Homepagina » Mens en Dier » Trump waarschuwde in 2015 dat Epsteins eiland poel van verderf was. ‘Vraag maar aan prins Andrew’
trump
Foto: CC0

Trump waarschuwde in 2015 dat Epsteins eiland poel van verderf was. ‘Vraag maar aan prins Andrew’

In 2015, twee jaar voordat hij president werd, zei Donald Trump tegen journalisten dat ze prins Andrew eens moesten vragen naar het ‘pedo-eiland’ van zijn goede vriend Jeffrey Epstein. Hij noemde het ‘een poel van verderf’.

Trump zei in gesprek met Bloomberg Politics dat de Britse prins ‘vaak op het eiland is geweest’.

Volgens The Sun deed Trump zijn uitspraken rond hetzelfde moment dat Virginia Roberts Giuffre beweerde dat Epstein haar had gedwongen om seks te hebben met Andrew toen zij 17 jaar oud was.

[Zero Hedge]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wim11
wim11
6 maanden geleden

Is behoorlijk stil rond Maxwell, hoop echt dat deze lowlifes worden vervolgd, maar verwacht het niet, vrees dat ze zelfmoord gaat plegen bijv met 60 messteken in haar rug

Rob
Rob
6 maanden geleden

Trump zou toch de deep state aan gaan pakken? Tot nu toe is er weinig van terecht gekomen. Hij heeft zich behoorlijk door zijn schoonzoon Kushner laten beïnvloeden. Het is er steeds meer op gaan lijken dat die ook bij de satanische club hoort, getuige het huisnummer 666 van zijn onderneming. Nu wordt echter ook gezegd dat Trump daar van terug aan het komen is. Hopelijk gaat hij er nu iets aan doen. En wat Q betreft, wie dat ook moge wezen, die heeft (hebben) ook nog niets aangepakt. Trust the plan? Wat als Q geschreven wordt als queue? Dan staat iedereen in de rij te wachten OF er ooit eens echt iets gaat gebeuren. Tot nu toe wordt nog steeds de agenda van de NWO uitgerold. Zoals ik het me bewust ben kunnen wij straks alleen maar de boel weer opbouwen maar daarvoor moet wel eerst de afbraak beëindigd worden.

Sina
Sina
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Rob, wist je dat dan nog niet? Trump is een vrijmetselaar / Illuminist etc., en zegt alleen dingen die de burger wil horen en verder niks ! Geloven we met ons allen nu werkelijk dat de deep state aan gepakt gaat worden ? Dacht het niet, want dan pakken ze zichzelf, want alles en iedereen die met de elite / Illuminati etc. te maken heeft zit er tot aan de elleboog er diep in. Wat die ”Q” betreft, die slingert alleen berichten de wereld in die ingegeven zijn door de meesters, om ons stil te houden en verder niks. Alsof Trump voor de burger is, pffff….dacht het niet…

exegese
exegese
6 maanden geleden

Alle grote machthebbers zwemmen in dezelfde poel van verderf. De poel van verderf is onlosmakelijk verbonden met de macht die op aarde nog steeds de dienst uit maakt. Al degenen die daar verandering in willen brengen zullen nagenoeg dezelfde dag nog het loodje leggen. Satan duldt geen tegenspraak of concurrentie.

Margie
Margie
6 maanden geleden

Amazing Polly…briljant!

Maxwell, Epstein and the Control of Science Since WW2

https://youtu.be/NHex-kecZGk

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
6 maanden geleden

Trump heeft nog weinig gedaan aan de Deep State personen, eigenlijk nul. Dus ja ik heb het meer geschreven hij had absoluut het voordeel van de twijfel maar er is helemaal iets gedaan daarentegen heeft hij wel voor het militair industrieelcomplex een wapendeal afgesloten van bijna 1000 miljard met het vreselijke SA. Toen bleek dat hij er eigenlijk zelf ook deel van uitmaakt.

eindhoven
eindhoven
6 maanden geleden

ik heb (prinses) diana gezien in de buurt van waalre ,was ongeveer maart, april 1997 .die heeft ivf jong en prins charles is een homo

Jan
Jan
6 maanden geleden

Slechts de mensen zelf kunnen zich bevrijden van de duistere krachten. In dat geval moeten wij allen (collectief) tot het besluit komen dat wij ons niet langer meer laten belazeren door deze krachten. Zolang wij dat niet doen, hebben deze krachten vrij spel en gaat niemand (ook bepaalde positieve onzichtbare krachten buiten de aarde niet) ons redden…… Dergelijke positieve onzichtbare krachten geven ons slechts de mogelijkheid om wakker te worden. Maar als wij daar vervolgens niets mee doen, is er geen reden tot juichen.

frans
frans
6 maanden geleden

hoe stiller het wordt hoe groter de knal.

Mikkel
Mikkel
6 maanden geleden

Heeft iemand ergens beelden gezien van de arrestatie/opsluiting/mugshot van Maxwell? Ik heb niets gezien. Dat geeft toch ook te denken?

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

ddos-aanval

DDoS-aanval legt Viruswaarheid & Vrij en Sociaal Nederland plat: ‘Dit gaat echt helemaal mis’

Het was een wilde nacht op internet. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x