Homepagina » Het Complot » VIDEO: “Overheden misleiden ons bewust over vermiste vlucht MH370”
VIDEO: "Overheden misleiden ons bewust over vermiste vlucht MH370"

VIDEO: “Overheden misleiden ons bewust over vermiste vlucht MH370”

De partner van één van de passagiers aan boord van de vermiste vlucht MH370 heeft tijdens een interview met de BBC gezegd dat het vliegtuig is gestolen en naar een geheime locatie is overgebracht. De kaping zou te maken hebben met een aantal passagiers dat banden had met defensie-aannemers.

Sarah Bajc, een 48-jarige Amerikaanse lerares, verscheen onlangs op tv om de verdwijning van haar partner Philip Wood te bespreken. Wood was één van de 239 passagiers aan boord van vlucht MH370. Bajc is één van de vele nabestaanden die de officiële versie van de gebeurtenissen niet gelooft. De overheden die betrokken zijn bij het onderzoek hebben geen bewijs voor de aangedragen theorieën en om alles nog verwarrender te maken, wordt het verhaal steeds aangepast.

Bajc zei tijdens haar interview met de BBC niet alleen dat overheden de wereld bewust misleiden, maar wees ook op het verdacht hoge aantal passagiers dat banden had met defensie-aannemers. Aan boord van het Maleisische toestel bevonden zich tenminste 20 ‘extreem getalenteerde en waardevolle’ werknemers van Freescale Semiconductor Ltd., een Amerikaanse producent van complexe halfgeleiders. Twaalf werknemers kwamen uit Maleisië en acht uit China. Freescale weigerde de namen van de werknemers vrij te geven.

Freescale Semiconductor is recentelijk opgekocht door een consortium onder leiding van de Blackstone Group, een investeringsmaatschappij waar Lord Jacob Rothschild in de adviesraad zit. De overnamesom was 17,6 miljard dollar, een ongekend bedrag. Blackstone is ook mede-eigenaar van het bedrijf dat het giftige Corexit in de Golf van Mexico heeft gesproeid na de olieramp met de Deepwater Horizon.

Naar verluidt waren verschillende passagiers aan boord van vlucht MH370 patenthouders van een nieuwe technologie. “Het vliegtuig was gevuld met waardevolle mensen, ingenieurs die waren ingehuurd door defensie-aannemers,” legde Bajc uit. “Zij beschikten over zeer unieke kwaliteiten. Het zou een mooie prijs zijn geweest voor een land dat een concurrentievoordeel wil behalen op het terrein van militaire systemen. Velen zouden de vermiste vlucht in handen willen krijgen. Ik zie geen reden waarom iemand het toestel zou laten neerstorten.”

In onderstaande video het spraakmakende interview met de partner van Philip Wood, een passagier aan boord van vlucht MH370. Sarah Bajc zegt dat de zoektocht naar het vliegtuig voelt als een grote afleiding. Ze wil dat de autoriteiten het oorspronkelijke verhaal intrekken in verband met nieuw bewijs.

[BBC]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Haunebu schreef:

  Er gaat ook het gerucht rond dat deze Philip Wood een foto heeft weten te maken met zijn iPhone die hij in zijn rectum had weten te stoppen. Volgens de EXIF-data zou hij de foto gemaakt hebben in de buurt van een zeer afgelegen militaire basis ten zuiden van de Malediven.
  Hier een artikel en de foto:
  http://intellihub.com/freelance-journalist-hijacked-flight-370-passenger-sent-photo-hidden-iphone-tracing-back-secret-u-s-military-base-diego-garcia/

  Persoonlijk hou ik er rekening mee dat de piloot en eventueel enkele passagiers geloofden in de theorie van de holle aarde en dat ze daar heen wilden.

  Theoretisch heeft een volgetankte Boeing 777 genoeg reikwijdte om de Zuidpool te kunnen bereiken. Door corrupte medewerkers of fraude met de meters zou de piloot meer dan op papier staat getankt kunnen hebben. Omslachtiger en veel duurder is de mogelijkheid van een tussenstop op één van de verlaten vliegvelden die op enkele afgelegen eilanden in de stille Zuidzee te vinden zijn. Het zou echter heel veel inzet en geld kosten om een Boeing daar bij te tanken.

  Niets is onmogelijk.

  17 likes
  • bikobama schreef:

   Een iPhone in zijn rectum? Een oude Nokia kan ik me nog voorstellen, maar een iPhone?

   13 likes
   • Haunebu schreef:

    Het schijnt ook een zieke hoax te zijn. Dat die trol daarmee de nabestaanden van de vermiste personen mogelijk valse hoop geeft en ze zullen het sowieso als kwetsend ervaren.

    Mocht de aarde hol zijn of een interdimensionaal portaal boven de zuidpool bevinden (zoals sommige theorieën doen vermoeden) dan zal het voor de passagiers een hele vreemde gewaarwording moeten zijn geweest te landen in een vreemde wereld.
    Eigenlijk best wel een leuk script voor een film (met alle respect voor de nabestaanden).

    En als ze niks gevonden hebben dan ligt het vliegtuig ergens verborgen in het eeuwige ijs. Zoeken heeft daar momenteel geen zin aangezien de winter nu begint op het zuidelijk halfrond.

    Het is hoe dan ook een gigantisch drama voor de nabestaanden.

    14 likes
  • Alex Donkers schreef:

   1 april – telefoon in je bil…

   8 likes
 • Kalki schreef:

  Niet alleen “over de vermiste vlucht MH370″ misleiden overheden ons, er zijn veel meer andere zaken en waar de overheden ons over misleiden.

  27 likes
 • Huisheks schreef:

  De overheden misleiden ons niet alleen, maar waarschuwen ons ook niet.
  Binnenkort komen er diverse “verhaallijnen” samen. O.a. ook het gebeuren in Yellowstone. Die mensen worden ook niet gewaarschuwd. De dieren ontvluchten het Park al, maar het wordt afgedaan als loos alarm. Dan dit ontvoeringsplan, waarbij er misschien een ander doel is voor zowel de passagiers als voor het toestel. (zie terrorisme) Het idiote schuldenplafond in USA, waar de bankiers achter elkaar dood aangetroffen worden.
  Het vrijgeven van Fukushima?? Ongeloveloos !! Aliens die toespraken gaan houden in 2015????
  Als jullie het grote plan hierachter zien; licht mij fff in. Maar ik vrees dat wij nog niet klaar zijn voor de 5de dimensie, zonder dat wij nog wat klapjes te incasseren krijgen. Ben benieuwd !!

  16 likes
 • Der Glatze schreef:

  Zou de vermiste Boeing met al haar passagiers op/in de geheime na-oorlogse Nazi-basis op de Zuidpool kunnen zijn? Zie voor meer nieuws over deze basis http://werderbruders.com/overig. Indien de link niet werkt: het artikel is op voornoemde website terug te vinden in de categorie `overig`.

  2 likes
 • Huisheks schreef:

  Als jullie info willen over hoe burgers behandeld worden door de media ; heb net n mailtje gestuurd naar RTLnieuws.nl.
  Met vragen over de Boeing, waarom er verder gezwegen wordt in alle talen?
  Denk maar niet dat er een antwoordt komt…….
  Doe voor het sfeertje eens allemaal hetzelfde en vraag eens om opheldering?
  Hoe meer mensen erover zaniken, hoe meer druk erop uitgeoefend kan gaan worden.
  Wij zijn toch voor vrije nieuwsgaring en vrije meningsuiting?
  Doe mij nu eens een plezier en kijk wat eruit komt.

  7 likes
 • Lucy schreef:

  Meer details zijn te lezen op http://jimstonefreelance.com/

  5 likes
 • m.b schreef:

  .. en in hoeverre is de BBC te vertrouwen dan ?

  4 likes
 • bikobama schreef:

  Fotoverhaal is al gedebunked zie ik. Exif data was mee geknoeid.

  3 likes
 • gogologo schreef:

  er is maar 1 organisatie en land die dit alles zo goed kan organiseren . masseltof

  2 likes
 • Kalki schreef:

  @Huisheks; Het is volgens het verhaal ‘-Aliens- die voor de VN een toespraak gaan houden in 2014’.

  0 likes
 • Ron schreef:

  Dit vliegtuig is vermoedelijk neergestort in myanmar.

  0 likes
 • x

  Check Also

  mh17

  Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

  Als je na de ramp met vlucht ...

  woordvoerder

  Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

  Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...

  >