Homepagina » Buitenland » Grote fout ontdekt in coronatest: ‘Steeds meer mensen worden wakker’
coronatest
Foto: CC0

Grote fout ontdekt in coronatest: ‘Steeds meer mensen worden wakker’

Duizenden mensen zijn mogelijk onnodig in lockdown gegaan omdat de coronatest onbetrouwbaar is, schrijft de Britse Sunday Express. In Groot-Brittannië zijn lokale lockdowns ingesteld omdat het aantal besmettingen ‘gevaarlijk groot’ was, maar uit onderzoek van de Oxford-universiteit blijkt dat tot wel 50 procent van de ‘positieve’ testuitslagen onjuist is. De test is namelijk zo gevoelig dat hij ook dode en onschadelijke virale deeltjes kan oppikken, aldus de krant.

Mensen zijn ongeveer een week besmettelijk, maar de deeltjes kunnen nog 74 dagen worden afgescheiden door het lichaam. Het gevolg is dat de pandemie is overschat, zo blijkt uit het onderzoek.

Professoren Tom Jefferson en Carl Heneghan analyseerden 25 papers over coronatesten en kwamen tot de ontdekking dat in een Italiaanse regio meer dan de helft van de uitslagen valspositief was. De onderzoekers pleiten voor het aanpassen van de coronatest, ook wel PCR-test genoemd.

De testresultaten zijn onbetrouwbaar

De onbetrouwbare test kan verklaren waarom het aantal besmettingsgevallen opeens snel stijgt in landen als Groot-Brittannië en Nederland, terwijl er nauwelijks mensen sterven aan het virus. Het is onduidelijk of iemand die positief test besmet is of in het verleden besmet is geraakt, maar niet langer besmettelijk is, zei Jefferson. “We moeten deze test niet gebruiken om te bepalen of iemand besmettelijk is.”

“De testresultaten zijn onbetrouwbaar,” benadrukte Heneghan.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga is blij met dit bericht. Hij schrijft:

4.6 14 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

PCR test voor CoronaVirus is een scam. Eerst moet je een virus kunnen isoleren.. Met CoronaVirus kunnen ze niet want deze virus bestaat niet !!

Carolina spuesens
Carolina spuesens
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Dat weet/wist onze Ferdinand natuurlijk ook.

Tony
Tony
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Juist, wanneer een virus niet bestaat, hoe kun je dan testen of iemand besmet is door een virus dat niet bestaat.

Helaas blijven mensen geloven in de onzin die hun door onze regering wordt voorgeschoteld. Wanneer je laat testen ben je al in de val gelopen, maar dat heb je dan zelf niet door, omdat je de waarheid niet wil zien of niet niet het vermogen hebt om hier zelf onderzoek naar te doen.

Politici houden niet alleen zichzelf voor de gek, maar de totale bevolking, niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Dat dit leidt tot toestanden zoals in Australie, is niet voor te stellen.

Het wordt tijd voor verandering, ik hoop tevens op verbetering. Dus geen doemdenken meer, maar terug naar het leven zoals wij dat gewend waren.

Dames en heren politici, geloven jullie nog in deze onzin en wat zijn jullie plannen?

Teun
Teun
7 maanden geleden

Ik vermoed dat NL deze fout ook gaat toegeven, maar pas na totstandkoming van de Spoedwet. Er zijn nu al zogenaamd duizend besmettingen.

salvar
salvar
Reactie op  Teun
7 maanden geleden

de een gooit met 5000 en de ander met 1000 , ze willen met man en macht het sprookje in stand houden , anders gaan ze af als een gieter.

kom mensen die nog niet wakker zijn , kom op kom op .

Hansie
Hansie
7 maanden geleden

“Mensen zijn ongeveer een week besmettelijk” staat er. met de huidige snelheid van testen en uitslag krijgen, kun je beter stoppen met testen want voordat je de uitslag hebt, ben je niet meer besmettelijk…..

wolfje168
wolfje168
7 maanden geleden

Die spoedwet moet van tafel

Ontkenner
Ontkenner
7 maanden geleden

Dit gegeven is niet nieuw en al vele maanden bekend.
Ik weet bijna zeker dat er een veeeel groter probleem is.
De PCR-test is een techniek die gebruikt een zgn substraat = “primer” om het juiste stukje RNA string te vinden.
Het juiste stukje is een uniek stukje wat alleen maar bij SARS-CoV-n2 voorkomt en verder nergens.
Je kunt de string met nucleotiden van de primers gewoon opzoeken, ik heb 20 verschillende testen die naar 20 zogenaamde unieke stukjes kijken. (varierend in lengte, een string van 18-26 nucleotiden)
Dus 20 verschillende stukjes die uniek zijn voor alleen dit virus?
Als ik een beetje zoek bij fabrikanten kan ik er waarschijnlijk nog wel 20 vinden.
En die allemaal ALLEEN voor dit virus? Dat komt nergens anders voor?
EN dat terwijl dit virus maar 32.000 nucleotiden heeft?

Sorry, maar die kans is wel heel erg klein.
Ik KAN niet geloven dat al die testen zo specifiek alleen dit virus meten.
Dit is zeer ongeloofwaardig.

De vraag is:
Wat meten ze dan wel? Wat maakt ze false positive?
En juist dat wordt niet onderzocht, zeer vreemd.

Het hele genoom van verschillende virussen is niet te vinden,dus ik moet het antwoord schuldig blijven.

Marjolein Pathuis
Marjolein Pathuis
Reactie op  Ontkenner
7 maanden geleden

Intressant. Het is wel overduidelijk dat dit virus een andere betekenis heeft.

Bij virus dacht ik eerlijk gezegd ook meteen aan een computer of telefoon. Ze doen na mijn weten onderzoek naar gedragsproblemen, huiselijk geweld in combinatie met corona, lockdown en stress. Dit hebben ze in 2012 ook al gedaan.

ronald korsse
ronald korsse
Reactie op  Ontkenner
7 maanden geleden

dan hebben ze je dna alvast,onder het mom van een coronatest pffffffffffff

Stefan
Stefan
Reactie op  Ontkenner
7 maanden geleden

Gelukkig weet jij 0 van moleculaire biologie. Deze primers worden puur gebruikt om het virus te klonen en er onderzoek mee te doen. Vraag me af waar jou betrouwbare bron is, maar tevergeefs, je zal wel nooit ‘echt’ wakker worden ben ik bang.

Joke
Joke
Reactie op  Ontkenner
6 maanden geleden

ze willen je dna!

Mazzelaer
Mazzelaer
Reactie op  Ontkenner
6 maanden geleden

PCR-test is niet ontwikkeld op basis van het huidige coronavirus maar van ‘n eerdere uitbraak.

Frans
Frans
7 maanden geleden

Tja. die testen zijn expres ze gevoelig.

sterntaler
sterntaler
7 maanden geleden

Er zijn sites die beweren dat laboratoria erin geslaagd zijn om het covid-19 virus fysiek te isoleren, wat hoogstwaarschijnlijk niet waar is, want ten eerste is het niet duidelijk om wat voor virus het ging, kennelijk één of ander sars-achtig virus die ze hebben afgenomen en kunstmatig hebben moeten opkweken. Dit doen ze door er allerlei stoffen aan toe te voegen waaronder antibiotica. Dan heb je in feite iets gekweekt wat niet het oorspronkelijke pathogeen bevat. Hieruit is klaarblijkelijk het virtuele corona virus ontstaan. We vervallen vervolgens van een halve inelkaar geflanste isolatie naar een onbetrouwbare PCR-test. Bij het aflezen van een PCR-test met de gebruikte primers moet je zegt men het noodzakelijke gnoom aan kunnen duiden om het virus te identificeren, maar dat kan een PCR-test niet, dus kunnen we stellen dat het hier een virtueel covid-19 gnoom betreft en de daaruit voortkomende valse positieve besmettingen is een tactisch gevolg. De papers die zijn opgesteld door de bevoegde specialisten die moeten aantonen dat het coronavirus daadwerkelijk fysiek geïsoleerd is voldoen niet aan de voorwaarden, omdat de gouden standaard regel voor fysieke isolatie niet is toegepast.

Tony
Tony
Reactie op  sterntaler
7 maanden geleden

Laboratoria die geld van Bill Gates hebben ontvangen zullen er alles aan doen om de boel te saboteren en te manipuleren. Dit tegen beter weten in, dat is dan logisch. Het verdienmodel mag niet verstoord worden.

Pieter
Pieter
7 maanden geleden

En hier heeft Willem Engel het al sinds april over. Maar niemand die luistert.

Rob
Rob
7 maanden geleden

Het is voor velen inmiddels wel duidelijk dat er in deze wereld geen fouten worden gemaakt maar dat er een doelgerichte agenda wordt afgewerkt. Het is altijd dezelfde agenda. Deze test is dan juist gebruikt om de cijfers zo hoog mogelijk op te laten lopen en het te laten lijken alsof het om een gevaarlijk virus gaat. Dat terwijl het virus nog door niemand is geïsoleerd en zo aangetoond is dat het werkelijk bestaat. Dan is het dus ook juist de bedoeling om al die valse positieven te hebben want dat verhoogt de cijfers. Alleen mensen die niet de agenda kennen lijken het fouten te noemen. De politiek echter ontkent en ontwijkt alles en gaat gewoon door met de agenda.

x

Check Also

corona

Nieuwe cijfers: kwart coronasterfgevallen NIET veroorzaakt door virus

Van alle Britse coronadoden is bijna een ...

advocate

Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’

Op zondag 11 april deed Beate Bahner, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x