Buitenland

De Syrische oorlog is een westers-zionistisch complot dat draait om grondstoffen. Dit interview is een must-read

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Vlaamse pater Daniël Maes zag in de buurt van zijn klooster in Syrië terroristen en criminelen die in zijn ogen in de westerse media ten onrechte zijn afgeschilderd als vrijheidsstrijders.

Hij roept op tot menselijkheid en respect voor het internationaal recht in plaats van kritiekloos de westerse oorlogspropaganda te blijven steunen, die heeft geleid tot blijvende ellende van onschuldige burgers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dit was nooit een gerechtvaardigde volksopstand, maar een westers-zionistisch complot dat draaide om grondstoffen en regionale hegemonie,” zegt hij tegen het AD.

Grote eerbied

Om een oorlog tegen dit weerloze land te rechtvaardigen werd een obsessie gecreëerd tegen één man: de Syrische president.

Maes merkt op dat Syriërs grote eerbied hadden voor president Assad voordat het land ten prooi viel aan de Verenigde Staten, de NAVO, de EU, Turkije, Israël en de Golfstaten.

“Zij zagen ook hoe het Westen de gruwelijkste terroristen hier binnenbracht om het vuile werk te doen,” zegt hij.

Nog sterker

Het Westen hield echter geen rekening met de eenheid en trotsheid van het Syrische volk, aldus de pater.

“Ik heb dit vanaf het begin aan de journalisten in België en Europa willen uitleggen, maar zij wilden niet luisteren,” benadrukt hij.

“Het Westen heeft er alles aan gedaan om de volksgemeenschappen tegen elkaar op te zetten,” besluit hij. “Het resultaat is dat de onderlinge eenheid nog sterker is geworden.”

Lees hier het gehele interview.

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Zionisme is als kanker voir de wereld.

Hopelijk kan Rusland deze ziekte eens en voor uitroeien voor het werkelijk te laat is. De bevrijding komt uit Rusland.

Of de Russen met de Rothschilds een geheim verbond zijn aangegaan tegen de wereldwijde bevolking is mogelijk, maar andere kaarten tot bevrijding en het uitroeien van het zionisme (het nep joodse) liggen er helaas niet op tafel en daar mag de wereld het mee doen.

Het balletje valt op rood of op zwart, andere opties lijken er niet meer te zijn.

Elles
Elles
5 jaren geleden

Ja, dit artikel stond vorige week in De Gelderlander, vorig jaar stond over dezelfde pater ook een artikel in Trump en Putin hebben mijn leven gered was de titel:een ik. Altijd nog later dan de door de MSM zo verguisde alternatieve media die vanaf het begin al kritische geluiden over de westerse berichtgeving hier overberichtte.

bert s
bert s
5 jaren geleden

Olie, gas en andere grondstoffen, het zijn allemaal zaken van materie, het geeft het exoterische gedeelte van het grote verhaal en dat terwijl het esoterische verhaal misschien wel eens dat is waar het allemaal om gaat.
Het boek der openbaringen is misschien wel de big deal, Damascus wat in een grote puinhoop zou eindigen en de rivier de eufraat zou volledig opdrogen. Deze machtige rivier is er trouwens al bijna niet meer door de koning van het noorden, Turkije. Zijn we verwikkeld geraakt in een verhaal waar de fysieke realititeit zal overgaan in een nieuwe spirituele wereld, zoiets als een nieuw Jerusalem?

Schaap
Schaap
5 jaren geleden

Met het veiliger worden in Syrië, kunnen de meeste vluchtelingen gewoon weer terug naar hun eigen land om dat weer op te bouwen. En wat mij betreft kunnen ze ook weer terug. Hier in de straat is een gezin met 7 ! kinderen. Wat kost dat de samenleving niet ? En van integratie is geen sprake.

Iets dat dhr. Putin volgende week gaat overleggen aan Macron en Merkel.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x