Homepagina » Buitenaards » VIDEO: “Aankondiging over buitenaards contact is meest diepgaande gebeurtenis in de geschiedenis”
VIDEO: "Aankondiging over buitenaards contact is meest diepgaande openbaring in de geschiedenis"

VIDEO: “Aankondiging over buitenaards contact is meest diepgaande gebeurtenis in de geschiedenis”

Als president Barack Obama aan de wereld bekend gaat maken dat aliens bestaan, zal er nog duizenden jaren over hem worden gesproken. Dat denkt lobbyist Stephen Bassett, directeur van de Paradigm Research Group (RPG).

Steeds meer mensen geloven dat 2016 wel eens het jaar zou kunnen zijn waarin we na jaren van geheimhouding over vermeend contact tussen aliens en overheden te horen krijgen dat er sprake is van buitenaards contact.

Bassett pleit al jaren voor een einde aan het ‘waarheidsembargo’ zoals hij het noemt. In een nieuwe video zegt hij dat zo’n aankondiging nog meer impact zal hebben dan de komst van Jezus Christus.

Geschiedenis maken

“De eerste regeringsleider die aankondigt dat buitenaardsen echt bestaan, zal één van de grootste politieke erfenissen aller tijden nalaten,” aldus Bassett. “Hij zal geschiedenis maken en er zal nog duizenden jaren over hem worden gesproken.”

“De bekendmaking zou de meest diepgaande gebeurtenis in de menselijke geschiedenis zijn,” zei hij. “Het nalatenschap van de regeringsleider die zoiets naar buiten brengt is van diepgaande betekenis en zal meer impact hebben dan de komst van Christus.”

VIDEO: "Aankondiging over buitenaards contact is meest diepgaande openbaring in de geschiedenis"

President Obama en John Podesta (AP)

In een eerder interview zei Bassett dat nog dit jaar zal worden aangekondigd dat de buitenaardse aanwezigheid echt bestaat. “Ik ben er 85 procent zeker van dat Obama de aankondiging zal doen voordat hij het Witte Huis verlaat. Hij komt in aanmerking voor een Nobelprijs als hij een dergelijke aankondiging gaat doen.”

Clinton

Amerikaanse UFO-fanaten kijken daarnaast uit naar de mogelijke verkiezing van kandidate Hillary Clinton. Zij heeft al meermaals aangekondigd dat ze UFO-stukken die als strikt vertrouwelijk zijn geclassificeerd zal vrijgeven als ze wordt verkozen.

Clinton zei in recente interviews dat ze onder meer informatie zou vrijgeven over Area 51, een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht in de Nevadawoestijn waar volgens sommigen buitenaardse technologie ligt opgeborgen.

Ook haar campagnemanager John Podesta zei in een interview met CNN dat hij de Amerikanen de waarheid over UFO’s wil vertellen.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Defixiones
Defixiones
4 jaren geleden

Obama kan zeggen wat ie wil, het is een aartsleugenaar dus waarom zullen we hem geloven? Ik denk dat ie het eerder weer als een boogyman zal gebruiken zoals we eerst communisten hadden, daarna de moslims, straks ET’s

enkidoe
enkidoe
Reactie op  Defixiones
4 jaren geleden

De Islam is wel degelijk een probleem, kijk naar de geschiedenis en ook bijv. het testament van mohammed. Mensen worden wel degelijk geconditioneerd door die oproepen tot haat.

Het communisme, tsja, kan mij niet herinneren ooit in das Kapital gelezen te hebben tot een oproep van moord/geweld.

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  enkidoe
4 jaren geleden

@defixiones
Ik ben het helemaal met je eens. Een boogeyman. Wernher von Braun noemde het de alien-kaart. Een bijzonder en onthullende getuigenis van dr. Carol Rosin tijdens de persconferentie van het Disclosure Project o.l.v. dr. Steven Greer maakt het volgende duidelijk.

Hier verklaart zij wat Wernher von Braun haar over allemaal ruimtewapensystemen vertelde, die ons zouden moeten beschermen tegen allerhande vijanden, waaronder als laatste een buitenaardse dreiging. En dat alles gebaseerd op grote leugens.

Werner von Braun wist dat de ruimtewapens al decennia geleden gepland waren en dat het ET-gevaar gebruikt zou worden om de ruimtewapens te rechtvaardigen. In zijn laatste jaar bestreed hij de ruimtewapens. Volgens de al lang klaarliggende plannen zouden de Amerikanen een progressieve keten van vijanden gebruiken: de Russen – terroristen – Derde Wereld gekken – asteroïden. De buitenaardsen om hun gebruik van ruimtewapens te rechtvaardigen. Von Braun zei dat de beweegredenen zouden versnellen, totdat deze plotseling een ‘voldongen feit’ waren.

StefanZ
StefanZ
Reactie op  Earthaxis
4 jaren geleden

Als hij zo tegen derde wereld gekken zou zijn, moest hij eens gaan kijken bij die Brussel fanaten. ALS er echt derde wereld gekken zijn, vind je die daar en nergens anders…

Bery
Bery
Reactie op  enkidoe
4 jaren geleden

@enkidoe zucht!!!!
Lees de geschiedenis hoe ver je maar wil.
Wie heeft de meeste doden gemaakt? Het blanke ras niet de moslims. Sterker nog de moslims zullen misschien 5 procent op hun geweten hebben de rest hebben wij gedaan. Of is dit gewoon pure haat wat je hebt jegens moslims..

Solaris
Solaris
Reactie op  Bery
4 jaren geleden

Klinkklare onzin. Volkerenmoord is van alle tijden en van alle volkeren en ook moslims zijn er al eeuwenlang érg goed in.. Bovendien heeft het niet zoveel zin om te ouwehoeren over wie door wie is vermoord in het jaar 867. Het gaat om het hier en nu. Je moet wel een enorme plaat voor je kop hebben als je niet wilt zien dat er met de islam wel degelijk een heel groot probleem is.

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  Bery
4 jaren geleden

Moslims hebben gedurende hun geschiedenis ruim 400 MILJOEN slachtoffers op hun naam. BIJNA EEN HALF MILJARD. Dus. Westerlingen zijn koorknaapjes vergeleken met deze zondaars. Ik ben overigens zelf allochtoon, mijn beweegredenen zijn niet racisme maar realisme.

StefanZ
StefanZ
Reactie op  Bery
4 jaren geleden

Het gaat er niet om wie er in het verleden de meeste doden heeft gemaakt. Het huidige moslim tuig heeft de meeste onschuldige doden op z’n geweten.

Peter
Peter
Reactie op  Defixiones
4 jaren geleden

Waarom. Obama?
Waar om de leugenachtige Clinton?
Zou misschien ook wel eens Poetin of de Dala lama kunnen zijn.

Antichrist
Antichrist
Reactie op  Defixiones
4 jaren geleden

Laat een buitenaardse het maar bekend maken via TV en Internet. Of zal ik het zelf doen? Maar ja, wat win ik ermee om dat te doen? Eeuwige roem heb ik al 🙂

Odette
Odette
Reactie op  Antichrist
4 jaren geleden

Eigen roem stinkt…

Gerard
Gerard
Reactie op  Defixiones
4 jaren geleden

Hi Robbie,

Ik krijg geen meldingen meer op Facebook, kun je even regelen dat ik dat weer krijg?

Ik zal daar even een reactie plaatsen, met; dat de aliens in de bijbel onderdeel zijn van het beest

Mvg Gerard Kleine

Azrael
Azrael
Reactie op  Gerard
4 jaren geleden

Lees dan ook even goed de bijbel, staat gewoon in dat de mensheid in zijn huidige vorm het beest is. Feit dat je ego te groot is om het in te zien wil niet zeggen dat de bijbel herschreven moet worden.

enkidoe
enkidoe
4 jaren geleden

Hoe vaak hebben we dit al niet gelezen? Buiten dat, Obama de nobel prijs omdat hij jaren lang iets blijft verdoezelen?

Obama(en Clinton) behoren tot de Axis of Evil, weet sowieso niet of je hen in dit geval(indien er Aliens op de aarde zijn en indien Obama dit gaat vrijgeven) kunt vertrouwen.

En voor wat betreft Hillary en Area 51, zie het nog gebeuren dat alles wat interessant is verplaatst wordt naar Area 52 waardoor Hillary kan zeggen: ‘Area 51? Dat is een gewone basis’, daar gebeurt niks speciaals.

Bram
Bram
4 jaren geleden

Disclosure komt nooit…

wysiwyg
wysiwyg
Reactie op  Bram
4 jaren geleden

Obama heeft bij Kimmel duidelijk gezegd (en het was gemeend) dat hij niets kan vertellen en maar logisch ook, het klootjesvolk is daar niet klaar voor.

https://youtu.be/EYzRY2XpLBk?t=59

Predator
Predator
4 jaren geleden

Kunnen we vergeten!!!

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Disclosure zou eerst in ‘t jaar 2012 plaatsvinden, dat is niet gebeurd. Waarom zou het dan wel nu plaatsvinden?

Jaya
Jaya
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

De heersende elite zal wel weer disclosure tegenwerken, zoals ze dit al decennia doen.

faith
faith
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

In 2012 zijn we in een nieuwe tijdlijn terecht gekomen. Toen is disclosure ook begonnen.
Dwz. vanaf toen is er steeds meer boven water gekomen.
En het gaat nog steeds door in steeds sneller tempo.
De E.T’s zullen zich pas kenbaar maken aan het einde van de rit, als alle cabal, anti nieuwe wereld, achter tralies zitten dan wel van de planeet verdwenen zijn. Kan nooit meer lang duren.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

ik voorspel; obama zegt niets en clinton zegt niets en wederom weten we niets,
behalve dat buitenaardse wezen op de fiets

manuel
manuel
4 jaren geleden

Disclosure is er wel al meerdere keren geweest.
En is er voldoende informatie om je conclusies te trekken tot in detail.
Het vergt wel tijd en energie om je echt te verdiepen in de vele vele materie.
En nog steeds is er een heleboel onzin die ‘trollers’ zoals thridfaseofmoon de wereld in spuien.

Disclosure is er geweest in 2001 en tijdens de citizen hearing en daarobuiten ook meerdere keren.
We hoeven niet te wachten op een overheid voor disclosure.
En sterker nog, als je echt contact wil dan is dat mogelijk. Doe het met respect en niet als gimmick of even tussen neus en lippen door terwijl “je” een netflix aflevering bekijkt (even gecharcheerd gezegd)

Verandering in de wereld ligt ook 100% bij onszelf. Als de wereld oprecht 100% echt zou willen veranderen
dan zou dat al gebeuren, maar de meeste mensen willen niet om meerdere redenen. En die kunnen ook echt valide en gerechtvaardigd zijn. Niet alles is koek en ei. Dat is ook een realiteit. En het is ook echt helemaal niet eenvoudig om in harmonie te leven, al zou er géén enkele oorlog zijn….
Getuige zijn de vele mislukte pogingen van samenleven in woongroepen en dergelijke.
Goed omgaan met ons ego is nog een van de grootste uitdagingen. Niet het buitenaards leven.

Willie
Willie
Reactie op  manuel
4 jaren geleden

Ja, mee eens!

Willie
Willie
4 jaren geleden

“Hij komt in aanmerking voor een Nobelprijs als hij een dergelijke aankondiging gaat doen.” Wat een kwats. Hij heeft al eerder onterecht een Nobelprijs ontvangen; ook met die Nobelprijzen schenken is iets mis mee. Zitten we op met opgeheven ogen en zwijmelende blik Obama te wachten? Mijn hemel. Amerika, Amerika, Amerika: 3 x niks! Zijn er nou echt nog (buiten USA) mensen die hun heil van die staat en hun “goddelijke” president verwachten. Wat een hersenspoeling. Neem me niet kwalijk, maar ik vind dit een artikel van niks.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 jaren geleden

Ja, er zal nog jaren over worden gesproken worden.
Erkenning van leugens die al jaren worden verteld.
Het failliet van onder meer de NASA, en terug naar de religieuze basis.
Dat wil Obama niet op zijn geweten hebben.

mario
mario
4 jaren geleden

als Obama dit vertelt en dan zal er duizenden jaren nog over gepraat worden niet overdrijven he.
waarom een nobelprijs waarvoor voor iets wat wij allang weten maar niet kunnen bewijzen.

ze zijn er want dat zijn we zelf alleen weten wij het niet meer, weggedrukt , vergeten, uitgewist.

ik wacht rustig af als ik het nog mee maak dat de buitenaardsen het zelf bekend maken.

x

Check Also

cia-klokkenluider

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

clinton

Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x