Het Complot

VIDEO: “Overheden misleiden ons bewust over vermiste vlucht MH370”

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De partner van één van de passagiers aan boord van de vermiste vlucht MH370 heeft tijdens een interview met de BBC gezegd dat het vliegtuig is gestolen en naar een geheime locatie is overgebracht. De kaping zou te maken hebben met een aantal passagiers dat banden had met defensie-aannemers.

Sarah Bajc, een 48-jarige Amerikaanse lerares, verscheen onlangs op tv om de verdwijning van haar partner Philip Wood te bespreken. Wood was één van de 239 passagiers aan boord van vlucht MH370. Bajc is één van de vele nabestaanden die de officiële versie van de gebeurtenissen niet gelooft. De overheden die betrokken zijn bij het onderzoek hebben geen bewijs voor de aangedragen theorieën en om alles nog verwarrender te maken, wordt het verhaal steeds aangepast.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bajc zei tijdens haar interview met de BBC niet alleen dat overheden de wereld bewust misleiden, maar wees ook op het verdacht hoge aantal passagiers dat banden had met defensie-aannemers. Aan boord van het Maleisische toestel bevonden zich tenminste 20 ‘extreem getalenteerde en waardevolle’ werknemers van Freescale Semiconductor Ltd., een Amerikaanse producent van complexe halfgeleiders. Twaalf werknemers kwamen uit Maleisië en acht uit China. Freescale weigerde de namen van de werknemers vrij te geven.

Freescale Semiconductor is recentelijk opgekocht door een consortium onder leiding van de Blackstone Group, een investeringsmaatschappij waar Lord Jacob Rothschild in de adviesraad zit. De overnamesom was 17,6 miljard dollar, een ongekend bedrag. Blackstone is ook mede-eigenaar van het bedrijf dat het giftige Corexit in de Golf van Mexico heeft gesproeid na de olieramp met de Deepwater Horizon.

Naar verluidt waren verschillende passagiers aan boord van vlucht MH370 patenthouders van een nieuwe technologie. “Het vliegtuig was gevuld met waardevolle mensen, ingenieurs die waren ingehuurd door defensie-aannemers,” legde Bajc uit. “Zij beschikten over zeer unieke kwaliteiten. Het zou een mooie prijs zijn geweest voor een land dat een concurrentievoordeel wil behalen op het terrein van militaire systemen. Velen zouden de vermiste vlucht in handen willen krijgen. Ik zie geen reden waarom iemand het toestel zou laten neerstorten.”

In onderstaande video het spraakmakende interview met de partner van Philip Wood, een passagier aan boord van vlucht MH370. Sarah Bajc zegt dat de zoektocht naar het vliegtuig voelt als een grote afleiding. Ze wil dat de autoriteiten het oorspronkelijke verhaal intrekken in verband met nieuw bewijs.

[BBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Niet alleen “over de vermiste vlucht MH370″ misleiden overheden ons, er zijn veel meer andere zaken en waar de overheden ons over misleiden.

Lucy
Lucy
9 jaren geleden

Meer details zijn te lezen op http://jimstonefreelance.com/

Haunebu
Haunebu
9 jaren geleden

Er gaat ook het gerucht rond dat deze Philip Wood een foto heeft weten te maken met zijn iPhone die hij in zijn rectum had weten te stoppen. Volgens de EXIF-data zou hij de foto gemaakt hebben in de buurt van een zeer afgelegen militaire basis ten zuiden van de Malediven.
Hier een artikel en de foto:
http://intellihub.com/freelance-journalist-hijacked-flight-370-passenger-sent-photo-hidden-iphone-tracing-back-secret-u-s-military-base-diego-garcia/

Persoonlijk hou ik er rekening mee dat de piloot en eventueel enkele passagiers geloofden in de theorie van de holle aarde en dat ze daar heen wilden.

Theoretisch heeft een volgetankte Boeing 777 genoeg reikwijdte om de Zuidpool te kunnen bereiken. Door corrupte medewerkers of fraude met de meters zou de piloot meer dan op papier staat getankt kunnen hebben. Omslachtiger en veel duurder is de mogelijkheid van een tussenstop op één van de verlaten vliegvelden die op enkele afgelegen eilanden in de stille Zuidzee te vinden zijn. Het zou echter heel veel inzet en geld kosten om een Boeing daar bij te tanken.

Niets is onmogelijk.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

De overheden misleiden ons niet alleen, maar waarschuwen ons ook niet.
Binnenkort komen er diverse “verhaallijnen” samen. O.a. ook het gebeuren in Yellowstone. Die mensen worden ook niet gewaarschuwd. De dieren ontvluchten het Park al, maar het wordt afgedaan als loos alarm. Dan dit ontvoeringsplan, waarbij er misschien een ander doel is voor zowel de passagiers als voor het toestel. (zie terrorisme) Het idiote schuldenplafond in USA, waar de bankiers achter elkaar dood aangetroffen worden.
Het vrijgeven van Fukushima?? Ongeloveloos !! Aliens die toespraken gaan houden in 2015????
Als jullie het grote plan hierachter zien; licht mij fff in. Maar ik vrees dat wij nog niet klaar zijn voor de 5de dimensie, zonder dat wij nog wat klapjes te incasseren krijgen. Ben benieuwd !!

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x