Homepagina » Buitenaards » “Gebergte in Taiwan mogelijk bewoond door buitenaardsen”
Gebergte in Taiwan mogelijk bewoont door buitenaardsen

“Gebergte in Taiwan mogelijk bewoond door buitenaardsen”

Volgens een UFO-enthousiasteling wordt een berg in het zuiden van Taiwan mogelijk bewoond door buitenaardsen. In het gebied zijn een aantal waarnemingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten gedaan en aan één kant van het gebergte kan een gigantisch gezicht worden gezien.

Op zijn blog UFO Sightings Daily schreef Scott C. Waring dat hij het gezicht met eigen ogen heeft gezien toen hij samen met zijn vrouw en zoon door het arrondissement Pingtung in het zuiden van Taiwan reed. Zijn vrouw, Jennifer Chen, had hem eerder over de ongewone rotsformatie verteld en het drietal besloot het gebied te onderzoeken. Waring maakte foto’s met de smartphone van zijn vrouw en plaatste later beelden van vermeende buitenaardse wezens in het gebied op zijn blog.

Waring schreef dat het gebergte op slechts 11 kilometer van een militaire basis is gelegen, waar weken geleden een buitenaards wezen zou zijn gezien. De berg ligt ook op 30 tot 40 kilometer van de plek waar een politieagent in 2012 een doorzichtig wezen met de kop van een bidsprinkhaan heeft gezien. Waring concludeerde dat buitenaardsen op een diepte van 4 tot 6 kilometer mogelijk een basis hebben aangelegd. Verschillende televisiezenders in Taiwan hebben inmiddels aandacht besteed aan de vondst.

7-3-2014 bron: Yahoo News, Want China TimesVind je deze info waardevol? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. days of our lives

  [quote name=”RjSeeker”]Mensen halen alles door elkaar op Niburu.
  Demonen , Alien, God en allerlei eigen denkbeelden.

  – knip –

  – Mij kan echt niemand iets wijsmaken.
  Mensen die niet geloven zijn vrienden van de demonen en duivel. Dat is nou precies wat ze willen. Maar eigenlijk is het 1 ding “De Duivel!” Hij neemt gewoon gedaantes aan. Klinkt als een sprookje? Ik heb het gezien en meegemaakt, dus mij kun je echt niet overtuigen dat het niet zo is.

  -Ik geloof niet in dat UFO en Alien ding. Is een fabricage van de Amerikanen.

  Hier eindig ik ook mijn verhaal![/quote]

  Ik zou denken aan een psychose.

  Overigens wat betreft de bewijsbaarheid van God. Ik ken geen enkele wetenschapper die het bestaan van God ontkent. De meest harde verklaring is dat zijn (al dan niet) bestaan op geen enkele manier is aangetoond, en dat het fenomeen “God” dus volledig irrelevant is. Met God of zonder God, het verandert niets aan de situatie hier, dus nee, erg aannemelijk is het niet, wat essentieel anders is dan ontkenning!

  En wat je gelooft, mag iedereen weten, maar het als feit brengen/opdringen zonder bewijs vind ik minder onschuldig.

  On-topic: afgaande op het menselijk “gezicht” op de berg (die ik overigens met moeite zie), heb ik hier nog niemand de suggestie zien doen dat er mogelijk mensen op of rond de berg leven. Niet spannend genoeg?

  1 likes
 2. Het is je eigen denkbeeld anderen te vertellen dat God niet bestaat.

  REPLY Nee is niet eigen denkbeeld alleen maar berust op bible en religion and mythology scholars die hebben uitgezocht waar jullie geloof op gebaseerd is.. Doe eens study hierna, zal erg verfrissend zijn om te zien hoe jullie bedrogen zijn.

  Je kunt het namelijk niet bewijzen. daar val je dus al door de maand. Het zal altijd het geheim der leven blijven.

  REPLY Nee daar vallen jullie door de mand want als het niet bewezen zou kunnen worden waarom dan fearmongering met de duivel en wat God ons aan gaat doen als we simpel weg niet geloven omdat er geen reden en bewijs is om te geloven en ons de hel in sturen ? Daar trap ik toch mooi niet in !
  Sterker nog het is al bewezen en aangetoond dat God Jesus etc. en de bijbel op mythen berust.. The burden of proof is on you.. de gelovigen, jullie doen de claims wij maken tegenclaims..

  Echte goede gelovigen worden niet door mij aangetast.

  REPLY Geloven in invented history in een niet bestaande Jesus en God , duivel en demonen en engelen, allen niet bestaand.

  -Demonen bestaan wel! Ik heb het zelf gezien en meegemaakt. Ik geloofde er ook niet in. Ik was daar erg streng in dat demonen niet bestaan. Op een dag stapte ik uit de bus 18 langs de Postjesweg.
  Ik was de enige die uitstapte het was namelijk al laat. Ik had het gevoel dat iemand achter mij liep en keek om en schrok mij zo erg, dat ik gewoon stil stond. Het was een lange dunne achtige wezen. hij bleef 10 meter van mij staan. Hij verdween gewoon voor mijn ogen.

  REPLY Ja raar he dat die zomaar verdween ? Zijn geesten uit een andere dimensie niet fysiek maar astraal. vreemd he..

  1 likes
 3. deze site plaatst alles! maar een gedegen onderzoek blijft namelijk altijd uit!de video zegt helemaal niets!,het boven script is alles met,n korrel zout,en niets bewezen!zoals de meeste berichten hier!kom eens met hard bewijs,velen schrijven er iets over en zeggen er iets over,maar waar is het duidelijke echte bewijs??!precies nergens!

  1 likes
 4. En dat gezicht hebben de buitenaardsen hebben gemaakt om te communiceren dat ze daar zitten? Dan kunnen ze ook landen in een vol voetbalstadion en zich onthullen Of zou dat gezicht gewoon toeval zijn?

  1 likes
 5. Had ik een keer met mijn soep met van die letters erin, er kwamen een paar hele vreemde woorden uit die wel buitenaards moeten zijn.

  0 likes
 6. Dat is nog eens een serieuze onderzoeker; foto’s maken met de smart phone van zijn vrouw.

  0 likes
 7. Je op hol geslagen fantasie als werkelijkheid zien? Dr. Zielknijper raadplegen lijkt mij geboden.

  0 likes
 8. ”….. en aan één kant van het gebergte kan een gigantisch gezicht worden gezien.” daar gaan we weer.. nee er kan geen gigantisch gezicht worden gezien want het is geen gezicht. De menselijke hersens scannen naar gezichtspatronen en af en toe pikken we iets op wat lijkt op ons idee van een gezicht..
  Niburu loop niet te suggereren dat dat gezicht door die Aliens daar in is gemaakt.. opmerking van gezicht is een zeer onnodige opmerking in het verhaal en meer van het Discovery channel of history channel gehalte..

  0 likes
 9. Trommel de Vsaticaanexcorsisten maar op,
  dit zijn dus helaas geen ufo’s, maar demonen.
  Op barsoom listen we ze raw.

  0 likes
 10. Waring concludeerde dat buitenaardsen op een diepte van 4 tot 6 kilometer mogelijk een basis hebben aangelegd.

  Hmmm, Waar blijft de onderbouwing? Vind het jammer men slingert iets interessants in de media, en de leegte of hongergevoel is het gevolg.

  0 likes
 11. [quote name=”barsoomx”]Trommel de Vsaticaanexcorsisten maar op,
  dit zijn dus helaas geen ufo’s, maar demonen.
  Op barsoom listen we ze raw.[/quote]
  Vaticaan figuren zijn deceptors and christiantity is a scam.. Demonen bestaan niet behalve in fantasie van gelovigen. EN komt nog bij dat je het verschil blijkbaar niet weet of begrijpt van Ufo – alien craft . Alien – Demonen ..

  0 likes
 12. Mensen halen alles door elkaar op Niburu.
  Demonen , Alien, God en allerlei eigen denkbeelden.

  -Maar 1 ding moet iedereen toch echt weten: Het is je eigen denkbeeld anderen te vertellen dat God niet bestaat. Je kunt het namelijk niet bewijzen. daar val je dus al door de maand. Het zal altijd het geheim der leven blijven.

  Ik ben het wel eens dat de Vaticaan en sommige Christenen een scam is. Echte goede gelovigen worden niet door mij aangetast.

  -Demonen bestaan wel! Ik heb het zelf gezien en meegemaakt. Ik geloofde er ook niet in. Ik was daar erg streng in dat demonen niet bestaan. Op een dag stapte ik uit de bus 18 langs de Postjesweg.
  Ik was de enige die uitstapte het was namelijk al laat. Ik had het gevoel dat iemand achter mij liep en keek om en schrok mij zo erg, dat ik gewoon stil stond. Het was een lange dunne achtige wezen. hij bleef 10 meter van mij staan. Hij verdween gewoon voor mijn ogen. Mijn moeder zei dat sommige mensen dit alleen kunnen zien, helaas. Ik heb nog 4 andere gevallen meegemaakt. Meestal proberen ze gelovigen te treiteren en proberen je van je geloof te ontdoen.

  – Mij kan echt niemand iets wijsmaken.
  Mensen die niet geloven zijn vrienden van de demonen en duivel. Dat is nou precies wat ze willen. Maar eigenlijk is het 1 ding “De Duivel!” Hij neemt gewoon gedaantes aan. Klinkt als een sprookje? Ik heb het gezien en meegemaakt, dus mij kun je echt niet overtuigen dat het niet zo is.

  -Ik geloof niet in dat UFO en Alien ding. Is een fabricage van de Amerikanen.

  Hier eindig ik ook mijn verhaal!

  0 likes
 13. Jammer dat iedereen eenieder zijn eigen wil wil opleggen, niemand kan nog zijn eigen leven leiden en dit dan een eigen invulling geven, er zijn altijd invloeden van buitenaf die je willen inperken.

  Eenieder ervaart zijn leven anders, de een met een god de ander met energieën of Ufo’s.

  Respecteer eenieder in zijn ervaringen en laat deze dan ook in zijn waarde.

  Wij zijn geen mensen met een spiritueele ervaring!
  Wij zijn spiritueel met een Menselijke ervaring !!

  0 likes
 14. Buitenaardsen..Dream on…

  0 likes
 15. Weer zo’n leuk sprookje.
  Als dit op de lokale TV komt, gaat men dan niet eerst eens kijken naar het waarheidsgehalte?
  Ik heb altijd geleerd dat je hoor en wederhoor moet toepassen, maar kennelijk is dat achterhaald.

  0 likes
 16. waarom zouden wij als enige levenden in het heelal zijn tussen al die miljarden planeten? het kan goed dat er meerdere beschavingen in het heelal bestaan die hoger zijn dan de onze en het kan ook zijn dat ze op onze aarde zich gehuisvest hebben. onze beschaving gaat ook in een razend tempo omhoog en waarom zouden wij geen hulp van buitenaf krijgen die buitenaards zou kunnen zijn. het zou goed kunnen zijn dat ze allang contact met onze regeringen kunnen hebben, maar dat wordt dan keihard verzwegen door de overheid. als ik de reacties hierboven lees denk ik bij mezelf: waarom moeten mensen altijd zo bot reageren op meningen van een ander. probeer het van een andere zijde te zien wat de ander eigenlijk bedoelt en laat hem/haar in zijn/haar waarde. ik zeg niet dat je er per se in moet geloven in ufo’s of demonen of andere onverklaarbare verschijningen hoe je het ook wilt noemen, maar erover denken en conclusies trekken kan absoluut geen kwaad. zelf heb ik het nog nooit met eigen ogen gezien maar dat wil niet zeggen dat het niet bestaat.

  0 likes
 17. [quote name=”RjSeeker”]Mensen halen alles door elkaar op Niburu.
  Demonen , Alien, God en allerlei eigen denkbeelden.

  -Maar 1 ding moet iedereen toch echt weten: Het is je eigen denkbeeld anderen te vertellen dat God niet bestaat. Je kunt het namelijk niet bewijzen. daar val je dus al door de maand. Het zal altijd het geheim der leven blijven.

  Ik ben het wel eens dat de Vaticaan en sommige Christenen een scam is. Echte goede gelovigen worden niet door mij aangetast.

  -Demonen bestaan wel! Ik heb het zelf gezien en meegemaakt. Ik geloofde er ook niet in. Ik was daar erg streng in dat demonen niet bestaan. Op een dag stapte ik uit de bus 18 langs de Postjesweg.
  Ik was de enige die uitstapte het was namelijk al laat. Ik had het gevoel dat iemand achter mij liep en keek om en schrok mij zo erg, dat ik gewoon stil stond. Het was een lange dunne achtige wezen. hij bleef 10 meter van mij staan. Hij verdween gewoon voor mijn ogen. Mijn moeder zei dat sommige mensen dit alleen kunnen zien, helaas. Ik heb nog 4 andere gevallen meegemaakt. Meestal proberen ze gelovigen te treiteren en proberen je van je geloof te ontdoen.

  – Mij kan echt niemand iets wijsmaken.
  Mensen die niet geloven zijn vrienden van de demonen en duivel. Dat is nou precies wat ze willen. Maar eigenlijk is het 1 ding “De Duivel!” Hij neemt gewoon gedaantes aan. Klinkt als een sprookje? Ik heb het gezien en meegemaakt, dus mij kun je echt niet overtuigen dat het niet zo is.

  -Ik geloof niet in dat UFO en Alien ding. Is een fabricage van de Amerikanen.

  Hier eindig ik ook mijn verhaal![/quote]

  En straks als je slaapt kom ik terug…

  0 likes
 18. Zouden ze in die berg een ‘Buitenaardse Ambassade’ hebben gebouwd? Anders zou het wel de hoogste tijd worden dat wij zelf ‘Buitenaardse Ambassade’/Rampenbestrijdingscentrum gaan bouwen.

  0 likes
 19. Buitenaardsen wonen niet op aarde. Het woord zegt het al.

  0 likes
 20. Typisch dat openbaring ook over sprinkhanen uit de diepte spreekt in vers 3:3 En uit den rook kwamen sprinkhanen op de aarde, en hun werd macht gegeven.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

Legerveteraan spot ‘3 kilometer lange UFO’ boven legerbasis. Wat heeft hij gezien?

Een Amerikaanse marineveteraan heeft onthuld dat hij ...

meier

Iconische UFO-foto’s van Billy Meier worden geveild. Volgens deze expert zijn ze authentiek

De Zwitser Billy Meier claimde in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.