CoronaMens en Dier

Nederlanders zijn helemaal klaar met De Jonge: ‘Weg met die vent, dag Hugo’

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Donderdag overleefde minister Hugo de Jonge de motie van wantrouwen die tegen hem was ingediend. De motie kreeg steun van een groot deel van de oppositie, maar niet van de regeringspartijen. Ook een motie van afkeuring haalde geen meerderheid.

De minister heeft dus nog het vertrouwen van de Tweede Kamer, maar heeft hij ook nog het vertrouwen van de Nederlanders? Nee, zo blijkt uit onderzoek van Hart van Nederland. Als het aan Nederland had gelegen, zou De Jonge linea recta naar huis zijn gestuurd om zijn leugens over de mondkapjesdeal. Ruim zes op de 10 Nederlanders zijn helemaal klaar met de minister, blijkt uit het onderzoek onder ruim 3700 mensen. Iemand zegt: “Weg met die vent. Dag Hugo.”

Onvoorstelbaar

Op social media krijgt de minister een stortvloed aan kritiek over zich heen. “Na de machtsbeluste, tirannieke neigingen van Hugo de Jonge die er twee jaar lang zichtbaar van genoten heeft om Nederland murw te slaan, hoeft hij alsnog niet te vertrekken. Het is onvoorstelbaar dat iemand die zo schuldig is nog steeds politieke verantwoordelijkheid mag dragen,” schrijft Kamerlid Wybren van Haga.

Mediaondernemer Michael Pilarczyk vraagt: “Is het inmiddels geen tijd om het Koninkrijk der Nederlanden niet meer te erkennen als democratische zelfstandige rechtsstaat?”

De Jonge: wantrouwen krijgt te veel ruimte

“We mogen het gewoon zien met zijn allen. Liegen en bedriegen mag gewoon in Den Haag,” schrijft zanger Tim Douwsma. Mediadirecteur van Ongehoord Nederland TV Peter Vlemmix resumeert: “Een vaccin pushende basisschoolminister op clownsschoenen met Elvis-complex die een megadeal à 100 miljoen met zijn goededoelenzwendelbuddy ten koste van de belastingbetaler doordrukt en ermee wegkomt. Het nieuwe normaal.”

Zelf vindt De Jonge dat er in de politiek te makkelijk ruimte wordt gemaakt voor wantrouwen en twijfels over iemands integriteit. “Wat mij echt heeft geraakt, is dat er zo gemakkelijk getwijfeld wordt aan mijn integriteit. Ik vind dat wantrouwen in ons vak te veel ruimte krijgt,” zei hij.

4.8 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roos Despot
Roos Despot
2 maanden geleden

Maar, het-ruttje lat hem niet vallen omdat hij dan ook het veld moet ruimen!

Jeroen
Jeroen
2 maanden geleden

Kunnen we Penitentaire Inrichting “De Regering” oprichten.
Dan kan hij nog blijven zeggen dat hij in de regering zit dat hij zich daar goed bij voelt.

Het verwerpen van deze motie van wantrouwen zou eigenlijk het sein moeten zijn voor een permanente motie van wantrouwen tegen de regeringspartijen.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
2 maanden geleden

“Wat mij echt heeft geraakt is dat er zo gemakkelijk getwijfeld wordt aan mijn integriteit. Ik vind dat wantrouwen in ons vak te veel ruimte krijgt.”
Die psychopaat weet heel goed te lullen ook nog, bah!

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
2 maanden geleden

Ik vind dat vertrouwen in de politiek teveel ruimte krijgt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

143
0
We lezen graag je reactie!x