Homepagina » Bewustzijn » De wet van wederkerigheid
earth2934874239789423342

De wet van wederkerigheid

Het leven zoals wij dat kennen staat aan de vooravond van een oneindige verandering. De verandering begint op cellulair niveau en omvat uiteindelijk alles wat je bent en alles waar je realiteit uit bestaat.

De verandering, die lijkt voort te komen uit je lichaamscellen, is geworteld in de matrix die de realiteit om je heen vormgeeft.

Voel je ook een vreemde combinatie van verdriet en vreugde, van liefde en angst, een voorgevoel dat er iets staat te gebeuren? Alle extremen versmelten in de richting van het centrum. Deze samensmelting vindt plaats omdat het centrum tijdloos is. In het centrum vindt de Ascentie plaats.

Demagnetiseren

Terwijl het verleden en de toekomst versmelten in het nu begint het verdriet, de vreugde, de liefde en de angst te demagnetiseren van de matrix van je lichaam. Wanneer oude herinneringen naar de oppervlakte van je bewustzijn komen om losgelaten te worden ervaar je een gevoel van nostalgie en herbeleving. Alles wat je ooit hebt ervaren wordt gedeeld omdat er slechts één bewustzijn is.

Geen enkele ervaring die je hebt gehad op aarde zal verloren gaan. Ze worden echter verwijderd uit de matrix van je lichaam omdat deze herinneringen je vastbinden aan datgene wat eindigt. Ze weerhouden je ervan om terug te keren naar wie je altijd al bent geweest. Is je leven niet een lange serie herinneringen? Omdat je fysieke leven zich vaker afspeelt in het verleden dan in het heden moeten de herinneringen worden losgelaten zodat je weer kunt leven in het nu.

Daarom verzamelen het goede en het slechte, het plezierige en het onplezierige zich in het centrum om uit te stijgen boven je menselijke brein en hun ervaring te delen met het kosmische bewustzijn. Veel te vaak voelde je je alleen en verlaten op een vijandige planeet. Je leven op aarde was een prachtige les, niet alleen voor jou, maar voor iedereen die de reis van duisternis naar licht maakte.

Reset

Het licht is diep geïntegreerd in de aarde en in de mensen. Wat nog rest is het opnieuw opstarten van het systeem. Daarom is er nog werk aan de winkel voor mensen omdat velen verloren zijn geraakt in de duisternis van angst en overheersing.

De planten en dieren zijn klaar voor de metamorfose. Zij zijn zichzelf nooit kwijtgeraakt en kunnen het licht gemakkelijk absorberen. Mensen zijn daarentegen de controle kwijtgeraakt over hun gedachten en emoties. Sommigen spelen de rol van overheerser en anderen de rol van slachtoffer. Dit is de laatste polariteit die zijn centrum moet zien te vinden.

De slachtoffers laten de emotionele polariteit van angst, woede en verdriet los om hun centrum van onvoorwaardelijke liefde, onvoorwaardelijke vergeving en onvoorwaardelijke acceptatie te vinden om het spel te kunnen beëindigen. Aan de andere kant zoeken de overheersers naar de wond die ze omlaag trok in de diepten van devolutie in de richting van een wezen dat macht over anderen nodigt heeft om te kunnen overleven.

Wraak

Terwijl steeds meer informatie naar buiten komt over de overheersers en de macht die ze verkregen ten koste van anderen is het verleidelijk om wraak te willen nemen of boos te worden. Die verlangens verlagen enkel je bewustzijn. Straf verandert gedrag niet. Het zorgt alleen dat het gedrag onderhuids blijft bestaan en daar schade kan aanrichten.

Gedrag kan alleen worden veranderd door afstandelijke compassie en onvoorwaardelijke liefde. Straf is een aards concept. Het verlaagt het bewustzijn van mensen die het nastreven en activeert alleen maar emoties van woede, verdriet en angst.

Wet van wederkerigheid

Mensen die niet kunnen helen ascenderen ook niet. Wil je achterblijven om te blijven straffen of wil je dat de wet van wederkerigheid de verantwoordelijken datgene bezorgt wat ze anderen hebben aangedaan? Kun je vertrouwen op de kosmische wetten of wil je vasthouden aan je fysieke wetten? De keuze is aan jou. Onthoud dat elke keuze invloed heeft op je bewustzijn.

De wet van wederkerigheid kan je ook vasthouden. Als je namelijk vasthoudt aan de wet van misdaad en straf verbind je je essentie met die wet. Ascentie houdt in dat je afgeronde zaken loslaat zodat je uitstijgt boven de realiteit waarin je een bepaalde ervaring had. Zo zei Jezus vlak voordat hij stierf: “Vergeef ze, omdat ze niet weten wat ze doen.” Ook jij kunt je bewustzijn loskoppelen van de beklemmende aardse vorm door onvoorwaardelijke liefde en vergeving te sturen naar de mensen die je iets hebben aangedaan.

Huis

Sommigen zullen denken dat het oneerlijk is omdat de verantwoordelijken weg lijken te komen met wat ze hebben aangericht. Duistere mensen blijven achter. Wil je achterblijven in de realiteit die je liet lijden terwijl je toekijkt hoe anderen boeten voor hun wandaden?

Het antwoord is dat sommigen daarvoor zullen kiezen. Ze vertrouwen niet genoeg op de kosmische wetten om te weten dat alle energie die je uitzendt ook weer tot je terugkomt. Alle energiepatronen die zich in je realiteit manifesteren plakken vast aan de frequentie van die realiteit. Als je je energieveld, bestaande uit de som van al je gedachten en emoties, gebruikt om iemand anders te straffen verlaag je je tot de energetische frequentie van de persoon die je denkt te straffen.

Als je de kosmische wet van wederkerigheid zijn werk laat doen, kun je al het verdriet, lijden en alle angst en woede loslaten zodat je bewustzijn zich verruimt tot buiten de aardse beperkingen. Je laat datgene los wat je vasthield in een realiteit die afloopt en opent je gemakkelijk voor een realiteit waarin je baadt in onvoorwaardelijke liefde, vrede en vreugde.

Eenmaal bevrijd van de illusies van de fysieke wereld zie je hoe je reageert op de informatie die wordt verspreid en in de openbaarheid komt. Je hoeft niet te wachten op het juiste ‘moment’ om te ascenderen, tijd is een aardse illusie. Je kunt ieder moment terugkomen naar huis.

Bron: Multidimensions.com

 Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

55 reacties

 1. mooi geschreven. Nou nog ff doen…

  0 likes
 2. Helemaal mee eens. Ook ik heb veel last van wisselende emoties, dingen waarva ik dacht ze te hebben losgelaten, maar door alle energieen die nu samenkomen, zijn ook alle gevoelens van zowel positief als negatief aan de oppervlakte gekomen. Mijn advies mediteer en doe aan kundalini yoga, een vorm die je hier bij kan helpen de illusie te doorbreken. NAMASTE!

  0 likes
 3. Zo is het maar net. Soms toch moeilijk. Al doende gaat het steeds beter.

  0 likes
 4. soms krijg ik het gevoel dat ascenderen veel weg heeft van sterven. terwijl het me juist heel erg lekker lijkt, om nog verder met lichaam en al op aarde in deze “liberale”, “kapitalistische” samenleving rond te lopen ofschoon je er niet meer in gelooft en niets je meer boos, verdrietig of van slag kan maken… net meneer jesus inderdaad. tralala. maar goed, in die toestand maakt het zeker ook niet meer uit of je een lichaam hebt of niet… hier thuis, daar thuis. het hele eeuwige leven lang een fantastische reis naar de andere. en ons maar blijven vertellen dat we allemaal dood gaan. bah… de angst voor de (niet bestaande) dood laat dit systeem juist verder draaien. sterker nog daar draait het op: angst-voor-de-dood (die helemaal niet bestaat). pfffft ~

  0 likes
 5. one love

  0 likes
 6. [quote name=”Marcel”]mooi geschreven. Nou nog ff doen…[/quote]

  Precies! Is er nou niemand die dit een beetje niet-zweverig en niet-abstract op kan schrijven, zodat iedereen het snapt?

  0 likes
 7. “Je hoeft niet te wachten op het juiste ‘moment’ om te ascenderen, tijd is een aardse illusie. Je kunt ieder moment terugkomen naar huis”

  Als je beseft dat je al bent waar je hoort te zijn, dan hoef je niet te verlangen naar dat gene wat je nog niet kunt zijn.
  Het avontuur begint bij accepteren dat je bent waar je bent en bent zoals je bent, vanuit daar begint het avontuur pas echt.
  Iedereen die verlangt naar de dood of het “hiernamaals” of een andere dimensie , snapt de les van dit leven totaal niet. Hoe meer je bezig bent met het verlangen naar dingen die je niet bent of hebt hoe minder je acsentie zal begrijpen.
  Acsentie vind plaats in het hier nu vandaag, niet morgen in de toekomst.
  Begin bij jezelf vandaag en niet met een ander morgen.
  Dit is de planeet die ons gegeven is een stukje waarlijk wonder, het leven is zo bijzonder, we kunnen er niet zonder. Aub mensen verlang niet naar iets anders als je het mooiste al bezit.

  0 likes
 8. [quote name=”San”]Helemaal mee eens. Ook ik heb veel last van wisselende emoties, ………de oppervlakte gekomen. Mijn advies mediteer en doe aan kundalini yoga, een vorm die je hier bij kan helpen de illusie te doorbreken. NAMASTE![/quote]

  Ik snap je standpunt, maar als je denkt dat je iets nodig hebt voor acsentie zoals bijv: yoga, meditatie. Dan snap je het punt nog steeds niet dit zijn slecht hulpmiddelen maar brengen je maar tot een bepaalde hoogte vanaf daar is het weten of niet weten, geloven of niet geloven. San je hebt het al bereikt alleen je vind zelf nog van niet en dat is wat je tegen houd en laat denken dat je meditatie of iets nodig hebt. De illusie is dat er geen illusie is.
  Het leven is een wonder alleen doordat de waarde is vergeten verlangen we naar en ander iets(dimensies, hiernamaals, paranormaal enz.) wat totaal absurd is.

  0 likes
 9. Dat we zo’n vaste vorm in zo’n vaste realiteit hebben is waar we van droomden.
  Nu hebben we onze droom maar zijn we gaan slapen omdat het te echt lijkt om waar te zijn.
  Mensen we zijn nu hier in het spiritueele leven er zijn geen dimensies boven onder of hemel of hel enz. Alles is hier in het nu. Maar mensen zijn bang omdat de niet vaste vorm makkelijker was maar minder intressant geen uitdaging niks bijzonders net een vage droom na een lange nacht slaap. Dit is het geheim: je bent al in de hemel je bent al in de des betreffende dimensie je bent al in het hiernamaals. Waarom omdat het allemaal hier is. De negatiefe bron probeert iedereen wijs te maken dat het ergens anders is boven daar niet hier. Waarom omdat als iemand het allermooiste heeft dan gaat de jaloerse je wijsmaken dat er iets nog mooiers is wat hier niet is. Trap niet in de nonsens. Deze planeet was project forever living. Maar we zijn misleid en het vergeten. Je lichaam is het wonder.

  0 likes
 10. Als we onze persoonlijkheid loslaten (wat in ascentie gebeurd, dan lijkt dat Nu (omdat je de persoonlijkheid deels nog bent)op een deel dat sterft. Het mooie is echter dat we weer een eenheid gaan vormen als mens zijnde. Het ego (persoonlijkheid) accepteert en laat los, en vormt weer één geheel met wie wij als mens werkelijk zijn; Ziel – Geest – Lichaam. Zo ontstaat er vanuit deze eenheid een expansie, een enorme groei waarin we onze ware ‘innerlijke’ krachten in creaties zullen uiten. We voelen angst (persoonlijkheid) maar voelen innerlijk dat het goed zit. Zoals koorts ons lichaam helpt te genezen. Het voelt rot maar je wordt er beter van.

  0 likes
 11. [quote name=”sus”]soms krijg ik het gevoel dat ascenderen veel weg heeft van sterven.bestaat). ~[/quote]

  Well your ego will die, that’s for sure!!

  With al my love, Jahbulon.

  0 likes
 12. Jacqueline Butter

  LOVE IS ALL YOU NEED 😉

  0 likes
 13. Inderdaad; ook ik heb het gevoel aan de vooravond te staan van iets wat ik niet kan bevatten. Ik vind het ook best lastig om gelijkgestemden te vinden (op het werk, vrienden, kennissen en familie). Als mensen tegen me zeggen dat het zweverige materie is, dan heeft het voor mij op voorhand al geen zin om de discussie aan te gaan, omdat het in de basis al niet begrepen wordt. Laat staan dat je inhoudelijk hierop verder kunt praten.
  Vriendelijke en Universele groetjes,
  Ray

  0 likes
 14. [quote name=”wholyness”]Als we onze persoonlijkheid loslaten (wat in ascentie gebeurd, dan lijkt dat Nu (omdat je de persoonlijkheid deels nog bent)op een deel dat sterft. Het mooie is echter dat we weer een eenheid gaan vormen als mens zijnde. Het ego (persoonlijkheid) accepteert en laat los, en vormt weer één geheel met wie wij als mens werkelijk zijn; Ziel – Geest – Lichaam. Zo ontstaat er vanuit deze eenheid een expansie, een enorme groei waarin we onze ware ‘innerlijke’ krachten in creaties zullen uiten. We voelen angst (persoonlijkheid) maar voelen innerlijk dat het goed zit. Zoals koorts ons lichaam helpt te genezen. Het voelt rot maar je wordt er beter van.[/quote]

  🙂 Ziel – Geest – Lichaam
  Gezellig samen 😀
  Bless you 😉

  0 likes
 15. [quote name=”Lilian”][quote name=”Marcel”]mooi geschreven. Nou nog ff doen…[/quote]

  Precies! Is er nou niemand die dit een beetje niet-zweverig en niet-abstract op kan schrijven, zodat iedereen het snapt?[/quote]

  Er valt niks tedoen.
  Het is simpel weg accepteren en ervaren.
  En dat klinkt niet leuk omdat het zo moeilijk is, mensen hopen op een redding van buiten af een dimensie daar of hier een hemel een hel een engel een alien.
  Terwijl al die dingen verlangens zijn van het ego wat zijn laatste poging doet alles te willen beschrijven.
  Niet alles is te beschrijven soms moet je gewoon weten en geloven en liefde hebben.
  En niet altijd alles willen benamen, benoemen, plaatsen, weten, kennen.
  Accepteer dat je hier bent zoals je bent.
  vind dat Wholyness het ook wel mooi verwoord heeft.
  Maar voor ieder blijft het iets onverwoordbaars.
  Een gevoel dat het goed zit.

  0 likes
 16. Dit is zo waar!

  Blijf in je hart en oordeel niet. Voel compassie en leef met ieder mens.

  0 likes
 17. Helaas is je relaas niet op waarheid berustende. Het is aangetoond dat er een volgende dimensie is met paranormale verschijnselen oa. BLE en BDE, EVP, trance mediums, RV. Geest verschijningen. We hebben een astraal lichaam met geest en zitten in een fysiek lichaam en na het over lijden gaan we los met astraal lichaam en komen we in de hogere sferen en dit is geen onzin. Ik weet persoonlijk dat het astrale lichaam bestaat en los kan komen van het fysieke lichaam en nee dit is niet een gewaar wording in de hersenen.

  0 likes
 18. [quote name=”Lilian”][quote name=”Marcel”]mooi geschreven. Nou nog ff doen…[/quote]

  Precies! Is er nou niemand die dit een beetje niet-zweverig en niet-abstract op kan schrijven, zodat iedereen het snapt?[/quote]
  Het is bogus wat love source schrijft dus vergeet het. Ascentie bestaat niet. Het enige wat we doen is na onze overlijden overgaan met astrale lichaam naar die volgende dimensie. Dat dit gebeurt is talloze malen aangetoond en ervaren door zowel levende mensen als zijnde mensen met klinisch dood ervaringen. Tevens is het mogelijk contact toe zoeken met de levenden aldaar. De dood bestaat niet we leggen alleen het fysieke jasje af.

  0 likes
 19. [quote name=”John”]Dit is zo waar!

  Blijf in je hart en oordeel niet. Voel compassie en leef met ieder mens.[/quote]

  En dat is iedere dag weer een Master-uitdaging! Het is makkelijker om de vrije stroming van die Universele Energie te accepteren, dan de mensen die met hun gedrag jouw emoties en gedachten gaan bepalen (wat je dan uiteindelijk jezelf toelaat dàt het gebeurd!) Maar goed,…..maakt het er niet minder makkelijk om.
  Groeten,
  Ray

  0 likes
 20. [quote name=”O. Westerman”][quote name=”Lilian”][quote name=”Marcel”]mooi geschreven. Nou nog ff doen…[/quote]

  Precies! Is er nou niemand die dit een beetje niet-zweverig en niet-abstract……niet we leggen alleen het fysieke jasje af.[/quote]

  Volgens mij ben jij gewoon niet helemaal gelukkig met je aardse leven.
  Innerlijke rust is belangrijk.
  Alles wat jij zegt zou prima kunnen bestaan, maar dat benadrukt alleen maar meer hoe bijzonder dit fysieke leven is.
  Dimensies genoeg, het fysieke is het geen wat bijzonder is. Het is percies andersom dan ze je doen geloven. Al het bestaan leid toe naar het creeeren van iets. En we hebben hier iets gecreeert dus laat het niet zomaar door je vingers glippen door weer te verlangen naar je oude ervaringen en bewustzijn in het non-fysieke. Dit hier is bijzonder, dat daar is normaal.
  Maar geeft niet Westerman je beseft het wel als je “daar” weer bent, hoe graag je hier wil zijn.
  Zoek innerlijke rust!

  0 likes
 21. Denk je echt dat er zoveel moeite is gedaan, eeuwen miljarden biljoenen ontelbaar jaren lang, om een fysiek realm te maken. Om vervolgens met zen allen er weer uit te stappen en in onze niet fysieke geest rond te zweven.
  Dit is het punt waar we samenkomen, waar we informatie delen, waar we ervaringen delen, dit is een levende bibliotheek gemaakt om van te genieten.
  En de new age movement speelt op ieder zijn angsten in en verteld ze dat ze weer in hun astrale werelden kunnen gaan leven en dimensies. Daar komen we vandaan en gaan we zeker heen, maar hier is het prachtige leven om van te genieten en te proeven. Niet om te minachten en van weg te willen gaan. Hou je meer bezig met gelukkig zijn in je fysieke wezen dan te hopen op geluk in een niet fysieke staat.
  Je probeert gewoon aan jezelf te ontsnappen.
  trauma’s? Niet leuke ervaringen met death relatives? iets wat jou dit hier en de dood doet minachten.
  Deze manifistatie is prachtig en bijzonder.

  0 likes
 22. [quote name=”Jahbulon”][quote name=”sus”]soms krijg ik het gevoel dat ascenderen veel weg heeft van sterven.bestaat). ~[/quote]

  Well your ego will die, that’s for sure!!

  With al my love, Jahbulon.[/quote]
  I do’nt know why, but some people seem to hate my name. I do’nt know why!! I am not an invention off my own, you people created me! When you see a picture in front of your 3rd eye. Or you have a thought, that surely is me. When something comes to you as a knowing, it’s The Sovereign Integral. Do not avoid it, it’s for real. I am not! I am the man with the 1000 names, this was invented when there were less people around. Now i have billions of names! Please stop thinking of me, i want my rest.!!!!!!!!!!!!!!!!

  With all my love, Jahbulon.

  0 likes
 23. [quote name=”O. Westerman”]Helaas is je relaas niet op waarheid berustende. Het is aangetoond dat er een volgende dimensie is met paranormale verschijnselen oa. BLE en BDE, EVP, trance mediums, RV. Geest verschijningen. We hebben een astraal lichaam met geest en zitten in een fysiek lichaam en na het over lijden gaan we los met astraal lichaam en komen we in de hogere sferen en dit is geen onzin. Ik weet persoonlijk dat het astrale lichaam bestaat en los kan komen van het fysieke lichaam en nee dit is niet een gewaar wording in de hersenen.[/quote]

  Aangezien je praat alsof het bewezen feiten zijn: wie heeft die zaken dan wetenschappelijk aangetoond? En welke peer-reviewed, wetenschappelijke publicaties kan ik er op naslaan? Welke herhaalbare en verifieerbare experimenten zijn er gedaan?

  Eea om te voorkomen dat het “onderzoek” waar je je op baseert niet van het niveau charlatan, lees Derek Ogilvie, Char, Uri Geller en consorten is, “bogus” zoals je het zelf noemt.

  0 likes
 24. [quote name=”Ray”]Inderdaad; ook ik heb het gevoel aan de vooravond te staan van iets wat ik niet kan bevatten. Ik vind het ook best lastig om gelijkgestemden te vinden (op het werk, vrienden, kennissen en familie). Als mensen tegen me zeggen dat het zweverige materie is, dan heeft het voor mij op voorhand al geen zin om de discussie aan te gaan, omdat het in de basis al niet begrepen wordt. Laat staan dat je inhoudelijk hierop verder kunt praten.
  Vriendelijke en Universele groetjes,
  Ray[/quote]
  Ik heb ook het gevoel dat ik er met niemand over kan praten. In mijn omgeving heb ik het idee dat er helemaal niemand met dit soort dingen bezig is. Eerlijk gezegd lees je deze dingen alleen op internet en twijfel ik momenteel best aan het bestaan. Maar anderzijds heb ik ook dat onrustige gevoel en het innerlijk weten dat er iets gaat gebeuren.

  0 likes
 25. voor mensen die echt opzoek zijn.

  http://projectcamelot.org/lang/nl/james_wingmakers_sovereign_integral_nl.html

  Zelfs het astrale, dimensies, enzovoort.
  bevind zich noch in het systeem.
  Lees het zoek het uit en accepteer het.

  Love you all.

  Jahbulon I already stopt thinking.
  But its not that hard to enter and exit.
  Its hard to stay and notice why its still this way.
  I think its kinda fun.
  the I will know

  0 likes
 26. De Aarde is een Gastbewustzijn; dit is haar essentie, hoewel zelfs deze
  omschrijving afgescheidenheid creëert en daarom tevens een mate van bedrog inhoudt.

  Probeer te stoppen met difineren te stoppen met plaatsen, benoemen, namen geven, erkennen, verwoorden, kennen enz.
  Ben er gewoon.
  De ware essentie zal nooit te verwoorden vallen, want zodra je het verwoord is het zijn essentie kwijt.
  Succes met de zoektocht, of succes met het stoppen te zoeken.

  0 likes
 27. [quote name=”Love Source”]voor mensen die echt opzoek zijn.

  http://projectcamelot.org/lang/nl/james_wingmakers_sovereign_integral_nl.html

  Zelfs het astrale, dimensies, enzovoort.
  bevind zich noch in het systeem.
  Lees het zoek het uit en accepteer het.

  Love you all.

  Jahbulon I already stopt thinking.
  But its not that hard to enter and exit.
  Its hard to stay and notice why its still this way.
  I think its kinda fun.
  the I will know[/quote]

  Vrijmetselaar ?? Die hebben wat met Jahbulon, die vrijmetselaars. Wat of wie is die jahbulon ???

  0 likes
 28. [quote name=”Love Source”]De Aarde is een Gastbewustzijn; dit is haar essentie, hoewel zelfs deze
  omschrijving afgescheidenheid creëert en daarom tevens een mate van bedrog inhoudt.

  Probeer te stoppen met difineren te stoppen met plaatsen, benoemen, namen geven, erkennen, verwoorden, kennen enz.
  Ben er gewoon.
  De ware essentie zal nooit te verwoorden vallen, want zodra je het verwoord is het zijn essentie kwijt.
  Succes met de zoektocht, of succes met het stoppen te zoeken.[/quote]

  Ik zou willen dat iedereen zo kon denken als jou.

  0 likes
 29. [quote name=”Mw.”][quote name=”Ray”]Als mensen tegen me zeggen dat het zweverige materie is, dan heeft het voor mij op voorhand al geen zin om de discussie aan te gaan, …[/quote]
  Ik heb ook het gevoel dat ik er met niemand over kan praten. In mijn omgeving heb ik.. Eerlijk gezegd lees je deze dingen alleen op internet en twijfel ik momenteel best aan het bestaan. …[/quote]

  Wie niet probeert zal het nooit weten, het is angst dat kan je uit de weg gaan maar ook confronteren.
  ik weet het ik dacht het zelfde maar er zijn wel degelijk meer mensen die hier over nadenken en die voelen die zelfde angst en doen ze tegen over de buiten wereld net alsof het er niet is net als jij wanneer je je niet vrij voelt oh het hier over te hebben.

  Spreek het uit sommigen denken dat je zweverig bent en sommige vinden een lot genoot maar beide gaan er over na denken win win dus.
  🙂

  0 likes
 30. Grappig, iedereen schrijft wat anders.
  Hebben wij nu allemaal gelijk, ongelijk of maakt het niet uit . . . 😉

  0 likes
 31. [quote name=”Jan”]
  Aangezien je praat alsof het bewezen feiten zijn: wie heeft die zaken dan wetenschappelijk aangetoond?
  [/quote]

  Paranormale verschijnselen zijn bewezen ja. Ik heb het hier niet over Ogilvie, Char en Geller. Herhaalbare experimenten ? Zoek maar op remote viewing dat valt in het paranormale en ga maar leren wat dat is. Alle fenomenen die ik opsomde bestaan en worden ervaren. Sommige paranormale fenomenen kunnen de wetenschappers niet verklaren maar dat zegt nog niet dat ze niet bestaan en niet ervaren worden. De wetenschap moet verklaren wat er zich voordoet maar als de wetenschap nog niet de kennis heeft tja kunnen ze het niet verklaren.

  0 likes
 32. Mooie praatjes maar ze vullen geen gaatjes. Allemaal gebaseerd op lucht en geklets van iemand die van toeten nog blazen weet. Verander de wereld, begin bij je zelf is een oud gezegde en waar. En al dat slappe geouwehoer over die gaat ascenderen en die niet dat slaat helemaal nergens op want degene die dat verhaaltje wouwelt klets maar wat.

  0 likes
 33. [quote name=”O. Westerman”][quote name=”Jan”]
  Aangezien je praat alsof het bewezen feiten zijn: wie heeft die zaken dan wetenschappelijk aangetoond?
  [/quote]

  Paranormale verschijnselen zijn bewezen ja. Ik heb het hier niet over Ogilvie, Char en Geller. Herhaalbare experimenten ? Zoek maar op remote viewing dat valt in het paranormale en ga maar leren wat dat is. Alle fenomenen die ik opsomde bestaan en worden ervaren. Sommige paranormale fenomenen kunnen de wetenschappers niet verklaren maar dat zegt nog niet dat ze niet bestaan en niet ervaren worden. De wetenschap moet verklaren wat er zich voordoet maar als de wetenschap nog niet de kennis heeft tja kunnen ze het niet verklaren.[/quote]

  Dus jij doet alsof deze dingen allemaal waarheid zijn, terwijl niet alles wetenschappelijk bewezen is?
  Dat betekent dat jij gelooft maar niet weet.

  0 likes
 34. [quote name=”Beschouwer”][quote name=”Love Source”]voor mensen die echt opzoek zijn.

  http://projectcamelot.org/lang/nl/james_wingmakers_sovereign_integral_nl.html

  Zelfs het astrale, dimensies, enzovoort.
  ……
  I think its kinda fun.
  the I will know[/quote]

  Vrijmetselaar ?? Die hebben wat met Jahbulon, die vrijmetselaars. Wat of wie is die jahbulon ???[/quote]

  Ja Vrijmetselaars houden zich ook bezig met Soevereine staat, maar dat betekent niet dat het slecht is.
  Zij gebruiken het simpel weg om hun agenda mee te vervullen.
  Maar de informatie opzich is neutraal en zou beschikbaar moeten zijn voor iedereen.
  Wat vrijemetselaars weer niet willen, vandaar hun geheimzinnigheid.
  Jij mag niet weten wat hun weten want dan kunnen ze geen macht uit oefenen op jou.
  Maar wat hun weten is neutrale informatie wat simpel weg voor “verkeerde” doeleinde gebruikt word.

  Love and peace to all.
  Just be

  0 likes
 35. [quote name=”Maya”]Mooie praatjes maar ze vullen geen gaatjes. Allemaal gebaseerd op lucht en geklets van iemand die van toeten nog blazen weet. Verander de wereld, begin bij je zelf is een oud gezegde en waar. En al dat slappe geouwehoer over die gaat ascenderen en die niet dat slaat helemaal nergens op want degene die dat verhaaltje wouwelt klets maar wat.[/quote]

  Helemaal gelijk,
  geklets uit angst.
  Begin bij jezelf vandaag
  En niet bij een ander morgen.
  Nogmaals de essentie van je leven verdwijnt zodra je deze essentie probeert te defineren.
  Dus doe dat niet en leef zo goed mogelijk als jij kan.
  Liefde, respect, compassie vind ik 3 mooie eigenschappen die ieder goed zal doen.
  Alles is relatief en daarom onzinnig en totaal niet van belang.

  Peace 🙂

  0 likes
 36. [quote name=”Beschouwer”][quote

  Vrijmetselaar ?? Die hebben wat met Jahbulon, die vrijmetselaars. Wat of wie is die jahbulon ???[/quote]

  That’s me!!!!!!! An angel to some, a demon to others!!! But only a thought!! One that is so vivid, that it became manifest! Stop thinking of me and i will go. Then i will have my rest and peace!! You can’t stop me by only hating me. Just as war, that does not stop by hating it. For having peace you have to create peace. When one can create war, one can create the opposite. Now that every thought will become manifest sooner or later. Pos. or Neg. What you see around is created by yourself. You lovely humans are so powerfull!! REMEBER THAT!!! Make this planet a place worth living on, for all!! Start with your self! You are the key, and all the keys together make a key to what you call, “Ascension”!! You don’t have to look up to see heaven or God! It’s inside of you!!

  With all my love, Jahbulon

  0 likes
 37. [quote name=”O. Westerman”]
  Paranormale verschijnselen zijn bewezen ja. Ik heb het hier niet over Ogilvie, Char en Geller. Herhaalbare experimenten ? Zoek maar op remote viewing dat valt in het paranormale en ga maar leren wat dat is. [/quote]

  Je voorbeeld remote viewing is dus precies wat ik bedoel, pseudowetenschap en onder condities waar oplichterij uitgesloten is niet aan te tonen. Als je meetmethode ruimte geeft aan niet paranormale invulling van het fenomeen dat je probeert te bewijzen kun je dus niet aantonen dat het paranormaal is.

  Dit is bij al die “bewezen” paranormale verschijnselen het geval, de meetmethode was onzuiver (vandaar pseudowetenschap), zodra je oplichterij uitsluit treedt het ineens niet op.

  Dat mensen ze ervaren als paranormaal wil niet zeggen dat dat ook zo is, dat kun je met wetenschappelijk onderzoek aantonen/weerleggen en dat laatste komt toch echt vrijwel altijd voor.

  0 likes
 38. [quote name=”Maya”]Mooie praatjes maar ze vullen geen gaatjes. Allemaal gebaseerd op lucht en geklets van iemand die van toeten nog blazen weet. Verander de wereld, begin bij je zelf is een oud gezegde en waar. En al dat slappe geouwehoer over die gaat ascenderen en die niet dat slaat helemaal nergens op want degene die dat verhaaltje wouwelt klets maar wat.[/quote]
  Ascenderen wilt zeggen dat je het snapt. Dat bereikt je door middel van aandacht, vertrouwen en zelfvertrouwen en openheid. En bereid zijn om het zelf te ervaren.

  0 likes
 39. Nog steeds moeten er feiten en wetenschappelijke bewijzen zijn? We zitten (bijna) niet meer in de tijd van”van buiten naar binnen” maar in de Tijd van “van binnen naar buiten” Een verlichte tijd waar men begint te snappen dat alles van we de realiteit, materie, feiten noemen is allereerst ‘binnen’geweest. De kunst is, er bewust van worden om consequent naar buiten te gooien in harmony met onze diepste wensen, nml gelukt, liefde, gerechtigheid, gelijkheid, vrede, kortom de nieuwe wereld die we er naar verlangen, neem ik aan.

  0 likes
 40. Toch typisch…
  Deze hele website gaat over bewust worden, realiseren, vrijheid (ook van gedachten) en toch zie ik altijd mensen bakkeleien over wel waar en niet waar – ook hier nu weer. Terwijl volgens mij toch echt iedereen zijn/haar eigen waarheid beleeft.

  How’s that for awarness..?

  0 likes
 41. [quote name=”Juul”][quote name=”Maya”]Mooie praatjes maar ze vullen geen gaatjes. Allemaal gebaseerd op lucht en geklets van iemand die van toeten nog blazen weet. Verander de wereld, begin bij je zelf is een oud gezegde en waar. En al dat slappe geouwehoer over die gaat ascenderen en die niet dat slaat helemaal nergens op want degene die dat verhaaltje wouwelt klets maar wat.[/quote]
  Ascenderen wilt zeggen dat je het snapt. Dat bereikt je door middel van aandacht, vertrouwen en zelfvertrouwen en openheid. En bereid zijn om het zelf te ervaren.[/quote]

  Volgens mij is het allebei…
  maar ik weet ook niets…

  0 likes
 42. Je moet zijn als een kind!

  0 likes
 43. [quote name=”Juul”]Nog steeds moeten er feiten en wetenschappelijke bewijzen zijn? /quote]

  Ach noem me ouderwets, maar ja dat heeft wel mijn voorkeur. Als jij deze verlichte tijd ingaat vergeet je dan niet je computer, tv, telefoon, auto, enz bij het vuilnis te zetten? En schrijf je ook even uit bij je huisarts. Wel zo consequent.

  Deze zaken zijn namelijk niet mogelijk geweest zonder die “achterhaalde” concepten als wetenschappelijk en bewijs.

  0 likes
 44. ik dacht dat ascenderen omhoog getild worden door de trilling naar een 4 d of 5 d.maar kan het ook verkeerd zitten hoor net zo goed .

  0 likes
 45. [quote name=”Catharina R”]ik dacht dat ascenderen …..4 d of 5 d.maar …hoor net zo goed .[/quote]

  Je gebruikt je Menselijke verstand om ascenderen te verwoorden en/of begrijpen dat is waar het vaak mis gaat.
  4d/5d zijn puur menselijke benamingen als jij zegt dat je naar 5d gaat ascenderen dan zul je dat prima doen maar ascendeer je binnen je menselijk verstand naar een plek met menselijk verstand. Je gaat dan gewoon in een kopie leven van je leven in een ander leven, wat vrij nutteloos is.
  Vergeet al die nonsens ascenderen is accepteren liefde hebben en in het nu leven volledig geaard in je wezen.
  De essentie van jou verwijnt zodra je hem probeert te beschrijven.
  We leven van binnen naar buiten.
  Dus als jij in je ”5d” wereld wil leven, so be it. maar dat is geen ascentie dat is simpel weg route/verhaal verandering. leef nu. Alles over 5d en 4d enzovoort heb je ergens gelezen dus als je dat leeft, dan word je geleeft.

  0 likes
 46. C je bedoeld het innerlijk kind ? zou het dat zijn .

  0 likes
 47. Denk meer in de zin van leergierig, nederig, dankbaar, blij, eerlijk, nieuwschierig, de eigenschappen die een kind draagt maar door de wereld en zijn vorming verdwijnen of worden onderdrukt/vervormt

  0 likes
 48. Love source ik weet niet hoe je het gelezen heeft ? maar ik heb in ieder geval niet geschreven dat ik daar wil leven,is voor mij een raadsel en ik schrijf er nog wel bij dat ik het naast kan zijn ..zo dat ik dit lees heb je het niet tegen mij .

  0 likes
 49. Oke sorry

  Just trying to help.

  Doe maar net alsof ik niks geschreven heb 😉

  peace and love

  0 likes
 50. ik ben er niet boos om hoor voorts is het oke . kan misschien een misverstand zijn en net wat ik schrijf ik kan er ook naast zitten .ps hier voor komt ook een reactie maar omdat het vandaag trager is , dus excuus alvast hier voor .

  0 likes
 51. Dat is nogal overdonderend hé.
  Zal ens meer tijd nemen om het allemaal nog eens goed te lezen

  0 likes
 52. ik snap het wel hoor …kan eens gebeuren verder nog een mooie dag toe gewenst

  0 likes
 53. [quote name=”c”]Je moet zijn als een kind![/quote]

  Dat is een aantal mensen niet zo heel erg moeilijk

  0 likes
 54. De beleving is het moment waarin alles gebeurd, waarin alles samen komt. Heden verleden en de toekomst, in zintuiglijke waarnemingen en gedachten, tegen de achtergrond van ons geheugen, het moment waarin we alles herkennen, betekenis en gestalte krijgt. Het moment waarop een stuk hout een tafel wordt en straling licht, of een luchttrilling geluid. In de beleving herkennen we onze ouders, als de eerste mensen die ons lief hebben. Muziek emotie wordt, en een grap humor of een schilderij kunst. In die ene fractie van een seconde die ons leven lang voortduurt ligt de essentie van het leven. De beleving, die voor iedereen gelijke waarden kent, van nog niet geboren tot nog niet overleden. Voor wie of waar, voor alles en iedereen die kan beleven van planten tot dieren en mensen bepalen wij gezamenlijk hiermee, in de beleving hoe de wereld vorm krijgt en er in het hier en nu uitziet.

  D

  0 likes
 55. http://belevingvanbalans.blogspot.nl/ hier onder een stukje van mijn tekst van deze wwebsite/blog veel leespezier en inzicht.
  Ko Goossens

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Foto's bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Foto’s bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Jimmy van YouTube-kanaal Bright Insight heeft een ...

Schieten zonder waarschuwing en steun voor sterilisatieprogramma's. Bekijk deze onthullende aflevering van Zembla over het Wereld Natuur Fonds

Schieten zonder waarschuwing en steun voor sterilisatieprogramma’s. Bekijk deze onthullende aflevering van Zembla over het Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds (WWF) is opnieuw ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.