Homepagina » Buitenland » Grote fout ontdekt in coronatest: ‘Steeds meer mensen worden wakker’
coronatest
Foto: CC0

Grote fout ontdekt in coronatest: ‘Steeds meer mensen worden wakker’

Duizenden mensen zijn mogelijk onnodig in lockdown gegaan omdat de coronatest onbetrouwbaar is, schrijft de Britse Sunday Express. In Groot-Brittannië zijn lokale lockdowns ingesteld omdat het aantal besmettingen ‘gevaarlijk groot’ was, maar uit onderzoek van de Oxford-universiteit blijkt dat tot wel 50 procent van de ‘positieve’ testuitslagen onjuist is. De test is namelijk zo gevoelig dat hij ook dode en onschadelijke virale deeltjes kan oppikken, aldus de krant.

Mensen zijn ongeveer een week besmettelijk, maar de deeltjes kunnen nog 74 dagen worden afgescheiden door het lichaam. Het gevolg is dat de pandemie is overschat, zo blijkt uit het onderzoek.

Professoren Tom Jefferson en Carl Heneghan analyseerden 25 papers over coronatesten en kwamen tot de ontdekking dat in een Italiaanse regio meer dan de helft van de uitslagen valspositief was. De onderzoekers pleiten voor het aanpassen van de coronatest, ook wel PCR-test genoemd.

De testresultaten zijn onbetrouwbaar

De onbetrouwbare test kan verklaren waarom het aantal besmettingsgevallen opeens snel stijgt in landen als Groot-Brittannië en Nederland, terwijl er nauwelijks mensen sterven aan het virus. Het is onduidelijk of iemand die positief test besmet is of in het verleden besmet is geraakt, maar niet langer besmettelijk is, zei Jefferson. “We moeten deze test niet gebruiken om te bepalen of iemand besmettelijk is.”

“De testresultaten zijn onbetrouwbaar,” benadrukte Heneghan.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga is blij met dit bericht. Hij schrijft:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Joyce Ramgatie schreef:

  PCR test voor CoronaVirus is een scam. Eerst moet je een virus kunnen isoleren.. Met CoronaVirus kunnen ze niet want deze virus bestaat niet !!

  • Carolina spuesens schreef:

   Dat weet/wist onze Ferdinand natuurlijk ook.

  • Tony schreef:

   Juist, wanneer een virus niet bestaat, hoe kun je dan testen of iemand besmet is door een virus dat niet bestaat.

   Helaas blijven mensen geloven in de onzin die hun door onze regering wordt voorgeschoteld. Wanneer je laat testen ben je al in de val gelopen, maar dat heb je dan zelf niet door, omdat je de waarheid niet wil zien of niet niet het vermogen hebt om hier zelf onderzoek naar te doen.

   Politici houden niet alleen zichzelf voor de gek, maar de totale bevolking, niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Dat dit leidt tot toestanden zoals in Australie, is niet voor te stellen.

   Het wordt tijd voor verandering, ik hoop tevens op verbetering. Dus geen doemdenken meer, maar terug naar het leven zoals wij dat gewend waren.

   Dames en heren politici, geloven jullie nog in deze onzin en wat zijn jullie plannen?

 • Teun schreef:

  Ik vermoed dat NL deze fout ook gaat toegeven, maar pas na totstandkoming van de Spoedwet. Er zijn nu al zogenaamd duizend besmettingen.

  • salvar schreef:

   de een gooit met 5000 en de ander met 1000 , ze willen met man en macht het sprookje in stand houden , anders gaan ze af als een gieter.

   kom mensen die nog niet wakker zijn , kom op kom op .

 • Hansie schreef:

  “Mensen zijn ongeveer een week besmettelijk” staat er. met de huidige snelheid van testen en uitslag krijgen, kun je beter stoppen met testen want voordat je de uitslag hebt, ben je niet meer besmettelijk…..

 • wolfje168 schreef:

  Die spoedwet moet van tafel

 • Ontkenner schreef:

  Dit gegeven is niet nieuw en al vele maanden bekend.
  Ik weet bijna zeker dat er een veeeel groter probleem is.
  De PCR-test is een techniek die gebruikt een zgn substraat = “primer” om het juiste stukje RNA string te vinden.
  Het juiste stukje is een uniek stukje wat alleen maar bij SARS-CoV-n2 voorkomt en verder nergens.
  Je kunt de string met nucleotiden van de primers gewoon opzoeken, ik heb 20 verschillende testen die naar 20 zogenaamde unieke stukjes kijken. (varierend in lengte, een string van 18-26 nucleotiden)
  Dus 20 verschillende stukjes die uniek zijn voor alleen dit virus?
  Als ik een beetje zoek bij fabrikanten kan ik er waarschijnlijk nog wel 20 vinden.
  En die allemaal ALLEEN voor dit virus? Dat komt nergens anders voor?
  EN dat terwijl dit virus maar 32.000 nucleotiden heeft?

  Sorry, maar die kans is wel heel erg klein.
  Ik KAN niet geloven dat al die testen zo specifiek alleen dit virus meten.
  Dit is zeer ongeloofwaardig.

  De vraag is:
  Wat meten ze dan wel? Wat maakt ze false positive?
  En juist dat wordt niet onderzocht, zeer vreemd.

  Het hele genoom van verschillende virussen is niet te vinden,dus ik moet het antwoord schuldig blijven.

 • Frans schreef:

  Tja. die testen zijn expres ze gevoelig.

 • sterntaler schreef:

  Er zijn sites die beweren dat laboratoria erin geslaagd zijn om het covid-19 virus fysiek te isoleren, wat hoogstwaarschijnlijk niet waar is, want ten eerste is het niet duidelijk om wat voor virus het ging, kennelijk één of ander sars-achtig virus die ze hebben afgenomen en kunstmatig hebben moeten opkweken. Dit doen ze door er allerlei stoffen aan toe te voegen waaronder antibiotica. Dan heb je in feite iets gekweekt wat niet het oorspronkelijke pathogeen bevat. Hieruit is klaarblijkelijk het virtuele corona virus ontstaan. We vervallen vervolgens van een halve inelkaar geflanste isolatie naar een onbetrouwbare PCR-test. Bij het aflezen van een PCR-test met de gebruikte primers moet je zegt men het noodzakelijke gnoom aan kunnen duiden om het virus te identificeren, maar dat kan een PCR-test niet, dus kunnen we stellen dat het hier een virtueel covid-19 gnoom betreft en de daaruit voortkomende valse positieve besmettingen is een tactisch gevolg. De papers die zijn opgesteld door de bevoegde specialisten die moeten aantonen dat het coronavirus daadwerkelijk fysiek geïsoleerd is voldoen niet aan de voorwaarden, omdat de gouden standaard regel voor fysieke isolatie niet is toegepast.

  • Tony schreef:

   Laboratoria die geld van Bill Gates hebben ontvangen zullen er alles aan doen om de boel te saboteren en te manipuleren. Dit tegen beter weten in, dat is dan logisch. Het verdienmodel mag niet verstoord worden.

 • Pieter schreef:

  En hier heeft Willem Engel het al sinds april over. Maar niemand die luistert.

 • Rob schreef:

  Het is voor velen inmiddels wel duidelijk dat er in deze wereld geen fouten worden gemaakt maar dat er een doelgerichte agenda wordt afgewerkt. Het is altijd dezelfde agenda. Deze test is dan juist gebruikt om de cijfers zo hoog mogelijk op te laten lopen en het te laten lijken alsof het om een gevaarlijk virus gaat. Dat terwijl het virus nog door niemand is geïsoleerd en zo aangetoond is dat het werkelijk bestaat. Dan is het dus ook juist de bedoeling om al die valse positieven te hebben want dat verhoogt de cijfers. Alleen mensen die niet de agenda kennen lijken het fouten te noemen. De politiek echter ontkent en ontwijkt alles en gaat gewoon door met de agenda.

 • x

  Check Also

  ab osterhaus

  Ab Osterhaus wil totale lockdown: ‘Die man deugt niet’

  Viroloog Ab Osterhaus maakt zich grote zorgen ...

  coronawet

  ‘Weg met alle politici die voor de coronawet stemden’

  De coronawet van het kabinet is aangenomen ...

  >