Buitenaards

“Gebergte in Taiwan mogelijk bewoond door buitenaardsen”

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens een UFO-enthousiasteling wordt een berg in het zuiden van Taiwan mogelijk bewoond door buitenaardsen. In het gebied zijn een aantal waarnemingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten gedaan en aan één kant van het gebergte kan een gigantisch gezicht worden gezien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op zijn blog UFO Sightings Daily schreef Scott C. Waring dat hij het gezicht met eigen ogen heeft gezien toen hij samen met zijn vrouw en zoon door het arrondissement Pingtung in het zuiden van Taiwan reed. Zijn vrouw, Jennifer Chen, had hem eerder over de ongewone rotsformatie verteld en het drietal besloot het gebied te onderzoeken. Waring maakte foto’s met de smartphone van zijn vrouw en plaatste later beelden van vermeende buitenaardse wezens in het gebied op zijn blog.

Waring schreef dat het gebergte op slechts 11 kilometer van een militaire basis is gelegen, waar weken geleden een buitenaards wezen zou zijn gezien. De berg ligt ook op 30 tot 40 kilometer van de plek waar een politieagent in 2012 een doorzichtig wezen met de kop van een bidsprinkhaan heeft gezien. Waring concludeerde dat buitenaardsen op een diepte van 4 tot 6 kilometer mogelijk een basis hebben aangelegd. Verschillende televisiezenders in Taiwan hebben inmiddels aandacht besteed aan de vondst.

7-3-2014 bron: Yahoo News, Want China Times

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
10 jaren geleden

Had ik een keer met mijn soep met van die letters erin, er kwamen een paar hele vreemde woorden uit die wel buitenaards moeten zijn.

biko b
biko b
10 jaren geleden

Dat is nog eens een serieuze onderzoeker; foto’s maken met de smart phone van zijn vrouw.

Willie
Willie
10 jaren geleden

Je op hol geslagen fantasie als werkelijkheid zien? Dr. Zielknijper raadplegen lijkt mij geboden.

T.R.Hunter
T.R.Hunter
10 jaren geleden

”….. en aan één kant van het gebergte kan een gigantisch gezicht worden gezien.” daar gaan we weer.. nee er kan geen gigantisch gezicht worden gezien want het is geen gezicht. De menselijke hersens scannen naar gezichtspatronen en af en toe pikken we iets op wat lijkt op ons idee van een gezicht..
Niburu loop niet te suggereren dat dat gezicht door die Aliens daar in is gemaakt.. opmerking van gezicht is een zeer onnodige opmerking in het verhaal en meer van het Discovery channel of history channel gehalte..

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x