BuitenlandCorona

Grote fout ontdekt in coronatest: ‘Steeds meer mensen worden wakker’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duizenden mensen zijn mogelijk onnodig in lockdown gegaan omdat de coronatest onbetrouwbaar is, schrijft de Britse Sunday Express. In Groot-Brittannië zijn lokale lockdowns ingesteld omdat het aantal besmettingen ‘gevaarlijk groot’ was, maar uit onderzoek van de Oxford-universiteit blijkt dat tot wel 50 procent van de ‘positieve’ testuitslagen onjuist is. De test is namelijk zo gevoelig dat hij ook dode en onschadelijke virale deeltjes kan oppikken, aldus de krant.

Mensen zijn ongeveer een week besmettelijk, maar de deeltjes kunnen nog 74 dagen worden afgescheiden door het lichaam. Het gevolg is dat de pandemie is overschat, zo blijkt uit het onderzoek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Professoren Tom Jefferson en Carl Heneghan analyseerden 25 papers over coronatesten en kwamen tot de ontdekking dat in een Italiaanse regio meer dan de helft van de uitslagen valspositief was. De onderzoekers pleiten voor het aanpassen van de coronatest, ook wel PCR-test genoemd.

De testresultaten zijn onbetrouwbaar

De onbetrouwbare test kan verklaren waarom het aantal besmettingsgevallen opeens snel stijgt in landen als Groot-Brittannië en Nederland, terwijl er nauwelijks mensen sterven aan het virus. Het is onduidelijk of iemand die positief test besmet is of in het verleden besmet is geraakt, maar niet langer besmettelijk is, zei Jefferson. “We moeten deze test niet gebruiken om te bepalen of iemand besmettelijk is.”

“De testresultaten zijn onbetrouwbaar,” benadrukte Heneghan.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga is blij met dit bericht. Hij schrijft:

4.7 15 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

PCR test voor CoronaVirus is een scam. Eerst moet je een virus kunnen isoleren.. Met CoronaVirus kunnen ze niet want deze virus bestaat niet !!

Teun
Teun
3 jaren geleden

Ik vermoed dat NL deze fout ook gaat toegeven, maar pas na totstandkoming van de Spoedwet. Er zijn nu al zogenaamd duizend besmettingen.

Hansie
Hansie
3 jaren geleden

“Mensen zijn ongeveer een week besmettelijk” staat er. met de huidige snelheid van testen en uitslag krijgen, kun je beter stoppen met testen want voordat je de uitslag hebt, ben je niet meer besmettelijk…..

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Die spoedwet moet van tafel

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x