Buitenland

Politie in India dwingt ongevaccineerden om doodshoofd te dragen

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In India worden sommige ongevaccineerden door de politie gedwongen om het symbool van het doodshoofd met gekruiste beenderen te dragen. Dat schrijft persbureau Reuters.

Inwoners van het district Niwari in de deelstaat Madhya Pradesh die niet zijn ingeënt, moeten het symbool dragen om anderen ‘aan te sporen een coronavaccin te halen’. Lokale bewoners die niet gevaccineerd zijn tegen corona krijgen van politieagenten een stuk papier met daarop een doodshoofd dat ze om hun nek moeten dragen.

Op het stuk papier staat ook een tekst: “Kom niet bij me in de buurt, ik ben niet gevaccineerd. Blijf alsjeblieft bij me uit de buurt.”

In onderstaand filmpje zijn inwoners van Niwari te zien die een doodshoofd dragen:


Belediging

In het district ligt de vaccinatiegraad erg laag en dus besloot de politie de mensen die wel gevaccineerd zijn te eren. “We kwamen ook veel mensen tegen die niet gevaccineerd waren,” zei agent Santosh Patel tegen Reuters. Ze kregen het symbool van het doodshoofd omgehangen ‘om ze een lesje te leren en aan te moedigen zich te laten vaccineren’.

De politie heeft zich de woede van veel mensen op de hals gehaald. Social mediagebruikers noemen het ‘een belediging’ en ‘stigmatiserend’. Ongeveer 14 procent van de inwoners van Madhya Pradesh heeft een vaccin gehaald tegen het coronavirus.

[Breitbart]

4.6 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rc...
rc...
1 jaar geleden

Doet me denken aan 6 puntige ster….Maar he volgens de massa is het nu anders….
(leert men het ooit?)

jolien
jolien
1 jaar geleden

Dat is zo onmenselijk om mensen op dit manier te dwingen.

Dubito
Dubito
1 jaar geleden

In de loop van het najaar ook in dit theater.

Ludger
Ludger
1 jaar geleden

hugo de jonguh heeft claus swab al aan de telefoon gehad of hij deze maatregel ook in nederland moet invoeren. frans bouwer is vóór

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x