BinnenlandGreat Reset

Schwab en Rutte pesten boeren weg uit Nederland: ‘Dit is The Great Reset in volle gang’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) adviseert een nieuw kabinet per gebied te kijken naar maatregelen om de ‘stikstofneerslag’ terug te dringen. Dat is ‘meer in lijn’ met Europese wetgeving.

In maart nam de Kamer een wet aan die bepaalt dat de stikstofuitstoot de komende jaren moet worden afgebouwd. Ook zijn de Europese richtlijnen aangescherpt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Nederland kan zijn borst natmaken

Het PBL noemt expliciet de provincies Gelderland, Brabant en Overijssel waar een groot deel van de boerenbedrijven moet verdwijnen. Het planbureau waarschuwt voor ‘vergaande consequenties voor grote delen van de landbouwsector’.

Diverse boerenorganisaties, waaronder Agractie en Farmers Defence Force (FDF) zijn van plan om woensdag te demonstreren tegen het strenge stikstofbeleid van het kabinet.

Het beheer van FDF schrijft op Facebook:

“Alle strijdende belangenorganisaties voor boeren zijn er klaar mee. De tijd van praten is voorbij, de tijd van knalharde acties en demonstraties is aangebroken. FDF gaat de veroorzakers van het probleem snoeihard aanpakken midden in hun eigen bevuilde nest. We gaan Nederland van Groningen tot Maastricht en van Den Haag tot Enschede aanpakken. Het moet onderhand maar eens afgelopen zijn om elke keer weer tegen de boeren aan lopen zeiken terwijl de bron van het kwaad lui achterover hangt. We zullen op een tigtal plaatsen in Nederland kortsluiting veroorzaken. We zullen zorgen dat de advocaten overuren gaan maken. Den Haag krijgt een koekje van eigen deeg. De tijd van alleen keurig achter elkaar aan rijden en boe roepen is achter de rug. Nederland kan zijn borst natmaken.”

Er is géén stikstofprobleem!

“Nóg verdere aanscherping van stikstof- en klimaatregels betekent de doodsklap voor onze agrarische sector. Het PBL spreekt van ‘een ongekende transformatie van het landelijk gebied in Nederland’. Dit is The Great Reset in volle gang,” schrijft Forum voor Democratie in een reactie.

FVD-Statenlid Martin Bos voegt hieraan toe: “Dit is wat Klaus Schwab en zijn vriendje Mark Rutte bedoelen met ‘build back better’ en ‘transformatie’. De boeren worden weggepest om plaats te maken voor (mohammedaanse) immigranten. Overigens: er is géén stikstofprobleem!”

4.8 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

IK sta vierkant achter de boeren! Iedereen die het geen moer kan schelen of die boeren weggepest worden of blijven, denken niet na. Die zijn alleen maar bezig met vakantie, voetbal en alle andere “leuke” dingen in het leven.
ALS er straks geen boeren meer zijn, DAN zullen wij nog wat gaan meemaken. Dan moet ons voedsel uit het buitenland komen, is vlees eten natuurlijk alleen nog maar voor de mensen met veel geld weggelegd en mogen wij het doen met insecten vreten. Een horror scenario!
Ik hoop van harte dat de boeren er knalhard in gaan en het hele land op zijn kop gaan zetten. Zij vechten voor hun en ons bestaan.
Mark Rutte en eigenlijk praktisch de hele kliek (uitzondering voor de kanjers van Forum voor Democratie) zijn een stelletje volksverraders, die alleen maar uit zijn op onze ondergang.
Ik ben altijd een heel erg vredelievend persoon geweest, maar ik denk dat het nu genoeg geweest is.
Boeren…. ik wens jullie alle succes van de wereld toe!

Anna
Anna
2 jaren geleden

Echt weer schandalig
Walgelijke actie van wef en pinokkio.
En we hebben al meer dan genoeg moslims hier

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

De grootste fout die men kan maken inzake de voedselproductie.Geen genoeg boeren geen genoeg voedsel,dat is het geen een rutte en schwab voor hebben wederom een crisis .Maar dan een voedselcrisis .Dit past excact in het straatje .Laten we dit toe of gaan wij nu eindelijk eens reageren .

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Straks alleen nog gemodificeerd voedsel uit chemische fabrieken te verkrijgen als genoeg CO2 deugpunten op je EU Green Card hebt staan.

U zult niets bezitten
En (wij) zullen gelukkig zijn.

Ofwel: U bent een moderne slaaf.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x