Homepagina » Buitenaards » Theoloog: “Het Vaticaan ontvangt veel informatie over buitenaardsen en hun contacten met mensen”
Theoloog: "Het Vaticaan ontvangt veel informatie over buitenaardsen en hun contacten met mensen"

Theoloog: “Het Vaticaan ontvangt veel informatie over buitenaardsen en hun contacten met mensen”

Enkele dagen geleden verscheen op deze site een artikel over e-mails die door de Amerikaanse astronaut dr. Edgar Mitchell waren verstuurd aan John Podesta, de campagnemanager van Hillary Clinton, over buitenaards leven.

In één van de e-mails verwijst de zesde man op de maan naar het Vaticaan. Mitchell, die begin dit jaar overleed, schreef dat het Vaticaan op de hoogte is van het bestaan van buitenaardse intelligenties. In de afgelopen jaren heeft de Heilige Stoel een belangrijke rol gespeeld in het debat over buitenaards leven.

Neem bijvoorbeeld monseigneur Corrado Balducci (1923-2008). Deze theoloog van het Vaticaan zei: “Buitenaards contact is een echt fenomeen. Het Vaticaan ontvangt veel informatie over buitenaardsen en hun contacten met mensen via haar ambassades in verschillende landen, waaronder Mexico, Chili en Venezuela.”

Ziel

Astronoom van het Vaticaan Guy Consolmagno zei in 2010 dat aliens die gedoopt willen worden door de kerk niet geweigerd mogen worden omdat ‘elke entiteit, ongeacht hoeveel tentakels het heeft, ook een ziel heeft’.

José Gabriel Funes van het Vaticaanse ruimteobservatorium zei: “Het is waarschijnlijk dat er buitenaards leven is en misschien zijn er zelfs ook intelligente wezens.” Hij verklaart al jaren dat de leer van de katholieke kerk niet haaks staat op de mogelijkheid van buitenaards leven.

Buitenaardse broeder

“Als we sommige aardse wezens als ‘broeders’ en ‘zusters’ beschouwen, waarom kunnen we dan ook niet spreken van een ‘buitenaardse broeder’?” zei Funes.

In veel gevallen bevestigt religie het bestaan van leven buiten de aarde. Het sikhisme stelt bijvoorbeeld dat God leven niet heeft beperkt tot onze planeet. Volgens de islam creëerde God ook andere planeten waar het wemelt van leven. De islam spreekt ook van Djinn, multidimensionale wezens die goed of slecht kunnen zijn. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden.

[Collective-evolution]


Vond je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Het eerste wat me te binnen schiet is: waarom zouden aliens ( die uiteraard een onvoorstelbare wetenschappelijke voorsprong op de mensheid dienen te hebben) contact opnemen met het Vaticaan ??? Ze weten natuurlijk waar het Vaticaan voor staat, dus nogmaals: Waarom met het Vaticaan??? Waarom niet met bv. de VN, het Witte Huis, Kremlin, EU ???

  6 likes
  • Omdat @Sergio het Vaticaan de eigenlijke top van alle macht op aarde vertegenwoordigt. Dat is de plek waar Satan Lucifer resideert. Hij wordt er als God aanbeden en tot op heden is hij nog niet verdreven. Maar dat gaat zeer binnenkort veranderen.

   Hier nogmaals het bewijs dat Paus Franciscus de Duivel als God aanbidt :

   https://www.youtube.com/watch?v=dcpVrtv2t-M

   16 likes
   • En ja hoor, daar hebben we youtube weer!
    De meest betrouwbare bron om achter de “waarheid” te komen…..

    7 likes
    • @Mous, wat zijn precies je twijfels over bovenstaand filmpje ? Volgens mij is het gewoon een waarheidsgetrouwe weergave van de mis zoals die is opgedragen aan niemand minder dan Lucifer. Niet goed genoeg voor je ?

     4 likes
    • Ik dacht altijd dat Keizer Nero de duivel was. Iets met 666 en numerologie…

     0 likes
     • De Duivel is een ware meester in misleiding en de katholieke kerk speelt een aardig deuntje mee met hem.
      Vrijwel iedereen op heel de wereld weet inmiddels dat met Lucifer de duivelse gevallen aartsengel bedoeld wordt en dat ook is.

      Vanaf 1963 hoort namelijk ook het Vaticaan officiëel bij de club van Satan. Dit is bekend geworden door een inmiddels overleden Jezuïeten priester Father Malachi Martin die een boek schreef over deze gebeurtenis.
      (de huidige Paus Fransiscus is overigens ook Jezuïet en past precies in het plaatje)
      Malachi Martin, ex-Jezuïet, priester en insider van het Vaticaan, schrijft in zijn boek “Windswept House: a Vatican Novel” dat er in 1963 een satanisch ritueel is geweest in de Sint Pieter basiliek te Rome. Tijdens deze gebeurtenis met de naam “Het op de troon plaatsen van de gevallen aartsengel Lucifer” werd satan formeel op de troon geplaatst in het Vaticaan. Gelijktijdig werden er in Amerika rituelen gehouden om deze “troonsbestijging” te bekrachtigen. Paus Paulus de Zesde, die van 1963 tot 1978 in funktie was, zou ooit hebben gezegd: “De rook van satan is de kerk binnengekomen en is rond het altaar”, waarmee hij doelde op het satanische ritueel. En hij kon het weten, gekozen een week vóór het ritueel…

      De Kerk heeft zich in het geheim dus officiëel onder de macht van Satan gesteld. Was zij voor 1963 al een occult bolwerk, na het ritueel is het met het Vaticaan volkomen de demonische kant opgegaan. Helaas weten vele oprechte priesters, bisschoppen en katholieken hier niets vanaf. Toch doet dat niets af aan het feit dat ze momenteel vastzitten in een occult bolwerk dat een sleutelrol speelt in de komende Nieuwe Wereld Orde.

      Verder schrijft Martin in een ander boek, The Keys of this Blood: “het incident van satanische pedofilie – rituelen en praktijken – werd reeds gedocumenteerd door bepaalde bisschoppen en priesters zo wijd verspreid als van Turijn in Italië tot aan South Carolina in de Verenigde Staten. De sektarische praktijken van satanische pedofilie worden door professionals beschouwd als het hoogtepunt van de rituelen van de Gevallen Aartsengel”.

      Vrij kort voor zijn dood gaf Malachi Martin nog enkele interviews waarin hij de satanische praktijken binnen de kerk bevestigt. Een kort gedeelte van zo’n interview vindt je hier in een youtube-filmpje onderaan.

      Lucifer, Satan, heeft de wereld in haar greep. Niet zo vreemd dat de pedofielen in de topfunkties rustig achterover leunen en zich nergens druk over maken. Bijna alles op deze wereld, iedere organisatie of struktuur, eindigt of begint bij Satan.

      Desondanks, als je alle mensen wereldwijd in die machtsposities afzet tegen de totale bevolking dan praat je over slechts een fractie. Het Licht en de liefde is écht in de meerderheid! Maar pas als de sheeple een keer wákker worden en beseffen dat ze zich niet hoeven laten besturen en domineren door Satan, misschien dán zal er wat veranderen.

      https://www.youtube.com/watch?v=stMgtPH8S-A

      5 likes
   • Tu Latin, exegese?

    0 likes
    • Nee, maar als dat zo was, zou dat een probleem zijn voor je ?

     0 likes
     • Het is al vertaald toch ? Maar niet goed genoeg ? Mijn bovenstaande reactie geeft een aardig goede verklaring wat daar gebeurd mijn inziens. Er is heel wat gaande in naam van Satan op deze aardkloot, dat verklaart dat de mens geheel tegen zijn zin op onverklaarbare wijze tegen wil en dank wereldwijd in de ellende gestort is en blijft. Maar dat gaat nu geheid veranderen en dat is voor velen moeilijk te verkroppen, voornamelijk voor hen die aan Satans zijde staan en profiteerden.

      3 likes
     • Zoals ik al schreef : de Duivel is een meester in misleiding. Hij zal altijd zorgen dat er een andere uitleg mogelijk is. De ons dagelijkse omringende werkelijkheid, het massale misbruik van kinderen binnen de Katholieke kerk, de oneindig veel doden die zijn gevallen in Godsdienst oorlogen zijn een onmiskenbare handtekening van Satan. Ook wat er in 1963 gebeurde wat is vastgelegd door Malachi Martin in zijn boeken zijn een heldere aanwijzing voor wat daar gaande is.
      Dat het ook anders uit te leggen is, is voor mij geen verassing, dat is hoe Satan werkt, verwarring zaaien, dood en verderf zaaien, ellende en pijn veroorzaken en de handen wassen in onschuld. Dat werkt alleen als je nog diep in trans bent van de matrix en geen andere geluiden accepteerd.

      2 likes
     • Serieus? Het enigste wat jij doet is het verhaal bewust zo interpreteren dat jij altijd gelijk hebt.
      Ik kan natuurlijk ook vragen of jij dan niet die duivel bent…

      2 likes
     • Dus als iemands interpretatie van iets je niet aanstaat ben je van mening wellicht met de Duivel te maken te hebben ? Ik denk dat ik wat jou betreft wel genoeg weet. Ik ben me er terdege van bewust dat ik er controversiële ideeën op na houd, doch ik twijfel er niet aan gelijk te hebben. Het feit dat de mensheid al duizenden jaren in ellende ondergedompeld is is het onweerlegbare bewijs dat de meeste mensen op een dwaalspoor gezet zijn waar ze zeer moeilijk weer af komen. Zoals eerder gesteld : de Duivel is een genie in misleiding en als je dat doorziet botsen je meningen en inzichten met heel veel mensen. En dat de Katholieke kerk door de Duivel bestuurd wordt maakt de bloedige geschiedenis, het machtsmisbruik, de ongebreidelde verrijking en kindermisbruik wel duidelijk. Daar kan onmogelijk iets goeds achter schuil gaan.

      2 likes
     • “Het is al vertaald toch ?”
      En daarom neem je het voor waarheid aan? Als er één ding is wat ik heb geleerd met internet, dan is het e.e.a. niet zomaar aan te nemen als waarheid, ook berichten hier op NineforNews niet. Ik kijk dus altijd of ik meer informatie over het (dit) bericht kan vinden, en kijk bijv. of de vertaling inderdaad wel of niet klopt.
      “Maar niet goed genoeg ?”
      Inderdaad, niet goed genoeg, en dan neem je al gauw aan dat Lucifer hier wordt aanbeden, en niet iets anders…

      Vade discere Latin

      1 likes
     • Je bedoelt zoals jij nu de aandacht op mijn persoon vestigt in plaats van het Satanische Vaticaan ?

      1 likes
     • Het Vaticaan is het gulzige en destructieve monster wat voortvloeide uit de tijd dat de allereerste priesters uit de oudheid zich op geniepige wijze tussen de mens en zijn oorsprong wurmden. Zij hebben de mens op geniepige en geslepen wijze weg gelokt met hun occulte rituelen bij God en diens meest waardevolste creatie de natuur. De mens heeft in zijn goedgelovigheid zich laten verleiden met hun mooipraterij en later met bangmakerij. Mensen die hun religie niet aanvaardden werden verketterd en vermoord als heidenen. Het zeer verderfelijke Romeinse rijk groeide daar uiteindelijk uit op met hun totaal over het paard getilde overgewaardeerde zwaar gestoorde machtswellustelingen die er de scepter zwaaiden. De katholieke kerk heeft kennis aan mensen onthouden, heeft kennis vernietigd, heeft mensen in grote getale vermoord, onderdrukt, bang gemaakt en bij de waarheid vandaan gehouden. Die schuld ligt voor 100 procent bij de bedriegers die de mens via list en bedrog in hun macht hebben gekregen. De enige schuld van het volk is dat ze niet bij machten waren het bedrog en de bangmakerij te doorzien en daarmee te kunnen negeren. Als je iemand ongemerkt hypnotiseert bedwelmd en bang maakt kun je hem niet aanrekenen dat hij zich niet meer weerbaar op weet te stellen. Dat is waar de aandacht op gevestigd dient te worden.

      1 likes
     • Misschien moet je dan eens de daadwerkelijke latijnse vertaling erbij nemen…

      0 likes
     • Jij verklaart dat de duivel een meester is in misleiding. Wat is er dan beter dan de aandacht op iets anders te vestigen…

      0 likes
     • Nee, zoals jij de aandacht vestigt op het instituut Vaticaan, terwijl je de aandacht moet vestigen op de mens, want daarin zit het “kwaad”. Het is dus de aandacht niet op jouzelf vestigen als mens, maar de schuld van de ellende op deze wereld leggen bij het Vaticaan i.p.v. erkennen dat minstens een deel van die schuld ook bij ons mensen ligt…

      0 likes
  • De titel is een beetje misleidend, je kan er in uitmaken dat het Vaticaan contacten heeft met buitenaardsen.

   Deze theoloog van het Vaticaan zei: “Buitenaards contact is een echt fenomeen. Het Vaticaan ontvangt veel informatie over buitenaardsen en hun contacten met mensen via haar ambassades in verschillende landen, waaronder Mexico, Chili en Venezuela.” Wat er bedoeld wordt is dat het Vaticaan contacten heeft of heeft vernomen van ambassades dat er veel mensen spreken over buitenaardsen enof contact hebben gehad in welke vorn dan ook.

   4 likes
 2. De islam spreekt ook van Djinn, multidimensionale wezens die goed of slecht kunnen zijn. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden.
  blijf maar bij je eigen planeet en kijk hoeveel rotzooi hier is.
  een buitenaardse die gedoopt wil worden door de kerk , ja nu blijf je echt lachen.

  17 likes
  • Ook buitenaardsen kennen soorten van religies welke niet die van aardse proporties aannemen.

   De aardse geloven zijn grotendeels gebaseerd op bedrog en op Goden die geen Goden zijn, op engelen die geen engelen zijn. Daarom heen is een hoop gefantaseerd, aangepast en gemanipuleerd om mensen als een soort drijf-vee in geloven te krijgen, angst aan te jagen en te controleren. Het Aardse geloven zijn volledige gebaseerd op de leiders van de “Elohim” (ook wel Annunaki of Nephilim genoemd)

   Het Vaticaan heeft niet voor niets een geheime bibliotheek en allerlei astrologische programma’s en sterrenwachten. Ook weten ze heel veel van Nibiru.

   5 likes
 3. Enkele eeuwen geleden predikte de kerk dat vrouwen, kinderen en dieren geen ziel hebben. De buitenaardsen wel?

  8 likes
 4. Alle godsdiensten zijne fout want e izrs geen god We moeten geloven i in e E moeten geloven in wat ons toekomt dat is zlles 111

  0 likes
  • Er is in ieder geval geen bijbelse god, want daarin lees je dat god een vreemdeling of man is, en voeten heeft, dus op z’n minst een man is…

   1 likes
   • Welke god bestaat dan wel? Die jij hebt verzonnen?
    Johannes8
    ‘Als God uw vader was,’ zei Jezus, ‘dan zou u Mij liefhebben*, want Ik ben van God uitgegaan en van Godswege ben Ik hier: Ik ben niet uit Mijzelf gekomen, maar Hij heeft Mij gezonden. [43] Weet u waarom u mijn taal niet verstaat? Omdat u niet in staat bent te luisteren naar mijn woord. [44] U bent zonen van de duivel, die is uw vader, en u doet niets liever dan uitvoeren wat uw vader in de zin heeft. Vanaf* het begin stond hij de mens naar het leven en bevond hij zich buiten de waarheid, omdat er in hem geen waarheid is. Als hij leugentaal spreekt, spreekt hij zoals hij geaard is: hij is een geboren leugenaar.

    Apokalips/openbaringen 3
    [8] Ik ken uw daden. Zie, Ik heb voor u een deur opengezet die niemand kan sluiten. Al is uw kracht gering, u hebt mijn woord bewaard en mijn naam niet verloochend. [9] Weet dit: zij die behoren tot de synagoge* van de satan, die zeggen dat zij Joden zijn – en zij zijn het niet, maar zij liegen – ja, Ik zal maken dat zij zich komen neerwerpen voor uw voeten en erkennen dat Ik u heb liefgehad.

    1 likes
 5. ‘elke entiteit, ongeacht hoeveel tentakels het heeft, ook een ziel heeft’.
  Blijkbaar geldt dat niet voor dieren, vreemde logica! Het wordt hoog tijd dat de mens zijn positie en relatie met de natuur herziet.

  5 likes
 6. Toch raar, wat er hier beweerd wordt. Enerzijds zou het Vaticaan echte informatie bezitten, want “monseigneur Corrado […] zei: “Buitenaards contact is een echt fenomeen”. ” Maar anderzijds kan de ‘ruimte-expert’ van het Vaticaan dat niet bevestigen, want “José Gabriel Funes van het Vaticaanse ruimteobservatorium zei: “Het is WAARSCHIJNLIJK dat er buitenaards leven is”.”

  IK denk ook dat het WAARSCHIJNLIJK is. Maar dat is maar mijn veronderstelling. Ik heb daar geen enkel bewijs voor. Als ik wat fanatiek daarover zou zijn, dan zou ik zelfs beweren dat het “echt” is. Maar –nogmaals- ik heb geen bewijs. En het Vaticaan heeft dus ook geen enkel bewijs. Het enige wat we hier vernemen, zijn een aantal overtuigingen, en het feit dat ze (echt) berichten hebben ontvangen van mensen die vanalles beweren, maar ook niet met bewijzen komen.

  4 likes
 7. Ja, zij zijn de ware Antichrist (Jesuiten) en trollen er maar op los , en Christus was maar een gewone man die op t straat rondliep , volgens de theologen meer niet .

  1 likes
 8. Rasecht Berensiroop

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie
  Neem bijvoorbeeld monseigneur Corrado Balducci (1923-2008). Deze theoloog van het Vaticaan zei: “Buitenaards contact is een echt fenomeen. Het Vaticaan ontvangt veel informatie over buitenaardsen en hun contacten met mensen via haar ambassades in verschillende landen, waaronder Mexico, Chili en Venezuela
  *** niet van overal, planetair en uit het universum
  Het is waarschijnlijk dat er buitenaards leven is en misschien zijn er zelfs ook intelligente wezens.”
  Volgens de islam creëerde God ook andere planeten waar het wemelt van leven
  *** de noemer god zijn intelligente extraterrestrials wezens
  Hoe is het eerste intelligent leven ontstaan in het universum zelf
  *** op ruimtevaartwetenschappelijke gebied voor kennis en techniek bieden enkel de mogelijkheden het hoofd te kunnen bieden tgv sadisme uit ‘t universum zelf, levens creatie en levens vernieling

  1 likes
 9. God bestaat niet. Materie heeft altijd bestaan, zonder begin en zonder einde. Hoe zou het zijn als god wel bestaat. Kijk dan eens wat hij geschapen heeft. Het universum en veel veel verder. God heeft dan zeker een minderwaardigheid complex om iets dergelijks te kunnen schapen. En dit kan je toch niet van een god verwachten.

  0 likes
 10. Tuurlijk gelooft de paus en het vaticaan in een buitenaardse beschaving maar die zijn uiteraard ook door god geschapen,dat hele vaticaan heeft bergen boter op de hoofden,tuurlijk weten ze van buitenaardsen maar dat kan niet in de openbaarheid natuurlijk dan krijgen we chaos!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.