Homepagina » Propaganda » Syrische jihadisten en Witte Helmen gebruiken weeskinderen voor propagandafilmpjes over gifgasaanvallen. Zo belazeren ze de boel
Syrische jihadisten en Witte Helmen gebruiken weeskinderen voor propagandafilmpjes over gifgasaanvallen. Zo belazeren ze de boel

Syrische jihadisten en Witte Helmen gebruiken weeskinderen voor propagandafilmpjes over gifgasaanvallen. Zo belazeren ze de boel

Jihadisten hebben in het noordwesten van Syrië onder anderen een groepje wezen uit een opvangkamp ontvoerd om die te gebruiken in propagandafilmjes over aanvallen met chemische wapens, mogelijk met dodelijke afloop.

Ze zijn opgesloten in een gevangenis in de provincie Idlib waar de terreurgroep al-Nusra Front de dienst uitmaakt, volgens meldingen van het Russische ministerie van Defensie.

Omstreden hulpverleners

Er zijn al zeker negen opnames gemaakt voor het al-Nusra Front dat zich tegenwoordig ook Jabhat Fateh al-Sham noemt.

Ze werden opgenomen volgens meldingen van het Russische persbureau Tass in Jisr al-Shughur en met medewerking van de omstreden hulpverleners die zich Witte Helmen noemen.

Jonge slachtoffers

Net als in eerdere filmpjes schieten ‘Witte Helmen’ jonge slachtoffers te hulp na aanvallen met chemische wapens die zouden zijn ingezet door de Syrische strijdkrachten.

De Russische gezant bij de OPCW (Organisatie voor het Verbod van Chemische Wapens) Aleksander Sjoelgin heeft woensdag in Den Haag gezegd dat de OPCW zich veel meer zou moeten bezighouden met beweringen over chemische aanvallen in Syrië.

[ANP, RT]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. mja die witte helmen… Gesponsord door soros…

  “Er is overvloedig bewijs voor de dubbelrol van de ‘Witte Helmen‘, als hulpvaardige handen die onder de zwaarst denkbare omstandigheden slachtoffers in Syrische oorlogsgebieden proberen te redden. Naast hun propaganda-activiteiten voor Al Qaida en andere extremistische groepen in de regio. En de herkomst van de fondsen die daarvoor nodig zijn, waarvoor de overheden van de Verenigde Staten en Engeland garant staan. Donoren met een duidelijke agenda, die er niet voor terugschrikken nog veel meer geld te pompen in de fabricage van nep-video’s vol terroristische excessen, bedoeld voor de ‘thuismarkt‘. Om u bang te maken, en in te laten stemmen met almaar hogere ‘Defensie‘-budgetten.”

  https://www.stopdebankiers.com/nobelprijs-vrede-is-propaganda/

  Ze wonnen al een Oskar blijkbaar gesponsord door NL en EU…

  “Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders kondigde de financiële steun maandag aan tijdens een Syrië-bijeenkomst waar de documentaire White Helmets werd vertoond. Koenders maakt 3 miljoen euro vrij voor de White Helmets. Het bedrag komt bovenop de 4,5 miljoen euro die het kabinet al eerder dit jaar vrijmaakte.”

  https://nl.sott.net/article/4030-Terroristen-Witte-Helmen-winnen-Oscar-Syrische-bevolking-woedend

  Arme arme Syriers …

  25 likes
  • De MSM schreeuwen al wereldwijd via de UN en UK UIT dat Assad zijn volk “vergif-gast” en dat er al 800.000 vluchtelingen zijn uit dat Idilb, raar nergens beelden maar ja MSM UN en de rest doen toch wat ze willen… Ze gillen nu al xenofobie omdat er blijkbaar 3 miljoen mensen in Idilb wonen die als vluchtelingen in aanmerking komen… Denk dat ze de Syriërs gewoon nu al bombarderend uit hun land drijven en de EU moet dan maar .3 miljoen Syriërs erbij pakken, merkel B + NL schaffen dat wel.

   Is ook een manier om aan Syrië te geraken, dat Assads volk er nu uit bombarderen.
   VS zal IS en aanverwanten wel overplaatsen naar andere locaties kunnen ze opnieuw beginnen, wie weet is Iran nu aan de beurt…

   kots even met MSM mee

   https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/syria-chemical-weapons-idlib-assad-un-report-latest-a8535251.html

   https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/syria-civil-war-idlib-province-battle-un-russia-air-strikes-assad-a8531976.html

   10 likes
   • Wat ook verbazingwekkend is, is dat Idlib een klein prut stadje is van 3 bij 3 kilometer met wat hoogbouw maar om nou te spreken van een wereldstad? Tenzij de Google Earth foto een hoax is, lijkt het schier onmogelijk dat er 3 miljoen mensen wonen, en dan ook nog tienduizenden IS hufters?
    En dan deze wanhoopspoging van de milindcomplex om nog ff te cashen met wat wapeninzet=omzet? Why, the humanity! Wat ondertussen duidelijk is, is dat de Turken graag Idlib willen inlijven, kijk maar eens op de kaart hoe goed deze stad past om een strategisch stuk land te pakken. Vandaar dat er vorige week geen overeenstemming was tussen Rusland, Iran en Turkije. Bah, echt verschrikkelijk allemaal.

    7 likes
 2. Het zoveelste bewijs dat onze overheid een dubbele agenda hanteert, men doet er alles aan om wereldwijd verdeeldheid te zaaien dat was al wel duidelijk, maar nu beginnen de bewijzen zich op te stapelen.
  Onze regering maakt zich dus heimelijk schuldig aan oorlogsmisdaden over onze ruggen heen.
  Kabinet Rutte is al jaren bezig het land te destabiliseren en te ondermijnen en heeft vrijwel alle voorzieningen onbereikbaar gemaakt voor de burgers welke niet in het complot verkeren, dit alles om deze oorlogs misdaden te maskeren voor de burger, de burger is bezig te overleven en is daardoor apatisch geworden voor het gebeuren om hem heen.

  Ik kan er niet bij dat het OM niet ingegrepen heeft of alsnog ingrijpt het is immers tegen de wil van de bevolking intern kan de regering de bevolking onderdrukken onder het mom van democratisch gekozen regering , maar nu blijkt kristalhelder dat onze overheid heimelijk soevereine landen terroriseert.

  Het is nu de vraag wanneer deze lieden opgepakt en berecht worden.

  6 likes
 3. Nederland moet zich doodschamen hieraan subsidies te verlenen?

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Vorige maand vond in Kuala Lumpur een ...

Archeologen stuiten op 2100 jaar oude 'iPhone' in Russisch Atlantis. Deze vindplaats is een wetenschappelijke sensatie

Archeologen stuiten op 2100 jaar oude ‘iPhone’ in Russisch Atlantis. Deze vindplaats is een wetenschappelijke sensatie

Archeoloog Pavel Leus dacht tijdens opgravingen op ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.