Buitenaards

Theoloog: “Het Vaticaan ontvangt veel informatie over buitenaardsen en hun contacten met mensen”

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen geleden verscheen op deze site een artikel over e-mails die door de Amerikaanse astronaut dr. Edgar Mitchell waren verstuurd aan John Podesta, de campagnemanager van Hillary Clinton, over buitenaards leven.

In één van de e-mails verwijst de zesde man op de maan naar het Vaticaan. Mitchell, die begin dit jaar overleed, schreef dat het Vaticaan op de hoogte is van het bestaan van buitenaardse intelligenties. In de afgelopen jaren heeft de Heilige Stoel een belangrijke rol gespeeld in het debat over buitenaards leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Neem bijvoorbeeld monseigneur Corrado Balducci (1923-2008). Deze theoloog van het Vaticaan zei: “Buitenaards contact is een echt fenomeen. Het Vaticaan ontvangt veel informatie over buitenaardsen en hun contacten met mensen via haar ambassades in verschillende landen, waaronder Mexico, Chili en Venezuela.”

Ziel

Astronoom van het Vaticaan Guy Consolmagno zei in 2010 dat aliens die gedoopt willen worden door de kerk niet geweigerd mogen worden omdat ‘elke entiteit, ongeacht hoeveel tentakels het heeft, ook een ziel heeft’.

José Gabriel Funes van het Vaticaanse ruimteobservatorium zei: “Het is waarschijnlijk dat er buitenaards leven is en misschien zijn er zelfs ook intelligente wezens.” Hij verklaart al jaren dat de leer van de katholieke kerk niet haaks staat op de mogelijkheid van buitenaards leven.

Buitenaardse broeder

“Als we sommige aardse wezens als ‘broeders’ en ‘zusters’ beschouwen, waarom kunnen we dan ook niet spreken van een ‘buitenaardse broeder’?” zei Funes.

In veel gevallen bevestigt religie het bestaan van leven buiten de aarde. Het sikhisme stelt bijvoorbeeld dat God leven niet heeft beperkt tot onze planeet. Volgens de islam creëerde God ook andere planeten waar het wemelt van leven. De islam spreekt ook van Djinn, multidimensionale wezens die goed of slecht kunnen zijn. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mario
mario
7 jaren geleden

De islam spreekt ook van Djinn, multidimensionale wezens die goed of slecht kunnen zijn. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden.
blijf maar bij je eigen planeet en kijk hoeveel rotzooi hier is.
een buitenaardse die gedoopt wil worden door de kerk , ja nu blijf je echt lachen.

Cleo
Cleo
7 jaren geleden

Enkele eeuwen geleden predikte de kerk dat vrouwen, kinderen en dieren geen ziel hebben. De buitenaardsen wel?

Sergio
Sergio
7 jaren geleden

Het eerste wat me te binnen schiet is: waarom zouden aliens ( die uiteraard een onvoorstelbare wetenschappelijke voorsprong op de mensheid dienen te hebben) contact opnemen met het Vaticaan ??? Ze weten natuurlijk waar het Vaticaan voor staat, dus nogmaals: Waarom met het Vaticaan??? Waarom niet met bv. de VN, het Witte Huis, Kremlin, EU ???

Christusbewustzijn
Christusbewustzijn
7 jaren geleden

Ja, zij zijn de ware Antichrist (Jesuiten) en trollen er maar op los , en Christus was maar een gewone man die op t straat rondliep , volgens de theologen meer niet .

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x