Spiritueel

Wat als er bewijs is voor vorige levens?

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de Amerikaanse zender Lifetime Movie Network is een nieuw programma te zien over reïncarnatie. Hypnotherapeut Damian Bertrand neemt mensen mee terug naar vorige levens en doet vervolgens onderzoek naar namen, woonplaatsen en andere informatie die aan het licht komt. Aan de hand van deze informatie kan hij bepalen of het echt gaat om herinneringen aan vorige levens.

Tijdens de eerste aflevering van ‘Reincarnated: Past Lives’ vroeg een jonge vrouw zich af waarom ze geobsedeerd was met het doneren van haar eicellen aan stellen die geen kinderen kunnen krijgen. Shelise wilde weten of iets in een vorig leven invloed zou kunnen hebben op deze obsessie. Ze had er geen verklaring voor.

Dr. Bertrand nam haar mee terug naar twee vorige levens om antwoord te krijgen op haar vraag. De vrouw leefde in de zestiende eeuw in Egypte en was onvruchtbaar. In die tijd werden vrouwen die geen kinderen konden krijgen uitgestoten. Onder hypnose sprak ze Arabisch en vertelde ze de dokter dingen waar ze in haar huidige leven geen weet van heeft.

Bertrand laat zien dat we eerder hebben geleefd. Hij begeleidt mensen tijdens een emotionele regressietherapie om de oorzaak van mysterieuze obsessies, onverklaarbare fobieën, vreemde vaardigheden en terugkerende nachtmerries te achterhalen.

Hij komt uit bij de bloederige Britse slagvelden in de middeleeuwen en woestijndorpen rond het oude Jeruzalem. De willekeurige namen, locaties en stukjes informatie worden door Bertrand uitgebreid bestudeerd. Zouden mensen anders gaan leven als ze wisten wie ze vroeger zijn geweest?

Bekijk hieronder ook het verhaal van James Leininger, een jongen die ervan overtuigd is in de Tweede Wereldoorlog te hebben meegevochten als piloot.

[LMN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Niemand kent het vorige leven van Maitreya de Christus, zo ook is hij/zij in het hier en nu maar weinig bekend. Ondanks dat er geen GOD bestaat, was de Christus in zijn vorig leven volmaakt, zo ook is hij/zij dit nu. Als we dit aan nemen dan vernietig de mensheid zichzelf niet. Echter als we de aanwezigheid van hem/haar in het heden ontkennen, dan is het einde verhaal mensheid.

Westbound
Westbound
9 jaren geleden

@Kalki: je beweert dat er geen God bestaat, maar dat weet je niet 100% zeker.
Stel dat God wèl bestaat, dan hebben degenen die Zijn geboden aan hun laars gelapt hebben verdomd veel pech. Maar dan is het voor hen te laat.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Gelukkig maar dat wij in Nederland leven en wonen, mogen wij tenminste wel zeggen wat we vinden, of wat we niet vinden. ( nog wel ). Dat op zich al is een voorrecht. Er zijn er zovelen die dat voorrecht op dit moment niet hebben.
Wees blij met de diversiteit van meningen.
In iedergeval MOGEN wij erover discussiëren.

Moondust
Moondust
9 jaren geleden

In God hoef je niet te geloven, want het is 100% onbetwistbaar zeker dat God bestaat. Er is zelfs niets anders dan God. God is het enige dat er is en dat wonder aanschouwen we zelf elke dag. Het enige dat veel mensen in de weg staat God te zien is “twijfel”. Laat de twijfel los en iedereen ziet God, de hele dag door.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x