Homepagina » Paranormaal » Brandweerman claimt engelen en aliens te hebben gezien. Dit maakte hij nog meer mee
Brandweerman claimt engelen en aliens te hebben gezien. Dit maakte hij nog meer mee

Brandweerman claimt engelen en aliens te hebben gezien. Dit maakte hij nog meer mee

Een brandweerman van de FDNY, de New Yorkse brandweer, zegt dat hij geregeld contact heeft met buitenaardsen, UFO’s, overleden mensen en engelen, zelfs in de kazerne in Brooklyn.

“Ik heb engelen aan het werk gezien,” zei Andrew Radziewicz (38) in de radioshow Sacred Matrix. Hij zei ook vaak kleurrijke lichtbollen te zien.

Nadat hij in juni een ‘enorm’ schip had gezien, vroeg Radziewicz op Facebook om erkenning van onze sterrenfamilie.

Moederschip

De brandweerman begon zijn waarnemingen afgelopen zomer te documenteren. Hij deelde op Facebook allerlei foto’s en videobeelden, schrijft de New York Post.

De brandweerveteraan zegt ook beelden te hebben gemaakt van vier ‘lichtwezens’ die hem op 11 september vorig jaar wakker maakten.

Radziewicz claimt verder dat hij wordt gevolgd door een enorm ‘moederschip’ en dat de ziel van zijn overleden hond Odi hem vaak bezoekt aan boord van een ‘lichtschip’.

Onmogelijk

Hij heeft in interviews gezegd dat hij in 1999, toen hij als 19-jarige voor de Amerikaanse kustwacht werkte, voor het eerst een alien heeft gezien.

Hij zag naar eigen zeggen twee zilverkleurige objecten die dicht bij elkaar bleven. Zo’n 20 matrozen en anderen aan boord van het schip zagen de objecten, die niet op de radar verschenen.

“Toen ze elkaar aanraakten en versmolten, verdwenen ze,” zei hij. “Het is onmogelijk dat in zo’n soort vaartuig een mens zat.”

Telepathisch

Hij zei dat mensen hem plagen en belachelijk maken vanwege zijn berichten op internet, maar dat hij daar maling aan heeft.

“Er zijn andere mensen die zo bang zijn om hierover te praten omdat ze niet belachelijk gemaakt willen worden,” zei hij.

“We hebben gecommuniceerd met wezens van Sirius tot Andromeda en allerlei andere sterrenstelsels,” besloot Radziewicz. “Het is vooral telepathisch.”

[New York Post]


Vond je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Dat laatste stukje vind ik altijd het meest treurige, dat je zo belachelijk wordt gemaakt door onwetende en daar door ook vaak gaat twijfelen … Raar toch want waarnemen van entiteiten is ook een vorm van een vrije geest , het voelt heel prettig om een groter bewustzijn te hebben. Het is toch zot, iedereen roept om God of hij nou oorlog wil of persoonlijke problemen heeft, maar niemand verteld wie God nou eigenlijk is….
  Maar zodra je goed spiritueel ontwikkeld bent en contacten met energieen hebt in het inmens grote heelal…
  Moet je jezelf geweld aan doen om jezelf te bewijzen, helaas ook op dit niveau slapen de meeste mensen..
  Eigenlijk is deze ontwikkeling het enige wat er toe doet in het leven hier op aarde.
  Weet je ik heb veel met de dood te maken gehad en dan pas vertellen mensen dat ze het jammer vinden dat ze nooit naar zichzelf geluisterd hebben, of gezocht hebben…..Het is namelijk alles wat er toe doet op het eind van het leven.. Nee we vervuilen onze geest met onnodige en onzinnige dingen , terwijl we wel een keuze hebben…

  33 likes
  • @louise
   ja zo is het.
   ik heb in 1997 ook zoiets meegemaakt niet zo heftig als deze meneer maar toch.
   driehoekige ufo en licht bollen die tegen de wind gingen en dat zeg ik omdat ze er anders thaise lampions van maken.
   vertel het aan een ander en ze kijken je meewarig aan zo van nog even en we douwen je in een dwangbuis.
   mij maakt het niet uit wij hebben gezien (met mijn vrouw trouwens) wat het was en dat pakken ze ons niet af.

   17 likes
  • God is de schepper van alles, hemel en aarde.

   8 likes
  • Als ik een alieen of een ufo zou zien ga ik het zeer zeker niet op facebook zetten, noch zou ik het rond vertellen. En waarom, omdat de mensen daar niet op zitten te wachten, het kan zelfs als zeer schokkend worden ervaren want het is een zeer ingrijpend iets voor de mind van mensen. Dus ja, dan gaan ze het ontkennen uit zelfbescherming of belachelijk maken. Nu moet de Amerikaanse brandweerman zelf weten wat hij er mee doet, maar hij moet wel beseffen dat de andere mensen dat dus niet allemaal hebben gezien en meegemaakt.

   6 likes
  • @Louise,
   Ik kan je aanraden om het Engelstalige boek Eyes only van Clifford Stone te lezen, maar zoals deze integere militair steeds benadrukt,dit was mijn leven maar je hoeft het niet te geloven,zo zie ik het ook.
   Je kunt geloven in een G.d en je kunt er niks van geloven, een andere aanrader om te lezen is het boek de 12e planeet van Sitchin,erg oud boek,interessant en erg leerzaam,ook hier weer dezelfde regel,je hoeft het niet te geloven,je kunt aan van alles twijfelen en dat is prima,beter kritisch dan goedgelovig is mijn motto.

   3 likes
 2. Het doet me denken aan een discussie die ik ooit eens had op school met een gelovige mede scholier. Hij geloofde absoluut niet in ufo’s want hij had er nog nooit 1 gezien. Op mijn vraag waarom hij dan wel in God geloofde en of hij die wel eens had gezien kreeg ik geen antwoord, alleen een verbijsterde blik. Verreweg de meeste mensen die anderen belachelijk maken zijn naïef en worden niet gehinderd door enige vorm van kennis.

  25 likes
 3. Ik geloofde nooit in god en geloofde nooit in aliens en ufo bla bla. Tot het moment dat ik in de nachtelijke uurtjes aan het vissen was en “voelde”/” hoorde” iemand of iets met me communiceren. Ik dacht eerst het zal wel… Een paar uur later kreeg ik ineens een vraag, of ik even omhoog wilde kijken, kijk omhoog rechtsboven je… Ik denk nou zal ik het doen dan t was duidelijk voor mezelf dat dit niet MIJN eigen gedachte waren… Ik keek dus rechtsboven mij en ongeveer een minuut of tien bleef ik op de plek kijken die ik dacht dat bedoeld werd. Na deze tien a twaalf minuten verscheen daar een ufo, pijlsnel achter een wolk vandaan, een soort glow in the dark/transparante madelief gevormd vliegend object. Zodra als dat ie verscheen kreeg ik weer een bericht binnen de me vertelde, hey hier ben ik, wees gerust ik ben het… Ik moet weer gaan, anders kost het te veel energie. De ufo flitste weer weg en wederom kreeg ik een bericht binnen, ik reis 4 lichtjaren hier vandaan en ben zo weer thuis… Verder was er geen communicatie meer die nacht en heb de ufo nooit meer gezien. Nu 3 jaar geleden. Wel heb ik sinds die nacht veel communicatie die ik niet altijd kan volgen of begrijpen…. Vaag ofniedan… Groet Stefan 32 jaar

  14 likes
 4. Ik sta in telepatisch contact met buitenaardsen. Ik kan ufo ‘s oproepen. Als ik een ufo wil zien hoef ik het alleen maar te vragen en dan verschijnen ze.

  7 likes
 5. @ Stefan , wat een mooie momenten…….probeer in alle rust met zachte muziek te ontspannen of te mediteren , wel als je alleen bent….leg je handen op je buik 10 cm boven je navel, daar zit je plexus solaris, dat is je verbinding met alle soorten van hemelse energieen , soms zie je een koort……
  Nou denk ik dat er bij jou twee dingen spelen, ten eerste de Aliens en ufo’s . Maar er zit ook een overleden , meisje of jonge vrouw die contact met je wil hebben, denk even na wie er is overleden, zusje?vriendinnetje?
  Een alien heeft nooit gebrek aan energie….alleen overleden mensen kunnen maar even verschijnen …….
  Succes…….probeer het, gewoon het beeld oproepen die je bij haar had en dan kun je vragen wat ze wil of wie ze is……

  5 likes
 6. Tot nu toe ontkennen alle overheden op aarde dat er UFO of aliens bestaan maar
  ze bestaan wel degelijk bewijzen te over
  Wat engelen betreft die schijnen toch echt te bestaan in Sovjet tijd hebben
  een aantal Sovjet astronauten Engelen gezien die rond het ruimteschip vlogen
  werden beschreven als humanoide wezens
  Echter die astronauten mochten er niet over praten op strahhye van uitsluiting
  uit het ruimteprogramma of vervolging in de Sovjet archieven liggen nog meer
  bewijzen van buitenaardse aanwexigheid hier op aarde

  4 likes
  • Engelen bestaan al langer dan de mens. Ze zijn al zover ontwikkeld dat ze in principe geen lichaam meer
   nodig hebben. Wij zijn gebonden aan ons aardse lichaam. Als we verlicht worden, zijn we van de aardse
   aantrekkingskracht af.

   1 likes
 7. Vrijkomende rook bij brand is dus gewoon wel schadelijk…

  2 likes
 8. @ flardinga,
  Ik heb boekenkasten vol maar zoals je zelf al zegt,je komt steeds uit bij hetzelfde…..wel is het zo dat als iemand z’n verhaal vertelt dat het een gevoel van herkenning is en dat is wel zo prettig..

  2 likes
 9. Het aardse leven is een leerschool voor de Geest. Het kan 100den levens duren voor wij verlost zijn
  van zijn aantrekkingskracht voor lichaam en Geest. We moeten eerst van al het materialisme verlost zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zonnepanelen

Steeds vaker woningbrand door ‘groene’ zonnepanelen. Het is kommer en kwel

Zonnepanelen kunnen voor extra problemen zorgen bij ...

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.