UFO

Roswell was niet het begin. Is dit waarom aliens ons in de gaten houden?

Help door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Filmsite IMDb deelde eerder deze maand een fragment uit de nieuwe documentaire Unacknowledged over de UFO-crash bij het plaatsje Roswell op Twitter.

“Roswell was niet het begin,” aldus verteller Giancarlo Esposito, de acteur die bekend is van de populaire series Breaking Bad en Better Call Saul. “Het was een keerpunt.”

“We hadden net twee kernbommen afgeworpen en enkele maanden daarvoor in New Mexico een kernproef gedaan,” vertelt speciaal agent Richard C. Doty van het United Air Force Office of Special Investigations (AFOSI).

Dimensies

“Dit is waarschijnlijk gezien door aliens,” voegde hij toe. “Zij kwamen hier vervolgens naartoe omdat ze wilden weten wat er in vredesnaam was gebeurd.”

Ten tijde van de UFO-crash was in Roswell het enige squadron ter wereld gestationeerd dat was voorzien van kernwapens.

Ervan uitgaande dat er nog meer (ongeziene) dimensies zijn, hebben we hoogstwaarschijnlijk een heleboel schade aangericht, klinkt het.

Bedreiging

In andere werelden hebben we mogelijk nog meer schade veroorzaakt dan hier.

Close encounters zoals die bij Roswell vinden voornamelijk plaats in de buurt van onze kerninstallaties, zegt de commentaarstem.

Dat suggereert dat deze wezens erg bezorgd zijn over onze vijandigheid en de existentiële bedreiging die wij voor onszelf en voor anderen vormen.

Bekijk het fragment hieronder terug:

[The Orchard Movies]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
5 jaren geleden

Hier ben ik het volledig mee eens . Na de testen met nucleaire bommen is het overduidelijk dat de belangstelling van buitenaardsen was gewekt , gezien het feit dat onmiddellijk erna veel ongeïdentificeerde luchtfenomenen verscheenen . Als je de ruimte ziet als een enorm grote molecuul en de planeten als electronen daar hoef je verder geen scheikunde voor te kennen is dat ook wel duidelijk dat als het evenwicht verstoort word onderling door atoom explosies dit effect zal hebben op de omringende planeten . Dus met andere woorden die aliens kwamen hier uitzoeken wat the fuck we hier aan het uitspoken waren , want vernietiging van onze planeet door onze eigen domme schuld met die atoom explosies zal ook enorme consequenties hebben voor de andere planeten . Dus samen gevat ze kwamen voor hunzelf en misschien ook wel een beetje voor ons , en ik denk ook dat ze daardoor ons nu wel continue een beetje in de gaten blijven houden nu ze weten dat er krachtige wapens in handen van de mensheid zijn .

frans
frans
5 jaren geleden

Verder hebbende buitenaardsen veel kennis opgedaan over hoe de kernraket-technologie in elkaar steekt!
Dit gezien dat er veel lichtverschijnselen, bollen zijn waargenomen bij de toen nog in de open lucht staande raketten in Amerika.
Inmiddels zijn er al meer dan een dozijn afgeschoten kernraketten onschadelijk gemaakt dor deze goedgezinde buitenaardsen.
Ook de vorige maand gelanceerde raket door N-Korea is direct na lancering vernietigd!
Het is echt bedoelt als ontmoediging om deze kosmos-vernietigende bommen te elemineren.
Uiteindelijk moet kernenergie als wapen tegen het Leven ophouden te bestaan.
Inmiddels is ook al uitgevonden hoe men radioactieve straling kan neutraliseren.
Zo, dat kernenergie toch gebruikt kan worden.
Liever heb ik vrije energie.
En mag van mij deze uitgeprobeerde kernenergievorm verdwijnen.

Koolhof
Koolhof
5 jaren geleden

De mensheid kent geen rem om mekaar uit te roeien,ten eerste heb je te maken met al die narcistische figuren met een dictatoriale inslag,dan komen de wapens fabrikanten Waar biljoenen in omgaat ,dan komt het z.g.n geloof wat een excuus vormt om mekaar af te maken .Door al deze z.g.n briljante figuren gaat onze mooie aarde naar de filistijnen ,ieder die machtig wil zijn wil ziin stempel drukken te pas in te onpas ,macht en geld wat natuurlijk de grootste boosdoener is op deze,aarde .Het zit en de aard van de mensheid om steeds zijn vernietigingsdrang te bewijzen ,of het nou,om mens of dier gaat .Jammer dat onze mooie aarde afhankelijk,moeten zijn van al zulke idioten,ik ben 70 jr ik,het ergste niet meer mee maken,misschien in mijn volgende leven wie weet

Roeland
Roeland
5 jaren geleden

Haha, stel je voor zeg…
Dat onze nukes hele steden verwoest hebben in een parallel universum. OEPSIE! Duizenden aliens dood.

Kwamen ze kijken bij ons, stortte hun vliegtuig nog neer ook joh. Talking about a bad day!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x