Homepagina » Buitenland » De Syrische oorlog is een westers-zionistisch complot dat draait om grondstoffen. Dit interview is een must-read
De Syrische oorlog is een westers-zionistisch complot dat draait om grondstoffen. Dit interview is een must-read

De Syrische oorlog is een westers-zionistisch complot dat draait om grondstoffen. Dit interview is een must-read

De Vlaamse pater Daniël Maes zag in de buurt van zijn klooster in Syrië terroristen en criminelen die in zijn ogen in de westerse media ten onrechte zijn afgeschilderd als vrijheidsstrijders.

Hij roept op tot menselijkheid en respect voor het internationaal recht in plaats van kritiekloos de westerse oorlogspropaganda te blijven steunen, die heeft geleid tot blijvende ellende van onschuldige burgers.

“Dit was nooit een gerechtvaardigde volksopstand, maar een westers-zionistisch complot dat draaide om grondstoffen en regionale hegemonie,” zegt hij tegen het AD.

Grote eerbied

Om een oorlog tegen dit weerloze land te rechtvaardigen werd een obsessie gecreëerd tegen één man: de Syrische president.

Maes merkt op dat Syriërs grote eerbied hadden voor president Assad voordat het land ten prooi viel aan de Verenigde Staten, de NAVO, de EU, Turkije, Israël en de Golfstaten.

“Zij zagen ook hoe het Westen de gruwelijkste terroristen hier binnenbracht om het vuile werk te doen,” zegt hij.

Nog sterker

Het Westen hield echter geen rekening met de eenheid en trotsheid van het Syrische volk, aldus de pater.

“Ik heb dit vanaf het begin aan de journalisten in België en Europa willen uitleggen, maar zij wilden niet luisteren,” benadrukt hij.

“Het Westen heeft er alles aan gedaan om de volksgemeenschappen tegen elkaar op te zetten,” besluit hij. “Het resultaat is dat de onderlinge eenheid nog sterker is geworden.”

Lees hier het gehele interview.

[AD]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Zionisme is als kanker voir de wereld.

  Hopelijk kan Rusland deze ziekte eens en voor uitroeien voor het werkelijk te laat is. De bevrijding komt uit Rusland.

  Of de Russen met de Rothschilds een geheim verbond zijn aangegaan tegen de wereldwijde bevolking is mogelijk, maar andere kaarten tot bevrijding en het uitroeien van het zionisme (het nep joodse) liggen er helaas niet op tafel en daar mag de wereld het mee doen.

  Het balletje valt op rood of op zwart, andere opties lijken er niet meer te zijn.

  25 likes
  • Joke schreef:

   Wat een walgelijke reactie van weg met ons ofzo. Een land valt of staat met een leider. Een dictator zorgt alleen voor zichzelf en richt zn land te gronde. Feit is dat dictators altijd voor het grote geld gaan.

   Complottheorieën hebben daar niets mee te maken.

   3 likes
   • Gea Breuker schreef:

    Typisch linkse waffel ‘Joke(r)’. Assad is geen dictator maar gekozen door zijn volk. Nee, het parlement daar zit net vol DDR66 of linkse rooien, het MO en de islam heeft een andere ideologie waar bestuur op is gebaseerd. Dus ga je eerst even inlezen, dan begrijpen dat daar niet hier is, en dan reageren we verder.

    9 likes
    • joepiedepoepie schreef:

     De meeste “dictators” zijn GEKOZEN!
     Wanneer deze echter de (Rothschild) bankiers het land uit trap(p)(t)en, was het ineens niet goed meer en werden deze VOLKOMEN gedemoniseerd om de publieke opinie tot op de dag van vandaag te demoniseren.

     Wat de meeste van deze “dictators” hebben bewerkstelligd!

     – 0 schuld bij het IMF, Wereldbank, BIS bank, of welke bank dan ook
     – Gratis gezondheidszorg (Ter herinnering het ziekenfonds werd in 1942 in Nederland ingevoerd….goh wie was toen de “dictator”)
     – Geldcreatie in handen van de staat en RENTELOOS gebruikt voor publieke werken, infrastructuur, landbouw, nutsvoorzieningen, educatie, gezin, etc, etc, etc,
     – Natuur- /dierwetgevingen (die tot op de dag van vandaag in Europa gelden)
     – 40-urige werkweek
     – Vakantiedagen
     – Pensioenvoorzieningen
     – Etc

     WAT ZEGT EEN “DEMOCRATIE” WANNEER DIE ER NIET VOOR DE BEVOLKING IS, MAAR VOOR EEN KLEIN AANTAL AAN DE TOP!
     Dan heb ik liever een autoritaire iemand aan de top die het beste met de bevolking voor heeft en elke belofte nakomt!

     O onze “koning” stamt net zoveel af van Willem van Oranje als u en ik
     Zijn grootouders overtraden in 1945 de grondwet!
     Zijn over-overgrootvader was onvruchtbaar

     Niemand heeft hem gekozen. noch zijn ouders, noch zijn grootouders en toch zitten zij al vanaf 1820 op de “troon” van Nederland.

     De EU wordt door niemand gekozen. Zij benoemen zichzelf, net als de 1e kamer in Nederland, Net als “burgermeesters”.

     “Dictators” komen er tenminste voor uit. “Democratieën” zijn FEITELIJK in mooie woorden verpakte dictaturen om de inwoners het IDEE te geven dat er iets te “kiezen” valt!

     https://www.youtube.com/watch?v=PP8LnPfi_I0
     https://www.youtube.com/watch?v=_gdSABpgnJk

     DIT is het einddoel:

     https://www.youtube.com/watch?v=LM2Fi1rhYqc

     Laat het niet zover komen, want dan is de wereld verdoemd!. Dan valt de ruim 60 miljoen moorden onder stalin in het niet!

     7 likes
     • weg met ons schreef:

      @joepiedepoepie

      Volledig met je eens! Dank voor deze heldere reactie/waarheid. Het zou goed zijn als men begint te begrijpen dat de wereld totaal anders in elkaar steekt dan de mainstream media en ‘onze’ leiders iedereen wil wijsmaken.

      Het financieren van huurmoordenaars door de NL overheid en dit vervolgens afdoen als iets onschuldigs is een zoveelste voorbeeld.

      3 likes
    • Peter schreef:

     ‘Assad is geen dictator maar gekozen door zijn volk.’

     Dat was Hitler ook. En die zag ook overal zionistische complotten..

     1 likes
   • weg met ons schreef:

    Beste @Joke

    Walgelijk zijn degenen met bloed aan hun handen, walgelijk zijn degene die dit niet willen zien of voor waar willen hebben en met de vinger op de verkeerde (de goede) mensen wijst en niet wil erkennen hoe fout het Westen is.

    De VS, ISR en de EU hadden geen enkel recht landen in het Midden-Oosten met de grond gelijk te maken en daarbij honderdduizenden of misschien zelfs miljoenen mensen dood en ellende te brengen. Het waren valse voorwendselen die zijn en nog steeds worden gebruikt om mensen via proxy’s af te maken.

    Als het Westen zo vredig en beschaafd is als ze wil beweren, dan had ze zo nooit kunnen optreden tegen zogenaamde ‘dictators’.

    Wie geen vriend wil zijn van het Westen op de manier zoals het Westen dat wenst komt in de ongelukkige omstandigheid afgemaakt te worden als een beest, ncl. de bevolking.

    15 likes
  • weg met ons schreef:

   Corr. Zionisme is het kanker van de wereld…eens en voor altijd uitroeien…

   19 likes
 • Schaap schreef:

  Met het veiliger worden in Syrië, kunnen de meeste vluchtelingen gewoon weer terug naar hun eigen land om dat weer op te bouwen. En wat mij betreft kunnen ze ook weer terug. Hier in de straat is een gezin met 7 ! kinderen. Wat kost dat de samenleving niet ? En van integratie is geen sprake.

  Iets dat dhr. Putin volgende week gaat overleggen aan Macron en Merkel.

  9 likes
  • weg met ons schreef:

   @Schaap

   Als je de verhalen zou kennen van de zogenaamde vluchtelingen en hoe deze worden opgevangen en gepamperd en wat daaraan miljarden gemeenschapsgeld moet worden gestopt, dan ga je over je nek.

   Het vluchtelingen verhaal klopt niet en 80 tot 90 procent is economische vluchteling of gevlucht voor (oorlogs)misdaden die ze hebben gepleegd. Er zijn maar enkele goede en beschaafde mensen gevlucht en hier opgevangen die werkelijk voor het geweld en oorlogsmisdaden wat het Westen heeft gepleegd moesten vluchten, met hun smerige nazi praktijken.

   Mensen die in hun eigen (Afrikaanse en Arabische) land als kansloos, uitschot en mislukt worden gezien of worden gezocht voor (oorlogs)misdaden of die men daar het liefst kwijt is dan rijk, komen door het Europese nazi faalbeleid in grote getale met medewerking van club Soros en Bilderberg een land als Nederland compleet afbreken en plunderen.

   Het is een tenenkrommende tegenstrijdigheid dat het Westen landen plundert, vernietigt en mensen uitmoordt en vervolgens met het belerende vingertje ook nig eens wijst op de Nederlandse bevolking zodra deze enige vorm van kritiek uit op de hele gang van zaken. Daarbij uitgemaakt worden voor xenofoob, racist, haatzaaier, nationalist of iets in die richting is standaard proberen de mond te snoeren van de Nederlandse bevolking.

   Men is bezig de Nederlandse bevolking niet alleen de mond te snoeren, maar ook compleet gelijk te maken met….nee, onder de grond te krijgen. En dan moet de Nederlandse bevolking daarbij zich overgeven zoals dat ten tijde van nazi Duitsland ook gebeurde.

   7 likes
   • weg met ons schreef:

    …..people who destroy whole nations do not have the right to teach us democracy and the values of living freely…. President Putin.

    7 likes
   • weg met ons schreef:

    Ter aanvulling en herinnering op wat gij Nederlands volk waard zeit, volgende link.

    Koning Beatrix bezoekt Marokkaanse jongerencentrum ARGAN na moord op Theo van Gogh.

    https://youtu.be/t9UC5XN6kQQ

    Hoe Nederland toen ook al is afgegleden naar totale lafheid en het laten zien hoe het volk geminacht wordt door het soort mensen wat knuffelend over straat gaat met hen die begrip hebben voor moord, zodra ze zich voelen beledigd.

    Beatrix als bruggenbouwer, maar dan mist ze wel een groot deel van de andere oever, de lieve schat.

    2 likes
    • weg met ons schreef:

     Niet de handelingen van het stoffelijke lijf wordt na de dood beoordeeld, maar het geestelijke deel zal worden beoordeeld of veroordeeld. Niet god zal be- of veroordelen, maar de geest zelf zal zich mogen pijnigen tot het oneindige en eindelijk pas dan zal begrijpen wat het heeft ervaren en anderen en daarmee ook gelijk zichzelf, heeft aangedaan in het stoffelijke leven.

     Dit is niet mijn overtuiging, maar misschien een optie om te verklaren waar dit leven over gaat.

     1 likes
     • weg met ons schreef:

      Maar goed, de gebeden van slinks Nederland zullen zijn verhoord, de grenzenzen moeten weg, de wereld één groye familie iedereen een slaaf van één aanstaande wereldregering.

      In Marrakech wordt een intentieverklaring getekend voor vrij wandelen voor iedere proleet en misdadiger naar landen die graag geld roven van de eigen bevolking en dit geven aan de ‘zielige’ vreemdelingen die niets anders willen dan nutteloos rondhangen en zich tegen VerNederland afzetten. De paar goede mensen daargelaten, maar het overgrote deel zal zijn als rioolratten tegen de autochtone weerloze en slappe muisjes die het loodje zullen leggen zodra de ratten in de meerderheid zijn.

      Het zal in ieder geval één leugen minder kunnen worden, de politici met bloed aan de handen (dat hebben ze nu eenmaal) hoeven dan niet meer het plebs voor te liegen dat we te maken hebben met ‘vluchtelingen’. Iedereen is welkom, iedereen is dan een vrije migrant op kosten van de Nederlandse zaak.

      Vermakelijk stuk tv bij business class, door Hiddema, wel te verstaan.

      https://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/forum_voor_democratie_/id/2788

      1 likes
    • weg met ons schreef:

     Fortuyn had gelijk:
     PvdA prominenten over eigen ondergang

     https://youtu.be/ZLu6WRPPmTE

     2 likes
 • bert s schreef:

  Olie, gas en andere grondstoffen, het zijn allemaal zaken van materie, het geeft het exoterische gedeelte van het grote verhaal en dat terwijl het esoterische verhaal misschien wel eens dat is waar het allemaal om gaat.
  Het boek der openbaringen is misschien wel de big deal, Damascus wat in een grote puinhoop zou eindigen en de rivier de eufraat zou volledig opdrogen. Deze machtige rivier is er trouwens al bijna niet meer door de koning van het noorden, Turkije. Zijn we verwikkeld geraakt in een verhaal waar de fysieke realititeit zal overgaan in een nieuwe spirituele wereld, zoiets als een nieuw Jerusalem?

  11 likes
 • Elles schreef:

  Ja, dit artikel stond vorige week in De Gelderlander, vorig jaar stond over dezelfde pater ook een artikel in Trump en Putin hebben mijn leven gered was de titel:een ik. Altijd nog later dan de door de MSM zo verguisde alternatieve media die vanaf het begin al kritische geluiden over de westerse berichtgeving hier overberichtte.

  5 likes
 • rob schreef:

  Dus een grond stoffelijke gekte ..wat een enorme kracht heeft zo,n stofje toch om mensen tot krankzinnige daden te laten begaan

  1 likes
 • wolfje schreef:

  oorlogen gaan bijna altijd om grondstoffen. denk niet dat putin er belang bij heeft om die failliete boedel hier binnen te rijden

  1 likes
 • x

  Check Also

  italië

  Italië gaat de belastingen VERLAGEN (met ons geld): ‘Dit is echt de bloody limit’

  De Italiaanse minister van Financiën Roberto Gualtieri ...

  EU

  ‘Enorm schandaal’: EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 MILJOEN om ‘Europa te onderwerpen’

  De EU heeft 36,5 miljoen euro overgemaakt ...

  >