CoronaMens en Dier

Nederlanders zijn helemaal klaar met De Jonge: ‘Weg met die vent, dag Hugo’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Donderdag overleefde minister Hugo de Jonge de motie van wantrouwen die tegen hem was ingediend. De motie kreeg steun van een groot deel van de oppositie, maar niet van de regeringspartijen. Ook een motie van afkeuring haalde geen meerderheid.

De minister heeft dus nog het vertrouwen van de Tweede Kamer, maar heeft hij ook nog het vertrouwen van de Nederlanders? Nee, zo blijkt uit onderzoek van Hart van Nederland. Als het aan Nederland had gelegen, zou De Jonge linea recta naar huis zijn gestuurd om zijn leugens over de mondkapjesdeal. Ruim zes op de 10 Nederlanders zijn helemaal klaar met de minister, blijkt uit het onderzoek onder ruim 3700 mensen. Iemand zegt: “Weg met die vent. Dag Hugo.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Onvoorstelbaar

Op social media krijgt de minister een stortvloed aan kritiek over zich heen. “Na de machtsbeluste, tirannieke neigingen van Hugo de Jonge die er twee jaar lang zichtbaar van genoten heeft om Nederland murw te slaan, hoeft hij alsnog niet te vertrekken. Het is onvoorstelbaar dat iemand die zo schuldig is nog steeds politieke verantwoordelijkheid mag dragen,” schrijft Kamerlid Wybren van Haga.

Mediaondernemer Michael Pilarczyk vraagt: “Is het inmiddels geen tijd om het Koninkrijk der Nederlanden niet meer te erkennen als democratische zelfstandige rechtsstaat?”

De Jonge: wantrouwen krijgt te veel ruimte

“We mogen het gewoon zien met zijn allen. Liegen en bedriegen mag gewoon in Den Haag,” schrijft zanger Tim Douwsma. Mediadirecteur van Ongehoord Nederland TV Peter Vlemmix resumeert: “Een vaccin pushende basisschoolminister op clownsschoenen met Elvis-complex die een megadeal à 100 miljoen met zijn goededoelenzwendelbuddy ten koste van de belastingbetaler doordrukt en ermee wegkomt. Het nieuwe normaal.”

Zelf vindt De Jonge dat er in de politiek te makkelijk ruimte wordt gemaakt voor wantrouwen en twijfels over iemands integriteit. “Wat mij echt heeft geraakt, is dat er zo gemakkelijk getwijfeld wordt aan mijn integriteit. Ik vind dat wantrouwen in ons vak te veel ruimte krijgt,” zei hij.

4.8 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roos Despot
Roos Despot
2 jaren geleden

Maar, het-ruttje lat hem niet vallen omdat hij dan ook het veld moet ruimen!

Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Kunnen we Penitentaire Inrichting “De Regering” oprichten.
Dan kan hij nog blijven zeggen dat hij in de regering zit dat hij zich daar goed bij voelt.

Het verwerpen van deze motie van wantrouwen zou eigenlijk het sein moeten zijn voor een permanente motie van wantrouwen tegen de regeringspartijen.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
2 jaren geleden

“Wat mij echt heeft geraakt is dat er zo gemakkelijk getwijfeld wordt aan mijn integriteit. Ik vind dat wantrouwen in ons vak te veel ruimte krijgt.”
Die psychopaat weet heel goed te lullen ook nog, bah!

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
2 jaren geleden

Ik vind dat vertrouwen in de politiek teveel ruimte krijgt.

Back to top button
140
0
We lezen graag je reactie!x