Homepagina » Het Complot » Trouw publiceert onderzoek dat kiezers van FvD en PVV afschildert als complotdenkers. Kijk eens wie het heeft gefinancierd
Trouw publiceert onderzoek dat kiezers van FvD en PVV afschildert als complotdenkers. Kijk eens wie het heeft gefinancierd

Trouw publiceert onderzoek dat kiezers van FvD en PVV afschildert als complotdenkers. Kijk eens wie het heeft gefinancierd

In landen die democratie en mensenrechten van oudsher hoog in het vaandel hebben staan – zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Oostenrijk – doen rechtse populisten het goed bij de verkiezingen en vormen zij op deze manier een bedreiging voor mensenrechten en instituties. Dat staat geschreven in een nieuw document, onder meer ondertekend door miljardair George Soros.

Op alle mogelijke manieren probeert hij het populisme de kop in te drukken.

In Nederland geeft hij miljoenen aan stichtingen waaronder bijvoorbeeld KiesKompas, dat zichzelf omschrijft als ‘een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoeksbureau dat ontstaan is aan de VU Amsterdam’.

Onafhankelijk, yeah right!

Complothoek

Kieskompas heeft nu een onderzoek in Trouw gepubliceerd dat populisten in de complothoek duwt.

De kiezers van PVV, Forum voor Democratie en 50Plus zijn het meest ontvankelijk voor complottheorieën, terwijl aanhangers van PvdA, GroenLinks en D66 dat het minst zijn.

Met andere woorden: PVV, FvD en 50Plus zijn volgens de spreekbuis van Soros slecht en PvdA, GroenLinks en D66 zijn goed.

Vierduizend deelnemers kregen 30 complottheorieën voorgelegd, onder meer over de maanlanding en de dood van pedomiljonair Jeffrey Epstein.

Illegale activiteiten

De overgrote meerderheid van de aanhangers van PVV, Forum en 50Plus zei dat illegale activiteiten van politici in de doofpot worden gestopt.

Ook stelt een aanzienlijk deel van de achterban van deze partijen dat de mainstream media nieuws alleen publiceren als de overheid daarvoor toestemming geeft.

Verder denkt 41 procent van de hoogopgeleide aanhang van FvD dat de farmaceutische industrie met opzet het bewijs over de gezondheidsrisico’s van vaccins achterhoudt.

Bevooroordeeld en eenzijdig

Dat een complotonderzoek van het door Soros gefinancierde KiesKompas wordt gepubliceerd in een krant als Trouw, bevestigt maar weer eens hoe bevooroordeeld en eenzijdig de mainstream media zijn.

Soros heeft een hekel aan waarheidszoekers en populisten, en wil zijn mening via dit soort broddelwerken opdringen aan de bevolking.

Of zoals een Amerikaanse advocaat zei nadat was gebleken dat Soros openbaar aanklagers omkoopt in de Verenigde Staten: “Hij wil zijn radicale agenda via deze weg doordrukken, aangezien hij weet dat hem dat via het democratische proces niet zal lukken.”

[Trouw]


Vind je dit goed? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. @Eelke Piers Nee fout ! ,Je moet niet denken ,dat doen de bekrompen linkse fascisten wel voor jou, die haten kritiek, want wat hun denken is goed .ben je het niet eens ? dan komt dat omdat je een foute mening hebt. Soros is een misbaksel een communist / socialist die alles en iedereen wil be en overheersen, want daar zijn ze dol op : macht !
  Op z,n 14e hielp hij al de Nationaal Socialisten ( de Nazi,s ) in zijn land met het leeghalen en doorverkopen van complete inboedels van joodse medeburgers ,hij deed dat toen ook al onder een valse naam natuurlijk, want hij is zelf joods. vraag: Had u daar geen probleem met uw geweten ? antw.Soros : ha-ha- hi och neeh totaal niet ,als ik het niet gedaan had ,dan had een ander het wel gedaan, het was de mooiste tijd van mijn leven. ( !!! ) . ff voor de duidelijkheid Nationaal betekent niks anders dan landelijk… National Socialisten zoals Hitler zichzelf zag ,betekent dus gewoon landelijke socialisten ha-ha. ongeacht wat ze ons hebben wijsgemaakt de afgelopen 70 jaar.

  27 likes
  • @Klaassen

   Fout. Geen enkele linkse fascist kan zelf nadenken. Ze doen alleen maar wat hen gezegd wordt te doen. Als ze konden nadenken dan zaten ze helemaal niet eens in de politiek. Maar ze zijn er op geselecteerd en wel vanwege hun afkomst. Rutte zijn grootvader bijvoorbeeld was een oliemannetje van de NSB en Rutte is nu president. En zo zal de hele politiek geselecteerd zijn om de belangen van het kapitalisme / globalisme uit te voeren.

   Types als Soros zijn geen joden. Dat zijn zionisten die zich achter het jodendom verschuilen. Trouwens, volgens diverse bronnen de afgelopen tijd is Soros al een tijdje dood. Sociaal betekent menselijk. Een nationaal socialist is dus een mens uit eigen land. In de politiek wordt er een andere betekenis aan gegeven omdat het daar om macht gaat. Verdeel en heers. De politiek is verdeeld in verschillende partijen en de mensen stemmen op die partijen. Zo heeft het kapitalisme / globalisme de macht over het land. Daarbij, de politiek is geen onderdeel van het land en de bevolking. De politiek hoort bij de staat en de staat is een corporatie. We hebben dan geen regering, de politiek is een zooitje bij elkaar geraapte land – en volksverraders die het hele land opofferen om als beloning straks een hoge positie in één van de corrupte organisaties te krijgen waar ze hun zakken kunnen vullen. Daar hebben we al diverse voorbeelden van gezien in het verleden. Het volk is alleen voor het overgrote deel zo dom dat ze op de staat (corporatie) blijven stemmen en daarmee op hun eigen ondergang. Het zijn macht spelletjes en de enige manier om zelf iets te veranderen is ‘niet meer meespelen’ (niet meer stemmen op de orporatie).

   19 likes
   • @Rob tja, Soros geen jood maar een zionist die zich achter het jodendom verschuilt ? Daar dachten de Nazi,s in de 2e W oorlog heel anders over, hij heeft niet voor niks naams verandering gedaan ,anders was hij gewoon opgepakt. En dood is ie niet ,Dave Zublick heeft dat verzonnen, net als Hillary dood ,en Obama zit in de bak,McCain en de ouwe Bush geëxecuteerd ,sorry hoor. BS lijkt mij.

    7 likes
    • Ja hoor Sherlock, jij snapt ut hè le maal. Zonde van mijn belastingcenten wat gebruikt is voor je lagere school. Tel je zegeningen allereerst

     1 likes
     • joden veranderden al van naam lang voordat ene meneer hitler werd gekozen.

      kijk maar eens naar de iriginele namen van Karl marx, lenin, trotski, stalin en vele vele anderen
      Zij veranderen vaken van naam dan dat een linkse hoer klanten heeft!

      4 likes
   • Je weet niet wat links en rechts is

    5 likes
  • Amerikanen noemen hun regering administration. Er zijn Nederlandse USA-fielen die ook graag interessant willen zijn en onze regering dan ook maar administratie noemen.
   Ondernemingen hebben administraties. Dat is precies wat de VS is en wat de BV Nederland ook is, een criminele corrupte onderneming. Werkvee en belastingvee wordt ook geadministreerd. Wacht maar, de ‘oormerken’ komen nog wel en de geprogrammeerde vaccinaties ook, zodat men gericht kan gaan uitroeien, als half Afrika in Europa opgehokt zit, in de varkensstallen, die de boeren gedwongen moesten opgeven.
   Het is nogal dom er prat op te gaan dat je een stuk vee bent. Vee in de ogen van de lui die achter de schermen de dienst uitmaken met hun klimaatbedrog en stiekeme, onder het tapijt geveegde massa-immigratie.
   Sjonge, jonge, jonge wat ben ik toch dom dat ik mezelf geloof.

   8 likes
  • Lees het boek van “Man Met Klein Snorretje”. Zelf viel ik 20 jaar geleden van mijn stoel toen ik kennis droeg van de inhoud. Sterk staaltje staatsinrichting. Geen plaats dus voor het “marktmechanisme” vervolmaakt door de Joden. (Alles voor je eigen ras en de rest kan de Pl**** krijgen, dus) Complotten bestaan niet. Dat heet tegenwoordig strategisch management. Het is zo DOM en Naief om te veronderstellen dat staten geen plannen maken voor de toekomst. Alleen jongetjes die ternauwernood schaamhaar hebben ontwikkeld, willen dit niet geloven. D-66, GL, etc. behoren tot het leger der Struisvogels.

   4 likes
 2. Ik ben ook zo’n FvD stemmer en als ik ergens rook zie wil ik ook graag weten of het brand en ga daarom op zoek. Soms/vaak vind ik dan dingen die erg verdacht zijn die mij doen denken. (Denken is misschien een eigenschap van FvD en PPV-stemmers) Soms moet ik tot een gevaarlijke conclusie komen dat het wel degelijk brand. Als belangrijke lui een misdaad of misstap begaan worden die uit de wind gehouden. Demminck bv, de minister die naar Thailand gaat om een drugsbaron/witwasser uit de gevangenis te halen om hier weer los te laten; terroristen/moordenaars hier asiel verlenen en ook de burgemeester van Amsterdam wil zich daar ook achter verschuilen

  64 likes
  • Ja groep de mos is populair rond een haag daarom hebben de gevestigde orde erop ingegrepen ..want ze dreigden de macht compleet te verliezen .
   Blijf deze beweging de mos steunen ,maar ook de PVV en FvD.

   2 likes
 3. Goed onderzoek toch wel.
  Het toont dus aan dat D66, PvdA, GL stemmers idd niet nadenken, geen inlevingsvermogen hebben, en wars zijn van de basis van hun ‘geloof’: sociaal samenleven.

  En dat is het mooie van linkse rukkers, ze snappen niet dat ze hun eigen put graven. Hoop wel dat Robonerd en Arafat Klaver onderin komen te liggen, want hoe meer rotzooi bovenop hoe minder de kans is dat ze weer bovenkomen drijven.

  40 likes
 4. Wat Klaver en Rob doen is het zelfde als Hitler.
  Kinderen op school bang maken over dat de wereld Haast vergaat.

  Linkse partijen x zijn een zeer groot gevaar voor de samenleving.
  Zij heel radicaal zie de dieren activisten.
  Inbreken in stallen.
  Rotzooi schopen .
  Zij hebben geen verstand.
  Hoop dat Nederland over 20 jaar er uit ziet als een derdewereldland.
  Heb er dan toch geen last meer van.
  Dan gaan de kinderen die dan volwassen zijn na denken wat zijn wij stom geweest om achter klaver en jetten aan te lopen.

  20 likes
 5. Ik wordt zo moe van die Sorros. Pak hem op ( Wilders wordt immers ook vervolgd voor het opruien ) graaf een gat pleur hem erin, en gooi het gat dicht. Kan niet wachten tot ik ergens lees dat deze sociopaat het leven heeft gelaten. Wat Wilders heeft gezegd valt in het niet van wat deze man doet, volgens mij staat er duizend keer levenslang en zeker tien keer de doodstraf op de praktijken van dit heerschap.

  19 likes
 6. wanneer gaat hij dood het fossiel???????????

  8 likes
  • Las net dat een der VVD’ers is overleden. U weet wel enen Keizer – dikke man met varkenskop- . Had samen met zijn companen 30 miljoen verdonkeremaand i.v.m. een overname/fusie van uitvaartondernemingen. Uiteraard geen dag gezeten. Protege van ons aller Mark. Zo gaat dat. En de Jood Soros koop iedereen om; geld genoeg. Dat 35 miljoen Joden de hele wereld in hun macht hebben, zegt al genoeg. Sjalom. (immers de arme Joden zijn er niet meer. Alleen de rijken zijn over. Precies zoals de oprichter van het Zionisme – Herzl- rond 1900 had voorspeld.

   3 likes
 7. Bas van Stapelberg

  Trouw misschien wel de slechtste krant van Nederland.

  6 likes
 8. Ben benieuwd waar de categorie STOP STEMMEN onder zal vallen…

  5 likes
 9. Hoe was het spreekwoord ook al weer? Waar de mond van vol is, loopt het hart van over?! Ze gaven en geven (nog steeds) dan spiegeltjes voor het goud! Zelfs in de “smart”phone kan je je spiegelen. Betrouwbaar?

  4 likes
 10. Ik ben ook zo’n complot denker, even actueel Den Haag, Richard de Mos is 1e loco burgemeester van
  Den Haag, Uhu was 1e loco burgemeester (gisteren) avond is Krikke afgetreden naar aanleiding van wat kerstbomen die in brand waren gestoken.
  Het onderzoek en het resultaat na de kerstbomen brand was al desastreus voor Krikke, daarbij ook nog een verwarde man die 3 mensen neerstak, wat later bleek een aanslag, kortom Krikke was niet te redden.
  Met al deze voorkennis heeft Rutte VVD, Krikke VVD doen besluiten af te treden. Plaats vervangend burgemeester Richard de Mos. !!!! Richard de Mos burgemeester van Den Haag waar het parlement en het koningshuis is gevestigd no way.
  Mijn complot.

  2 likes
 11. Zo wordt uiteindelijk alles voor zoete koek nemen ook tot kunst verheven, door mannetjes met kleine snorretjes.

  1 likes
 12. Men babbelt maar wat over Hitler.
  Wat de man wilde was vrede en voorspoed voor zijn volk, Europa en de rest van de wereld.

  http://hitlerspeaceplans.com/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronacrisis

Coronacrisis of niet, Rutte trekt 200 miljoen uit om huizen van gas te halen. ‘Gekkigheid gaat gewoon door’

Terwijl de coronacrisis Nederland in zijn greep ...

corona

Wat wist George Soros over de corona-uitbraak? ‘Dit was een aankondiging. Er komt iets groots aan’

Robert Jensen is bezig het complot rond ...