Homepagina » Natuur en Milieu » Vliegtuigstrepen bestaan uit giftige stoffen. Volgens deze wetenschapper zijn dit de duistere redenen achter chemtrails
Vliegtuigstrepen bestaan uit giftige stoffen. Volgens deze wetenschapper zijn dit de duistere redenen achter chemtrails

Vliegtuigstrepen bestaan uit giftige stoffen. Volgens deze wetenschapper zijn dit de duistere redenen achter chemtrails

Wetenschapper J. Marvin Herndon doet in een recent artikel in het Journal of Geography, Environment and Earth Science International een aantal opzienbarende claims over ons klimaat.

Op basis van gegevens van de Amerikaanse geologische dienst USGS blijkt volgens hem dat het aantal zware aardbevingen de afgelopen vier decennia is toegenomen.

Een gevolg hiervan is dat er steeds meer CO2 in de atmosfeer terechtkomt, aldus Herndon. Het VN-klimaatpanel IPCC negeert deze natuurlijke bronnen van CO2.

Geen contrails

De wetenschapper voegt toe dat klimaatwetenschappers de ogen sluiten voor geo-engineering in de troposfeer, dat al jarenlang op vrijwel dagelijkse basis wereldwijd plaatsvindt.

Hij levert in de studie bewijs dat de vliegtuigstrepen die vaak in de lucht worden gezien, bestaan uit aerosoldeeltjes en dat het geen uit ijskristallen bestaande contrails zijn zoals vaak wordt beweerd.

Deze aersolen gaan regenval tegen, warmen de atmosfeer op en werken daardoor juist global warming in de hand, aldus Herndon.

Vele vragen

Het IPCC houdt geen rekening met geo-engineering in de troposfeer en dat tast in zijn ogen de geloofwaardigheid van zowel het panel als de VN aan.

Er zijn volgens de wetenschapper vele vragen die moeten worden beantwoord.

De meeste klimaatmodellen zijn gebaseerd op gegevens van de Amerikaanse meteorologische dienst NOAA en de NASA. Maar zij zijn ook betrokken bij geheime geo-engineeringactiviteit in de troposfeer.

Giftige stof

Hoe betrouwbaar zijn hun gegevens dan nog?

Waarom wordt vrijwel dagelijks wereldwijd een giftige stof verspreid in de lucht die wij inademen?

Beseffen wereldleiders dat het doel van deze geheime geo-engineeringactiviteiten het veroorzaken van global warming is?

Sinistere motieven

Of worden de leiders misleid en denken ze dat het verspreiden van aerosolen in de atmosfeer global warming zal voorkomen?

Wordt het gedaan om olievoorraden onder het poolijs te bereiken?

Vindt geo-engineering plaats zodat de VN grote delen van de economie van soevereine landen kan overnemen? Of steken er meer sinistere motieven achter?

Wapen

Het leger doet al sinds 1947 onderzoek naar weersbeïnvloeding als wapen, maar welke prijs hebben de mens en het milieu daarvoor moeten betalen?

Hoe kan het dat wereldleiders instemmen met een programma dat in feite een aanval op onze planeet is?

Wie profiteren hiervan?

Waarom spreken wetenschappers over geo-engineering als toekomstig project terwijl ze weten, of zouden moeten weten, dat dit al jarenlang gebeurt?

[Journal of Geography, Environment and Earth Science International]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Het toont wederom aan dat topcriminelen die zich wetenschappers noemen hun satanistische gang kunnen gaan terwijl de politiek door lafheid en achterlijkheid machteloos is. Daarbij heeft de gemiddelde burger werkelijk geen flauwe notie en doet de hele discussie als onzin af. Als ze al enig idee hebben waar het over gaat. Om te janken !

  24 likes
  • an argie schreef:

   De politiek en de media is al lang en breed volledig in handen van deze volkomen van de pot gerukte psychopathen. En degene die NIET in het gareel wil lopen wordt gedemoniseerd of met de grond gelijk gemaakt…, hetzij met een complete familie, hetzij met een volledig land

   – Abraham Lincoln (greenback dollar)
   – Romanov (tsarenfamilie) – (geen rothschild bank)
   – Adolf Hitler (gooide de rothschilds het land uit)
   – John F. Kennedy (directive 11110, die de FED buitenspel moest zetten)
   – Hoessein (Olie voor Euro’s i.p.v. petro-dollar)
   – Khadaffi (geen rothschild bank, + olie voor gouddinar i.p.v. petro-dollar)
   – Assad (geen rothschild bank)
   – Poetin (gooide de rothschilds het land uit)
   – Iran (geen rothschild bank)
   – Noord-Korea (geen rothschild bank)

   Op 8 mei 1945 had Duitsland 0 schuld bij het IMF
   Het is een “spelletje” dat al eeuwen lang keer op keer op keer wordt herhaald.
   In de periode van 1938 – 1974 had Canada geen Rothschild bank en was 38 miljard dollar kwijt voor
   ALLES wat in dat land gaande was. Gezondheidszorg, pensioenen, nutsvoorzieningen, infrastructuur, het voeren van W.O.II, noem maar op.
   Khadaffi had 0 schuld bij het IMF, BIS of wereldbank
   Assad heeft 0 schuld bij het IMF, BIS of wereldbank

   De VN is de politieke arm van de Rothschilds, de NATO de militaire arm en de mossad, CIA, etc. zijn de inlichtingendiensten van de Rothschilds.
   Deze psychopathische zionistische familie heeft inmiddels meer dan 60% van ALLES wat op deze aarde aanwezig is in hun bezit. Wanneer hun bezit, dat enkel en alleen is verkregen door alles wat in het wetboek van strafrecht staat, zou worden verdeeld onder de overige 7.000.000.000 bewoners van deze planeet, zou IE-DER-EEN 72.000.000 dollar op zijn bankrekening gestort krijgen.

   Maar voor rupsje nooitgenoeg is het NOOIT genoeg. Zij zullen niet rusten voordat ALLES wat op deze planeet aanwezig is in hun bezit is. En dan nog niet. Dan zijn er miljarden andere planeten die, net als de aarde volledig moeten worden leeggeplunderd.

   47 likes
   • exegese schreef:

    Klopt precies @an argie de zionistische bankenbende wil de hele planeet in bezit hebben nog voor het plebs wakker wordt. Ze willen ons in aantal reduceren naar 500 miljoen en volledig degraderen tot slaaf. Honderd procent ten dienste van de zionistische psychopaten. Hoe ze dat bekokstoven staat precies beschreven in de protocollen van de “wijzen”van Zion. Als je je door die taaie tekst heen worstelt wordt alles volledig duidelijk en snap je hoe immens gehaaid ze hier al duizenden jaren naar toe werken zonder dat de meesten ook maar een flauw benul hebben wat er gaande is.

    http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf

    10 likes
   • faye schreef:

    Het zijn de nazi’s die het met satanisch genoegen doen, die op moeten passen anders zwaait er wat voor ze. Die dominantjes die de mensheid graag angst aanjagen, kort houden, alles doen om je leven zuur te maken.
    Via via natuurlijk, achterbaks als ze zijn, zij bedenken sarcastische trucjes en grapjes en sturen dat vervolgens alleen maar aan.
    Omdat ze van mening zijn dat ze ver boven je staan.
    Dus handlangers bij je in de buurt zijn er ook, en die zitten niet op hoge posities.
    In je gemeente zitten ze, in je buurthuis, de volbloed nazi’s die zich werkelijk boven je voelen staan en oprecht ook vinden dat je maar opgeruimd moet worden, net als hun baasjes.
    Ze zitten werkelijk overal tussen. Het kan via je buren zijn, al of niet beloond met een leuk baantje, die op hun beurt dan weer alles doen om je leven zuur te maken, je weet het niet.
    Een ding, die ongecultiveerde types gaan in een fema kamp opgesloten worden, notabene de plek die zij voor jou voor ogen hadden. LoL!!

    4 likes
    • exegese schreef:

     Dat zou je kunnen zien als toppunt van gerechtigheid. Het zou voor mij al voldoende zijn als er wat meer besef mag komen, wat meer bewustzijn over wat er in werkelijkheid gaande is zodat we weerbaarder worden, dat zou hun smerige plannen al op fatale wijze doorkruisen en komt geluk en liefde al voor heel wat meer mensen binnen bereik en kunnen zij zich niet meer voeden met een overdaad aan negatieve energie.

     1 likes
   • Wakker schreef:

    “Op 8 mei 1945 had Duitsland 0 schuld bij het IMF”

    Dat is nogal logisch omdat het IMF pas in 1944 is opgericht door de VN en Duitsland was geen lid…

    Duitsland roofde alle bezette landen leeg, daar financierden ze de oorlogseconomie mee.

    4 likes
 • sonja schreef:

  Bijna elke dag schermen de trails onze zon af, ze vallen de zon echt aan. De zon gaat zich juist actiever gedragen. Een reactie op het samenspel tussen de aarde en de zon (om het simpel te houden) is vraag en aanbod, net als in het menselijk lichaam. De aarde zend signalen het universum in. Als de aarde tekort komt aan warmte voor haar behoudt, dan zal de zon reageren met het sturen extra impulsen, dus extra hitte. Dus verwacht ik mega zonneflares en een groot deel brandende hemel/aarde. Daarna is het aards systeem ontwricht en kunnen ze opnieuw gaan handelen in van alles en nog wat en de leiderschap perfectioneren. Net als na de 1e en 2e wereldoorlog. Nu is deze 3e wereldoorlog direct op de mensheid gericht, maar dan op een nieuwe manier. Omdat de mensheid wakker is en aan het worden is en elkaar niet meer wilt aanvallen, is deze strategie uitgedacht. Blijf dicht bij jezelf en focus op een schone hemel, een schone aarde, vrede, geen angst en deel liefde, dan dooft deze 3e wereldoorlog aanval op de mensheid. Immers wetenschappelijk bewijs heeft laten zien, dat wij zelf onze werkelijkheid creëren.

  16 likes
  • peter schreef:

   De trails schermen de zon juist niet af. Als het normaal -dicht- bewolkt is kun je onmogelijk chemtrails zien, dus kunnen wij onmogelijk weten of er boven het wolkendek chemtrails zijn.

   Wat je juist ziet is dat op alle dagen dat er gesproeid wordt het juist mooi weer wordt. Mooi weer betekent simpelweg dat de zon niet wordt geblocked! Mooi weer, zonder zicht belemmerend wolkendek dus aan de hemel, is overigens ook een absolute vereiste om chemtrails te kunnen zien. Als je ‘s ochtends chemtrails ziet, weet je dat het mooi weer wordt met veel zon.

   0 likes
   • sonja schreef:

    Beste Peter, hier ben ik het niet met je eens. Ik zit in Frankrijk waar regelmatig azuurblauwe luchten voorkomen. Ik weet wat ik zie. Ook wordt hier niet elke dag gesproeid. Vaak als de zon straalt in die azuurblauwe hemel, dan komen er 10-tallen strepen in de lucht vanuit 1 hoek, minstens 6 per minuut. Als speren gaan zij richting de zon. Hetzelfde aantal komt tegelijkertijd terug. Heel keurig georganiseerd. En dit is meestal later in de middag. De bewolking volgt nadat er veel werk verzet is daarboven. Wellicht gaat dit naar Nederland en Belgie toe, maar zover kan ik niet kijken. Dus er is veel meer aan de hand en werkt het blijkbaar anders dan in Nederland. Of heeft de bevolking hier een andere waarheid.

    4 likes
 • Arwijn schreef:

  Maar komop toch, iedereen weet dat het veel belangrijker is of je schoenen wel nieuw en trendy zijn. Kijk gewoon naar beneden en wees een brave burger. 😉

  13 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  In de gehele wereld word een berg onzin verkocht voor degene die het graag wil zien of er geheel in mee gaat of op gaat. Waar ligt de werkelijkheid??

  4 likes
  • Marcel schreef:

   In ieder geval niet binnen jouw blikveld, Tinus B.

   9 likes
   • Tinus Blaaskaak schreef:

    @Marcel,

    Toch wel heel bijzonder dat je zo hard naar voren komt alsof je alles weet en zeker van je zaak bent. Maar als het gehele leven 1 grote illusie is heb JIJ het aan het gehele verkeerde eind. Of kan dat niet???

    2 likes
    • Marcel schreef:

     Die duik in het diepe wil ik best met je maken, haal de Advaita Vedanta er maar bij, geen probleem, ik ben goed geïnformeerd.
     Punt is dat je zoiets niet moet gebruiken wanneer je op droomniveau in discussie wilt gaan met andere mensen en je argumenten geen steek houden.

     1 likes
 • Freduardo schreef:

  Follow the money.

  2 likes
 • Jaya schreef:

  Ďe elite wiĺ genocide plegen.

  8 likes
 • Mikaël schreef:

  Lees de voorpellingen (accuraat ) in de Indische palmbladeren en vooral de laatste zin :

  In de jaren vanaf 2018 zal een vreemde ziekte in de VS maar ook in Europa en Azië honderden duizenden doden. De geïnfecteerde personen zijn vatbaar voor enige ongevaarlijke ziekte, zoals verkoudheden of infecties van zelfs de kleinste wonden, die ernstige overlijdens kunnen veroorzaken. De krachten van de patiënten verdwijnen zeer snel, zelden langer dan drie dagen in de dood. (Ganeshbabu Shastri noemde deze ziekte in zijn verslagen. RISC – Rapid Immnun System Collapse – versnelde ineenstorting van het immuunsysteem van het lichaam – noot R.). De sterftecijfer onder de geïnfecteerde is zeer hoog.
  Pas na decennia, na het jaar 2048, zal het bekend zijn dat RISC een biologisch wapen was vrijgelaten op het initiatief van invloedrijke kringen in de Verenigde Staten om de bevolkingsgroei tegen te gaan

  7 likes
 • faye schreef:

  Zeker pittig, ik ben dan ook na de 3e zin afgehaakt.

  3 likes
  • Erik schreef:

   Dat is jammer, want ik ben gekomen tot het stukje; wat te doen als ze de wereld in handen hebben.
   (Vond ik wel belangrijk om te lezen iig)

   Niets nieuw onder de zon, ze komen met een geweldige oplossing en de nwo zal er zijn, waarna gelijkheid en vrijheid als oude en dwaze lessen worden gezien.

   In het eerste stukje staat dan ook dat wij de mensen door de illusie van gelijkheid ons eigen graf aan het graven zijn.

   Hoe het precies in het grotere geheel valt (god) dat weet ik niet precies, maar ik vermoed dat (omdat het er is) dat we de lessen nodig hadden om te kunnen groeien.

   Het stuk opende mij iig de ogen nog meer, omdat het precies de linken legt over het hoe en waarom.
   Het is toch een aanrader denk ik, al zullen vele er moeite mee hebben, maar het inzicht dat het geeft is cruciaal denk ik.

   1 likes
   • faye schreef:

    @ Eric, hier ga je mijns inziens goed de fout in, of is het een regel in de sekte? dat wij door de illusie van gelijkheid ons eigen graf graven.
    Zijn het niet die nazi’s die overal oorlog voeren, landen leegroven, de mensheid met veel geschreeuw, afleiding en kabaal (geef het volk brood en spelen) de andere kant op laten kijken, intussen hele volksstammen op de vlucht MOETEN, over zeeen MOETEN varen en zich elders MOETEN vestigen van die nazi’s, waardoor er zo’n puinhoop ontstaat en elders dus landen en steden overvol raken? Terwijl die vluchtelingen allemaal zeker weten ook liever thuis waren gebleven maarja, die nazi’s.
    Maar die mogen door hun eigen rotsteken dan maar genocide op de bevolking plegen en dat ook nog eens voor zichzelf rechtvaardigen?
    Dan ben je toch knettergek?
    Zomaar en idee’tje waar de grootmeester waarschijnlijk ook nog nooit bij stil gestaan heeft, omdat hij ook maar zegt wat hij zeggen moet, gelardeerd met wollige wartaal en veel, heel veel niet ter zake doende gebral en zodoende de club verkeerd inlicht.
    Maar wel goed dat die insanity nu algemeen bekend geworden is, dan kunnen ze die gekken snel oppakken.

    1 likes
 • Richard schreef:

  Alles wat schoon is maken zij kapot.
  Het is de dood die dood voortbrengt.

  1 likes
  • Sebastiaan schreef:

   En wat zou daar het “nut” van zijn? Als ze al het leven willen vernietigen sterven ze zelf ook.

   0 likes
   • Richard schreef:

    Het is een doodcultus, zij hebben hun ziel verkocht. Wat kunnen zij anders dan vreugde vinden in dingen die doden?

    1 likes
    • pjoter schreef:

     Jouw Ziel is niet van jouw,”lieverd” .Dus… kun jij haar ook niet verkopen! Wél koesteren, of niet… maar dat is aan jou!
     Namasté of Salaam Wath ever. Het feit is er, er is één heelal, incl de aarde én één maker. you name it,… Maar vele Religies, gecreëerd door de mens! en daar komt de sh*t vandaan… … … … … Lees en luister, maar onderzoek alles zelf!!!
     Ik hou écht van U!

     0 likes
     • exegese schreef:

      @pjoter, eigendom op zich is inderdaad een begrip wat de ziel onwaardig is. De ziel is wat jij in het diepst van je “zijn” bent, en jezelf kun je wel degelijk te grabbel gooien ten bate van het kwaad voor ogenschijnlijk gewin van welke aard dan ook. In dat opzicht ben ik het dus niet met je eens, want kijk goed om je heen, er zijn onnoemelijk veel mensen wereldwijd die hun ziel verraden, te grabbel gooien, of hoe je het ook wilt noemen ten koste van de medemens en ten faveure van de duivel. Als elk mens van uit de ziel liefdevol, integer en oprecht in het leven zou staan zou het kwaad geen enkele kans hebben. Het kwaad bestaat immers op de gratie van de hoeveelheid slechte energie die het kan genereren door mensen te verleiden hun ziel aan hun te verkwanselen, en hun medemens te verraden, te verkrachten, te vermoorden, uit te buiten, te bestelen en wat dies meer zij. Het kwaad zou totaal kansloos worden als mensen liefdevol en zuiver vanuit hun ziel zouden leven. dat is het enige waar het kwaad kansloos tegen is, voor de rest is het kwaad op zijn gebied altijd genialer en succesvoller en zullen wij uiteindelijk het onderspit delven. (en met het kwaad bedoel ik parasitaire entiteiten die altijd en overal om je heen zijn en loeren op hun kansen)

      1 likes
     • Richard schreef:

      Het grote begrijpen is weids en niet overijld; het kleine begrijpen is verkrampt en druk. Grote woorden zijn duidelijk en kristalhelder; kleine woorden zijn schril en ruzieachtig. Als mensen slapen gaat hun geest op reis; als zij waken, jaagt en jacht hun lichaam. Ze raken verstrikt in alles wat op hun weg komt. Dag in dag uit benutten ze hun geest om te ruziën, soms aanmatigend, soms sluw, soms kleingeestig. Hun kleine angsten zijn armzalig en bibberig; hun grote angsten ontstellend en overweldigend. Ze gaan ervan door als een pijl of kruisboogsschicht, ervan overtuigd dat zij de aangewezen scheidsrechters zijn over goed en kwaad. Ze klampen zich vast aan hun positie, alsof zij dat voor de goden gezworen hebben, ervan overtuigd dat ze de overwinning zullen behalen. Zij vervagen als herfst en winter — dat is manier waarop ze van dag tot dag ineenschrompelen. Ze verdrinken in wat ze doen — ze kunnen dat niet terugdraaien. Ze zijn verduisterd, als waren ze verzegeld met zegels — dat zijn de uitwassen van hun ouderdom. En als hun geest de dood nadert, kan niets hen het licht weer teruggeven.

      Chuang Tsu

      1 likes
     • Richard schreef:

      Maar dat weten zij niet 😉

      0 likes
 • Sebastiaan schreef:

  En toch mis ik een dingetje… Het moet toch niet zo moeilijk zijn om een keertje met een aantal van dit soort wetenschappers een rondje te vliegen en daadwerkelijk zo’n chem-/con-trail te doorkruizen, wat metingen verrichten en wat niet meer…

  Tot nu toe is al het “bewijs” dat die lijnen iets bevatten speculatief. Wij denken dat…, het vermoeden bestaat dat…

  Zo heel rottig moet het toch niet zijn om dat gewoon onomstotelijk, wetenschappelijk en herhaalbaar vast te stellen met metingen in de straal zelf?

  1 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Het probleem is echter dat als iemand dit zou proberen het vliegtuig direct uit de lucht wordt geschoten. En daarna komt dan mark Rutte die met tranen in de ogen zal verklaren dat de onderste steen boven zal komen… Onze koning en max zullen dan bloemen leggen op het graf van de slachtoffers en de nabestaanden worden het bos ingestuurd met laffe praatjes en loze beloftes…

   2 likes
   • Sebastiaan schreef:

    mmh, dus het gebrek aan bewijs is het bewijs…

    Maar serieus: zeg je nu werkelijk dat dat de reden is dat MH17 uit de lucht is gehaald? Omdat een passagiersvliegtuig boven oorlogsgebied precies dit onderzoek probeerde te doen?

    1 likes
 • faye schreef:

  ”…geeft een beeld van wat er speelt op onze mooie planeet.”
  Mensen die met gemak met gespleten tongen praten zijn succesvol in de kliek, en makkelijk omkoopbaar
  want, een moraal van lik me zolen.
  Daar hoef ik dat hele verhaal niet voor te lezen.
  Die hele Adam Weishaupt hype vond ik altijd al psycho gelal, het maakt op mij geen indruk.

  2 likes
 • faye schreef:

  Ze vallen ook meteen maar met de deur in huis met ” De Protocollen zijn een zeer explosief geschrift dat gezien moet worden als een geactualiseerde en geconcretiseerde ( vaste vormgegeven(?) uitwerking van de plannen van…”
  Daar begint de manipulatie al want ik maak zelf welk uit hoe ik iets zie: heeft een bunch of idiots de hersenkronkels naar eigen belang geactualiseerd en geconcretiseerd, ( een vaste vorm gegeven (?) weer lager in rang staande usefull idiots moeten dit dan aan de mensheid mededelen.
  Voorheen alleen in die maffe sektes.
  Of wij ze ook maar serieus willen nemen…

  2 likes
 • Merit Coba schreef:

  Het zou de kwaliteit van het geschrevene ten goede komen als het artikel ook nog een aantal andere zaken noemt.

  Zo zou het beter zijn als men verwijst naar een artikel in een wetenschappelijk blad, dat men dan ook verwijst naar het artikel in dat blad en niet naar de persoonlijk website van de auteur van het artikel.
  Dit is het artikel in het wetenschappelijk blad: http://www.sciencedomain.org/abstract/17665
  Waarom is dit belangrijk?
  Omdat het wetenschappelijk artikel wordt gelezen door anderen, waaronder andere wetenschappers en die daarop commentaar kunnen leveren of het artikel kunnen gebruiken voor hun eigen onderzoek. Daarbij komt ook dat een persoonlijke website zolang bestaat als de website bestaat, hetzelfde gaat ook voor een journal, maar de kans dat een journal de tijden overleeft is veel groter.
  Een voorbeeld hiervan is het de commentaar op het artikel door Nicola Scafetta: http://www.sciencedomain.org/abstract/18488
  Het incident in Harrison Township is toentertijd ook onderzocht door de Michigan Department of Environmental Quality die tot de conclusie kwam dat het om vogelstront ging. Men hoeft dat niet te geloven, maar Herndon zelf verwijst naar dit onderzoek, en merkt niet op dat het MDEQ tot een andere conclusie kwam. Hij beweert zelfs het omgekeerde:
  “The material was also sampled and analyzed by officials from
  the Michigan Department of Environmental Quality. Here I report the results of those
  analyses, which provide evidence of a deliberate operation to melt ice and snow, which is
  consistent with the hypothesis that aerosolized coal fly ash is being used to deliberately enhance
  global warming.”
  De conclusies van het onderzoek zijn ook niet logisch sluitend. Herndon analyseert het gevallen materiaal, constanteert dat het om fly ash coal gaat en vervolgens meent hij dat het een doelbewuste poging is en dat het doel is om de aarde op te warmen. Hoe hij van het een op het ander komt maakt hij niet duidelijk. Het is niet alsof er niet meer conclusies te trekken, zoals bijvoorbeeld dat het een onopzettelijk natuurlijk fenomeen was. Een wetenschapper moet zijn argumentatie onderbouwen met bewijzen en niet zo maar iets poneren zonder enige bewijsvoering.
  Hoe het wetenschappelijk process werkt kan ook worden gezien in verband met een ander artikel van zijn hand. “Evidence of Coal-Fly-Ash Toxic Chemical Geoengineering in the Troposphere: Consequences for Public Health.”
  http://www.mdpi.com/1660-4601/12/8/9375
  Dit artikel, gepubliceerd in augustus 2015 in het International Journal for Environmental Research and Public Health is uiteindelijk teruggetrokken in September 2015 omdat Herndon gebruikt maakte van verkeerde data en zijn artikel niet wetenschappelijk genoeg was.
  http://www.mdpi.com/1660-4601/12/9/10941
  Dit laatste is niet verbazend. Bijvoorbeeld in het artikel “Further Evidence of Coal Fly Ash Utilization in
  Tropospheric Geoengineering: Implications on
  Human and Environmental Health” in Journal of Geography, Environment and
  Earth Science International (http://www.journalrepository.org/media/journals/JGEESI_42/2017/Feb/Herndon912017JGEESI31417.pdf) op bladzijde 3 linker kolom boven vermeld hij het volgende:

  “There has been a
  deliberate effort to deceive the public into
  believing that the particulate trails are jet
  contrails made of ice crystals [6].”

  Voetnoot 6 verwijst naar: Shearer C, West M, Caldeira K, Davis SJ. Quantifying expert consensus against the
  existence of a secret large-scale atmospheric spraying program.

  Maar de conclusie van dat onderzoek sluit niet aan bij zijn bewering en staat er zelfs haaks op.

  “Results show that 76 out of 77 (98.7%) of scientists that took part in this study said there was no evidence of a SLAP, and that the data cited as evidence could be explained through other factors, such as typical contrail formation and poor data sampling instructions presented on SLAP websites.”(SLAP = secret large-scale atmospheric spraying program.)

  Overigens, ik dacht dat NineforNews regelmatig meldt dat global waming niet waar was? Staat Herndon’s motief dan niet haaks op wat NineforNews meld? Herndon neemt immers aan dat er sprake is van een opzettelijke kunstmatige opwarming van de aarde, maar NineforNews rapporteert regelmatig dat er geen sprake van een opwarming is.
  https://www.ninefornews.nl/topmeteoroloog-klimaatverandering-een-leugen-global-warming-niet-echt/
  https://www.ninefornews.nl/klimaatexpert-ijskoude-winters-laten-zien-dat-aarde-kouder-plaats-van-warmer-wordt/
  https://www.ninefornews.nl/er-is-geen-global-warming/

  2 likes
 • faye schreef:

  Het is eerder de achterbaksheid en geniepigheid dat ze het zo lang volgehouden hebben.
  Maargoed, uiteindelijk trekken ze toch aan het verkeerde eind, eerlijk duurt het langst.

  2 likes
 • faye schreef:

  De achterbaksheid en geniepigheid, niet te verwarren met intelligentie, wordt verdoezeld door een hoop wollig taalgebruik en ellenlange teksten met interessant doenerij om het geheel gewichtig voor te laten komen.
  Die geheime sektes in allerlei gradaties zijn echter niet meer of minder dan criminele organisties.
  Ze doen niet voor niets zo stiekem/ onopgemerkt/ niet eerlijk/ niet te vertrouwen/ gemeen/ gluiperig/ uitgekookt, vals.
  Allen synoniemen van achterbaks. Nogmaals, niets intelligents aan dus.

  2 likes
 • War on Error schreef:

  Valt het kwartje? Global Warming is een normaal verschijnsel. Vrijwel onmogelijk überhaupt substantiëel te wijzigen – bovendien niet nodig.
  Global Warming is bedacht (Club v. Rome, Rio 20+, WTO-Doha) als breekijzer voor het creeëren van massa-hysterische politieke voedingsbodem, en die te exploiteren om soevereine landen hun soevereiniteit te dwingen over te dragen aan ‘die o zo betrouwbare’ Wereldregering.

  Global Warming is dan ook hét verkoop argument om alles straffeloos door te drukken, wat geen vrij volk ooit zou toestaan.
  o.a. ‘Weather Management’, Cloud Seeding, Biowapens vernevelen, etc.; volg het geld:
  Kijk hier zeer informatieve ‘air-to-air’ video-opnames van dergelijke vliegtuigen die bezig zijn met het versproeien van gif op vlieghoogte;
  en hallen waar de romp van toestellen wordt ingericht met vaten, tanks of big bags.
  Dit is duidelijk ‘booming business’; het gebeurt op grote schaal, en volgens plan:
  https://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU
  https://www.youtube.com/watch?v=ovG1HOGaJzc

  Ook relevant – zou iedereen moeten weten (wordt glashard ontkend – dit is waarom:)
  https://australianclimatemadness.com/2011/03/20/carbon-tax-is-wealth-redistribution/
  http://www.globalwarming.org/2014/01/14/uns-top-climate-diplomat-communism-is-key-to-doing-it-right-on-global-warming/
  http://news.investors.com/ibd-editorials/011614-686713-climate-change-a-back-door-to-communism-and-the-united-nations-admits-it.htm

  Volk vertegenwoordigen is geen volcontinue bedrijf. Kamer = nu met reces. ‘Geo-engeneering’ stopt niet

  2 likes
 • Richard schreef:

  Pittig om je er door te worstelen, geeft een beeld wat er speelt op onze mooie planeet.

  http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf

  1 likes
 • Spirit_himalaya27 schreef:

  Chemtrail in de buurt…
  …kans dat ie jouw vitamine-d wegstuurt…!

  Chemtrail in de buurt..
  ..Kans dat jouw landbouw wordt verzuurt…!

  Maar wat ik toch aan reacties lees, alleen maar negativiteit over de machtigste mensen.
  Ben ik hier de enige die de zionisten begrijpt? Als ze geen intelligentie zouden hebben, dan zouden ze allang geflopt hebben. Iemand moet de wereld in toom kunnen houden. En waar goed heerst, moet ook kwaad heersen, wil je de goede dingen in het leven kunnen waarderen.
  Wij leven niet voor het geld, we leven voor het geluk. En de bedreigende overbevolking van de mensheid kan het geluk in de weg staan.
  In Nederland zijn er tegenwoordig nog maar weinig kosteloze meren. De toegang van meren wordt geblokkeerd met hekken, waarna deze worden omgevormd tot onnodige recreatieparken waar alleen in de zomermaanden (met de lucht van chemtrails) gebruik van wordt gemaakt. Triest.

  1 likes
 • Akire schreef:

  Het allertrieste is dat het gewoon doorgaat.
  Weinige zijn bewust dat dit niet normaal is, wat doen we eraan?
  Er over schrijven dat we vergiftigt worden.
  De vraag is hoe is dit te stoppen?!

  1 likes
 • copiloot schreef:

  Uitlaatgassen bevatten altijd giftige stoffen.

  1 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Klopt helemaal wat er gezegd wordt. Geo-engineering is verantwoordelijk voor veel veranderingen en dat doen ze al een poosje. Het is triest dat iedereen eigenlijk wel weet dat chemtrails bestaan en dat er via het rastersysteem alles wordt bedekt maar dat niemand er iets aan doet.
  We staan erbij en het gebeurt gewoon. Stuur verdomme die luchtmacht de lucht in, doen ze wat nuttigs.

  0 likes
 • x

  Check Also

  bill gates

  Bill Gates: ‘Corona-ellende komt terug als we klimaatverandering niet stoppen’

  Miljardair Bill Gates wil dat de Verenigde ...

  covid-19-paspoort

  Kunnen we in de toekomst alleen nog reizen met dit Covid-19-paspoort?

  De media waarschuwen al wekenlang dat het ...

  >