Universum

“NASA kiekt geheime legerbunker op Mars”

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een man uit Canada beweert op een NASA-foto van Mars een bunker met soldaten te hebben ontdekt. Voormalig journalist Andre Gignac stuitte aan de rand van de Endeavour-krater op de rode planeet op een ‘donkere vlek’.

“Ik stond verteld,” vertelde de 58-jarige Gignac aan Cryptozoology News. “In de krater is een enorm raam aangebracht. Achter het raam kun je een persoon zien staan.”

Hij claimt dat de ‘bunker’ mogelijk in verbinding staat met een nog grotere bunker. “Niet ver van de bunker staan raketten en structuren opgesteld in een cirkel,” zei Gignac.

"NASA kiekt geheime legerbunker op Mars"
De ‘bunker’ op Mars

“Er zijn al vaker bunkers gespot op NASA-foto’s,” zei schrijver Nigel Watson “In sommige gevallen zijn het schaduwen of is de resolutie te laag waardoor details verdwijnen. Er zijn ook mensen die beweren dat op foto’s van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA bunkers staan. Volgens wetenschappers waren dat natuurlijke formaties.”

“Het is natuurlijk een fascinerend idee: mensen die in het geheim onder het Marsoppervlak leven en onderdeel zijn van een geheim ruimtevaartprogramma,” aldus Watson. “Een dergelijk project zou ongelooflijk veel geld kosten en lastig te verbergen zijn, maar toch denken velen dat dit gebeurt, in samenwerking met één of meerdere buitenaardse soorten.”

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
benzjie
benzjie
7 jaren geleden
Jack
Jack
7 jaren geleden

Wat een nonsense. Als ze een basis hebben daar gaan ze die natuurlijk fotograferen terwijl het eigenlijk geheim is. Gewoon lachwekkend…

Sparkie
Sparkie
7 jaren geleden

Waarom zie ik niets?

Bewust
Bewust
7 jaren geleden

Er is een tijd geweest dat het heel normaal was om interstellair te reizen.De aarde was een trefpunt van verschillende buitenaardsen , die net zo makkelijk van de ene planeet naar de andere vlogen als wij nu per vliegtuig van A naar B .
Alleen ging/gaat het wat sneller.
Ik spreek nu o.a. van de Lemurische beschaving die zo’n 70.000 jaar geleden ten onder ging (door dezelfde fouten die gemaakt zijn als de krachten ,waarmee Atlantis ten onder gegaan is ).
De gebouwen op Mars en de Maan getuigen van oeroude beschavingen , die voor de massa systematisch verborgen gehouden worden .
Maar dat wil nog niet zeggen , dat dit alles nonsens is . Het is slechts een tip van de sluier .
De meeste mensen zijn onwetend en misschien os dat maar goed ook ……….als je ziet hoe de reacties zijn .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x