Homepagina » Buitenaards » We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd. Deze wetenschapper vindt bewijs dat mensen niet van de aarde afkomstig zijn
We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd. Deze wetenschapper vindt bewijs dat mensen niet van de aarde afkomstig zijn

We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd. Deze wetenschapper vindt bewijs dat mensen niet van de aarde afkomstig zijn

Veel mensen met Rh-negatief bloed voelen zich niet thuis op aarde. Eén wetenschapper denkt te weten waarom.

We horen namelijk letterlijk niet thuis op deze planeet, stelt dr. Ellis Silver.

Hij claimt dat we tussen 60.000 en 200.000 jaar geleden vanuit een ander zonnestelsel, hoogstwaarschijnlijk Alpha Centauri, hier naartoe zijn gebracht.

Rugpijn

Silver suggereert dat veel mensen bijvoorbeeld snel last krijgen van rugpijn omdat ons lichaam is geëvolueerd op een planeet met een lagere zwaartekracht.

Ook het feit dat we sommige soorten voedsel niet kunnen verdragen en niet tegen fel zonlicht kunnen, zijn volgens hem tekenen dat we hier niet vandaan komen.

Dr. Silver denkt ook te weten waarom wij zo ver van huis zijn.

Gevangenisplaneet

“Eén reden hiervoor is dat de aarde mogelijk een gevangenisplaneet is,” zei hij.

“We lijken van nature een gewelddadige soort te zijn en moeten hier blijven totdat we ons leren gedragen,” vervolgde hij.

Silver wees erop dat bepaalde diersoorten, zoals vogels, een extra ooglid hebben dat ervoor zorgt dat ze niet worden verblind door de zon.

Niet nodig

De wenkbrauwbrug van Neanderthalers zorgde ervoor dat zij geen last hadden van de felle zon.

Maar mensen hebben niets, behalve de plek waar ooit een derde ooglid zat, dat we op een gegeven moment kennelijk niet meer nodig hadden, aldus Silver.

“We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd,” benadrukte hij.

[Daily Star]


Vond je deze informatie goed? Deel het dan met iedereen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Als dat zo is dan is religie ook verklaarbaar, om mensen er onder te houden, wij, in de westerse wereld zijn echter grotendeels afgehaakt van religie, kerken blijven leeg en daarmee ook de invloed van dat wat ons reguleert . Mensen werden en worden weer vrijer in doen en denken. Dat kunnen de “boeren” die ons als vee zien natuurlijk niet hebben want religie is gelijk aan de angst voor het schrikdraad en de hond van de schaapsherder. Om deze macht niet kwijt te raken is er besloten tot omvolking van een zelfdenkende samenleving naar een (nog) niet zelfdenkende samenleving,namelijk de Islamieten. Deze zijn nog heilig overtuigd van een hogere macht die alles weet en alles dirigeert dus blijven ze kneedbaar en gehoorzaam en zullen de komende decennia nog niet zelf na gaan denken. Alles wordt geregeld buiten het menselijke denken om dus kwaad worden op politici heeft geen zin, ze weten niet wat ze doen namelijk.

  12 likes
 2. “Veel mensen met Rh-negatief bloed voelen zich niet thuis op aarde. Eén wetenschapper denkt te weten waarom.
  We horen namelijk letterlijk niet thuis op deze planeet, stelt dr. Ellis Silver.”

  OMG zeg ik dan,…of is het omdat we in en simulatie in een simulatie in en simulatie leven?? Niks van dit ge mindf#ck. we voelen ons hier niet thuis omdat we wereldwijd onderhevig zijn aan een systeem die het niet toelaat om je thuis te voelen. Mag je op de basis school spontaan jezelf zijn of moet je luisteren naar een autoriteit buiten jezelf?? hier ligt het probleem,..mindcontrol via het (school)systeem. Natuurlijk gaat de mind of het denken dan van alles verzinnen wat nog LIJKT te kloppen ook. Ik vraag mij echt af of ik uberhaubt mijn visie hier in Nederland ga delen,….

  13 likes
  • @wow, ik ben het helemaal met je eens. De mens voelt zich niet thuis omdat het leven niet geleefd wordt. De oorzaak daarvan is het systeem, dat op macht en controle is gebaseerd. Dat vernietigt het leven. Dat systeem beperkt je je je vrije beweging, vanuit je Zelf waar je eigen leven is. Datzelfde systeem krijgt ook vat op het ego da daardoor ‘geprogrammeerd’ raakt met oordelen, overtuigingen, voorwaarden, verwachtingen en meer. Dat is in strijd met het leven, wat spanning opwekt waardoor het hele mens-zijn belemmerd wordt. En DAT is o.a. de rugpijn die in het artikel genoemd wordt. Kijk maar om je heen. Wie beweegt er soepel en wie beweegt zich met een strakke houding? Dat zie je aan het lichaam. Veel mensen lopen in een ‘gebogen stand’, andere bewegen zo langzaam dat ze nauwelijks vooruit komen. En sommigen zien eruit alsof ze een enorme last met zich mee slepen, wat werkelijk zo is. Dat soort laten sleept het gros met zich mee, de één alleen (veel) zwaarder dan de ander. En dat gaat veel verder dan welke wetenschapper of (hoog) afgestudeerde ‘functie’ zich kan voorstellen.

   Ik ken jouw visie niet maar als straks de boel klapt, er chaos uitbreekt omdat er iets moet veranderen dan zijn JUIST nieuwe visies nodig om van de oude doctrines af te komen. Wat dat betreft heb je straks een heel nieuw soort werk in dit land en dan is er genoeg te doen. Nu lijkt dat misschien onmogelijk maar straks is het juist belangrijk als de gevestigde visies en methoden niet meer werken en mensen zichzelf (keihard) tegen komen.

   2 likes
 3. De wenkbrauwbrug van Neanderthalers zorgde ervoor dat zij geen last hadden van de felle zon.

  Maar mensen hebben niets, behalve de plek waar ooit een derde ooglid zat, dat we op een gegeven moment kennelijk niet meer nodig hadden, aldus Silver.

  “We hadden het niet nodig omdat we hier niet zijn geëvolueerd,” benadrukte hij.

  Ligt het aan mij, hij spreekt hier toch zichzelf tegen??

  10 likes
  • @badmuts, veel mensen hebben het over het derde oog, wat op het voorhoofd moet zitten. Er is eens een artikel geweest waarin wetenschappers een zenuw vonden op die plek. Die zenuw was eenzelfde als de zenuw van de ogen. Dat derde oog is is meer energetisch. Mensen krijgen soms ineens ergens een inzicht in en dat is vanwege dat ‘derde oog’. Je gaat dan letterlijk ineens zien hoe iets in elkaar steekt, hoe iets werkt etc. Niet in fysieke of materiële zin en buiten je Zelf maar er komt dan ineens een duidelijkheid over iets, een inzicht. We gebruiken dat dus nog steeds, het werkt alleen anders dan de fysieke ogen. Die nemen de buitenwereld waar, dat ‘derde oog’ is in die zin een waarneming als inzicht. Dan snap je ineens hoe iets werkt, zit of in elkaar steekt. Zo’n wetenschapper bekiijkt alles alleen maar buiten zichzelf. Dan zie je alleen maar het lichamelijke en dat is een hele grote beperking op wat er nog meer is.

   1 likes
 4. ‘ “Eén reden hiervoor is dat de aarde mogelijk een gevangenisplaneet is,” zei hij ‘; Precies we zitten gevangen binnen een ‘Matrix’ en zijn we al zo ver terug gevallen, dat zelfs het aanbod van diverse ‘Alien’-rassen om ons te ‘bevrijden’, dezen continu door ons worden afgeslagen, o.a. uit zelfgenoegzaamheid en ook vooral uit angst voor het ‘onbekende’ en wat ‘vrijheid’ soms met zich mee kan brengen.

  5 likes
 5. Ik heb Rh negatief en ik voel me prima hier thuis

  5 likes
 6. Aan de redactie. Doe eerst grondig onderzoek voordat jullie zulke onzin (re)-produceren. Zie link>
  http://www.scicommbobulate.com/blog/2014/2/18/week-6-book-review-humans-are-not-from-earth-by-ellis-silver

  3 likes
 7. Ik vind het wel bijzonder dat weet die wetenschapper de noodklok luid dat het zo is zoals hij zegt.

  Helaas zitten we nog steeds in de middeleeuwen waar het wiel is uitgevonden met juist ja wetenschappers uit de middeleeuwen die het u even gaan vertellen.

  2 likes
 8. Dr. Silver denkt ook te weten waarom wij zo ver van huis zijn.”
  Zilver weet niks. Hij is in ieder geval heel ver bij zichzelf vandaan. Enige lichtjaren denk ik.
  En daardoor niet in staat om waarachtig te onderzoeken.
  De planeet Aarde is van, voor en door mensen.
  Dat wij kosmische wezens zijn staat buiten kijf
  Maar hier is onze leerschool die we ook nog eens samen gebouwd hebben onder bezielende leiding
  van de hoogste Geesteljke wereld.

  2 likes
 9. Het is allemaal de schuld van Poetin.

  0 likes
 10. Wij mensen komen van een ander planeet, en van waar komen die mensen dan vandaar ook weer van een ander planeet? en waar komen die? ,en dan die? en dan? die en dan? enzv tot in in het oneindige toe kan men zo door gaan en dan is er Niets.

  1 likes
 11. het idee, dat Aardsen van andere planeten komen, is ook de bevinding van Russiese ‘spirituelen’ …
  een kern-beschrijving hiervan vindt ge o.a. in de intro van een Duitse vertaling van de “Саньтии Веды Перуна ”, ofwel in dit pdf-je: http://besteberatung.de/Slawisch%20Arischen%20Weden%20-%20Santia%20Weden%20vom%20Perun%20Buch%20des%20Lichts%20Welimudra%20Falke.pdf

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...