Buitenaards

VIDEO: “Aankondiging over buitenaards contact is meest diepgaande gebeurtenis in de geschiedenis”

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als president Barack Obama aan de wereld bekend gaat maken dat aliens bestaan, zal er nog duizenden jaren over hem worden gesproken. Dat denkt lobbyist Stephen Bassett, directeur van de Paradigm Research Group (RPG).

Steeds meer mensen geloven dat 2016 wel eens het jaar zou kunnen zijn waarin we na jaren van geheimhouding over vermeend contact tussen aliens en overheden te horen krijgen dat er sprake is van buitenaards contact.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bassett pleit al jaren voor een einde aan het ‘waarheidsembargo’ zoals hij het noemt. In een nieuwe video zegt hij dat zo’n aankondiging nog meer impact zal hebben dan de komst van Jezus Christus.

Geschiedenis maken

“De eerste regeringsleider die aankondigt dat buitenaardsen echt bestaan, zal één van de grootste politieke erfenissen aller tijden nalaten,” aldus Bassett. “Hij zal geschiedenis maken en er zal nog duizenden jaren over hem worden gesproken.”

“De bekendmaking zou de meest diepgaande gebeurtenis in de menselijke geschiedenis zijn,” zei hij. “Het nalatenschap van de regeringsleider die zoiets naar buiten brengt is van diepgaande betekenis en zal meer impact hebben dan de komst van Christus.”

VIDEO: "Aankondiging over buitenaards contact is meest diepgaande openbaring in de geschiedenis"
President Obama en John Podesta (AP)

In een eerder interview zei Bassett dat nog dit jaar zal worden aangekondigd dat de buitenaardse aanwezigheid echt bestaat. “Ik ben er 85 procent zeker van dat Obama de aankondiging zal doen voordat hij het Witte Huis verlaat. Hij komt in aanmerking voor een Nobelprijs als hij een dergelijke aankondiging gaat doen.”

Clinton

Amerikaanse UFO-fanaten kijken daarnaast uit naar de mogelijke verkiezing van kandidate Hillary Clinton. Zij heeft al meermaals aangekondigd dat ze UFO-stukken die als strikt vertrouwelijk zijn geclassificeerd zal vrijgeven als ze wordt verkozen.

Clinton zei in recente interviews dat ze onder meer informatie zou vrijgeven over Area 51, een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht in de Nevadawoestijn waar volgens sommigen buitenaardse technologie ligt opgeborgen.

Ook haar campagnemanager John Podesta zei in een interview met CNN dat hij de Amerikanen de waarheid over UFO’s wil vertellen.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Defixiones
Defixiones
7 jaren geleden

Obama kan zeggen wat ie wil, het is een aartsleugenaar dus waarom zullen we hem geloven? Ik denk dat ie het eerder weer als een boogyman zal gebruiken zoals we eerst communisten hadden, daarna de moslims, straks ET’s

enkidoe
enkidoe
7 jaren geleden

Hoe vaak hebben we dit al niet gelezen? Buiten dat, Obama de nobel prijs omdat hij jaren lang iets blijft verdoezelen?

Obama(en Clinton) behoren tot de Axis of Evil, weet sowieso niet of je hen in dit geval(indien er Aliens op de aarde zijn en indien Obama dit gaat vrijgeven) kunt vertrouwen.

En voor wat betreft Hillary en Area 51, zie het nog gebeuren dat alles wat interessant is verplaatst wordt naar Area 52 waardoor Hillary kan zeggen: ‘Area 51? Dat is een gewone basis’, daar gebeurt niks speciaals.

Bram
Bram
7 jaren geleden

Disclosure komt nooit…

Predator
Predator
7 jaren geleden

Kunnen we vergeten!!!

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x