Mens en Dier

Speculatie over drugsgebruik Hugo de Jonge: ‘Hij is aan het trippen’

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronaminister Hugo de Jonge zorgde vrijdag voor verbazing door een kerstlied te zingen terwijl staatssecretaris Paul Blokhuis even verderop een interview probeerde te geven over tekorten in de Jeugdzorg. Blokhuis moest het interview zelfs onderbreken.

De Jonge kreeg stevige kritiek na zijn optreden. “Dit is zoveel ondermijnender dan de bruiloft van Grapperhaus,” twitterde opiniemaker Marianne Zwagerman. “Dit is een trap in het gezicht van alle ondernemers die alleen maar kunnen janken met kerst.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze reageerde vervolgens op een ander filmpje, waarin De Jonge zich ook nogal vreemd gedraagt. Het bijschrift bij het filmpje luidt: “Hugo die aan het trippen is. Even een drugstest bij hem doen.”

Zwagerman: “Niemand in het Haagse / de mediawereld zegt het hardop, maar dit gespeculeer hoor je nogal eens. Maar misschien is het alleen vermoeidheid. Of is hij al gevaccineerd. Je weet het niet.”

Twitteraar Dibbus61 voegde toe: “Wouter de Winther (verslaggever bij De Telegraaf, red.) zei bij Beau op de avond dat bekend werd dat hij was afgetreden als lijsttrekker als antwoord op de constatering dat De Jonge er niet moe uitzag: daar heeft hij zijn middelen voor. Als dat geen hint was, weet ik het niet meer.”


De Haagse ziekte

In 2017 liet psychiater Bram Bakker aan tafel bij Pauw doorschemeren dat veel politici problemen hebben met coke. “Dit is de Haagse ziekte,” zei hij. “Het is een hele ongezonde cocon waarin deze mensen opereren, waar grenzeloosheid de norm is.”

Op de vraag van NOS-verslaggever Xander van der Wulp of je dit heel veel in Den Haag ziet, antwoordde hij: “Ja, absoluut. Ik heb in de loop van de afgelopen 10 jaar toen ik in de verslavingszorg zat meerdere keren met bekende politici van doen gehad.”

Namen noemde hij niet ‘omdat ik daar helaas niets over mag zeggen’. Hij zei wel dat het ging om politici ‘van landelijke bekendheid’. In 2006 werd op het damestoilet van D66 coke gevonden.

4.9 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

155 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

Die grote pupillen zijn duidelijk een teken van coke of speed.

Snuifje
Snuifje
3 jaren geleden

Duidelijk vet op de coke…

Edward
Edward
3 jaren geleden

Deze “schoolmeester” is duidelijk aan de witte snuif en moet onmiddelijk aftreden ! Hij is het echte gevaar voor de volksgezondheid.

Snuifje
Snuifje
3 jaren geleden

(ervaringsdeskundig)

Back to top button
155
0
We lezen graag je reactie!x