Paranormaal

Paranormaal medium verschijnt aan Joran van der Sloot

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de gevangenis in Peru heeft Joran van der Sloot, veroordeeld voor de moord op Stephany Flores, naar eigen zeggen het licht gezien.

Dat licht kwam in de vorm van een geestverschijning, die zich bekendmaakte als paranormaal medium Robbert van den Broeke.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Mijn onderbewustzijn is aan hem verschenen,” legde Van den Broeke uit. “Ik zat thuis op de bank en zag heel duidelijk een soort tunnel voor me, die eigenlijk steeds meer oploste. En in die mist zag ik Joran op de rand van zijn bed zitten. Ik voelde ineens dat door mij heen, via mijn mediumschap, zoveel emoties naar hem toestroomden, dat hij heel erg begon te voelen wat de nabestaanden van Stephany Flores hebben gevoeld en hoe zijn leven een puinhoop is geworden.”

Wit licht

Van den Broeke voegde toe dat Van der Sloot ineens zijn leven wilde veranderen ‘door de onvoorwaardelijke niet-oordelende liefde die door hem heenkwam’.

Om zeker te weten dat het allemaal echt is, wordt Joran gevraagd een codewoord te noemen: wit paard. Later krijgt Van den Broeke een e-mail van de advocaat van Joran om de code op te vragen.

Joran zegt zelf over deze ervaring: “Ik zat in mijn cel, was zwaar depressief. Ik zag ineens een wit licht en ik keek die richting op en er stond iemand. Het was een Nederlander die met me begon te spreken. Hij maakte zich bekend als paranormaal medium Robbert van den Broeke. Hij zei dat hij kwam om me gerust te stellen.”

Liefde

Het gesprek zou een half uur hebben geduurd. “Hij wist allemaal dingen die hij helemaal niet kon weten,” ging Van der Sloot verder. “Hij zei dat ik niet bang moest zijn en dat ik liefde moest voelen. Die heb ik binnengelaten.”

Het medium heeft ook nog een boodschap: “Het is belangrijk om hen die kwaad doen te kunnen vergeven en liefde te sturen. Kwaad moet je altijd met liefde bestrijden.”

Van den Broeke werd in het verleden beschuldigd van het gebruiken van informatie van internet tijdens een reading. “Ze zeiden dat ik mijn informatie niet uit het hiernamaals zou verkrijgen, maar dat de ‘geest Google’ me alles zou influisteren,” zei hij lachend. “Maar dat is niet waar.”

Bron: Omroepbrabant.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Liquid
Liquid
10 jaren geleden

Ik weet niet wie van de twee ik ongeloofwaardiger vind… Joran of Robbert….
Ik geloof niet dat ik dit artikel erg serieus kan nemen.

Ivo Marien
Ivo Marien
10 jaren geleden

Hak Van der Sloot eerst zijn ballen af voor we verder gaan spreken over liefde…

Nature
Nature
10 jaren geleden

Robbert van den Broeke is onderwerp geweest van veel kritiek en belachelijkmakerij. Zijn verschijning is voor de meeste mensen vreemd, evenals zijn gave om boodschappers te ontvangen.
Laten we hem daarmee niet meteen neerknallen maar hem zijn weg gaan, met bijzondere ervaringen. Misschien is Robbert een vredesstichter, wat ik wel geloof.
Wat de boer niet kent eet hij niet. Maar zeg niet dat het niet te eten is. Misschien gooien we iets waardevols aan de kant als we dat doen.

kim
kim
10 jaren geleden

Is het absoluut zeker dat Joran en vd broeke nooit eerder contact bv via mail of schrijven hebben gehad?

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x