Bewustzijn

Column Brave New World: Bewust Zijn

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bewustzijn of Bewust Zijn, een hele moderne uitdrukking, maar ik vraag me wel eens af of men wel weet wat dit inhoudt?

Want hoe bewust zijn we ons werkelijk? Weten we wel wat ons lichaam is, wie we in essentie zijn en wat het doel is waarom we op deze Aarde zijn geboren?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ik denk dat we lange tijd weggezakt zijn in een sfeer van onbewust zijn, een sfeer waarin we gewend zijn geraakt aan het leven in een roes, het weggeven van onze macht en kracht, het leven vanuit angst en agressie.

Dit is precies de uitdaging die we bij Niburu en Niburu Health graag aan willen gaan. Het helpen terugbrengen van het bewustzijn in de mens. Want wanneer iedereen zich bewust is van zichzelf en zijn of haar omgeving kan men werkelijk weer de autonomie in handen nemen. Weer zelf verantwoordelijk zijn voor eigen woorden en daden. Een aantal jaren terug zei men nog dat alle complottheorieën nergens op gebaseerd zijn, maar inmiddels wordt zelfs door de leden van de Bilderbergclub openlijk toegegeven dat zij inderdaad wensen dat ongeveer 80 procent van de wereldbevolking zou moeten verdwijnen om een goede verdeling van geld en eten te kunnen bewerkstelligen.

Maar wanneer we ons echt bewust worden en zijn weten we dat we, als we eens goed bij onszelf en elkaar te rade gaan, zeker tot een oplossing zouden kunnen komen die iedereen past. Want er is genoeg plaats en voedsel voor iedereen op deze wereld, het is alleen allemaal nogal eenzijdig verdeeld. En dat is nu net het hele probleem. De wereld wordt geleid door het financiële systeem en alles draait om geld en macht. En dit financiële systeem wordt geleid door slechts enkele bankiersfamilies in de wereld die tezamen alleen maar bezig zijn met het vergaren van nog meer macht en geld.

Wanneer men alles voor zoete koek aanneemt en gelooft wat we te horen en te zien krijgen via de reguliere media, leeft men in een wereld die gebaseerd is op angst, onwaarheden, halve waarheden en het leven voor de buitenwereld, het moeten voldoen aan de eisen van de maatschappij. En deze maatschappij wordt aangestuurd door een stelletje perverselingen die alleen uit zijn op geld en macht. Maar de feitelijke maatschappij, dat zijn wijzelf. Komt het wel eens in u op dat ook wij degenen zijn die verandering aan kunnen brengen in de financiële dictatuur waarin we leven?

Want laten we wel wezen, alle ellende die we nu tegenkomen in deze wereld en de problemen die we de afgelopen honderdvijftig jaar hebben gekend, zijn allemaal voortgekomen uit complotten, samenzweringen, leugens, halve waarheden, machtswellust en bevrediging van het grote Ego. En al deze zaken worden alleen maar aangewakkerd door het op lucht gebaseerde geldsysteem, waarin schulden een grote rol spelen en wij voor het verkrijgen van deze lucht wel keiharde euro’s als rente moeten afdragen. Denkt u daar wel eens over na?

Ja, waarschijnlijk wel, maar u denkt waarschijnlijk ook dat u hier niets aan kunt doen? Het wordt nu eenmaal zo bepaald en wie zijn wij om ons daar tegen te verzetten. “We leven in een democratie waarin we mogen vertellen wat we er van vinden en er vervolgens gewoon gedaan wordt wat de hoge pieten willen,” hoor je zo vaak tijdens de gesprekken op een verjaardag. Maar dat is nu net het stukje bewustzijn dat we missen, want wanneer we hier even over nadenken wordt al gauw duidelijk dat wij misschien wel de enigen zijn die hier iets aan kunnen doen. Om de eenvoudige reden dat onze leiders en staatshoofden veel te diep vastzitten in het web van geld en macht.

Daarom is het belangrijk om de waarheid na te streven voor uzelf, voor uw omgeving en zeker ook voor uw kinderen en hun nageslacht. Voor uw eigen toekomst. Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan om columns te gaan schrijven. Waarbij steeds weer een andere gedachtegang aangereikt wordt om de mens in het algemeen de mogelijkheid te bieden anders tegen de zaken aan te kijken en daardoor meer bewust te kunnen worden. Ik daag u uit om te gaan staan voor wat u denkt en wat u voelt, om daadwerkelijk bewust te Zijn. Ik daag u uit om zelf op onderzoek uit te gaan, naar uw eigen waarheid. Want alles draait om hoe we iets zien en dat is voor u uw waarheid. Zo simpel is het.

Vanuit die gedachte dienen we elkaar te respecteren en te waarderen, want de wereld bouwen we tezamen, met ons allen, met elkaar. Vanuit onze eigen standpunten, onze eigen ideeën en idealen. Zoals vaker gezegd, een nieuwe en betere wereld wordt gebouwd op een fundament van respect hebben voor elkaar, verantwoordelijkheid nemen voor eigen woorden, daden en het zelf gecreëerde leven, discipline tonen en het leven, jezelf en elkaar lief te hebben. Dat is waar het uiteindelijk om draait, waar onze kracht ligt, onze macht, ons geluk. En dit alles hebben we dus zelf in handen, het ligt gewoon binnen ons bereik, als we het maar zien, onszelf er bewust van zijn.

Dus laat de dialoog zich openen en mogen deze woorden u tot denken en voelen aanzetten en u uiteindelijk tot uw waarheid brengen. Mogen we tezamen onze ogen openen en onszelf meer bewust worden van de werkelijke reden achter alle gebeurtenissen en onszelf als mens zijnde. Mogen we de kracht vinden om te gaan staan voor onze eigen rechten en plichten, onze eigen kracht en macht, onze eigen waarheid. Mogen we samen de wereld een beetje mooier kleuren.

Kris Slenters
[email protected]
Niburu/ Niburu Health

Gerelateerd: Column Brave New World

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x