CoronaBuitenland

Australische minister: wie zich niet 3 keer heeft laten vaccineren, is gek

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Gezondheidsminister van de Australische deelstaat New South Wales Brad Hazzard heeft uitgehaald naar mensen die zich nog niet drie keer hebben laten vaccineren tegen corona.

Meer dan 30 procent van de inwoners van de deelstaat die ervoor in aanmerking komen, heeft nog niet een derde prik genomen. Hazzard noemde hen dinsdag ‘gek’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De minister zei verder dat gebleken is dat de vaccins niet voorkomen dat de varianten BA4 en BA5 zich verspreiden door de staat, maar voegde eraan toe dat volledig gevaccineerden ‘minder kans hebben om ziek te worden of te sterven’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ik kan het niet genoeg benadrukken

“Als je niet alle drie de prikken hebt gehad, ben je gek,” zei hij tegen journalisten. “Je zou ze moeten halen. Dat vermindert de kans op ziekenhuisopname of sterfte. Ik kan het niet genoeg benadrukken.”

Dinsdag registreerde New South Wales voor de vijfde keer in de afgelopen zeven dagen meer dan 10.000 ‘coronagevallen’. Hazzard zei rekening te houden met meer dan 30.000 gevallen per dag. De Wereldgezondheidsorganisatie zei deze week dat corona in 100 landen weer opleeft.

Nieuwe Wereldorde

In 2020 versprak Hazzard zich tijdens een persconferentie over de coronacrisis. “Je hebt al gehoord dat een aantal mensen thuis is besmet met het virus. We moeten deze Nieuwe Wereldorde… deze nieuwe wereld van covid voorzichtiger benaderen, zelfs in ons eigen huis,” zei de minister. Opvallend genoeg lieten de media deze freudiaanse verspreking weg.

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

HAHAHAHA. Hoeveel van die “fantastische” prikken heeft deze ZOT zelf al gehad?

In New South Wales is er op dit moment 30% van de bevolking, die nog niet zijn of haar DRIE prikken heeft gehad.

Ik ga ervan uit, dat bij die 30% OOK zeker een deel überhaupt geen ENKELE prik heeft gehaald. Dat zijn, althans in mijn ogen, de absolute kanjers. Mensen die nog WEL in staat zijn om onderzoek te doen en na te denken, voordat ze met dit wereldwijde experiment meedoen.

Maar…. een deel (geen idee hoeveel) was er dus na twee prikken wel helemaal klaar mee. Ook natuurlijk prima. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald zullen we maar zeggen.

Die verspreking van Brad Hazzard is natuurlijk hilarisch. DAT had hij natuurlijk nooit mogen zeggen voor de camera. Maar gelukkig voor ons heeft hij dat WEL gedaan en daarmede zijn dus de snode plannen mooi zichtbaar geworden.

Los nog van het feit, dat iedereen deze plannen al lang had kunnen lezen, als hij of zij maar een klein beetje moeite had gedaan. Ze zijn al jarenlang open en bloot te bezichtigen.

Maar het probleem is simpelweg, dat het gros van de mensen totaal geen fantasie heeft en zich niet kan voorstellen, dat zoiets maar mogelijk zou zijn.

Wat mij betreft moet je wel TIEN borden voor je kop hebben, als je anno juli 2022 NOG niet door hebt, dat “ZE” uit zijn op de vernietiging van sowieso het grootste deel van de blanke bevolking. Ik schrijf met opzet BLANK, omdat ik tot op de dag van vandaag niet accepteer dat ik WIT zou zijn. Wit is voor mij de kleur van mijn plafond, maar is zeker niet de kleur van een MENS.

Ik vraag mij wel af hoe dit nu verder zal gaan in Australië. IK kan mij althans niet voorstellen, dat mensen die tot nu toe die experimentele gentechinjectie hebben geweigerd, dat na anderhalf jaar NU ineens wel zouden doen.

Afweermechanisme
Afweermechanisme
1 jaar geleden

De enige echte gekken zijn dit soort politici zelf.
En de pharma gehorige medici artsen die hier aan meewerken.
Zij worden namelijk zodra er teveel opstand komt door diezelfde politici onder de bus gegooit.Terecht, boontje komt om zijn loontje. Zie gezondheidsminister Oostenrijk.

En dat soort politici zouden natuurlijk voor de leeuwen gegooit moeten worden. Hoe eerder des te beter!

Patricia
Patricia
1 jaar geleden

Dan maar gek. Ik hoop dat meer mensen zo denken.

Marie
Marie
1 jaar geleden

Gezondheidsminister Hazzard. Collega van Deathvaxx Kuipers. En voorheen van Frikandel de Jonge.
Hebben niets met gezondheid. Allemaal in dienst van der KlauSS.
Ze hebben maar één opdracht: het volk volspuiten.

De angstcampagne zal binnenkort wel weer helemaal los gaan.
Met dank aan de meelopers die medeverantwoordelijk zijn.
Ik zie ook steeds meer idioten op straat met een lap voor hun b*k, de meesten met zo’n synthetisch kankerverwekkende weggooiding uit China.
En maar “testen”. Als je echte gezondheidsproblemen hebt moet je soms weken wachten. Maar voor het levensgevaarlijke “virus” kunt je direct “getest” worden als je een snotneus hebt.
Betaald met belastinggeld.
Voor het opschalen van de echte gezondheidszorg is al decennialang geen geld.

Ik kan niet wachten tot het moment dat al deze NWOnazi’s met de billen bloot moeten. De enkeltjes Argentinië zullen dan wel weer vol zitten.

En al die meelopers hebben dan weer in het verzet gezeten.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x