BuitenlandCorona

‘Fauci en Marion Koopmans kenden meteen de waarheid over coronavirus, maar misleidden publiek’

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Republikeinse politicus Jim Jordan heeft tijdens een informele hoorzitting de vloer aangeveegd met Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel. Tijdens de hoorzitting las hij explosieve e-mails voor. Op 31 januari 2020 kreeg Fauci een e-mail van de Britse onderzoeker Kristian Andersen, die zei dat het erop leek dat het nieuwe coronavirus door de mens is gemaakt en niet in de natuur is ontstaan.

Twee uur nadat Fauci deze e-mail had ontvangen, stuurde hij een e-mail naar zijn topmedewerker Hugh Auchincloss. De e-mail bevatte een bijlage met een paper over gain of function-onderzoek geschreven door Ralph Baric en Shi Zhengli, de ‘vleermuisvrouw’ van het Wuhan Instituut voor Virologie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de e-mail, getiteld ‘BELANGRIJK’, vraagt Fauci zijn topmedewerker om het onderzoek te lezen en om bereikbaar te zijn. “We moeten elkaar spreken,” aldus de immunoloog. Weer twee uur later, rond 3 uur ’s nachts, stuurde Fauci een e-mail naar onderminister van Volksgezondheid Robert Kadlec. Die e-mail bevatte een bijlage met een artikel waarin valt te lezen dat het virus afkomstig is van een dier. “Dit is een compleet andere e-mail,” merkte Jordan op.

We hebben een vrij goed idee, maar we weten het niet zeker

Op 1 februari, dus de volgende dag, belegde Fauci een conference call met 11 virologen van over de hele wereld. Onder hen waren Christian Drosten, de ontwikkelaar van de PCR-test voor corona, hoogleraar virologie aan het Erasmus MC in Rotterdam Ron Fouchier, viroloog en OMT-lid Marion Koopmans en Patrick Vallance, de wetenschappelijk adviseur van premier Boris Johnson.

“We hebben geen idee waarover ze hebben gesproken,” zei Jordan. “We hebben een vrij goed idee, maar we weten het niet zeker.”

Wat gebeurde er vier dagen later? Andersen draaide opeens 180 graden en zei dat de complottheorieën dat het coronavirus door de mens is gemaakt aantoonbaar onjuist zijn. Het wordt nog beter. Enkele weken later schreef Andersen samen met drie mensen die deelnamen aan de conference call een artikel waarin ze stellen dat corona niet uit een lab komt.

We moeten onze sporen uitwissen

Ondertussen stuurde Andersen nog een e-mail naar de Amerikaanse Van Dissel waarin hij aangeeft dat hij het artikel mag aanpassen voordat het gepubliceerd wordt. En toen Anthony Fauci tijdens een persconferentie in het Witte Huis een vraag kreeg van een journalist over de oorsprong van het virus, verwees hij uitgerekend naar dit artikel.

“Ik ben ervan overtuigd dat deze mensen meteen de waarheid kenden, en ze hebben het publiek misleid,” benadrukte Jordan.

Hij vroeg via een Wob-verzoek de e-mails rond de conference call op. Ze waren allemaal zwartgelakt. “Ik ben ervan overtuigd dat ze hebben gezegd: we moeten onze sporen uitwissen.”

4.7 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

OPERATIE DEPOPULATIE

Georgia Guide Stones: Alle Elite-Parasieten, Vrijmetselaars & Landverraders wisten ver van tevoren dat Event 201, Operation Dark Winter: COVID-1984 zou starten…

Laat nu die Militaire Tribunalen maar Starten….

Annette
Annette
2 jaren geleden

Natuurlijk zijn wij met z’n allen vanaf het begin besodemieterd, zoveel is wel duidelijk.
Wij hebben te maken met een Kwaad, dat zijn gelijke niet kent.
Ik ben nooit gewelddadig van aard geweest, maar ik zal hier maar niet beschrijven wat ik ALLE deelnemers aan dit grote complot toewens. Jullie kunnen dat zelf wel invullen.
Wat ben ik blij, dat WIJ met z’n allen nog steeds aan de goede kant van de lijn staan. Ik ben er zeker van, dat uiteindelijk de aanhouders zullen winnen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
2 jaren geleden

We weten tot welk volk en religie dit soort mensen behoord, die (ZEKER BLANKE EUROPEËRS) uit willen roeien, en daar mee al in een vergevorderd stadium zijn beland, er wordt hard aangewerkt hier in Frankrijk, om dit ongedaan te maken, niet gemakkelijk, want ze zijn diep in alle etages van de samenleving geinfiltreerd, maar het moet willen we overleven !

Gert
Gert
2 jaren geleden

Waarom pakken ze die lelijkerd niet op en vervolg haar samen met de jonge en rutte

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x