Mens en Dier

Trump waarschuwde in 2015 dat Epsteins eiland poel van verderf was. ‘Vraag maar aan prins Andrew’

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2015, twee jaar voordat hij president werd, zei Donald Trump tegen journalisten dat ze prins Andrew eens moesten vragen naar het ‘pedo-eiland’ van zijn goede vriend Jeffrey Epstein. Hij noemde het ‘een poel van verderf’.

Trump zei in gesprek met Bloomberg Politics dat de Britse prins ‘vaak op het eiland is geweest’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens The Sun deed Trump zijn uitspraken rond hetzelfde moment dat Virginia Roberts Giuffre beweerde dat Epstein haar had gedwongen om seks te hebben met Andrew toen zij 17 jaar oud was.

[Zero Hedge]

2 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wim11
wim11
3 jaren geleden

Is behoorlijk stil rond Maxwell, hoop echt dat deze lowlifes worden vervolgd, maar verwacht het niet, vrees dat ze zelfmoord gaat plegen bijv met 60 messteken in haar rug

Rob
Rob
3 jaren geleden

Trump zou toch de deep state aan gaan pakken? Tot nu toe is er weinig van terecht gekomen. Hij heeft zich behoorlijk door zijn schoonzoon Kushner laten beïnvloeden. Het is er steeds meer op gaan lijken dat die ook bij de satanische club hoort, getuige het huisnummer 666 van zijn onderneming. Nu wordt echter ook gezegd dat Trump daar van terug aan het komen is. Hopelijk gaat hij er nu iets aan doen. En wat Q betreft, wie dat ook moge wezen, die heeft (hebben) ook nog niets aangepakt. Trust the plan? Wat als Q geschreven wordt als queue? Dan staat iedereen in de rij te wachten OF er ooit eens echt iets gaat gebeuren. Tot nu toe wordt nog steeds de agenda van de NWO uitgerold. Zoals ik het me bewust ben kunnen wij straks alleen maar de boel weer opbouwen maar daarvoor moet wel eerst de afbraak beëindigd worden.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Alle grote machthebbers zwemmen in dezelfde poel van verderf. De poel van verderf is onlosmakelijk verbonden met de macht die op aarde nog steeds de dienst uit maakt. Al degenen die daar verandering in willen brengen zullen nagenoeg dezelfde dag nog het loodje leggen. Satan duldt geen tegenspraak of concurrentie.

Margie
Margie
3 jaren geleden

Amazing Polly…briljant!

Maxwell, Epstein and the Control of Science Since WW2

https://youtu.be/NHex-kecZGk

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x