Homepagina » Mens en Dier » Toparts: 83% gevaccineerde zwangere vrouwen kreeg in eerste trimester miskraam
vaccin
Foto: Unsplash

Toparts: 83% gevaccineerde zwangere vrouwen kreeg in eerste trimester miskraam

Health Ranger Mike Adams sprak onlangs met toparts Peter McCullough over de gevaren van vaccineren tijdens de zwangerschap. Hij wees erop dat er acht jaar geleden een onderzoek is gepubliceerd in China over nanodeeltjes, die terecht bleken te komen in de eierstokken en de bijnieren. Dat gebeurt ook met de nanodeeltjes in de coronaprik.

“De FDA, Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson wisten of zouden geweten moeten hebben dat die deeltjes in deze belangrijke organen terechtkomen. De spike-eiwitten die vervolgens worden aangemaakt, beschadigen de cellen in deze organen,” zei professor McCullough.

Onderzoek klopt niet

“Het was dan ook niet verrassend dat vrouwen die het vaccin namen menstruatieproblemen kregen,” benadrukte hij. De arts verwees ook naar een studie in The New England Journal of Medicine waarin wordt geconcludeerd dat het veilig is voor zwangere vrouwen om de coronaprik te nemen.

Volgens dr. McCullough klopt het onderzoek niet. Hij keek specifiek naar het eerste trimester van de zwangerschap en vrouwen die in dát trimester de prik hadden gekregen. Maar liefst 83 procent van deze vrouwen kreeg een miskraam.

Echt verschrikkelijk

“Deze vaccins doden dus baby’s in het eerste trimester,” zei de professor van de Texas A&M-universiteit. “Het is echt verschrikkelijk dat vrouwen wordt geadviseerd om het coronavaccin te nemen.” Hij voegde toe dat zwangere vrouwen vrijwel niets te vrezen hebben van corona en dat ze tijdens de zwangerschap eenvoudig kunnen worden behandeld met hydroxychloroquine.

“Geen enkele vrouw zou tijdens de zwangerschap het coronavaccin moeten nemen. Punt uit.”

4.7 55 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Zwangere Vrouwen die zich laten inspuiten met Experimentele Gen-Therapie-Nood-Vaccins leggen willens en wetens de Gezondheid van hun Ongeboren Kind in handen van de Medische Wetenschap & Het Grootste Nazi-Experiment in de Geschiedenis van de Mensheid…

Jan Doornbos
Jan Doornbos
2 maanden geleden

‘Wat in de Tweede Wereldoorlog is gebeurd, valt in het niet bij wat er nu gebeurt’. ‘De ergste misdaden tegen de mensheid ooit gepleegd’.

Annette
Annette
2 maanden geleden

Peter McCullough is een roepende in de woestijn. Helaas zal hij ook wel verbannen zijn van de bekende social media platforms. Dan wordt zijn verhaal ook alleen maar gehoord door mensen, die verder kijken dan de MSM.
Deze vrouwen zullen zich dan waarschijnlijk wel tien keer bedenken om zo’n prik te halen. Wat zo beroerd is, is dat de angst er zó in gestampt is, dat tegengeluiden bijna niet gehoord worden.
Daarbij komt, dat het ook voor een normaal denkend mens bijna niet voor te stellen is, dat er een zó groot kwaad rondwaart op deze Aarde. En dat daar, buiten politici óók nog eens ARTSEN aan meewerken. Dát maakt het zo verschrikkelijk duister.
Het is echt nog niet zo lang geleden, dat ik artsen vertrouwde. Dát vertrouwen ben ik helaas de afgelopen anderhalf jaar kwijtgeraakt.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

““Geen enkele vrouw zou tijdens de zwangerschap het coronavaccin moeten nemen. Punt uit.””
Noch daarvoor noch daarna, echter de praktijk is anders. Zij staan net zoals de mannen, massaal in de rij om zich te pseudovaccineren.

x

Check Also

elspeet

Elspeet zou een ‘coronabrandhaard’ zijn en ‘donkerrood’ kleuren. Dit zijn de cijfers

Elspeet is al wekenlang een coronabrandhaard, schrijft ...

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x