Homepagina » Buitenaards » We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd. Deze wetenschapper vindt bewijs dat mensen niet van de aarde afkomstig zijn
We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd. Deze wetenschapper vindt bewijs dat mensen niet van de aarde afkomstig zijn

We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd. Deze wetenschapper vindt bewijs dat mensen niet van de aarde afkomstig zijn

Veel mensen met Rh-negatief bloed voelen zich niet thuis op aarde. Eén wetenschapper denkt te weten waarom.

We horen namelijk letterlijk niet thuis op deze planeet, stelt dr. Ellis Silver.

Hij claimt dat we tussen 60.000 en 200.000 jaar geleden vanuit een ander zonnestelsel, hoogstwaarschijnlijk Alpha Centauri, hier naartoe zijn gebracht.

Rugpijn

Silver suggereert dat veel mensen bijvoorbeeld snel last krijgen van rugpijn omdat ons lichaam is geëvolueerd op een planeet met een lagere zwaartekracht.

Ook het feit dat we sommige soorten voedsel niet kunnen verdragen en niet tegen fel zonlicht kunnen, zijn volgens hem tekenen dat we hier niet vandaan komen.

Dr. Silver denkt ook te weten waarom wij zo ver van huis zijn.

Gevangenisplaneet

“Eén reden hiervoor is dat de aarde mogelijk een gevangenisplaneet is,” zei hij.

“We lijken van nature een gewelddadige soort te zijn en moeten hier blijven totdat we ons leren gedragen,” vervolgde hij.

Silver wees erop dat bepaalde diersoorten, zoals vogels, een extra ooglid hebben dat ervoor zorgt dat ze niet worden verblind door de zon.

Niet nodig

De wenkbrauwbrug van Neanderthalers zorgde ervoor dat zij geen last hadden van de felle zon.

Maar mensen hebben niets, behalve de plek waar ooit een derde ooglid zat, dat we op een gegeven moment kennelijk niet meer nodig hadden, aldus Silver.

“We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd,” benadrukte hij.

[Daily Star]
2.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wow
wow
1 jaar geleden

“Veel mensen met Rh-negatief bloed voelen zich niet thuis op aarde. Eén wetenschapper denkt te weten waarom.
We horen namelijk letterlijk niet thuis op deze planeet, stelt dr. Ellis Silver.”

OMG zeg ik dan,…of is het omdat we in en simulatie in een simulatie in en simulatie leven?? Niks van dit ge mindf#ck. we voelen ons hier niet thuis omdat we wereldwijd onderhevig zijn aan een systeem die het niet toelaat om je thuis te voelen. Mag je op de basis school spontaan jezelf zijn of moet je luisteren naar een autoriteit buiten jezelf?? hier ligt het probleem,..mindcontrol via het (school)systeem. Natuurlijk gaat de mind of het denken dan van alles verzinnen wat nog LIJKT te kloppen ook. Ik vraag mij echt af of ik uberhaubt mijn visie hier in Nederland ga delen,….

Rogier
Rogier
1 jaar geleden

Ik vind het wel bijzonder dat weet die wetenschapper de noodklok luid dat het zo is zoals hij zegt.

Helaas zitten we nog steeds in de middeleeuwen waar het wiel is uitgevonden met juist ja wetenschappers uit de middeleeuwen die het u even gaan vertellen.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

‘ “Eén reden hiervoor is dat de aarde mogelijk een gevangenisplaneet is,” zei hij ‘; Precies we zitten gevangen binnen een ‘Matrix’ en zijn we al zo ver terug gevallen, dat zelfs het aanbod van diverse ‘Alien’-rassen om ons te ‘bevrijden’, dezen continu door ons worden afgeslagen, o.a. uit zelfgenoegzaamheid en ook vooral uit angst voor het ‘onbekende’ en wat ‘vrijheid’ soms met zich mee kan brengen.

Willem
Willem
1 jaar geleden

Als dat zo is dan is religie ook verklaarbaar, om mensen er onder te houden, wij, in de westerse wereld zijn echter grotendeels afgehaakt van religie, kerken blijven leeg en daarmee ook de invloed van dat wat ons reguleert . Mensen werden en worden weer vrijer in doen en denken. Dat kunnen de “boeren” die ons als vee zien natuurlijk niet hebben want religie is gelijk aan de angst voor het schrikdraad en de hond van de schaapsherder. Om deze macht niet kwijt te raken is er besloten tot omvolking van een zelfdenkende samenleving naar een (nog) niet zelfdenkende samenleving,namelijk de Islamieten. Deze zijn nog heilig overtuigd van een hogere macht die alles weet en alles dirigeert dus blijven ze kneedbaar en gehoorzaam en zullen de komende decennia nog niet zelf na gaan denken. Alles wordt geregeld buiten het menselijke denken om dus kwaad worden op politici heeft geen zin, ze weten niet wat ze doen namelijk.

x

Check Also

geoloog

Geoloog: Aarde stevent af op nieuwe ijstijd

Het klimaat is cyclisch. We naderen het ...

gates

Bill Gates krijgt groen licht om de zon te blokkeren

Miljardair Bill Gates wil mensen niet alleen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x