Mens en Dier

‘Schokkend’ interview met Rutte: ‘Hij minacht het Nederlandse parlement’

Help door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

VVD-leider Mark Rutte ontkent in zijn formatiegesprek iets gezegd te hebben over CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. Hij zei dat naar aanleiding van de notitie over Omtzigt die via verkenner Ollongren in de openbaarheid kwam. In de notitie staat letterlijk: ‘Positie Omtzigt, functie elders’.

Volgens Rutte hoeft Ollongren zich niet over de kwestie te verantwoorden. “Ze is nu gestopt als verkenner. Niemand gaat hier uitleg over geven,” zei hij voor de camera van de NOS.

Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop, auteur van The Big Reset, noemt het interview met Rutte over de crisis die tijdens de kabinetsformatie is ontstaan ‘schokkend’. “Rutte minacht het Nederlandse parlement, keer op keer.”

Opstappen

“De leugenachtigheid van de Nederlandse premier heeft zojuist een nieuw niveau bereikt,” zegt Middelkoop. “Wat deze leider maar niet begrijpt, is dat hij nu moet OPSTAPPEN.”

“Hij toont zwakte in dit interview. Dit laat zien dat hij de bron was. Daarom moet hij alles toedekken. Het is duidelijk dat hij deze keer zijn hand heeft overspeeld,” voegt hij toe.

4.8 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
172 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Hij die de Kamer minacht, minacht het volk daar de Kamer wordt geacht het volk te vertegenwoordigen.

Echter Hij is wel massaal herkozen door het volk, dus kennelijk wil het volk worden geminacht.

nou en!
nou en!
1 jaar geleden

nederland is een beerput,en mark zit op de deksel,een pedocratie met een fakenomie!

Pipojipo
Pipojipo
1 jaar geleden

Wanneer liegt Rutte een keer niet dat het gedrukt staat?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat er nog IEMAND verbaasd is over het gedrag van deze dictator (wij leven alleen nog maar in naam in een zogenaamde democratie). Deze figuur voelt zich met de dag machtiger worden (gesteund door een club criminelen, waaronder Klaus Schwab). Je merkt ook duidelijk dat hij een steeds grotere broek aantrekt. Hij heeft lak aan de Tweede Kamer (waar dus de vertegenwoordigers zitten van het Nederlandse volk). Daar veegt hij zonder meer zijn g*t mee af. Het feit dat hij er na 10 jaar van leugens en bedrog nog steeds zit, zegt eigenlijk al genoeg.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

172
0
We lezen graag je reactie!x