Homepagina » Buitenaards » Buitenaardse schepen schakelen kernwapens uit
Buitenaardse schepen schakelen kernwapens uit

Buitenaardse schepen schakelen kernwapens uit

Er wordt vaak gesproken over de dreiging van nucleaire wapens en mogelijkheden om het gevaar in de hand te houden. Hoe reëel is deze dreiging?

De natuurkundigen Albert Einstein en J. Robert Oppenheimer vroegen zich af of de aanwezigheid van ongeïdentificeerde ruimteschepen in onze atmosfeer te maken heeft met kernproeven.

Sinds de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki vielen, worden er objecten in ons luchtruim waargenomen die niet kunnen worden verklaard. Ze lijken met name geïnteresseerd te zijn in het nucleaire wapenarsenaal dat over de hele wereld is verspreid.

Geheim

Zijn de inzittenden van deze objecten, zoals Einstein en Oppenheimer al vermoedden, bezorgd over het feit dat onze ‘leiders’ met hun ziekelijke ideeën de wereld in hun greep willen houden door middel van het verspreiden van angst en het zaaien van haat?

Het uitschakelen van kernwapens is meerdere malen vastgesteld en gedocumenteerd. Op Vandenberg Air Force Base, een vliegbasis en ruimtehaven in Californië, werd in 1962 een langeafstandsraket uit de lucht gehaald door een object dat naast de raket kwam vliegen en stralen op de dummy-kernkop afvuurde. De raket werd uitgeschakeld en viel uit de lucht.

Is er een interventie gaande om de oorlogszuchtige top op non-actief te zetten en een catastrofe te voorkomen? Volgens Amerikaanse legerpiloten worden kernwapens tot op de dag van vandaag uitgeschakeld door buitenaardse wezens.

De militairen vertellen de Britse Daily Telegraph dat de wezens sinds 1948 actief zijn en dat de overheid deze informatie geheim probeert te houden. Met name nucleaire installaties in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten zouden zijn geïnfiltreerd.

Op basis van de informatie die zes Amerikaanse oud-piloten en onderzoeker Robert Hastings hebben verzameld blijkt dat buitenaardsen 70 jaar geleden al op aarde zijn geland. “De Amerikaanse luchtmacht liegt over de nationale veiligheidsimplicaties van ongeïdentificeerde vliegende objecten bij nucleaire bases en wij kunnen dat bewijzen,” zei commandant Robert Salas.

Lichtstralen

Hij was op 16 maart 1967 zelf getuige van interventie op Malmstrom Air Force Base in Montana, waar Minuteman-kernraketten lagen opgeslagen. “Toen ik aan het werk was verscheen een object dat precies boven de basis bleef hangen,” ging hij verder. “De raketten – 10 Minuteman-kernraketten – werden uitgeschakeld en datzelfde gebeurde een week later op een andere basis. Deze objecten zijn zeer geïnteresseerd in onze raketten, waar ze ook vandaan mogen komen. Persoonlijk denk ik dat ze niet van de aarde komen.”

In Groot-Brittannië zijn soortgelijke incidenten gemeld. Kolonel Charles Halt zag 30 jaar geleden een UFO boven de voormalige legerbasis RAF Bentwaters in de buurt van Ipswich. Hij zag hoe lichtstralen werden afgevuurd in de basis. Vervolgens hoorde hij op de legerradio dat buitenaardsen in de opslagruimte voor kernwapens waren geland.

“De Britse en Amerikaanse veiligheidsdiensten proberen tot op de dag van vandaag het belang van de gebeurtenissen rond RAF Bentwaters te ontkennen door desinformatie te verspreiden,” legde Halt uit.

Commandant Bruce Fenstermacher zag in 1976 een sigaarvormige UFO boven een nucleaire basis in Wyoming toen hij daar werkzaam was als luchtmachtofficier. Volgens kolonel Frederick Meiwald is deze waarneming niet uniek. Hij zag een ‘felgekleurd object’ toen de kernwapens op zijn basis buiten werking werden gesteld.

Soesterberg

Ook in Nederland is UFO-activiteit rond vliegbases gemeld. In februari 1979 werden boven vliegbasis Soesterberg UFO’s gezien, maar zoals vaker durfden mensen er niets over naar buiten te brengen. Een F-4 Phantom die werd ingezet om de vliegende schotel te onderscheppen, crashte uiteindelijk in de Noordzee.

Dit jaar werd bevestigd dat er kernwapens liggen opgeslagen in Nederland. Voormalig premier Ruud Lubbers zei dat in ondergrondse kluizen op vliegbasis Volkel in Brabant 22 Amerikaanse atoombommen liggen opgeslagen.

Lubbers kreeg bijval van oud-premier Dries van Agt. “Ze liggen daar en het is van de zotte dat ze daar nog altijd liggen,” zei hij. Officieel is het een staatsgeheim en mag er niet openlijk over gesproken worden. “Inderdaad is het een staatsgeheim, maar de facto is het een publiek geheim geworden,” aldus Van Agt. Op dezelfde manier wordt de aanwezigheid van onbekende ruimteschepen in onze atmosfeer en in een baan om de aarde de facto geaccepteerd door het leger.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Vonzie schreef:

  Waarom zouden Aliens een dummy uitschakelen? Zijn ze dan werkelijk zo dom dat ze het niet van een echte kunnen onderscheiden?? Waarom wachten ze met uitschakelen totdat die dingen er zijn? Waarom wachten totdat die dingen geproduceerd zijn en niet daarvoor al maatregelen nemen? Zodat ze nóóit gemaakt kúnnen worden?

  0 likes
 • kim schreef:

  Artikel begint met; ‘Buitenaardse schepen schakelen kernwapens uit’ ,vervolgens staat er regelmatig ;’ aanwezigheid van ongeïdentificeerde ruimteschepen in onze’ etc ,en ;unindetified objects, en ; ‘hoorde zeggen dat’ .Allemaal gissingen dus ,we kunnen/mogen niet voetstoots aannemen dat ‘het wel buiteaards moet zijn’ , dat is kortzichtig en gevaarlijk het kan heel goed aards zijn en van geheime diep ondergrondse bases komen.Ja maar ze zijn goed bezig zegt men dan want ze schakelen kernoppen uit,ja duh, ,natuurlijk, wat hebben ze aan een platgebrand en radioactief gebied die ze willen innemen/eploiteren .Geloof het maar het gaat ALTIJD OM MACHT, GELD ,OLIE, GOUD, ETC.

  0 likes
 • Pietje_Bel schreef:

  ja klopt, wordt niet meer toegestaan nadat er ooit een complete planeet opgeblazen werd (Marduc gellof ik). Sinds WOII zijn er zo 5 atoomoorlogen verhinderd. Nu mag het niet meer omdat dan de vrij wil van velen geschaad zou worden en vrije wil is wet. Nooit meer grootschalig atoomwapensgebruik dus. Pfft wat een opluchting. De machthebbers weten dit.

  0 likes
 • Paul schreef:

  Beetje jammer dat ze chemische wapens gewoon met rust laten…

  0 likes
 • Ietsje Pietsje schreef:

  Ben benieuwd als binnenkort misschien zulke wapens worden ingezet of de ‘aliens’ dan ter plaatse zijn om deze tijdig uit te schakelen. En wat als zo niet?

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”Ietsje Pietsje”]Ben benieuwd als binnenkort misschien zulke wapens worden ingezet of de ‘aliens’ dan ter plaatse zijn om deze tijdig uit te schakelen. En wat als zo niet?[/quote]
  then hell breaks loose.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”Paul”]Beetje jammer dat ze chemische wapens gewoon met rust laten…[/quote]

  Dat bedoel ik dus. Het gaat niet om het redden van mesenlevens maar om een gebied /land vrij te houden van radioactiviteit.(eigen belang)Zie mijn eerdere posting.)

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Vreemd verhaal. Die aliens houden toch van deze planeet “moeder aarde” met al het leven erop. Waarom dan duizenden kernproeven door laten gaan die voor een levende planeet toch ook geen pretje zijn om te ondergaan (alsof je iedere keer een tik krijgt zeg maar).

  0 likes
 • mo66 schreef:

  Misschien kunnen ze ook een kijkje gaan nemen bij Fukushima?

  0 likes
 • Liquid schreef:

  Wel heel jammer van de ‘aliens’ dat ze er niet waren toen Hiroshima en Nagasaki door kernbommen werden platgebombardeerd, en dat ze ook afwezig waren bij de meer dan 2000 atoombommen die wereldwijd bij tests ter ontploffing zijn gebracht.
  Beetje teleurstellend.

  0 likes
 • Marco schreef:

  Ik vind het vreemd dat UFO`s wel nukes uitschakelen volgens bovenstaande info en video`s en NIET ingrijpen voor en na de Kernramp van Fukushima. Deze ramp heeft vele malen grote gevolgen voor ons allemaal lijkt mij.

  Ik zie daar geen vermelding van ufo waarnemingen. Ook niet van de media en wetenschappers, wat er met de nucleaire vervuiling van zeeën en onze atmosfeer gebeurt.

  0 likes
 • pio schreef:

  ehh ,,,,fukushima???? als ze iets zouden kunnen neutraliseren…ik zou zeggen ,waar wachten ze op?

  0 likes
 • Dondervogel schreef:

  Sorry dat ik lachen moet.Die UFO,s werden al gezien door de indianen. Nog voor de blanke hen kwam vernietigen.En ik wil wel een wedje doen, dat als er op het knopje wordt gedrukt voor lancering, deze kernkoppen rijkelijk door de lucht zullen vliegen, en niet tegengehouden worden door UFO,s.En waarom vloog die dummy??Om een nieuw aards wapen te testen.Maar maak er maar een complottheorie van.Daar zijn mensen op zijn best in.

  0 likes
 • Westbound schreef:

  Komisch verhaal, maar natuurlijk is het een fabel. In de loop der decennia zijn er tientallen proeven geweest met kernwapens die wél zonder problemen verliepen. By the way: waarom hebben ze atoombommen uit de 2e Wereldoorlog niet onschadelijk gemaakt?

  0 likes
 • Paquita schreef:

  Als dit toch allemaal waar is, waarom is er dan nog nooit ingegrepen (voor zover ik weet) bij atmosferische, bovenatmosferische, ondergrondse en onderwater atoomproeven?
  Cijfers (Wikipedia): VS 1054, Sovjet-Unie 715, Frankrijk 210, Verenigd Koninkrijk 45 en China 45 proeven!!!

  0 likes
 • Maple syrup schreef:

  Als buitenaardsen zo ontzettend met onze planeet zijn begaan. Waarom hebben ze in het geval van Tsjernobyl dan niet ingegrepen ? Of waarom hebben ze de reactoren bij Fukushima niet platgelegd voor de Tsunami…. ?
  Vertrouw niet op buitenaardse interventie. Allemaal lariekoek, de mensheid is zelf verantwoordelijk voor zijn voortbestaan niet een alcontrolerende buitenaardse grootmacht….

  0 likes
 • redice schreef:

  hoe komt het dan dat ze in fukushima niet tussenkomen om te helpen, de ganse oceaan is daar ondertussen bezoedeld met radioactiviteit…

  0 likes
 • jasper schreef:

  Awesome…van mij mogen ze elke kogel wel opvangen die wordt afgevuur :))

  0 likes
 • Plien schreef:

  #3 Pietje_Bel 07-09-2013 11:29
  In deze link heeft de website beheerder het over Mardok. Dit ter kennisgeving en uit mijn interesse hier geplaatst.

  http://www.gnosist.nl/12%2001%20getal%2012%20basis%20blauw/12%2001%20getal%2012%20basis.htm#12_planeten_in_ons_zonnestelsel

  0 likes
 • hoppa schreef:

  [quote name=”Paul”]Beetje jammer dat ze chemische wapens gewoon met rust laten…[/quote]
  false flag operaties hoef je niet in te grijpen he? is allemaal toneelspel;)

  0 likes
 • kukumatz schreef:

  Jaja, zoals al eerder aangegeven zat ik bij de Luchtmacht en liggen die kernkoppen er al vanaf begin 1970, had zelf een veiligheids-tac voor de opslag en ja er waren soms vreemde voorwerpen die we konden volgen via de radar met snelheden die toen buitengewoon waren.
  Toenmalige Prins Bernhard was op de hoogte van deze wapens in Nederland. Maar erover spreken was ten strengste verboden. Waren valse blips op de scoop volgens hoge officieren. En nu blijkt toch dat wij niet gek waren en goed bij de tijd. Gehele opluchting dat er nu over gepraat kan worden.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Die disclosure dat buitenaardsen bestaan is al lang aan de gang. Vele mensen zijn echter meer geinteresseerd in voetbal, tenniswedstrijden en de Vuelta. Ik vraag me wel eens af waarom die buitenaardsen niet al die vervelende atoomproeven hebben verstoord. De aarde als “levende planeet” lijkt me toch niet zo blij met allerlei “klappen onder de gordel”. Er zijn in het verleden nogal wat kernproeven geweest. Niet leuk voor mens, dier natuur en de aarde.

  0 likes
 • isonsion schreef:

  magog : macht geld olie goud

  0 likes
 • ikke schreef:

  [quote name=”redice”]hoe komt het dan dat ze in fukushima niet tussenkomen om te helpen, de ganse oceaan is daar ondertussen bezoedeld met radioactiviteit…[/quote]

  Ik denk een kwestie van ”leren van je fouten”
  Pas toen die kerncentrale kapot ging kwam het gebruik van kerncentrales in opspraak…

  0 likes
 • Didi Grunn schreef:

  [quote name=”ikke”][quote name=”redice”]hoe komt het dan dat ze in fukushima niet tussenkomen om te helpen, de ganse oceaan is daar ondertussen bezoedeld met radioactiviteit…[/quote]

  Ik denk een kwestie van ”leren van je fouten”
  Pas toen die kerncentrale kapot ging kwam het gebruik van kerncentrales in opspraak…[/quote]

  Geen idee hoe oud jij bent, maar Japan is zeker niet de eerste Meltdown hoor 😉 ( laten we hopen wel de laatste )

  0 likes
 • Didi Grunn schreef:

  [quote name=”isonsion”]magog : macht geld olie goud[/quote]

  Is volgens mij toch echt wel Mammon 😉

  Al zou de Gog en Magog in dit verband wel leuk zijn, gezien de spanningen in het Midden Oosten vlakbij de plek waar deze oorlog volgens de profeten gaat worden uitgevochten ( Armageddon )

  Dan zullen we zien of de Aliens de kernwapens van bijv Israel gaan saboteren als die daar in een full scale war betrokken raken. ( En nee, ik hoop serieus dat dit allemaal niet gaat gebeuren )

  0 likes
 • sowhat schreef:

  je mag er zeker van zijn dat “ze” van alles doen waar je niet van hoort.
  maar je kan niet verwachten dat ze alles voor ons doen ? nu al de oceaan opkuisen?…c’mon lazy fuko’s. eenmaal wij die mofo’s buiten gooien hebben we al het nodige om de aarde binnen ee njaar terug op z’n poten te zetten.

  0 likes
 • Hr schreef:

  [quote name=”ikke”][quote name=”redice”]hoe komt het dan dat ze in fukushima niet tussenkomen om te helpen, de ganse oceaan is daar ondertussen bezoedeld met radioactiviteit…[/quote]

  Ik denk een kwestie van ”leren van je fouten”
  Pas toen die kerncentrale kapot ging kwam het gebruik van kerncentrales in opspraak…[/quote]

  Ik denk dat het juist een kwestie is van niet leren van fouten, chernobyl was niet bepaald een succesverhaal.

  0 likes
 • Jan schreef:

  Natuurlijk schakel je zo’n raket van heel dichtbij uit. Is totaal ongevaarlijk (!) Als er een technologie is die in staat is om dergelijke wapens uit te schakelen zullen ze dat op een grote afstand doen en niet in zo’n gemaakt Hollywood filmpje van heel dichtbij doen.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”ikke”][quote name=”redice”]hoe komt het dan dat ze in fukushima niet tussenkomen om te helpen, de ganse oceaan is daar ondertussen bezoedeld met radioactiviteit…[/quote]

  Ik denk een kwestie van ”leren van je fouten”
  Pas toen die kerncentrale kapot ging kwam het gebruik van kerncentrales in opspraak…[/quote]

  Grote onzin. Tsjernobyl soms vergeten? En in Hiroshima/Nagasaki weten ze ook alles over de vernietigingskracht van nucleaire energie. De kerncentrale Kalkar die ze aan de Duitse grens hadden gebouwd, nooit operationeel is geweest en nu een pretpark is, kwam zeker niet voort uit een discussie die al begin jaren ’70 woedde?

  In Duitsland gaan alle kerncentrales dicht omdat ze het ruimschoots kunnen compenseren met zonne-energie en niet vanwege “ingrijpen” of waarschuwingen, in Japan gaan ze er ook mee stoppen.

  0 likes
 • R schreef:

  Ik bemerk in de reacties dat als iets zou bestaan en iets doet dat het pas echt is als die ook maar “alles” doet. Dat is natuurlijk onzin, want men weet er te weinig over om er echt iets zinnige over te kunnen zeggen of denken.
  Verantwoordelijk zijn de mensen zelf, die niet verder kijken dan eigen belang.
  De voortplanting van de mensheid begint steeds moeizamer te worden (onvruchtbaar). Van mij mag de mensheid geheel uitsterven voordat de planeet volledig onbewoonbaar wordt.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”kukumatz”]Jaja, zoals al eerder aangegeven zat ik bij de Luchtmacht en liggen die kernkoppen er al vanaf begin 1970, had zelf een veiligheids-tac voor de opslag en ja er waren soms vreemde voorwerpen die we konden volgen via de radar met snelheden die toen buitengewoon waren.
  Toenmalige Prins Bernhard was op de hoogte van deze wapens in Nederland. Maar erover spreken was ten strengste verboden. Waren valse blips op de scoop volgens hoge officieren. En nu blijkt toch dat wij niet gek waren en goed bij de tijd. Gehele opluchting dat er nu over gepraat kan worden.[/quote]
  Weet jij dan ook waar ze lagen?soesterberg werd dag en nacht in de gaten gehouden door ufo,s en orbs.zelfs lang na de z,g sluiting van die basis.Wij zagen ze hier in de regio,(plejaden vorm )gedraaid in een wolk ,soms meer dan een uur stil liggend!Maar zo als altijd lag die wolk natuurlijk in een andere of hogere luchtlaag.foto ervan bekend bij deze website. terwijl de gewone wolken verder dreven. En wat doen die stealth bommenwerpers op zaterdag avond 7-9-2013 op klim hoogte boven het gebied soesterberg- Amersfoort -leusden.vliegend in de richting hoevelaken -zwolle.net als een jaar of 2 geleden.toen was het na zonsondergang iedere avond raak.

  0 likes
 • Dondervogel schreef:

  [quote name=”ikke”][quote name=”redice”]hoe komt het dan dat ze in fukushima niet tussenkomen om te helpen, de ganse oceaan is daar ondertussen bezoedeld met radioactiviteit…[/quote]

  Ik denk een kwestie van ”leren van je fouten”
  Pas toen die kerncentrale kapot ging kwam het gebruik van kerncentrales in opspraak…[/quote]
  OOh dat is vreemd. Dus van Tjernobyl had men nog niets geleerd, en van de meltdown in Harrisburg Amerika dus ook niet.Het is daarom beter om te zeggen dat er never nooit iets werd geleerd, maar toch lekker dom doorgaan.Trouwens het gebruik van kernenergie is al in opspraak, van af het moment, dat men dit ging toepassen!!

  0 likes
 • Kees schreef:

  Ik zou zeggen probeer het eens uit door ze af te schieten, dan weten we het zeker, ik denk, ?? dat ze vallen.

  vrg kees

  0 likes
 • kukumatz schreef:

  Ja, wist waar ze lagen ook in Duitsland waren ze aanwezig en werden door hoofdzakelijk Ned. militairen bewaakt. Zat zelf op 01 en was behoorlijk hoog getect. Kon dus op bepaalde sites rustig rond lopen met US Lt. aan mijn zijde.

  [quote name=”pietje bell”][quote name=”kukumatz”]Jaja, zoals al eerder aangegeven zat ik bij de Luchtmacht en liggen die kernkoppen er al vanaf begin 1970, had zelf een veiligheids-tac voor de opslag en ja er waren soms vreemde voorwerpen die we konden volgen via de radar met snelheden die toen buitengewoon waren.
  Toenmalige Prins Bernhard was op de hoogte van deze wapens in Nederland. Maar erover spreken was ten strengste verboden. Waren valse blips op de scoop volgens hoge officieren. En nu blijkt toch dat wij niet gek waren en goed bij de tijd. Gehele opluchting dat er nu over gepraat kan worden.[/quote]
  Weet jij dan ook waar ze lagen?soesterberg werd dag en nacht in de gaten gehouden door ufo,s en orbs.zelfs lang na de z,g sluiting van die basis.Wij zagen ze hier in de regio,(plejaden vorm )gedraaid in een wolk ,soms meer dan een uur stil liggend!Maar zo als altijd lag die wolk natuurlijk in een andere of hogere luchtlaag.foto ervan bekend bij deze website. terwijl de gewone wolken verder dreven. En wat doen die stealth bommenwerpers op zaterdag avond 7-9-2013 op klim hoogte boven het gebied soesterberg- Amersfoort -leusden.vliegend in de richting hoevelaken -zwolle.net als een jaar of 2 geleden.toen was het na zonsondergang iedere avond raak.[/quote]

  0 likes
 • RjSeeker & SBI schreef:

  Het vast een soort laser wapen die in het geheim op mars is gebouwd of bedoeld is om het op mars te stationeren en is overal ter wereld in de lucht te zien. USA werkte aan zo’n wapen om kernrakketten uit te schakelen. Het is de bedoeling dat het precies wordt geplaatst om doeltreffend te zijn overal ter wereld. Ze testen het uit. Nederland weet er van. USA heeft stuurt ook oorlog apparaten naar mars.

  0 likes
 • enkidoe schreef:

  Er zijn 2000 tot 4000 kernproeven gedaan op aarde in onze tijd. Het zou mij zelfs niet verbazen wanneer de gaten in de ozonlaag en het rare klimaat een gevolg hiervan is. Waarom hebben dezw proeven dan wel plaats kunnen vinden? Deze zijn net zo erg.

  0 likes
 • Reijersen v Buuren schreef:

  Ik heb zelf, wonende in Zuilen Utrecht, rond 1989 of zo een UFO naar de vliegbasis Soesterberg zien vliegen toen ik naar de sterren stond te kijken. Die UFO vloog langzaam en zonder geluid te maken over op ongeveer 80 meter hoogte (naar de Marnixbrug/Vecht te Utrecht). De straaljagers vlogen vroeger (bulderend) bijna altijd over onze wijk van en naar de vliegbasis Soesterberg.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  UFO’s schakelen kernwapens uit en nog steeds doet een hypocriete mensheid alsof er geen UFO’s bestaan.

  0 likes
 • Fritsekindje schreef:

  [quote name=”RjSeeker & SBI”]Het vast een soort laser wapen die in het geheim op mars is gebouwd of bedoeld is om het op mars te stationeren en is overal ter wereld in de lucht te zien. USA werkte aan zo’n wapen om kernrakketten uit te schakelen. Het is de bedoeling dat het precies wordt geplaatst om doeltreffend te zijn overal ter wereld. Ze testen het uit. Nederland weet er van. USA heeft stuurt ook oorlog apparaten naar mars.[/quote]

  En hoe zou dit wapen dan moeten reageren op een aanval met kernwapens? Met lichtsnelheid doet een signaal er ruwweg een kwartier over om bij Mars aan te komen, vervolgens zal een afgevuurde laserstraal er dezelfde tijd over doen om terug te komen om het doel uit te schakelen. Ervanuitgaande dat de raket onderweg niet van de initiele koers afwijkt, zou het dus na een half uur uitgeschakeld moeten worden.

  Daarnaast staat Mars de helft van de dag aan de andere kant van de Aarde dan waar je jezelf (of de raket in dit geval) bevindt. Waardoor het systeem maar de helft van de dag te gebruiken zal zijn… als de USA dan toch een dergelijk max-12uur-per-dag wapen zou ontwikkelen, denk ik dat ze eerder voor de Maan, dan Mars zullen kiezen.

  0 likes
 • Jerry schreef:

  Waren ze in Hiroshima zeker net even te laat? Oeps, net even naar de wc.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  kabinet

  Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

  Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over het ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  >