Paranormaal

Brandweerman claimt engelen en aliens te hebben gezien. Dit maakte hij nog meer mee

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een brandweerman van de FDNY, de New Yorkse brandweer, zegt dat hij geregeld contact heeft met buitenaardsen, UFO’s, overleden mensen en engelen, zelfs in de kazerne in Brooklyn.

“Ik heb engelen aan het werk gezien,” zei Andrew Radziewicz (38) in de radioshow Sacred Matrix. Hij zei ook vaak kleurrijke lichtbollen te zien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nadat hij in juni een ‘enorm’ schip had gezien, vroeg Radziewicz op Facebook om erkenning van onze sterrenfamilie.

Moederschip

De brandweerman begon zijn waarnemingen afgelopen zomer te documenteren. Hij deelde op Facebook allerlei foto’s en videobeelden, schrijft de New York Post.

De brandweerveteraan zegt ook beelden te hebben gemaakt van vier ‘lichtwezens’ die hem op 11 september vorig jaar wakker maakten.

Radziewicz claimt verder dat hij wordt gevolgd door een enorm ‘moederschip’ en dat de ziel van zijn overleden hond Odi hem vaak bezoekt aan boord van een ‘lichtschip’.

Onmogelijk

Hij heeft in interviews gezegd dat hij in 1999, toen hij als 19-jarige voor de Amerikaanse kustwacht werkte, voor het eerst een alien heeft gezien.

Hij zag naar eigen zeggen twee zilverkleurige objecten die dicht bij elkaar bleven. Zo’n 20 matrozen en anderen aan boord van het schip zagen de objecten, die niet op de radar verschenen.

“Toen ze elkaar aanraakten en versmolten, verdwenen ze,” zei hij. “Het is onmogelijk dat in zo’n soort vaartuig een mens zat.”

Telepathisch

Hij zei dat mensen hem plagen en belachelijk maken vanwege zijn berichten op internet, maar dat hij daar maling aan heeft.

“Er zijn andere mensen die zo bang zijn om hierover te praten omdat ze niet belachelijk gemaakt willen worden,” zei hij.

“We hebben gecommuniceerd met wezens van Sirius tot Andromeda en allerlei andere sterrenstelsels,” besloot Radziewicz. “Het is vooral telepathisch.”

[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Dat laatste stukje vind ik altijd het meest treurige, dat je zo belachelijk wordt gemaakt door onwetende en daar door ook vaak gaat twijfelen … Raar toch want waarnemen van entiteiten is ook een vorm van een vrije geest , het voelt heel prettig om een groter bewustzijn te hebben. Het is toch zot, iedereen roept om God of hij nou oorlog wil of persoonlijke problemen heeft, maar niemand verteld wie God nou eigenlijk is….
Maar zodra je goed spiritueel ontwikkeld bent en contacten met energieen hebt in het inmens grote heelal…
Moet je jezelf geweld aan doen om jezelf te bewijzen, helaas ook op dit niveau slapen de meeste mensen..
Eigenlijk is deze ontwikkeling het enige wat er toe doet in het leven hier op aarde.
Weet je ik heb veel met de dood te maken gehad en dan pas vertellen mensen dat ze het jammer vinden dat ze nooit naar zichzelf geluisterd hebben, of gezocht hebben…..Het is namelijk alles wat er toe doet op het eind van het leven.. Nee we vervuilen onze geest met onnodige en onzinnige dingen , terwijl we wel een keuze hebben…

Bas2
Bas2
5 jaren geleden

Ik sta in telepatisch contact met buitenaardsen. Ik kan ufo ‘s oproepen. Als ik een ufo wil zien hoef ik het alleen maar te vragen en dan verschijnen ze.

cervantis
cervantis
5 jaren geleden

Het doet me denken aan een discussie die ik ooit eens had op school met een gelovige mede scholier. Hij geloofde absoluut niet in ufo’s want hij had er nog nooit 1 gezien. Op mijn vraag waarom hij dan wel in God geloofde en of hij die wel eens had gezien kreeg ik geen antwoord, alleen een verbijsterde blik. Verreweg de meeste mensen die anderen belachelijk maken zijn naïef en worden niet gehinderd door enige vorm van kennis.

Stefan
Stefan
5 jaren geleden

Ik geloofde nooit in god en geloofde nooit in aliens en ufo bla bla. Tot het moment dat ik in de nachtelijke uurtjes aan het vissen was en “voelde”/” hoorde” iemand of iets met me communiceren. Ik dacht eerst het zal wel… Een paar uur later kreeg ik ineens een vraag, of ik even omhoog wilde kijken, kijk omhoog rechtsboven je… Ik denk nou zal ik het doen dan t was duidelijk voor mezelf dat dit niet MIJN eigen gedachte waren… Ik keek dus rechtsboven mij en ongeveer een minuut of tien bleef ik op de plek kijken die ik dacht dat bedoeld werd. Na deze tien a twaalf minuten verscheen daar een ufo, pijlsnel achter een wolk vandaan, een soort glow in the dark/transparante madelief gevormd vliegend object. Zodra als dat ie verscheen kreeg ik weer een bericht binnen de me vertelde, hey hier ben ik, wees gerust ik ben het… Ik moet weer gaan, anders kost het te veel energie. De ufo flitste weer weg en wederom kreeg ik een bericht binnen, ik reis 4 lichtjaren hier vandaan en ben zo weer thuis… Verder was er geen communicatie meer die nacht en heb de ufo nooit meer gezien. Nu 3 jaar geleden. Wel heb ik sinds die nacht veel communicatie die ik niet altijd kan volgen of begrijpen…. Vaag ofniedan… Groet Stefan 32 jaar

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x