Homepagina » Mens en Dier » Trump waarschuwde in 2015 dat Epsteins eiland poel van verderf was. ‘Vraag maar aan prins Andrew’
trump
Foto: CC0

Trump waarschuwde in 2015 dat Epsteins eiland poel van verderf was. ‘Vraag maar aan prins Andrew’

In 2015, twee jaar voordat hij president werd, zei Donald Trump tegen journalisten dat ze prins Andrew eens moesten vragen naar het ‘pedo-eiland’ van zijn goede vriend Jeffrey Epstein. Hij noemde het ‘een poel van verderf’.

Trump zei in gesprek met Bloomberg Politics dat de Britse prins ‘vaak op het eiland is geweest’.

Volgens The Sun deed Trump zijn uitspraken rond hetzelfde moment dat Virginia Roberts Giuffre beweerde dat Epstein haar had gedwongen om seks te hebben met Andrew toen zij 17 jaar oud was.

[Zero Hedge]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Alle grote machthebbers zwemmen in dezelfde poel van verderf. De poel van verderf is onlosmakelijk verbonden met de macht die op aarde nog steeds de dienst uit maakt. Al degenen die daar verandering in willen brengen zullen nagenoeg dezelfde dag nog het loodje leggen. Satan duldt geen tegenspraak of concurrentie.

  25 likes
 • Jan schreef:

  Slechts de mensen zelf kunnen zich bevrijden van de duistere krachten. In dat geval moeten wij allen (collectief) tot het besluit komen dat wij ons niet langer meer laten belazeren door deze krachten. Zolang wij dat niet doen, hebben deze krachten vrij spel en gaat niemand (ook bepaalde positieve onzichtbare krachten buiten de aarde niet) ons redden…… Dergelijke positieve onzichtbare krachten geven ons slechts de mogelijkheid om wakker te worden. Maar als wij daar vervolgens niets mee doen, is er geen reden tot juichen.

  17 likes
 • Rob schreef:

  Trump zou toch de deep state aan gaan pakken? Tot nu toe is er weinig van terecht gekomen. Hij heeft zich behoorlijk door zijn schoonzoon Kushner laten beïnvloeden. Het is er steeds meer op gaan lijken dat die ook bij de satanische club hoort, getuige het huisnummer 666 van zijn onderneming. Nu wordt echter ook gezegd dat Trump daar van terug aan het komen is. Hopelijk gaat hij er nu iets aan doen. En wat Q betreft, wie dat ook moge wezen, die heeft (hebben) ook nog niets aangepakt. Trust the plan? Wat als Q geschreven wordt als queue? Dan staat iedereen in de rij te wachten OF er ooit eens echt iets gaat gebeuren. Tot nu toe wordt nog steeds de agenda van de NWO uitgerold. Zoals ik het me bewust ben kunnen wij straks alleen maar de boel weer opbouwen maar daarvoor moet wel eerst de afbraak beëindigd worden.

  13 likes
  • Sina schreef:

   Rob, wist je dat dan nog niet? Trump is een vrijmetselaar / Illuminist etc., en zegt alleen dingen die de burger wil horen en verder niks ! Geloven we met ons allen nu werkelijk dat de deep state aan gepakt gaat worden ? Dacht het niet, want dan pakken ze zichzelf, want alles en iedereen die met de elite / Illuminati etc. te maken heeft zit er tot aan de elleboog er diep in. Wat die ”Q” betreft, die slingert alleen berichten de wereld in die ingegeven zijn door de meesters, om ons stil te houden en verder niks. Alsof Trump voor de burger is, pffff….dacht het niet…

   8 likes
 • wim11 schreef:

  Is behoorlijk stil rond Maxwell, hoop echt dat deze lowlifes worden vervolgd, maar verwacht het niet, vrees dat ze zelfmoord gaat plegen bijv met 60 messteken in haar rug

  10 likes
 • Margie schreef:

  Amazing Polly…briljant!

  Maxwell, Epstein and the Control of Science Since WW2

  https://youtu.be/NHex-kecZGk

  10 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Trump heeft nog weinig gedaan aan de Deep State personen, eigenlijk nul. Dus ja ik heb het meer geschreven hij had absoluut het voordeel van de twijfel maar er is helemaal iets gedaan daarentegen heeft hij wel voor het militair industrieelcomplex een wapendeal afgesloten van bijna 1000 miljard met het vreselijke SA. Toen bleek dat hij er eigenlijk zelf ook deel van uitmaakt.

  4 likes
 • frans schreef:

  hoe stiller het wordt hoe groter de knal.

  4 likes
 • Mikkel schreef:

  Heeft iemand ergens beelden gezien van de arrestatie/opsluiting/mugshot van Maxwell? Ik heb niets gezien. Dat geeft toch ook te denken?

  4 likes
 • eindhoven schreef:

  ik heb (prinses) diana gezien in de buurt van waalre ,was ongeveer maart, april 1997 .die heeft ivf jong en prins charles is een homo

  3 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >