Buitenland

Europarlementariër houdt pleidooi voor koerswijziging: zo niet, dan vernietigt Europa zichzelf

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

De Europese Raad zegt in zijn conclusies te werken aan een concurrerende EU. Tegelijkertijd zegt hij één miljoen stuks munitie toe aan Oekraïne en juicht hij over de 10 miljoen euro waarmee de Europese Unie het arrestatiebevel voor president Poetin gekocht heeft bij het Internationaal Strafhof. Dat zei Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) in het Europees Parlement.

Het plan is om Oekraïne binnen een jaar te voorzien van een miljoen stuks artilleriemunitie voor een totaalbedrag van twee miljard euro. Het arrestatiebevel werd uitgevaardigd tegen Poetin wegens oorlogsmisdaden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen sprake

“Geen woord over de gevolgen van de sancties die uitsluitend door het Westen worden gevolgd. Geen woord over het faillissement van grote industrieën en banken. Geen woord over de financiële, economische en militaire superioriteit van het Chinees-Russische blok ten opzichte van de G7,” somde De Graaff op.

“De Europese Raad weet heel goed dat er zonder het goedkope Russische gas en zonder goede handelsbetrekkingen met China geen sprake van kan zijn dat de EU ooit nog concurrerend wordt met wie dan ook,” benadrukte het Europarlementslid.

Onszelf vernietigen

“Daarom roep ik de Raad op stappen te zetten richting vrede in het conflict dat het Westen aan het verliezen is, richting het opheffen van de sancties die onszelf vernietigen en richting het normaliseren van relaties met Rusland,” zei De Graaff.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Timbre
Timbre
10 maanden geleden

Mea Culpa

Annette
Annette
10 maanden geleden

IK pleit voor het DIRECT afschaffen van dat totale, waardeloze Europese Parlement!

Het is nog niet eens z\o heel lang geleden, dat het hele Europese Parlement zo goed als dood was.

Jammer genoeg hebben de machtige figuren van o.a. het WEF er weer nieuw “leven” ingeblazen.

Het paste natuurlijk absoluut niet om dat gedrocht een wisse dood te laten sterven.

Ik vind het hartstikke tof van Marcel de Graaff, uiteraard van Forum voor Democratie, dat hij hier weer de absolute waarheid vertelt. Maar helaas zal dat ongetwijfeld tegen dovemansoren zijn. Met uittzondering van een klein aantal partijen, waarbij natuurlijk de Duitse partij Alternative für Deutschland, er één van is.

De trein richting de afgrond voor de totale Europese bevolking gaat, zonder snelheid te verminderen, richting de afgrond.

Marcel de Graaff stelt ook, dat Europa zichzelf aan het vernietigen is. JA…. en laat DAT nu net de bedoeling zijn.

Het eens, zeker economisch gezien, machtige Europa moet willens en wetens veranderen in één grote PUINHOOP. En dan nog wel een grotere puinhoop dan die NA de Eerste- en Tweede Wereldoorlog.

Wij leven in een ongelooflijk turbulente tijd. En het einde is nog lang niet in zicht.

Roel
Roel
10 maanden geleden

Eutopa is in de klauwen van het wef.
En alles wat in hun handen is, dient enkel agenda 2030 en vooral de daadwerkelijke totale onderwerping van alles en iedereen aan de wil van de ‘elites’ daarin.

Men doet alsof men links en incluisief is. Daadwerkelijk is het totaltair fascisme, intolerant, leugenachtig, hels.

Het energieprijsbeleid grijpt net als het coronabeleid diep in het leven van burgers in en maakt het vaak moeilijker – het tegenovergestelde van wat een staat zou moeten doen. Dergelijke ontwikkelingen zouden eigenlijk een links op het toneel moeten oproepen die consequent opkomt voor de belangen van het volk. In plaats daarvan is dit links tevreden met het verdedigen van staatsverhalen, het steunen van de oorlog aan de verkeerde fascistische kant, de mensenrechtenschendingen van het Corona-regime en elke vorm van dwang tegen andersdenkenden.

Rene
Rene
10 maanden geleden

In snel trein vaart onder aanvoering van de idioten van pvda, groenlinks,d666,en vvd, op naar de totale ondergang.
al qaq kaag bereid ons al voor op een honderden miljarden kostende hulp pakket voor ukraine en nederland zal wel weer de grootste donateur worden ,stand with ukraine is het eerste wat je ziet als je de website van het europees parlement bezoekt ,hoeveel miljarden je die corrupte bende ook geeft het zal nooit genoeg zijn .

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x