UFO

Toengoeska en neergestorte UFO’s (video)

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de vroege ochtend van 30 juni 1908 waren veel mensen in het Russische Toengoeska (nu Evenkië) getuige van een grote blauwe lichtzuil die door de lucht bewoog.

De waarneming werd enkele minuten later gevolgd door een enorme explosie die het omringende woud met de grond gelijk maakte.

In een omtrek van 40 kilometer braken bomen af aan de basis van de stam en mensen en dieren werden weggeblazen. Tot op honderden kilometers van de vermeende plaats van inslag werd schade gemeld. Wat zagen de mensen toen in de lucht? Wat weten we nu?

Er worden veel verschillende verklaringen gegeven voor de Toengoeska-explosie. Onder meer een energiewapen gemaakt door Nikola Tesla, een buitenaards ruimteschip dat een meteoriet tegenhield en een microscopisch zwart gat worden genoemd als mogelijke oorzaak.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Het blijft gissen, maar vreemd is het zeer zeker.En dat tot op heden met onze moderne wetenschap, hier nog geen eenduidend antwoord voor is te geven, is mij nog steeds een raadsel.Maar ik denk eerder aan een DOOFPOT.

argentino
argentino
9 jaren geleden

Ik denk eerlijk gezegd dat het niet over een doofpotaffaire, zoals we die nu kennen, gaat. 100j geleden ontbrak het aan elk degelijk wetenschappelijk onderzoek, metingen, communicatiemedia… om dit te onderzoeken.
De ooggetuigenverslagen zijn dan weer wel beter dan wat we nu kennen. Mensen stonden toen nog niet onder invloed van overheden of instanties die dit willen verbergen of ontkrachten. Ze beschreven wat ze hoorden, voelden en zagen.
In de presentatie hoor je mooie argumenten en twijfels over verschillende pistes.
Gaan we dit ooit met zekerheid kunnen beantwoorden? Denk eerlijk gezegd van niet, maar het is wel een heerlijk onderwerp om naar te luisteren.

noname
noname
9 jaren geleden

Dit is heel oud nieuws en ook al lang onderzocht…

Geen UFO maar een grote meteoriet.
Die gezien zijn massa tot een enorme ontploffing kwam en een enorme luchtverplaatsing gaf,
Heeft al ééns eerder ook hier op Niburu gestaan.
Jammer maar helaas kan altijd weer gebeuren.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

[quote name=”argentino”]Ik denk eerlijk gezegd dat het niet over een doofpotaffaire, zoals we die nu kennen, gaat. 100j geleden ontbrak het aan elk degelijk wetenschappelijk onderzoek, metingen, communicatiemedia… om dit te onderzoeken.
De ooggetuigenverslagen zijn dan weer wel beter dan wat we nu kennen. Mensen stonden toen nog niet onder invloed van overheden of instanties die dit willen verbergen of ontkrachten. Ze beschreven wat ze hoorden, voelden en zagen.
In de presentatie hoor je mooie argumenten en twijfels over verschillende pistes.
Gaan we dit ooit met zekerheid kunnen beantwoorden? Denk eerlijk gezegd van niet, maar het is wel een heerlijk onderwerp om naar te luisteren.[/quote]
1908 communistisch land.Doofpotland!Vanwaar de snelle kennis, en lancering spoetnik?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x