Homepagina » Buitenaards » We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd. Deze wetenschapper vindt bewijs dat mensen niet van de aarde afkomstig zijn
We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd. Deze wetenschapper vindt bewijs dat mensen niet van de aarde afkomstig zijn

We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd. Deze wetenschapper vindt bewijs dat mensen niet van de aarde afkomstig zijn

Veel mensen met Rh-negatief bloed voelen zich niet thuis op aarde. Eén wetenschapper denkt te weten waarom.

We horen namelijk letterlijk niet thuis op deze planeet, stelt dr. Ellis Silver.

Hij claimt dat we tussen 60.000 en 200.000 jaar geleden vanuit een ander zonnestelsel, hoogstwaarschijnlijk Alpha Centauri, hier naartoe zijn gebracht.

Rugpijn

Silver suggereert dat veel mensen bijvoorbeeld snel last krijgen van rugpijn omdat ons lichaam is geëvolueerd op een planeet met een lagere zwaartekracht.

Ook het feit dat we sommige soorten voedsel niet kunnen verdragen en niet tegen fel zonlicht kunnen, zijn volgens hem tekenen dat we hier niet vandaan komen.

Dr. Silver denkt ook te weten waarom wij zo ver van huis zijn.

Gevangenisplaneet

“Eén reden hiervoor is dat de aarde mogelijk een gevangenisplaneet is,” zei hij.

“We lijken van nature een gewelddadige soort te zijn en moeten hier blijven totdat we ons leren gedragen,” vervolgde hij.

Silver wees erop dat bepaalde diersoorten, zoals vogels, een extra ooglid hebben dat ervoor zorgt dat ze niet worden verblind door de zon.

Niet nodig

De wenkbrauwbrug van Neanderthalers zorgde ervoor dat zij geen last hadden van de felle zon.

Maar mensen hebben niets, behalve de plek waar ooit een derde ooglid zat, dat we op een gegeven moment kennelijk niet meer nodig hadden, aldus Silver.

“We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd,” benadrukte hij.

[Daily Star]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wow
wow
11 maanden geleden

“Veel mensen met Rh-negatief bloed voelen zich niet thuis op aarde. Eén wetenschapper denkt te weten waarom.
We horen namelijk letterlijk niet thuis op deze planeet, stelt dr. Ellis Silver.”

OMG zeg ik dan,…of is het omdat we in en simulatie in een simulatie in en simulatie leven?? Niks van dit ge mindf#ck. we voelen ons hier niet thuis omdat we wereldwijd onderhevig zijn aan een systeem die het niet toelaat om je thuis te voelen. Mag je op de basis school spontaan jezelf zijn of moet je luisteren naar een autoriteit buiten jezelf?? hier ligt het probleem,..mindcontrol via het (school)systeem. Natuurlijk gaat de mind of het denken dan van alles verzinnen wat nog LIJKT te kloppen ook. Ik vraag mij echt af of ik uberhaubt mijn visie hier in Nederland ga delen,….

Rob
Rob
Reactie op  wow
11 maanden geleden

@wow, ik ben het helemaal met je eens. De mens voelt zich niet thuis omdat het leven niet geleefd wordt. De oorzaak daarvan is het systeem, dat op macht en controle is gebaseerd. Dat vernietigt het leven. Dat systeem beperkt je je je vrije beweging, vanuit je Zelf waar je eigen leven is. Datzelfde systeem krijgt ook vat op het ego da daardoor ‘geprogrammeerd’ raakt met oordelen, overtuigingen, voorwaarden, verwachtingen en meer. Dat is in strijd met het leven, wat spanning opwekt waardoor het hele mens-zijn belemmerd wordt. En DAT is o.a. de rugpijn die in het artikel genoemd wordt. Kijk maar om je heen. Wie beweegt er soepel en wie beweegt zich met een strakke houding? Dat zie je aan het lichaam. Veel mensen lopen in een ‘gebogen stand’, andere bewegen zo langzaam dat ze nauwelijks vooruit komen. En sommigen zien eruit alsof ze een enorme last met zich mee slepen, wat werkelijk zo is. Dat soort laten sleept het gros met zich mee, de één alleen (veel) zwaarder dan de ander. En dat gaat veel verder dan welke wetenschapper of (hoog) afgestudeerde ‘functie’ zich kan voorstellen.

Ik ken jouw visie niet maar als straks de boel klapt, er chaos uitbreekt omdat er iets moet veranderen dan zijn JUIST nieuwe visies nodig om van de oude doctrines af te komen. Wat dat betreft heb je straks een heel nieuw soort werk in dit land en dan is er genoeg te doen. Nu lijkt dat misschien onmogelijk maar straks is het juist belangrijk als de gevestigde visies en methoden niet meer werken en mensen zichzelf (keihard) tegen komen.

Rogier
Rogier
11 maanden geleden

Ik vind het wel bijzonder dat weet die wetenschapper de noodklok luid dat het zo is zoals hij zegt.

Helaas zitten we nog steeds in de middeleeuwen waar het wiel is uitgevonden met juist ja wetenschappers uit de middeleeuwen die het u even gaan vertellen.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
11 maanden geleden

‘ “Eén reden hiervoor is dat de aarde mogelijk een gevangenisplaneet is,” zei hij ‘; Precies we zitten gevangen binnen een ‘Matrix’ en zijn we al zo ver terug gevallen, dat zelfs het aanbod van diverse ‘Alien’-rassen om ons te ‘bevrijden’, dezen continu door ons worden afgeslagen, o.a. uit zelfgenoegzaamheid en ook vooral uit angst voor het ‘onbekende’ en wat ‘vrijheid’ soms met zich mee kan brengen.

kuus
kuus
Reactie op  Mrs. No-one
11 maanden geleden

Volgens mij begint het hier al meer op een hel te lijken .

Willem
Willem
11 maanden geleden

Als dat zo is dan is religie ook verklaarbaar, om mensen er onder te houden, wij, in de westerse wereld zijn echter grotendeels afgehaakt van religie, kerken blijven leeg en daarmee ook de invloed van dat wat ons reguleert . Mensen werden en worden weer vrijer in doen en denken. Dat kunnen de “boeren” die ons als vee zien natuurlijk niet hebben want religie is gelijk aan de angst voor het schrikdraad en de hond van de schaapsherder. Om deze macht niet kwijt te raken is er besloten tot omvolking van een zelfdenkende samenleving naar een (nog) niet zelfdenkende samenleving,namelijk de Islamieten. Deze zijn nog heilig overtuigd van een hogere macht die alles weet en alles dirigeert dus blijven ze kneedbaar en gehoorzaam en zullen de komende decennia nog niet zelf na gaan denken. Alles wordt geregeld buiten het menselijke denken om dus kwaad worden op politici heeft geen zin, ze weten niet wat ze doen namelijk.

wow
wow
Reactie op  Willem
11 maanden geleden

juist Willem,…toch niet van Oranje he?

Badmuts
Badmuts
11 maanden geleden

De wenkbrauwbrug van Neanderthalers zorgde ervoor dat zij geen last hadden van de felle zon.

Maar mensen hebben niets, behalve de plek waar ooit een derde ooglid zat, dat we op een gegeven moment kennelijk niet meer nodig hadden, aldus Silver.

“We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd,” benadrukte hij.

Ligt het aan mij, hij spreekt hier toch zichzelf tegen??

Rob
Rob
Reactie op  Badmuts
11 maanden geleden

@badmuts, veel mensen hebben het over het derde oog, wat op het voorhoofd moet zitten. Er is eens een artikel geweest waarin wetenschappers een zenuw vonden op die plek. Die zenuw was eenzelfde als de zenuw van de ogen. Dat derde oog is is meer energetisch. Mensen krijgen soms ineens ergens een inzicht in en dat is vanwege dat ‘derde oog’. Je gaat dan letterlijk ineens zien hoe iets in elkaar steekt, hoe iets werkt etc. Niet in fysieke of materiële zin en buiten je Zelf maar er komt dan ineens een duidelijkheid over iets, een inzicht. We gebruiken dat dus nog steeds, het werkt alleen anders dan de fysieke ogen. Die nemen de buitenwereld waar, dat ‘derde oog’ is in die zin een waarneming als inzicht. Dan snap je ineens hoe iets werkt, zit of in elkaar steekt. Zo’n wetenschapper bekiijkt alles alleen maar buiten zichzelf. Dan zie je alleen maar het lichamelijke en dat is een hele grote beperking op wat er nog meer is.

blaatluus
blaatluus
11 maanden geleden

het idee, dat Aardsen van andere planeten komen, is ook de bevinding van Russiese ‘spirituelen’ …
een kern-beschrijving hiervan vindt ge o.a. in de intro van een Duitse vertaling van de “Саньтии Веды Перуна ”, ofwel in dit pdf-je: http://besteberatung.de/Slawisch%20Arischen%20Weden%20-%20Santia%20Weden%20vom%20Perun%20Buch%20des%20Lichts%20Welimudra%20Falke.pdf

blaatluus
blaatluus
Reactie op  blaatluus
11 maanden geleden

de oorspronkelijke Russiese Veden geven m.i. trouwens een realisties Inzicht in de wisselwerking van ‘Hemels’ en ‘Hellen’ na het verblijf van de mens op Aarde … bij deze een toelichting in dit clipje: https://www.youtube.com/watch?v=EqiPUhxy4zk&feature=youtu.be

nimrod14
nimrod14
11 maanden geleden

Ik heb Rh negatief en ik voel me prima hier thuis

charlud
charlud
11 maanden geleden

Aan de redactie. Doe eerst grondig onderzoek voordat jullie zulke onzin (re)-produceren. Zie link>
http://www.scicommbobulate.com/blog/2014/2/18/week-6-book-review-humans-are-not-from-earth-by-ellis-silver

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
11 maanden geleden

Het is allemaal de schuld van Poetin.

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  Bas van Stapelberg
11 maanden geleden

Niet waar, het is de schuld van de Rabobank.

rop
rop
11 maanden geleden

Wij mensen komen van een ander planeet, en van waar komen die mensen dan vandaar ook weer van een ander planeet? en waar komen die? ,en dan die? en dan? die en dan? enzv tot in in het oneindige toe kan men zo door gaan en dan is er Niets.

x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

planeetonderzoeker

Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

Het is algemeen bekend dat de zon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x