantie gaat ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

5
0
We lezen graag je reactie!x