Buitenland

2 proefpersonen voor Pfizerprik overleden

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA heeft dinsdag toegegeven dat twee proefpersonen die deelnamen aan het onderzoek naar de Pfizerprik zijn overleden. Eén van hen leed aan immuundeficiëntie, schrijft The Jerusalem Post op basis van gegevens die eerder zijn vrijgegeven.

De FDA waarschuwde verder dat patiënten na de tweede dosis vaak last krijgen van ‘ernstige bijwerkingen’. Onlangs bleek dat in de Verenigde Staten ook een proefpersoon voor het vaccin van Moderna was overleden, kort na het ontvangen van de tweede dosis. Het ging om een priester uit Philadelphia.

In Groot-Brittannië werden twee patiënten ernstig ziek tijdens de vaccintesten van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford. Die claimden later dat de ziektes niets te maken hadden met het onderzoek.

In Brazilië werd het onderzoek naar het experimentele coronavaccin van Sinovac korte tijd stilgelegd nadat een proefpersoon was gestorven.

Verboden

Israël heeft 8 miljoen doses van het Pfizer-vaccin gekocht. Daarmee kunnen zo’n 4 miljoen mensen worden gevaccineerd. Hoewel sommige gezondheidsfunctionarissen hebben gezegd dat ‘we kunnen beginnen met vaccineren zodra de vaccins beschikbaar zijn’, zei directeur-generaal van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid Chezy Levy dat het verboden is om te vaccineren totdat de FDA het vaccin van Pfizer heeft goedgekeurd.

Nederland krijgt naar verwachting in de eerste week van januari een half miljoen doses van dit coronavaccin. Dat zijn er veel minder dan oorspronkelijk de bedoeling was.

[Zero Hedge]

3.5 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Heb GEEN medelijden met deze coronavaccin proefpersonen..Voor geld doen ze alles !! Als ze hun huiswerk zou doen dan zouden ze weten dat dit vaccine gevaarlijk is !!

g33ker
g33ker
2 jaren geleden

Ik krijg steeds meer zin in die vaccinatie…..

Er wordt echt veel onder het tapijt geveegd over de bijwerkingen. Belangen te groot. Zal hier in NL ook wel probleemloos goedgekeurd worden. “Niets te zien hier, gewoon doorlopen”.

andré
andré
2 jaren geleden

1 op de hoeveel testpersonen ? Kunnen we die zelfde schaal naast het sterven aan C19 zetten !

linda
linda
2 jaren geleden

bewaar er 2 voor hugo en mark

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x