Het Complot

Kijken: NSA-klokkenluider spreekt zich in dit interview uit over Julian Assange en de schaduwregering

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig NSA-medewerker William Binney deelt in onderstaande video zijn gedachten over de arrestatie van WikiLeaks-oprichter Julian Assange en wie er volgens hem werkelijk aan de macht is.

Hij spreekt onder meer van een ‘schaduwregering’, die ook wel Deep State wordt genoemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De arrestatie van Assange laat volgens Binney zien dat de wereld in toenemende mate wordt overgenomen door schaduwregeringen.

Onder de duim

“Ze zijn er altijd, ze worden niet gekozen of weggestemd,” zei hij. “Zij bepalen welke informatie de [Amerikaanse] president krijgt, informatie op basis waarvan hij zijn beslissingen moet nemen.”

“Zij kunnen bepalen wat hij doet door bepaalde informatie naar hem te sturen of juist achter te houden,” aldus Binney.

“Je laat andere meningen niet toe zodat hij geen kans krijgt om ze te overwegen,” klonk het. “Zij houden de mainstream media onder de duim, die doen wat er van hen gevraagd wordt.”

Nationale veiligheid

Het is een soort nagel aan hun doodskist, aldus Binney. “Als de media ooit de misdaden ontmaskeren waar de schaduwregeringen zich schuldig aan maken, dan zwaait er wat.”

In het interview vertelt hij ook dat ‘nationale veiligheid’ te pas en te onpas wordt gebruikt als excuus om alles in het geheim te kunnen doen.

Bekijk de video hieronder:

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
4 jaren geleden

Het is volkomen waar. Je kan het iedere dag zien. Ook hier.

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Het is een eeuwen oud en zeer zorgvuldig plan. De protocollen van de “wijzen”van Zion geven onmiskenbaar weer wat die plannen zijn en hoe en waarom ze het doen.

Enkele citaten hieruit :

15 Terwijl tegenwoordig alle machten wankelen zal onze macht sterker zijn dan elke andere, omdat zij zolang onzichtbaar zal blijven totdat zij door geen enkele list meer kan worden ondermijnd

16. Uit het voorbijgaande kwaad, dat wij nu moeten stichten, zal het goede te voorschijn komen vaneen onwankelbare regering, die de regelmatige loop van het nationale leven, wiens raderwerk doorhet liberalisme werd verstoord, zal herstellen. Het doel heiligt de middelen. Laten wij bij onzeplannen minder aandacht besteden aan het goede en het zedelijk hoogstaande dan aan hetnoodzakelijke en het nuttige.

17. Voor ons ligt een plan, waarop – zoals bij een krijgsplan – de weg is aangegeven dien wij nietmogen verlaten zonder gevaar te lopen het werk van eeuwen in de war te sturen

19. Alleen een persoonlijkheid, die van jongs af aan voor de alleenheerschappij is opgevoed, kan de woorden begrijpen die uit het politieke alfabet worden gevormd

25 Ons parool is: geweld en arglist. Uitsluitend het geweld zegeviert in de politiek, in het bijzonder dan, als zij verborgen is in het voor een staatsman onontbeerlijk talent. Geweld moet de basis zijn,list en huichelarij regel voor de regeringen, die niet geneigd zijn haar kroon aan de vertegenwoordigers van de een of andere nieuwe macht te verliezen.

26. Dit euvel is het enige middel om tot het doel, tot het goede te geraken. Daarom mogen wij onsniet laten afhouden van omkoping, bedrog en verraad, zodra dit voor ons doel dienstig kan zijn. Inde politiek moet men de ander zijn eigendom zonder dralen afnemen, als men dit door middel vanonderwerping en macht kan bereiken. Onze staat, die de weg van de vreedzame, verovering volgt,zal bewerkstelligen, dat de verschrikkingen van de oorlog worden vervangen door de minderopvallende, maar met de veel meer afdoende terechtstellingen, die voor de instandhouding van deterreur, als middel om tot het doel van de blinde gehoorzaamheid te geraken, noodzakelijk zal zijn.Rechtvaardige, maar onbuigzame gestrengheid is het belangrijkste machtsmiddel van een staat.27. Niet alleen ter wille van ons eigen voordeel, maar ter wille van onzen plicht om de overwinningweg te dragen, moeten wij aan het principe van geweld en arglist vasthouden. Deze op berekeningberustende leerstelling is net zoo krachtig als de middelen waarvan zij zich bedient. Niet alleen doordeze middelen, maar ook door de niets ontziende gestrengheid van onze leer zullen wij zegevierenen alle regeringen aan onze opperheerschappij onderwerpen. Het besef, dat het onbuigzaam zal zijn,is voldoende om iedere weerspannigheid te doen ophouden.

Lees ze allemaal onder deze link http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf en je begrijpt precies hoe, wat en waarom er allemaal gebeurt in de wereld. Het is een vast omlijnd onwrikbaar plan wat in bijna alle denkbare scenario’s voorziet……… Behalve als we in gigantisch grote aantallen wakker worden, dingen echt doorzien en afstappen van onze slaafse gehoorzaamheid, onze ongegronde angst voor van alles en nog wat, wat ons gestaag en zonder twijfel naar de geplande afgrond leidt. Ze willen de totale macht over de hele planeet en de gehele mensheid in zwaar afgeslankte vorm.

Rudolph Chuzzlewhit
Rudolph Chuzzlewhit
4 jaren geleden

Hopelijk bereiken we binnenkort de vereiste ‘kritische massa’. Point of ‘no return’. Burgerlijke ongehoorzaamheid zal het dan heten….
Vele mensen zijn intussen wakker geworden, dit zal niet zonder gevolg blijven.
We hebben het momenteel nog net ’te goed’ in onze (open gevangenis) maatschappij.
Aho Mitakuye Oyasin

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x