Homepagina » Buitenaards » “Gebergte in Taiwan mogelijk bewoond door buitenaardsen”
Gebergte in Taiwan mogelijk bewoont door buitenaardsen

“Gebergte in Taiwan mogelijk bewoond door buitenaardsen”

Volgens een UFO-enthousiasteling wordt een berg in het zuiden van Taiwan mogelijk bewoond door buitenaardsen. In het gebied zijn een aantal waarnemingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten gedaan en aan één kant van het gebergte kan een gigantisch gezicht worden gezien.

Op zijn blog UFO Sightings Daily schreef Scott C. Waring dat hij het gezicht met eigen ogen heeft gezien toen hij samen met zijn vrouw en zoon door het arrondissement Pingtung in het zuiden van Taiwan reed. Zijn vrouw, Jennifer Chen, had hem eerder over de ongewone rotsformatie verteld en het drietal besloot het gebied te onderzoeken. Waring maakte foto’s met de smartphone van zijn vrouw en plaatste later beelden van vermeende buitenaardse wezens in het gebied op zijn blog.

Waring schreef dat het gebergte op slechts 11 kilometer van een militaire basis is gelegen, waar weken geleden een buitenaards wezen zou zijn gezien. De berg ligt ook op 30 tot 40 kilometer van de plek waar een politieagent in 2012 een doorzichtig wezen met de kop van een bidsprinkhaan heeft gezien. Waring concludeerde dat buitenaardsen op een diepte van 4 tot 6 kilometer mogelijk een basis hebben aangelegd. Verschillende televisiezenders in Taiwan hebben inmiddels aandacht besteed aan de vondst.

7-3-2014 bron: Yahoo News, Want China Times

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
7 jaren geleden

Had ik een keer met mijn soep met van die letters erin, er kwamen een paar hele vreemde woorden uit die wel buitenaards moeten zijn.

biko b
biko b
7 jaren geleden

Dat is nog eens een serieuze onderzoeker; foto’s maken met de smart phone van zijn vrouw.

Willie
Willie
7 jaren geleden

Je op hol geslagen fantasie als werkelijkheid zien? Dr. Zielknijper raadplegen lijkt mij geboden.

T.R.Hunter
T.R.Hunter
7 jaren geleden

”….. en aan één kant van het gebergte kan een gigantisch gezicht worden gezien.” daar gaan we weer.. nee er kan geen gigantisch gezicht worden gezien want het is geen gezicht. De menselijke hersens scannen naar gezichtspatronen en af en toe pikken we iets op wat lijkt op ons idee van een gezicht..
Niburu loop niet te suggereren dat dat gezicht door die Aliens daar in is gemaakt.. opmerking van gezicht is een zeer onnodige opmerking in het verhaal en meer van het Discovery channel of history channel gehalte..

x

Check Also

taiwan

In Taiwan zijn inmiddels meer mensen overleden na vaccinatie dan door corona

In Taiwan zijn inmiddels meer mensen na ...

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x