Homepagina » Buitenland » Tech-elite in geheim bijeen op privé-eiland om Donald Trump te stoppen
Tech-elite in geheim bijeen op privé-eiland om Donald Trump te stoppen

Tech-elite in geheim bijeen op privé-eiland om Donald Trump te stoppen

Hoe voorkom je dat een man als Donald Trump in het Witte Huis belandt? Organiseer een geheime bijeenkomst op een afgelegen eiland voor miljardairs, Republikeinen en grote techbazen.

Volgens de Huffington Post werd de tech-elite tijdens de bijeenkomst vertegenwoordigd door Apple-topman Tim Cook, medeoprichter van Google Larry Page, de bedenker van Napster Sean Parker en miljardair Elon Musk van Tesla Motors. Een woordvoerster van de New York Times bevestigde dat ook Arthur Sulzberger, de uitgever van de krant, aanwezig was.

Niet blij

De conferentie had een zeer geheim karakter, dus het niet bekend waarover precies is gesproken. De techreuzen zouden vooral hebben besproken hoe ze kunnen voorkomen dat Donald Trump het Witte Huis gaat overnemen.

De bijeenkomst, het jaarlijkse World Forum van het American Enterprise Institute, werd gehouden in een resort op een privé-eiland voor de kust van de staat Georgia. Journalisten waren niet welkom. Redacteur Bill Kristol van de Weekly Standard schreef dat de aanwezigen niet blij waren met de komst van Trump. Velen spraken de hoop uit dat hij zou worden verslagen.

Argusogen

Trump heeft bij de voorverkiezingen in de VS op Super Tuesday een belangrijke overwinning geboekt. Hij haalde de meeste stemmen in de staten Michigan, Mississippi en Hawaï binnen.

Binnen de Republikeinse partij werd de winst van Trump opnieuw met argusogen bekeken. De afgelopen dagen werd de miljardair nadrukkelijk onder vuur genomen in campagnespotjes. Zo werd geprobeerd twijfel te zaaien over zijn zakelijke successen en werd in spotjes gewaarschuwd voor zijn grove retoriek.

[Huffington Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Woehaha.

  Trump plast over die elite heen, en gaat de wereld redden.

  25 likes
 2. Hoe meer de elite tegen Trump zijn. Hoe meer ik voor Trump ben.

  33 likes
 3. De ware aard van die gast is poen pakken en zijn ogen sluiten voor problemen, gezien in een reportage over hem

  13 likes
 4. Ridder van de scheve tafel

  Hoe voorkom je dat een man als Donald Trump in het Witte Huis belandt? het antwoord is stemfraude of een moordaanslag…..ga mij niet vertellen dat een stel figuren van de elite op een afgelegen eiland gaan bekokstoven hoe ze van trump moeten afkomen,wat trouwens zelf een elitair mannetje is….Hij is geen held op het witte paard wat lasers uit zijn ogen schiet en de enge figuren achter de schermen wegjaagt.Mocht hij aan de macht komen dan is hij echt niet diegene wat alleen aan de touwtjes trekt

  9 likes
 5. Die man heeft echt geen flauw idee wat het leiding geven aan een land inhoudt.
  Ik denk dat hij ook geen idee heeft hoe je als leider van het land afhankelijk bent van allerlei ambtenaren en van allerlei procedures en natuurlijk van de wetten.

  2 likes
  • Go je hebt het nu over onze relnicht Rutte ? want deze doet exact het zelfde , het IQ van een gebruikt inlegkruisje en niets anders dan slap geouwehoer over politieke beslissingen.

   2 likes
   • Ik dacht toch echt dat het over Donald Trump ging, en niet over Rutte… Niet bepaald relevant dus. Bovendien is Trump echt stapelgek, getuige zijn uitspraken tijdens debatten etc.

    2 likes
 6. How do you stop somebody from winning an election? it’s quite simple when they use “electronic” voting machines overseen by Israeli companies! 😀

  6 likes
 7. Trump is de luis in de pels van de politieke elite van Amerika, hij is net zo goed als zijn politieke tegen standers zowel democraten als republikeinen. Er zijn nu 3 kandidaten die serieus in de race gaan met de gemiddelde leeftijd 70 jaar. Ik zie het al voor mij de volgende president van de US met een looprek / rollator of weelchair en zo dement als de pleuris.

  4 likes
  • Heel juist , het zijn juist die bejaarden die niet meer in de realiteit leven , die een derde wereld oorlog gaan ontketenen met desastreuze gevolgen…

   0 likes
 8. Mijn mening blijft….de waarheid wordt niet getoond in welke media dan ook (op enkele na dan). Ik ben geen aanhanger van beide gezien ze zo corrupt zijn als de pest!

  Maar ik moet zeggen dat trump het mogelijk doet om zijn gram te halen. Als je bij zijn wiki kijkt https://nl.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump#Faillissementen dan zou je kunnen zeggen dat de banken hem al een hele lange tijd lastig vallen.

  Wat zouden banken kunnen doen met een president die een grote hekel heeft aan hun en daarbij een eigen vermogen heeft voor gebruik?

  3 likes
 9. Als anderen openlijk zeggen dat Trump een gevaar is voor de elite omdat ie niet deel is van de club, van de geheime genootschappen, terwijl normaal gesproken de club wordt doodgezwegen en in de hoek van conspiracy nuts wordt geschoven, dan kun je er donder op zeggen dat ze JUIST hem als president willen om de agenda voort te zetten. Gecontroleerde oppositie techniek, verdeel en heers.
  Vergeet nooit dat Trump riep om de grenzen te sluiten voor moslims, iets wat zelfs Wilders niet zou durven zeggen. Ook heeft hij nooit Israel durven veroordelen. 2 rode vlaggen in mijn boek. Ik ben geen moslim trouwens, alleen een strijder voor waarheid en rechtvaardigheid.

  Newt Gingrich bij Fox over Trump.
  https://www.youtube.com/watch?v=Z8LJVDM9xVc

  3 likes
 10. Bernie Sanders kan beter president worden, die wil nml. de inkomsten per hoofd gelijk gaan stellen.

  3 likes
 11. Feel the Bern!

  2 likes
 12. Koopt geen producten uit Amerika. Ik heb een Samsung.

  1 likes
 13. President van de US is een marionet van diegene die nu ff op een eilandje uitstippelen wat er moet gebeuren. Heb geen hoop dat er veel gaat veranderen. Gaan we weer een jaren 60 incident krijgen….

  2 likes
 14. En zo heeft de Huffington Post haar zin, veel clicks, dus veel centjes… Deze krant kun je het best vergelijken met de Fabeltjeskrant!

  2 likes
 15. De (Elite) heeft alles perfect gepland voor zichzelf dus denk nou niet dat er iets toeval is wat er gebeurt.

  1 likes
 16. Ik denk dat we even moeten wachten tot 21 maart. Dan houdt apple een evenement met de slogan: let’s loop you in.

  Apple is bezig met een auto. Misschien zelfs wel een voertuig voor de hyperloop van Elon Musk. Google is heavenly invested in Space-X dus misschien ook collaboratie ivm de hyperloop. De krant is dan ook een logische aanwezigheid. Ik kan in mijn speculatie alleen napster niet plaatsen.

  Dat de meet inhoudelijk over Donald Trump ging is ook net zoals mijn relaas pure speculatie.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump strikes again: ‘Extreemlinkse fascisten hebben onze scholen, redacties en bedrijven overgenomen’

President Trump heeft in een toespraak aan ...

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...