CoronaBuitenland

Terwijl de ogen gericht zijn op Oekraïne is een kilometerslang konvooi op weg naar Washington DC

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Terwijl wereldwijd alle ogen gericht zijn op Oekraïne, is een enorm truckerskonvooi op weg naar Washington DC. Vele duizenden voertuigen verzamelden zich vrijdag in Maryland, de laatste halte voor de Amerikaanse hoofdstad.

Het People’s Convoy oftewel konvooi van het volk roept de federale overheid op een einde te maken aan de noodbevoegdheden die zijn ingezet vanwege corona. Het konvooi bereikt zondag of maandag een nader aan te kondigen locatie op enkele kilometers van Washington DC.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De reis begon op 23 februari in Californië. Onder meer in Arizona, Texas, Oklahoma, Missouri, Indiana en Ohio sloten vrijheidstruckers aan. Donderdag bestond het konvooi uit zo’n 110 trucks. Vrijdag zijn er vele duizenden voertuigen geteld.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vrijheid

Eén van de organisatoren, Mike Landis, heeft zijn truck voorzien van een Amerikaanse vlag die hij kreeg van de kleinzoon van een soldaat die tijdens de Tweede Wereldoorlog is gesneuveld. De man reed van Texas naar Oklahoma om de vlag te overhandigen. “Zijn moeder zei dat dit het eerste is wat haar doet denken aan vrijheid sinds de Tweede Wereldoorlog.”

De autoriteiten hebben een hek geplaatst rond het Amerikaanse Capitool en zetten extra agenten in. Een ander groot konvooi, het American Truckers Freedom Convoy oftewel het vrijheidskonvooi van Amerikaanse truckers, verzamelt zich zondag of maandag in Virginia om te demonstreren tegen de coronamaatregelen.

Canada

“We willen dat de noodwet wordt ingetrokken,” zei Joyce Rice, een gepensioneerde militair die zich in Indiana heeft aangesloten. “Ik heb niet in het leger gediend om mijn rechten te laten afnemen.”

De truckers hebben zich laten inspireren door collega’s die in Canada wekenlang protesteerden tegen coronaregels.


[Zero Hedge via The Epoch Times]

4.9 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sterk
sterk
2 jaren geleden

In de EU zijn bijna alle mannen lafaards. Dat moet straks het leger in om te vechten tegen de Russen en ja de Russen lachen zich nu al een deuk. Daar in Canada en USA daar wonen echte mannen met ballen.

Ricardo
Ricardo
2 jaren geleden

De beste tegen overheid geen belasting te betalen tot de volk gehoord wordt.

exegese
exegese
2 jaren geleden

hele goede ontwikkeling. Ben benieuwd of ze net zo standvastig zullen blijken als de Canadezen. In dat geval zal het zeker weer een heel belangrijk en werkzaam sein zijn naar de rest van de wereld van wat er in werkelijkheid aan de gang is. Mensen zijn nog steeds veel te fatsoenlijk en terughoudend tegenover de onvergeeflijke smeerlappen die hen volledig te gronde willen richten en liefst van de aardbodem laten verdwijnen.
Ze zullen ontmaskerd en volledig uitgeschakeld moeten worden willen we hier nog enigszins goed uit de strijd komen.

Roely
Roely
2 jaren geleden

Hold the line….super

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x