Homepagina » Binnenland » Tot 150.000 euro boete voor artsen die ‘effectief geneesmiddel’ tegen corona voorschrijven
arts
Foto: Whispyhistory CC BY-SA 4.0

Tot 150.000 euro boete voor artsen die ‘effectief geneesmiddel’ tegen corona voorschrijven

Artsen die coronapatiënten hydroxychloroquine of ivermectine voorschrijven, kunnen een boete verwachten, waarschuwt de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). De boete kan oplopen tot 150.000 euro. De inspectie blijft naar eigen zeggen meldingen binnenkrijgen over artsen die de medicijnen voorschrijven tegen corona.

Volgens de inspectie is het voorschrijven en afleveren van deze geneesmiddelen ‘een risico voor de kwaliteit van zorg’. De IGJ stelt dat ‘bewezen is dat hydroxychloroquine niet effectief is, en tegelijkertijd ernstige bijwerkingen kan veroorzaken als hartritmestoornissen’.

Voor ivermectine is er geen wetenschappelijke onderbouwing voor het gebruik ter voorkoming of de behandeling van corona, zegt de inspectie, die apothekers oproept ‘een melding te doen’ als ze recepten voor de medicijnen krijgen aangeboden en ‘er een vermoeden bestaat dat dit voor de behandeling van corona is’.

Drie onwaarheden

“Zo dan. De inspectie deelt boetes uit aan huisartsen die een effectief geneesmiddel tegen corona voorschrijven,” schrijft gezondheidswetenschapper Yvonne Simons in een reactie op Twitter. Enkele dagen geleden schreef huisarts Rob Elens, die zijn patiënten ermee behandelde: “De enige bijwerking van die middelen zou kunnen zijn dat mensen sneller opknappen van hun infecties. Is dat iets gevaarlijks of kwalijk? Ik ga er graag over in gesprek met OMT, NHG, Swab en de kwakclub.”

Volgens Elens verspreidt de inspectie drie onwaarheden. Het is bewezen dat hydroxychloroquine effectief is, het middel is veilig en er is wel degelijk bewijs dat ivermectine effectief is, aldus de huisarts.

Nederlands onderzoek

Recentelijk bleek uit onderzoek in 14 Nederlandse ziekenhuizen dat bij patiënten die hydroxychloroquine kregen het risico om op de IC te belanden ruim de helft lager lag. De studie stond onder leiding van internist-infectiologen Jolanda Lammers en Paul Groeneveld van Isala in Zwolle. Zij zijn ervan overtuigd dat het gunstige effect een gevolg is van het vroeg toedienen van het middel.

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Het lukt ze aardig om mensen echt bang te maken ,ze zeggen eigenlijk jullie MOETEN ziek worden! Hoe eng. Hoop dat het zooitje van de regering die corona hebben allemaal op de i.c belanden. Waarschijnlijk worden zij wel met de zogenaamde verboden middelen behandeld!

Matt
Matt
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

De bedoeling is niet dat mensen ziek worden, maar dat mensen zich laten vaccineren. Als mensen beter worden van een medicijn, dan is er geen enkele reden meer om je te laten vaccineren. zowel hydroxychloroquine als ivermectine zijn vrij goedkope medicijnen welke men alleen toedient bij mensen die klachten hebben. Daar wordt dus weinig geld aan verdiend. Vaccinaties worden toegediend aan miljarden mensen en zullen jaarlijks moeten worden herhaald i.v.m. mutaties. De winsten die daarop gehaald worden zijn dus veel en veel groter. Daarnaast zijn er al heel veel kosten gemaakt om ze te ontwikkelen.

Ari
Ari
Reactie op  Matt
1 maand geleden

Toppunt van naiviteit:

De bedoeling is niet dat mensen ziek worden

Een expert in een notedop, dat dan wel weer.

Dubito
Dubito
Reactie op  Matt
1 maand geleden

Ik heb van de farmaceuten begrepen dat het ze maar een paar dagen heeft gekost om de ‘vaccins’ in elkaar te knutselen. Dus met die ontwikkelkosten zal het wel meevallen.
Door de proefdierfase over te slaan en de hele wereldbevolking minstens drie jaar in te schakelen als onbezoldigde proefkonijnen sparen ze ook nog eens miljarden uit.

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Ja hebben ze gewoon bekend gemaakt dat het n paar dagen heeft geduurd dus niets nieuws

Christina
Christina
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Van vaccinatie krijgt men juist covid!! En veel mensen sterven ervan.

Tonny
Tonny
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Dat klopt en in het Janssen vaccin zit een nieuw gemaakt latent sub-sarsvirus. Latente virussen zijn vele malen gevaarlijk om ingespoten te krijgen dan dat je een griep of verkoudheid via de natuurlijke weg krijgt.

Wappie
Wappie
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Als de pharmacies/apothekers solidair zijn en weten dat de medicijnen werken, STOPPEN met doorgeven van de recepten aan de RIVM.

MarcelJ
MarcelJ
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Je vergeet hierbij ook nog eens te vermelden dat ze ook nog eens subsidie hebben gekregen voor hun “onderzoek”.

Just me.
Just me.
Reactie op  Matt
1 maand geleden

Het is juist wel de bedoeling dat mensen er doodziek van worden niet direct maar na verloop van tijd o.a immuunsysteem naar de knoppen ,en andere kwalen zoals kanker etc. Doel is nog steeds om minstens een derde van de wereldbevolking uit te roeien.

levitas
levitas
Reactie op  Matt
1 maand geleden

het is de bedoeling dat mensen nooit meer gezond worden.

Rob
Rob
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Het zogenaamde ‘zorgsysteem’ heeft nooit iets met gezondheid te maken gehad, alleen met ziekte. Het helpt helemaal niets te genezen, alleen onderdrukken. Hoe langer je in die sector loopt, hoe zieker en zwakker je wordt. Kijk maar om je heen. Hoeveel ouderen zie je gezond rond lopen? Die lopen hun hele leven al in die sector. Het lijkt hier wel alsof er elk jaar steeds meer rollators bij komen. Ik zie ook oudere mensen sloffen en sommigen komen bijna niet meer vooruit omdat ze nauwelijks nog lijken te kunnen lopen. Het is een ziekte en dood industrie met chemische medicijnen die uit olie worden gemaakt. En DAT neem je tot je?Huisartsen maken daar ook deel van uit want die verkopen ook alleen farmaceutische olieproducten, ook wel medicijnen genoemd.

Blijf weg bij die hele industrie als het even kan. Mensen rennen om elk gevoel dat ze aan hun lichaam ervaren naar de dokter om een onderdrukkend middel te halen. Ga je eigen lijf eens gewoon ervaren in plaats van vol te proppen met gif. En ga het leven van binnen eens aan in plaats van het te onderdrukken. De enige rden dat huisartsen medicijnen voorschrijven is omdat je er zelf naar vraagt je leven te onderdrukken. Geniet in plaats daarvan eens ergens van. Dan zul je je al anders gaan voelen. Dat hoeft hele maal niet iets groots te zijn. Dat kun je met je eten doen of met iets te drinken. Neem eens iets wat je echt lekker vindt. Het lichaam is je huis en je bent zelf degene die als eerste zijn / haar huis verwaarloost en er een puinhoop van maakt. Er gaan zaken in het lichaam om waarvan geen arts, chirurg, psycholoog, wetenschapper enz. enig idee heeft omdat ze het nog nooit zelf aangegaan zijn of ervaren hebben. Dat is alleen wel het effect van deze vernietigende wereld van macht en controle. Ziektes en aandoeningen waar ze mee rondstrooien zijn alleen maar labels om te categoriseren en er bepaalde chemische medicijnen aan te koppelen. Maar in wezen zijn dat geen ziektes zoals ons wordt voorgelogen, het is allemaal allee maar het effect van een uiterst vernietigende wereld van macht en controle. De enige manier om daar wat aan te zien veranderen is je eigen leven aan te gaan en dat is IN je eigen lichaam. Dat effect van de wereld van macht en controle is wat de duisternis in eigen lichaam is en als mens is dat spanning. Spanning is het effect van de wereld van macht dat je leven vast zet. Daar moet weer beweging in komen. Met die spanning moet iets gebeuren. Emotie betekent beweging. Dus als je emotie ervaart dan zit er beweging in wat vast zit. Als emotie iets lastigs is dan kun je nog beter met seks bezig zijn dan medicijnen nemen. De behoefte aan seks komt ook uit diezelfde spanning voort. En ga maar na hoe je je voelt na de seks. Dat komt omdat er dan ook iets met die spanning gebeurt wat anders blijft drukken en pushen omdat er juist niets mee gebeurt. Spanning gaat een keer een uitweg zoeken als er niets mee gebeurt. Het bouwt alleen wel steeds verder op. Als je dan steeds meer chemische troep tot je neemt dan ben je in wezen alles bij elkaar jeZelf aan te vermoorden. Beetje bij beetje, totdat de fysieke dood een keer plats vindt. Dus doe iets met het leven van binnen want DAAR gaat het om.

Elfin
Elfin
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Je hebt zó gelijk Rob! Dank voor hoe helder je het hier neer zet!

Osama bin Teake
Osama bin Teake
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Dankjewel voor deze heerlijk duidelijke uitleg! Stond dit maar op de voorpagina van alle kranten..

steffie
steffie
Reactie op  Rob
27 dagen geleden

Ik ben het helemaal met je eens,vertrouwde zelfs mijn supplementen niet meer.gewoon gevoelsmatig en weggegooid.Ik heb na mijn pensioen nog 13 gewerkt,scholen schoonmaken als sport tempo en systeem erin.Mijn man had 3 omleidingen gekregen en ik moest elke 3 maanden een bot meting laten doen.Na een paar jaar had ik bot aanmaak wat ze nog nooit gezien hadden met 68 en nooit calcium genomen.En op eten letten en gewicht.Ik heb controle’s bij een cardioloog wegens 3 stens en een lekkende hartklep.Ik ben nu 83,maar 5 jaar geleden zei ze,ja eens moet je je oude auto—-ik zeg ik snap je,heb al het een en ander afgebouwd van die medicijnen,werd steeds zieker en pijnen.Nu.heb ik er nog 3,wil daar ook vanaf,want ik voel me nog jong en vitaal.Ik wou dat iemand mij hier raad in kan geven,vertrouw die rotzooi niet meer en mijn cardiologe ook niet meer.allemaal vergif. Ja het is een lange mail,maar het moest even van mijn hart.Pas op mensen met wat ze je voorschrijven,bewegen en weten wat je eet en hoeveel en mensen maak plezier en humor.Liefs voor iedereen.Greetje .

Peter
Peter
1 maand geleden

Iedereen en alles wordt omgekocht om ervoor te zorgen dat elke Nederlander volgespoten gaat worden met het vergif van de vrienden ven Rutte en de Jonge!!
Nu zelf de inspectie!!
Het moet nu toch wel duidelijk zijn, dat wij “leiders” hebben die krankzinnig en vreselijk misdadig zijn!

Rick
Rick
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Gelukkig hebben we het internet om ons af te reageren. Lucht zo lekker op. Vroeger moest je daarvoor de straat op.

ASJA
ASJA
Reactie op  Rick
1 maand geleden

We moeten ook de straat op…MASSAAL! Het gaat niet om je af te reageren, maar om de duivelse plannen van Klaus Swab en zijn consorten(o.a. Kaag, Rutte, Halsema, Grapperhaus zoon etc) te doen stoppen. Doe je dat niet dan is het straks heel snel gedaan met het vrije leven en geef je het addergbroed alle ruimte om zich dag en nacht lekker op jouw af te reageren en te misbruiken als slaaf voor het leven.
De keus is aan jou!

Yvonne
Yvonne
Reactie op  Rick
1 maand geleden

Daar wordt je nu voor neergeknuppeld.
Ook al is demonstreren een grondrecht.
Geldt kennnelijk niet voor ‘wappies’, beter gezegd:
‘Mensen met gezond verstand die zelf denken en informatie zoeken’.

Ari
Ari
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Voor de mensen die hier nog steeds van opkijken:

Alle bedrijven, die meer dan een miljoen omzet in het jaar hebben, plus alles waar overheden hun vingertjes in hebben, zijn allen net zo corrupt en verrot.

Carolina
Carolina
Reactie op  Ari
1 maand geleden

Nou, nou, nou.
Met een bedrijf met 20 man in dienst
ben je heel klein.
Dan heb je alleen al aan salaris
20 x 50.000 nodig.
Omdat te kunnen betalen moet je al
enkele miljoenen omzetten.

Den tuut
Den tuut
1 maand geleden

En de vaccins zijn dan wel veilig? Men wil de mensheid gewoon vergiftigen met hun vaccins. Langs de andere kant als men deze medicatie gebruikt in een ziekenhuis is er geen probleem.

William
William
1 maand geleden

Het gaat er alleen om om zoveel mensen (binnenkort ook kinderen) naar de “suicide” prik te manouvreren… als er nl bewezen word (is) dat er middelen zijn die de corona effectief behandelen is het draagvlak en toestemming om de “prik” te gebruiken weg… dat houd in dat het “onrechtmatig is” en dat is niet de bedoeling in het plan van de NWO

merel
merel
1 maand geleden

Ja, waarom deze medicijnen niet? Dat mag niet anders kunnen zij hun eliminatie niet verder uitvoeren. Ik kreeg gisteren zelf een uitnodiging van het ziekenhuis om binnen 4 weken 2 vaccinaties te laten zetten. Heb het ziekenhuis gebeld en mij eigen hier voor bedankt. Zij vroeg netjes wat de reden was, zei nu ik laat me niet met vergif inspuiten. Ik ben een risicogeval zoals zij dat noemen maar ik neem zelfs de griepprik niet. Bij ze prik dacht ik al waarom zou ik mij daarmee inlaten spuiten. Het enigste wat je hoort van deze prik is dat mensen er erg ziek van kunnen worden en wie weet ook wel de dood daardoor. Het heeft ook nog nooit bewezen dat deze prik helpt tegen de griep. De logica als nuchter mens , waarom ga je mensen inspuiten die al een risicogeval zijn met iets wat levensgevaarlijk is? Ben nog steeds niet blond wel grijs geverfd.

Verontruste
Verontruste
Reactie op  merel
1 maand geleden

Het gaat helemaal niet om gezondheid!
Er moet geld aan verdiend worden, dat is het enige wat telt. En in de organiserende structuren die bepalen wat wel of niet goed is zijn degenen die er financieel belang bij hebben rijkelijk vertegenwoordigd.

thomas
thomas
1 maand geleden

wanneer worden die instanties gedagvaard
en de mond gesnoerd wegens verspreiden van grove mensen dodend nepnieuws om de overheids nepvaccinatie mantra te steunen ?
wanneer worden al die onheils nep profeten ook op de persoon ter verantwoording geroepen , met daaraan gekoppelde schade vergoedingen naar de door hun beleid en framming veroorzaakte doden en menselijk en economisch leed .
steeds doktoren die hun eed en hart wel volgen de patient de best mogelijke zorg bieden , sinds wanneer is zo,n nitwit hier de baas , de arts bepaald en niemand anders .

Loeske
Loeske
1 maand geleden

Zo, we mogen niet beter worden als we corona krijgen. Dat wisten we natuurlijk al. Het medicijn zou niet effectief zijn en bijwerkingen hebben. Maar het vaccin wat ze ons opdringen is zeer zeker niet effectief en heeft enorm veel bijwerkingen, je kunt er aan sterven. Echt, de mafklappers denken dat wij achterlijk zijn. Het wordt met de minuut duidelijker waar ze mee bezig zijn. Een wereldbevolking afhankelijk maken van vaccins. Kassa voor big pharma. Laatst docu gezien over hoe kanker door big pharna in stand wordt gehouden. Bill Gates heeft zelf toegegeven dat hij met pharma méér verdient dan ooit met microsoft. Zo rolt het plan uit zoals door de “complotdenkers” is voorspeld.

M.L
M.L
1 maand geleden

Wie Bill Gates beluister snap het doel van het verbieden van de behandeling in de eerste lijn.
Hij spreek duidelijk uit over zijn depopulatie programma van de bevolking. Waar zijn de griep doden waar ieder jaar 6500 mensen aan sterven. En wat zit er in het vaccin en waarom moet de hele wereld worden ingeënt. 98% van de mensen word niet ernstig ziek van corona. Het is dus voor een ander doel. Ik vrees het ergste

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  M.L
1 maand geleden

Griep (alle soorten griep) is naar mijn mening begin vorige eeuw in een laboratoria gemaakt en heeft geen natuurlijke oorsprong. Wie de documentaire Spacebusters: Hippocratic Hypocrisy van Andrew Kaufman op Bitchute heeft gezien, zou zich dat kunnen voorstellen.

Het doel van de farmaceutische industrie is om mensen ziek te maken en ziek te houden, zodat er veel geld aan verdient kan worden en de populatie van de wereldbevolking gereguleerd kan worden. Dat is de enige conclusie die ik kan trekken.

OptimaForma
OptimaForma
1 maand geleden

Ik weet dus een prima transportstof om zink in de cellen te krijgen. Je kan het zo halen bij de supermarkt. Het is nog lekker ook. Maar ik kan het nergens zeggen uit angst dat ze dit aanpakken. Want we moeten ziek en dood, dat zal voor niemand een verassing zijn, zeker niet met dit soort berichten, die al een jaar circuleren in alle soorten en maten. Artsen worden kaput gemacht. Dus ik zeg het niet. In die tijd leven we nu

rc...
rc...
Reactie op  OptimaForma
1 maand geleden

Wat ben ik blij dat ik een grote voorraad MMS heb ingeslagen, zeker nu de verkoop van MMS is verboden. Hoe dan ook ik zorg dat elke dag buiten ben voor de vit d, ik eet meer eieren oa ook voor de vit d. gebruik keltisch zeezout zodat mijn mineralen huishouding geholpen word doe aan wildpluk. En ik hou FAITH dat het licht de duisternis verdrijft. Voor mensen een tip doe die dingen dat je lichaam kwa PH basisch wordt zoals Baking Soda, Zure Vruchten naar binnen werken het is veel vit c en geen schadelijke pathogeen kan er in gedijen in een basisch milieu.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  rc...
1 maand geleden

Wat is MMS? Ik ken de afkorting alleen van Middelbare Meisjes School
van vóór de Mammoetwet. 😉
Later werd dat Havo.

Tom
Tom
Reactie op  Rosalie
1 maand geleden

Master Mineral Supplement. NatriumChlooriet. Verhoogt het zuurstof gehalte. ”Restproduct” is keukenzout nadat ‘t zijn werking heeft gedaan. Volkomen onschuldig middel. Als het verboden is weten we zeker dat het zou werken. Overal uitverkocht inderdaad.

rc...
rc...
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Ik heb het geleerd als Miracle Mineral Supplement. En ik ben er blij mee. En geen twijfel dat het werkt. In 2015 Had ik griep te pakken. De eerste dag alleen plat gelegen kon niks weg krijgen ook niet de MMS. Echter na goed geslapen te hebben voor een aantal uren lukte me een glas met MMS weg te werken. De volgende dag weer een glas genomen (elk glas had 4 druppels met activator en verdund met water) en 24 uur later was ik weer fit helemaal boven jan.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Rosalie
1 maand geleden

Zoek op Jim Humble en dan kom je er wel achter. MMS heeft al 2 keer mijn leven gered. MMS breekt alle schadelijke stoffen (dus ook vergif, of wat mensen bijwerkingen noemen van medicatie/inentingen) onder de pH-waarde van 7 af en verhoogt dus de pH-waarde van je lichaam en stimuleert daardoor je immuunsysteem.

Eus
Eus
Reactie op  rc...
1 maand geleden

Ik neem wel een vit pilletje. Schijnt ook goed te zijn. Ben in ieder geval al jaren niet meer ziek geweest, zelfs niet eens verkouden.

Matt
Matt
Reactie op  OptimaForma
1 maand geleden

Tja.. maar als je het niet zegt heeft ook niemand er wat aan.

Just me.
Just me.
Reactie op  Matt
1 maand geleden
rc...
rc...
Reactie op  Just me.
1 maand geleden

Ik leef nog steeds. Het is wel goor. Maar het werkt en dat is het belangrijkste.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Just me.
1 maand geleden

Er zijn veel verschillende chloorverbindingen en MMS betreft de CLO2 verbinding die meteen actief wordt zo snel het iets tegen komt wat niet deugt, onder de pH van 7. Het breekt bij de vreemde stof de molecuul af, waardoor het niet meer schadelijk is. Het wordt al meer dan 70 jaar gebruikt voor het ontsmetten van drinkwater (en ik denk nog steeds in waterzuiveringsinstallaties) en het zuiveren van water in zwembaden.

Vroeger werd het gebruikt om ziekenhuizen te ontsmetten. De oudere mensen kunnen zich die chloorlucht in ziekenhuizen nog wel herinneren, dat was CLO2. Sinds er gestopt is met gebruik van CLO2 in ziekenhuizen, is er de z.g. ziekenhuisbacterie, want de synthetische schoonmaakmiddelen hebben niet de kracht en werking van CLO2, oftewel MMS.

Het is inderdaad een wondermiddel en mits op de juiste manier gemaakt (niet de dampen inademen) is het veilig. Dat is de reden dat het verboden is, want het kost bijna niets en is heel effectief. Het heeft zelfs Anthrax geneutraliseerd.

Het is geen geneesmiddel in de ogen van de farmaceutische industrie, want dan kan de farmaceutische industrie niets verdienen.

Dat past natuurlijk niet in de strategie van de Big Farma en daarom is het verboden en heeft het overal slechte kritieken gekregen. Maar wat weten mensen bij Radar, NOS en RTL daar nou van. Dat zijn ook maar marionetten, die voor geld een hoop onzin uitkramen.

Zoals rc beschrijft, het is goor, maar beter dat dan doodziek en ellendig. Bovendien wordt het in vele landen gebruikt om malaria te bestrijden. Dat heeft ook weer alles met pH-waardes te maken.

Just me
Just me
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Ik kan me wel de lysol lucht herinneren in de ziekenhuizen of Is dat hetzelfde?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Just me
1 maand geleden

Ik weet niet of dat hetzelfde is. Ik heb het even opgezocht en het merk Dettol wordt ook gebruikt om te ontsmetten. Voor zo ver ik het kan beoordelen is het een andere chloorverbinding, die niet geschikt is om in te nemen en ik weet ook niet of het zichzelf afbreekt en een onschuldige zoutoplossing wordt.

Ik denk wel dat je dit kunt gebruiken om wonden te ontsmetten.

Ari
Ari
Reactie op  OptimaForma
1 maand geleden

De tijden zijn nooit anders geweest.
Dat het even “rustig” in nddrland is geweest was alleen vanwege de voorbereidingen.
Niets meer en niets minder.

Ivo
Ivo
Reactie op  OptimaForma
1 maand geleden

Volgens mij is dit quercetine en kun je dit gewoon bij de drogist kopen (of op Internet bestellen).Dit is een zinkionofoor (zink transportmolecuul), een stof om zink in de cellen te kunnen krijgen. Dan moet je dus ook zink innemen.

Sebas67
Sebas67
Reactie op  OptimaForma
1 maand geleden

Echt nuttige informatie dit (not) je zou op z’n minst een cryptische omschrijving kunnen geven.

Sebas67
Sebas67
Reactie op  OptimaForma
1 maand geleden

Het antwoord zal zich onder deze voedingsmiddelen moeten bevinden omdat dat dat quercetinerijke voedingsmiddelen zijn: “Het (quercetine) komt in hoge concentraties voor in kappertjes (1800 mg/kg), lavas (1700 mg/kg), appels (440 mg/kg), koolsoorten (broccoli, boerenkool, bloemkool), bessen, frambozen, druiven, sperziebonen, knoflook, tomaat en uien, met name rode uien (de hoogste concentraties komen voor in de buitenste ringen).” Ik gok op rode druiven als hulpstof voor het zink de cellen in te krijgen….

Elfin
Elfin
Reactie op  Sebas67
1 maand geleden

Krijg er trek van! De natuur voorziet ons in alles wat we nodig hebben. Het zit zo mooi in elkaar totdat de mens zich ermee ging bemoeien…

Pieter Gelens
Pieter Gelens
1 maand geleden

De inspectie voor de gezondheidszorg werkt mee aan het uitmoorden middels nep ‘vaccins’.

x

Check Also

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

126
0
We lezen graag je reactie!x