Gezondheid

Tienermeisje sterft in haar slaap na nutteloos HPV-vaccin. Explosieve docu laat zien hoe deze prik levens verwoest

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een tienermeisje is enkele weken nadat ze de controversiële HPV-prik had gekregen, overleden in haar slaap. Dat blijkt uit een nieuwe documentaire waar de Daily Mail over bericht.

Jasmin Soriat (19) uit Wenen kreeg na de tweede dosis last van bijwerkingen, waarna ze een ademstilstand kreeg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De patholoog die haar lichaam heeft onderzocht, Johan Missliwetz, zegt dat het vaccin de boosdoener kan zijn geweest.

Overleden

Toen hij zijn bevindingen overhandigde aan de autoriteiten, kreeg hij naar eigen zeggen telefoontjes van allerlei professoren die zeiden dat hij zijn mond moest houden.

Jasmin is één van de honderden meisjes die na het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker zijn overleden, zo wordt gesteld in de documentaire Sacrificial Virgins.

Duizenden meisjes van over de hele wereld hebben last gekregen van bijwerkingen als gevolg van de prik. Velen van hen hebben chronische vermoeidheid.

Nutteloos

In de film is Ruby Shallom uit het Engelse Berkshire te zien. Zij claimt dat ze als gevolg van de HPV-prik gedeeltelijk verlamd is geraakt.

“Alleen mijn linkerarm werkt nog,” zegt Ruby. “Ik spreek nog steeds af met vrienden, maar door de pijn en vermoeidheid is dat lastig.”

Experts zeggen dat het vaccin ‘nutteloos’ is en stellen dat er geen bewezen verband is tussen het virus en baarmoederhalskanker.

Geen bewijs

Dokters spreken zich in de film uit tegen de theorie dat het HPV-virus de ziekte op latere leeftijd veroorzaakt.

Professor Peter Duesberg van de Universiteit van Californië – Berkeley zegt dat uit wetenschappelijke studies is gebleken dat baarmoederhalskanker niet wordt veroorzaakt door HPV.

De Oostenrijkse arts Christian Fiala stelt in de film dat er geen bewijs is dat het HPV-vaccin het aantal gevallen van baarmoederhalskanker terugdringt.

Thalidomide

Activisten vergelijken het HPV-vaccin met het thalidomideschandaal. In de jaren zestig en zeventig werd dit middel tegen zwangerschapsbraken op grote schaal aan vrouwen gegeven, maar later werd het van de markt gehaald toen bleek dat het geboorteafwijkingen veroorzaakte.

“Thalidomide was vijf jaar verkrijgbaar voordat autoriteiten aan de bel trokken,” zei filmmaakster Joan Shenton.

Wake-up call

“Gedurende die periode bleven fabrikanten verkopen en bleven artsen voorschrijven,” vervolgde ze. “Het HPV-vaccin is al langer op de markt, sinds 2008, en heeft ook zware bijwerkingen.”

“In tegenstelling tot thalidomide is nooit bewezen dat het HPV-vacin werkt,” aldus Shenton. “Onze film is bedoeld als wake-up call.”

Bekijk het eerste deel van de documentaire hieronder:

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
War on Error
War on Error
6 jaren geleden

‘Mooi’ voorbeeld van de ware aard cq. bedoelingen van ‘Vrijhandel’.

Onbetaalbaar (wegens de torenhoge claims – ISDS) om hoe schadelijk ook, zulke troep nog van ‘de markt’ te krijgen. U weet toch? Geheime tribunalen vellen het oordeel en eventuele vonnis. Niet de onafhankelijke rechtspraak.
Uitgesloten aansprakelijkheid voor de makers van de zgn. vaccins. (soms zijn dat niet eens vaccins voor de virussen die beoogd wordt).

Het zijn vingeroefeningen, zoveel ellende te veroorzaken, dat het duivelse doel van ‘gentherapie’ zonder veel weerstand groen licht krijgt (en uw belastingafdrachten naar de Pharma-Chemie kan vloeien).
Mooi toch? – voor de industrie.
De belastingbetaler betaalt de ontwikkelingskosten, de vaccinaties zelf, én de behandelingen om de eventuele bijwerkingen te tackelen.
Virussen muteren voortdurend. Dus dit verdienmodel droogt nooit op.
Desnoods worden er virussen ge-engeneered, in de biolabs ontwikkeld. Dit is geo-politiek.
Deadly Vaccines of the New World Order:
http://www.texemarrs.com/072002/deadly_vaccines.htm
http://boinnk.nl/147418/bombshell-united-nations-admits-latest-outbreak-of-polio-in-syria-was-caused-by-polio-vaccines/

Niet toevallig dat de vaccinsindustrie de US-ARMY op de voet volgt, zoals voorheen die patathut, colaventer, CNN en andere makers van nep-nieuws cq. cultuurbusters.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Meisje overleden aan (hpv) vaccin? Meisje chronisch ziek of kreupel voor ’t leven? Meisje slechts onvruchtbaar of vage of onverklaarbare levenslange klachten?…. Geeft niet, zolang de farmaceutische kassa aar rinkelt en de politiek en overheid de leugens mag blijven ondersteunen voor hun meesters, dan is één dood of ziek meisje toch zóooo onbelangrijk. Zullen ‘onze’ prinsesjes ook worden ingespoten met onschuldige vaccinnetjes?

Wat doet tegenwoordig een superjacht of huis op de Bahamas? De farmaceutische ceo’s zullen het vast wel weten, toch? Of liggen die ergens te wenen in een bescheiden kot, omdat zoveel mensen zijn gestorven of ziek zijn geworden door toedoen van ze?….

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Louise
Louise
6 jaren geleden

Soms weet je gewoon niet meer wat te zeggen tegen zoveel onverschilligheid en te voorkomen leed……. En moet je het mensen kwalijk nemen dat ze niet alles weten…??En waarom juist kinderen die nog aan hun leven moeten beginnen……Is het geweten opgelost in goud?….

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x