Het Complot

Trouw publiceert onderzoek dat kiezers van FvD en PVV afschildert als complotdenkers. Kijk eens wie het heeft gefinancierd

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In landen die democratie en mensenrechten van oudsher hoog in het vaandel hebben staan – zoals Frankrijk, Nederland, Duitsland en Oostenrijk – doen rechtse populisten het goed bij de verkiezingen en vormen zij op deze manier een bedreiging voor mensenrechten en instituties. Dat staat geschreven in een nieuw document, onder meer ondertekend door miljardair George Soros.

Op alle mogelijke manieren probeert hij het populisme de kop in te drukken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In Nederland geeft hij miljoenen aan stichtingen waaronder bijvoorbeeld KiesKompas, dat zichzelf omschrijft als ‘een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoeksbureau dat ontstaan is aan de VU Amsterdam’.

Onafhankelijk, yeah right!

Complothoek

Kieskompas heeft nu een onderzoek in Trouw gepubliceerd dat populisten in de complothoek duwt.

De kiezers van PVV, Forum voor Democratie en 50Plus zijn het meest ontvankelijk voor complottheorieën, terwijl aanhangers van PvdA, GroenLinks en D66 dat het minst zijn.

Met andere woorden: PVV, FvD en 50Plus zijn volgens de spreekbuis van Soros slecht en PvdA, GroenLinks en D66 zijn goed.

Vierduizend deelnemers kregen 30 complottheorieën voorgelegd, onder meer over de maanlanding en de dood van pedomiljonair Jeffrey Epstein.

Illegale activiteiten

De overgrote meerderheid van de aanhangers van PVV, Forum en 50Plus zei dat illegale activiteiten van politici in de doofpot worden gestopt.

Ook stelt een aanzienlijk deel van de achterban van deze partijen dat de mainstream media nieuws alleen publiceren als de overheid daarvoor toestemming geeft.

Verder denkt 41 procent van de hoogopgeleide aanhang van FvD dat de farmaceutische industrie met opzet het bewijs over de gezondheidsrisico’s van vaccins achterhoudt.

Bevooroordeeld en eenzijdig

Dat een complotonderzoek van het door Soros gefinancierde KiesKompas wordt gepubliceerd in een krant als Trouw, bevestigt maar weer eens hoe bevooroordeeld en eenzijdig de mainstream media zijn.

Soros heeft een hekel aan waarheidszoekers en populisten, en wil zijn mening via dit soort broddelwerken opdringen aan de bevolking.

Of zoals een Amerikaanse advocaat zei nadat was gebleken dat Soros openbaar aanklagers omkoopt in de Verenigde Staten: “Hij wil zijn radicale agenda via deze weg doordrukken, aangezien hij weet dat hem dat via het democratische proces niet zal lukken.”

[Trouw]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

Ik ben ook zo’n FvD stemmer en als ik ergens rook zie wil ik ook graag weten of het brand en ga daarom op zoek. Soms/vaak vind ik dan dingen die erg verdacht zijn die mij doen denken. (Denken is misschien een eigenschap van FvD en PPV-stemmers) Soms moet ik tot een gevaarlijke conclusie komen dat het wel degelijk brand. Als belangrijke lui een misdaad of misstap begaan worden die uit de wind gehouden. Demminck bv, de minister die naar Thailand gaat om een drugsbaron/witwasser uit de gevangenis te halen om hier weer los te laten; terroristen/moordenaars hier asiel verlenen en ook de burgemeester van Amsterdam wil zich daar ook achter verschuilen

Gea Breuker
Gea Breuker
4 jaren geleden

Goed onderzoek toch wel.
Het toont dus aan dat D66, PvdA, GL stemmers idd niet nadenken, geen inlevingsvermogen hebben, en wars zijn van de basis van hun ‘geloof’: sociaal samenleven.

En dat is het mooie van linkse rukkers, ze snappen niet dat ze hun eigen put graven. Hoop wel dat Robonerd en Arafat Klaver onderin komen te liggen, want hoe meer rotzooi bovenop hoe minder de kans is dat ze weer bovenkomen drijven.

René
René
4 jaren geleden

Ben benieuwd waar de categorie STOP STEMMEN onder zal vallen…

Klaassen
Klaassen
4 jaren geleden

@Eelke Piers Nee fout ! ,Je moet niet denken ,dat doen de bekrompen linkse fascisten wel voor jou, die haten kritiek, want wat hun denken is goed .ben je het niet eens ? dan komt dat omdat je een foute mening hebt. Soros is een misbaksel een communist / socialist die alles en iedereen wil be en overheersen, want daar zijn ze dol op : macht !
Op z,n 14e hielp hij al de Nationaal Socialisten ( de Nazi,s ) in zijn land met het leeghalen en doorverkopen van complete inboedels van joodse medeburgers ,hij deed dat toen ook al onder een valse naam natuurlijk, want hij is zelf joods. vraag: Had u daar geen probleem met uw geweten ? antw.Soros : ha-ha- hi och neeh totaal niet ,als ik het niet gedaan had ,dan had een ander het wel gedaan, het was de mooiste tijd van mijn leven. ( !!! ) . ff voor de duidelijkheid Nationaal betekent niks anders dan landelijk… National Socialisten zoals Hitler zichzelf zag ,betekent dus gewoon landelijke socialisten ha-ha. ongeacht wat ze ons hebben wijsgemaakt de afgelopen 70 jaar.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x