Homepagina » Gezondheid » Aantal gevallen ziekte van Lyme stijgt snel. De ware oorzaak is een stuk duisterder dan je denkt
Aantal gevallen ziekte van Lyme stijgt snel. De ware oorzaak is een stuk duisterder dan je denkt

Aantal gevallen ziekte van Lyme stijgt snel. De ware oorzaak is een stuk duisterder dan je denkt

Steeds meer mensen krijgen de ziekte van Lyme, die wordt opgelopen na een tekenbeet. Vorig jaar telde het RIVM 27.000 nieuwe patiënten. In de afgelopen 20 jaar is het aantal mensen dat Lyme opliep in ons land verviervoudigd. In de VS is het aantal gevallen sinds de jaren negentig verdrievoudigd.

De naam van de ziekte is afgeleid van het plaatsje Lyme in Connecticut, waar amper 2000 mensen wonen.

In 1975 kregen inwoners van Lyme plotseling last van symptomen die deden denken aan artritis.

Vier uitbraken

Er zijn verschillende feiten die niet kunnen worden genegeerd, schrijft Paul Anthony Taylor, directeur van de Dr. Rath Health Foundation.

Uit geheime documenten die waren opgediept door Newsday blijkt dat het nabijgelegen Plum Island Animal Disease Center (PIADC) van de Amerikaanse overheid in het geheim experimenteerde met biologische wapens.

Lyme ligt op pakweg 27 kilometer afstand van Plum Island. Old Lyme, dat ook werd getroffen door de uitbraak, ligt op minder dan 20 kilometer van het centrum.

Het gaat hier om één van tenminste vier uitbraken van besmettelijke ziektes die hebben plaatsgevonden in de omgeving van Plum Island.

Stekker eruit

In het boek ‘Lab 257’ van advocaat Michael C. Carroll wordt gesteld dat uitbraken van de eendenplaag op Long Island in de jaren zestig, ziekte van Lyme in 1975, het westnijlvirus in 1999 en de mysterieuze ziekte die in 1999 vrijwel alle krabben in Long Island Sound doodde, kunnen worden gelinkt aan het centrum.

Carroll deed zeven jaar onderzoek, bestudeerde talloze Amerikaanse overheidsdocumenten en interviewde wetenschappers, overheidsfunctionarissen en journalisten.

In 2001 en 2002 kreeg hij als één van de weinigen toegang tot Plum Island. “Toen ze ontdekten dat ik de waarheid ging vertellen, trokken ze de stekker eruit en moest ik vertrekken,” zei hij.

Uit de overheidsstukken blijkt dat er gaten zaten rond de schoorstenen van het centrum, waardoor besmette insecten konden ontsnappen.

Beruchte naziwetenschapper

De uitbraak van de ziekte van Lyme in 1975 werd mogelijk veroorzaakt door besmette teken die uit het laboratorium waren ontsnapt, aldus Carroll.

Hij schreef verder dat Erich Traub, een beruchte naziwetenschapper en viroloog, het laboratorium van het PIADC in de jaren vijftig tenminste drie keer heeft bezocht om daar experimenten te doen met vergiftigde teken.

Volgens Carroll werd er rond de uitbraak in 1975 nog steeds onderzoek met teken gedaan in het centrum.

Schrijvers Glen Yeadon en John Hawkins merken in hun boek ‘The Nazi Hydra in America: Suppressed History of a Century’ op dat Traub tijdens de Tweede Wereldoorlog een laboratorium runde in Insel Riems, een geheim biowapenlaboratorium van de nazi’s.

Meer dan 40 dodelijke virussen

Traub werkte daar onder meer aan het mond-en-klauwzeervirus, dat vanuit bommenwerpers van de Luftwaffe werd neergelaten boven vee- en rendierkuddes in Rusland.

Rond het PIADC zijn in het verleden meerdere uitbraken van het mond- en klauwzeervirus geweest.

Yeadon en Hawkins citeren documenten waaruit blijkt dat Traub op Plum Island met meer dan 40 dodelijke virussen experimenteerde op proefdieren.

Topgeheime experimenten

Is het mogelijk dat steeds meer mensen de ziekte van Lyme krijgen vanwege de topgeheime experimenten die de Amerikaanse overheid heeft uitgevoerd?

Het geschiedkundige bewijs wijst zeker in die richting, stelt Taylor.

Zoals de Spaans-Amerikaanse schrijver en filosoof George Santayana zei: “Wie de geschiedenis niet kent is gedoemd ze te herhalen.”

[Dr. Rath Foundation]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  De ziekte is zo stiekem, zo verraderlijk, zo smerig dat velen er gebukt onder gaan zonder te weten of er überhaupt ooit achter te komen dat ze Lyme hebben. Hele volksstammen kun je er meer verzwakken zonder dat ze het weten.

  In het begin van de ziekte van Lyme kunnen een groot aantal symptomen voorkomen. De verschijnselen lijken vaak op een soort van beginnende griep, met koorts, hoofdpijn, spierpijn en/of een algehele vermoeidheid. Deze klachten kunnen weer spontaan verdwijnen maar in een later stadium ook weer in volle hevigheid terugkomen. Als de Lyme-bacterie zich via de bloedbaan door het lichaam verspreidt kunnen diverse symptomen ontstaan: Onduidelijkheid viert echter hoogtij, het zou van alles kunnen zijn.

  Symptomen kunnen zijn :

  Huiduitslag (erythema migrans*) of andere huidafwijkingen
  Haaruitval
  Temperatuurverhoging
  Koude rillingen
  Transpiratie
  Nachtelijke zweetaanvallen
  Ernstige vermoeidheid
  Frequente infecties
  Zwelling van de klieren in de hals, oksels en/of liezen
  Pijnlijke keel
  Kortademigheid
  Hoesten
  Toegenomen intolerantie voor alcohol
  Maagklachten, buikpijn
  Verlies van eetlust
  Veranderde stoelgang
  Onverklaarbare gewichtsverandering
  Hartkloppingen
  Pijn in de borstkas
  Pijn en/of zwelling in de gewrichten
  Pijn in spieren en pezen vergelijkbaar met Fibromyalgie
  Stijfheid in de nek
  Stijfheid van gewrichten en/of de rug
  Hoofdpijn
  Tintelingen, dove plekken, plaatselijk branderige of stekende pijn
  Spiertrekkingen in het gezicht of elders
  Spierkrampen
  Restless legs
  Onverklaarbaar trillen of schokken
  Halfzijdige gezichtsverlamming
  Zwelling rond de ogen
  Dubbelzien
  Moeite met scherp zien
  Overgevoeligheid voor licht
  Pijn of jeuk in de oren
  Oorsuizen
  Overgevoeligheid voor geluiden
  Duizeligheid
  Evenwichtstoornis
  Licht in het hoofd, problemen met staan en/of lopen
  Stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, woedeuitbarstingen
  Somberheid en/of angstigheid
  Problemen met slapen
  Verwardheid
  Concentratie problemen
  Vergeetachtigheid
  Oriëntatie problemen
  Problemen met spreken
  Geïrriteerde blaas

  Grote kans dat je dokter nooit weet wat je echt mankeert. Heel handig als je mensen uit wilt schakelen.

  24 likes
  • oskaar schreef:

   Dus je gaat potentiele consumenten verzwakken met ziektes zodat ze verzwakken en niets meer kopen, want allen te ziek….yeah right, met welk doel dan wel…

   11 likes
   • weg met ons schreef:

    De doelgroep van de farmaceutische industrie zijn naast de acute, ook de chronische zieken. En hoe krijg je zoveel mogelijk clientèle die chronisch lijden? Zo dus, o.a.

    Wie grote vissen wil vangen gooit spieringen uit.

    13 likes
  • Frans2 schreef:

   Een ziekteverwekker heeft een bepaald mechanisme, tast bijvoorbeeld receptor x van cel y aan. Daar komt een beperkt gevolg vandaan want slechts de receptoren x van cellen y werken niet meer of anders.
   Het is dan ook zeer onwaarschijnlijk dat een megalijst van symptomen bij één ziekte hoort. Dan praat je eerder over het chronische vermoeidheidssyndroom dan over “chronische” lyme waarvoor geen lichamelijke oorzaak gevonden kan worden.

   Met zo’n gigalijst van symptomen wordt je makkelijk naar kwakzalvers in Duitsland gelokt waar ze in 99 van de 100 gevallen lyme constateren, ook al heb je je als gezond persoon voor de test aangemeld.

   18 likes
  • Gladiator schreef:

   Tja beste @eksegese,

   Zo zie je maar weer wat onze geweldige Amerikaanse “vriendjes” ons allemaal KADO doen.

   Een biologisch oorlogsvoeringsmiddel, wie had dat nou toch gedacht, echter, vraag eens 1000 willekeurige mensen op straat of ze dit weten!!!

   Ik weet de antwoorden al!!

   Dit is denk ik niet meer te winnen hoewel ik opgeven niet ken én niet wil kennen.

   Systeembestrijding kun je ook van binnenuit doen en af en toe tegen de “schil” aan zeiken……op een gegeven moment komt er misschien wel een zwak plekje en dan moet je er klaar voor zijn om kei- en keihard toe te slaan!!

   Ik heb heb helemaal gehad met alles wat met OVERHEID te maken heeft.

   Ze hebben gewoon het gore geluk om gewone mensen steeds maar weer van het KASTJE naar de MUUR te sturen en maar weer en maar weer.
   Normaal zal iemand zich zo’n vreselijke onbeschoftheid niet laten welgevallen echter zij hebben helaas NOG de gewapende macht achter zich staan om hen, de broekbevuilers, te helpen in geval van tegenstribbelen van de MENSEN…..maar ze hebben de langste tijd gehad!!

   Gladiator

   8 likes
 • Louise schreef:

  Wie de geschiedenis niet kent is gedoemd ze te herhalen , mooie filosofie. Helaas leert de mens niks en zijn er zieke geesten in overvloed , gaat nog wel even duren voor de mens tot inzicht komt…..
  Gelukkig zijn er mensen die zelf op zoek gaan naar genezing , lees ik hier boven…..👍

  12 likes
  • Johan_123 schreef:

   Het maffe is, is dat tegen deze zieke geesten opgekeken wordt en vaak vereerd worden vanwege hun gedrag.

   Eigenlijk zouden deze uit de genenpoel gehaald moeten worden om anderen te beschermen tegen hun daden en invloed.

   3 likes
 • weg met ons schreef:

  @Hawks

  …..”Ook in de Italiaanse, 5300 jaar oude ijsmummie Ötzi is Borrelia-DNA aangetroffen, zodat hij de oudst bekende drager van deze ziekte is”…..

  DNA, het grote tovermiddel.

  3 likes
 • Hawks schreef:

  Merkwaardig verhaal, temeer daar Lyme Disease als voorkwam in 1700 bij de eerst Europese settlers aldaar, en onder de lokale indianen bevolking. Een Lab stond daar toen nog niet.

  9 likes
 • Marie schreef:

  Misschien is er nu sprake van een gemuteerde variant van de bacterie, ontwikkeld in een lab?

  4 likes
  • weg met ons schreef:

   @Marie

   Precies, wat de hek doen de idioten daar van alles uitspoken in laboratoria. En DNA is ook zo’n vage afdeling en lijkt tegenwoordig een tovermiddel waarmee men van alles zou kunnen aantonen of dat lyme al duizenden jaren oud is? Het moet niet gekker worden en zuigen maar even van alles uit de grote duim en de goedgelovige burger maar roepen dat de wetenschap het allemaal heeft bewezen. Maar wie zijn die wetenschappers van welke wc-eend theaterschool komen die gasten? Bestaan ze überhaupt wel, lol!

   4 likes
 • Mikkie schreef:

  Lyme kun je genezen met Biophotonen therapie. Zie google.

  7 likes
 • P. V. schreef:

  Ik heb Lyme en vooral ‘s nachts stuipen in schouders en benen. De diagnose van Erasmus MC, dopaminetekort, er wordt geen link gelegd met lyme. Gelukkig, na jaren slapeloze nachten kreeg ik dopamine (bedoeld voor parkison) voorgeschreven. Dit helpt maar ik kan niet meer zonder, zodoende verslaafd. Op eigen kosten, 85 euro elke 3mnd. Nu al meer dan 10 jaar.
  Al 2x is borelia geconstateerd en na een dioxinekuur nog niet eens een folluw-up of controle. Als een kuur niet helpt weten ze het uberhaupt niet meer.
  Zo houden ze de gezondheidszorg draaiende en wij betalen met cash en gezondheid.

  Mijn ervaring overigens met mensen uit mijn omgeving die ook ooit door teken zijn gebeten. Met een gezonde weerstand hebben zij nergens last van.

  5 likes
 • jippiejajee schreef:

  Met de aanbeveling van Linus Pauling qua vit. C gebruik is dat zondermeer goed aan te pakken en op te lossen. Uit eigen ervaring!.

  3 likes
 • jolo schreef:

  Zou door de onuitputtelijke bemoeienissen van de gezondheidszorg, vaccinaties antibiotica e.a. de immuniteit van het menselijk lichaam zodanig aangetast zijn dat de weerstand tanende is en gedoemd te verliezen van de omringende besmettingsgevaren?????

  2 likes
 • Thomas schreef:

  Als je geen verstand van Mazelen en Polio dan verkoop je vaccins en DENK dit kan voorkomen of uitroeien.

  Als je geen verstand van virus dan verkoop je weer vaccins voor zwanger vrouwen en Denk dat ziektes kan voorkomen.

  Als iets aan de hand dan DENKEN zij en schuld geven aan Muggen. 220.000 militairen tegen zika-mug, leuker kunnen zij niet maken wel makkelijker.

  Brazilië zet 220.000 militairen in tegen zika-mug
  https://www.ad.nl/gezond/brazilie-zet-220-000-militairen-in-tegen-zika-mug~a56d6db2/

  Bij ziekte van Lyme geven zij de schuld aan TEKENBEET.

  De co-infecties van Lyme zie je vooral bij ME/CVS en MS.
  Waarom?

  De rode kring zie je ook bij de kinderziektes.
  Waarom?

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Een mens na het geboorte is NIETin staat tegen allerlei indringers in deze aarde.
  Waarom leven de mensheid duizenden jaar nog in deze aarde?
  Omdat de mens in de loop van tijd vanaf de geboorte zal diverse keer immuunsysteem ontwikkelen tegen alle weersomstandigheden, de klimaat van verschillende landen en de infecties door MUGGEN of TEKENBEET.

  Het lichaam kent een afweersysteem als geprikt door muggen en tekenbeet. Wanneer de zwanger vrouwen vaccins hebben geïnjecteerd dan reageert niet alleen de natuurlijke afweersysteem met witte bloedcellen, maar ook de werking van de vaccins. Een Zika-baby ontstaan.

  Degene geen immuunsysteem ontwikkeld in de pubertijd dan zijn zij heel kwetsbaar in de natuur, vooral met of zonder tekenbeet.

  0 likes
 • x

  Check Also

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  huisarts

  Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

  Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een ...

  >