Homepagina » Buitenaards » NASA en VS betrokken bij doofpot. Indiase universitair docent doet in dit gesprek een boekje open
NASA en VS betrokken bij doofpot. Indiase universitair docent doet in dit gesprek een boekje open

NASA en VS betrokken bij doofpot. Indiase universitair docent doet in dit gesprek een boekje open

Rond middernacht werd Sunita Yadav wakker. Boven haar zweefde een alien met een grijze huid en grote zwarte ogen. Haar zoon Hitesh zag hoe het wezen ‘opeens verdween’.

Hitesh (20) is ervan overtuigd dat hij die nacht een buitenaards wezen heeft gezien, schrijft de Hindustan Times.

Het wezen is inmiddels zo vaak waargenomen in Panchkula, een district van de Indiase staat Haryana, dat het een mascotte is geworden.

Hoed

De Indiase wetenschapper Ramkrishan Vaishnav merkt op dat zelfs het Indiase leger UFO-meldingen heeft gedaan.

In maart 2008 hoorde hij van een waarneming in het dorp Banswara, waar acht mensen een onbekend vaartuig in de lucht hadden gezien.

Zes dagen later kwam Vaishnav aan in het dorp. “Volgens de dorpelingen had de UFO de vorm van een hoed,” zei hij, toevoegende dat de onderkant was voorzien van een fel licht.

Groot rood licht

Kumaresan Ramanathan werd in 2012 de eerste Indiase UFO-onderzoeker van MUFON. Hij moest een aantal waarnemingen onderzoeken, waaronder die van een rij rode, gele en groene lichten die enkele minuten bleven hangen en vervolgens verdwenen.

Hij moest ook beelden bestuderen van een object dat bijna een uur boven Bangalore hing en vervolgens opeens verdween.

Op 15 december 1987 zag de toen 6-jarige Kamal Pant uit de stad Dehradun een groot rood licht in de lucht. “Het was geen vliegtuig, helikopter of grap,” zei hij.

Cover-up

“Het bleef enige tijd in de lucht hangen en maakte geen geluid,” voegde hij toe.

Pant, die lesgeeft op een privé-universiteit in Dehradun, stelt dat NASA en de VS betrokken zijn bij een cover-up en dat na de Roswell-crash buitenaardse technologie is buitgemaakt.

Hij claimt ook op telepathische wijze met aliens te kunnen communiceren. “Mijn moeder en vrouw hebben alles gezien en weten dat ik niet lieg,” zei Pant.

Moederschip

De lokale bewoners noemen deze wezens pariyaan (feeën), aldus Pant.

De universitair docent zegt in 2014 een ‘moederschip’ op de maan te hebben gefotografeerd en gefilmd. “Ik stuurde de NASA hier een e-mail over. Een maand later kreeg ik een bericht uit Houston dat ik ‘weg moest blijven’,” zei hij.

Pant claimt dat een dag later was ingebroken op zijn computer en dat een aantal van zijn video’s waren verdwenen.

[Hindustan Times]


Vind je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Zie je, dat zeg ik nu al m’n hele leven…..dat bij dat Roswell incident Aliens gefileerd zijn en de techno nagemaakt …….en misschien een voortplantings systeem. Uitgevogeld hebben , de mens staat voor niets…… Met aliens heb ik m’n hele leven al contact net als veel andere mensen, alleen de mijne zijn energetische licht wezens…. Maar…….er gebeurt ook steeds wat vreemds……..elke keer als ik me met dit soort dingen bezighoud, komen er entiteiten om me heen om te zeggen dat ikmoet stoppen……en dan voel ik me altyd terecht gewezen, zoals een standje van je ouders…..kennelijk mag ik me er niet mee bemoeien of iets weten……Er wordt me dan verteld dat ik m’n aardse leven moet leven……..dus tja, ik wilde dit even kwijt en dan bemoei ik me er niet meer mee,want t voelt niet goed……. terwijl zij m’n liefdevolle thuishaven zijn……..

  6 likes
  • Zie Georgia Guidestones. De wereld in perfecte balans met de natuur, met maar 500 miljoen mensen. Denk niet dat jij daar bij hoort. Ik ook niet. Moet je dan vluchten met je geest naar de ruimte/ergens. Of ga je er hier en nu nog iets van maken, zolang dat nog kan? Ik kies voor het laatste. Ik/Je heb/t ook nog de verantwoording over naasten(familie,huisdieren etc).

   7 likes
 2. NASA=FAKE-NEWS-100%

  7 likes
  • Inderdaad beste…wie zoiets nog maar in twijfel neemt om te geloven heeft niet enkel weinig kennis laat staan verstand!Ufo”s…aliens en al dat soort nieuws is gewoon onzin en komt van mensen die zich denken interessant te maken maar feitelijk lacht iemand die gestudeerd heeft in de Kosmologie en Quantummechanica zich gewoon onozel met dit nieuws!Er is niks mis met een gezonde dosis fantasie maar sommigen gaan toch wel erg ver hierin.Hier een tip;Als je al gewoon simpelweg de reistijd berekent tussen de Aarde en onze kortbij zijnde ster proxima centauri moet men voor amper 4,22lichtjaar 103.846 jaar geduldig (?)reizen tegen 70,2km/sec.!!!Elke wiskundige op aarde weet dat De afstanden in ons universum onvoorstelbaar groot zijn en dat een organisme na 6 maanden al een hoop kosmische straling te verwerken krijgt waardoor de cellen muteren…Aliens???Ik denk t niet hoor…En tenslotte houdt de NASA zich niet in met zo onzin..Voila,dat moest er even uit.Ik wil niemand beledigen maar ik snap gewoon niet dat zovele mensen op aarde zo diep in hun eigen wereldje leven waar ze nog liever hun hele leven in illusies kiezen te leven ipv eens eerlijk te zijn naar hunzelf en vooral naar hun medemensen!Dus inderdaad beste,het is allemaal zo ‘fake’als de pest!

   0 likes
   • Hahahahaha. ‘fake’als de pest!‘ klopt de wereld die jij ronde bol noemt is zo plat als een pannekoek en heeft een koepel boven zich. Niemand kan hier weg als in in levende lijve. Wel als energie.

    Hier zelfde ontzin,
    NASA staat met mond vol tanden en heeft geen idee door wie of wat dit enorme gat op Mars is gemaakt.
    Ha misschien is dat gat ‘afvoerputje’ wel in rusland gemaakt bij de gasvelden.

    0 likes
 3. Technologie is een mooie worst voor hangen. Je hebt natuur feeën(zonlicht) en je hebt nep feeën(kunstlicht). Beide zien er natuurlijk uit. Hoe vaak moet je dit verschil nu uitleggen? Verdiep je eens in het vak exact en/of natuur. Pfff.

  2 likes
 4. ach ja wat moet je nu met zo’n verhaal.

  3 likes
 5. Maar welk boekje doet hij nu open over NASA, Roswell? Iets wat al tientallen jaren bekend is…

  1 likes
 6. Geloof niemand om wat hij/zij/het zegt omdat ze wetenschapper, geestelijke of vuurvliegje zijn.
  Leer zelf te denken en de waarheid te ontleden aan de onwaarheden en dogma’s die je opgedrongen worden.

  1 likes
 7. Bij Yumeco kan je een magnetisch zwevend bed kopen, wel vast maken met kabels. Die kan 900 kilo dragen. Een aandrijving erop en zoef, weg ben je. De magneten stoten mekaar af ++ –. Ontworpen door een nederlander Janjaap Ruijssenaars

  1 likes
 8. Waar of niet, maar als je slim bent, kopieer je zulke foto’s en video’s naar een externe schijf of usb stick.
  Als deze is losgekoppeld kan niemand inbreken want de externe schijf en de usb stick zijn losgekoppeld.
  Of ben ik slimmer dan een wetenschapper?

  Tja….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...