Buitenland

Tech-elite in geheim bijeen op privé-eiland om Donald Trump te stoppen

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoe voorkom je dat een man als Donald Trump in het Witte Huis belandt? Organiseer een geheime bijeenkomst op een afgelegen eiland voor miljardairs, Republikeinen en grote techbazen.

Volgens de Huffington Post werd de tech-elite tijdens de bijeenkomst vertegenwoordigd door Apple-topman Tim Cook, medeoprichter van Google Larry Page, de bedenker van Napster Sean Parker en miljardair Elon Musk van Tesla Motors. Een woordvoerster van de New York Times bevestigde dat ook Arthur Sulzberger, de uitgever van de krant, aanwezig was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Niet blij

De conferentie had een zeer geheim karakter, dus het niet bekend waarover precies is gesproken. De techreuzen zouden vooral hebben besproken hoe ze kunnen voorkomen dat Donald Trump het Witte Huis gaat overnemen.

De bijeenkomst, het jaarlijkse World Forum van het American Enterprise Institute, werd gehouden in een resort op een privé-eiland voor de kust van de staat Georgia. Journalisten waren niet welkom. Redacteur Bill Kristol van de Weekly Standard schreef dat de aanwezigen niet blij waren met de komst van Trump. Velen spraken de hoop uit dat hij zou worden verslagen.

Argusogen

Trump heeft bij de voorverkiezingen in de VS op Super Tuesday een belangrijke overwinning geboekt. Hij haalde de meeste stemmen in de staten Michigan, Mississippi en Hawaï binnen.

Binnen de Republikeinse partij werd de winst van Trump opnieuw met argusogen bekeken. De afgelopen dagen werd de miljardair nadrukkelijk onder vuur genomen in campagnespotjes. Zo werd geprobeerd twijfel te zaaien over zijn zakelijke successen en werd in spotjes gewaarschuwd voor zijn grove retoriek.

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nunki
nunki
8 jaren geleden

Woehaha.

Trump plast over die elite heen, en gaat de wereld redden.

Najef
Najef
8 jaren geleden

Hoe meer de elite tegen Trump zijn. Hoe meer ik voor Trump ben.

Peter
Peter
8 jaren geleden

De ware aard van die gast is poen pakken en zijn ogen sluiten voor problemen, gezien in een reportage over hem

SoulmanNL
SoulmanNL
8 jaren geleden

Mijn mening blijft….de waarheid wordt niet getoond in welke media dan ook (op enkele na dan). Ik ben geen aanhanger van beide gezien ze zo corrupt zijn als de pest!

Maar ik moet zeggen dat trump het mogelijk doet om zijn gram te halen. Als je bij zijn wiki kijkt https://nl.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump#Faillissementen dan zou je kunnen zeggen dat de banken hem al een hele lange tijd lastig vallen.

Wat zouden banken kunnen doen met een president die een grote hekel heeft aan hun en daarbij een eigen vermogen heeft voor gebruik?

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x