Homepagina » Natuur en Milieu » Vliegtuigstrepen bestaan uit giftige stoffen. Volgens deze wetenschapper zijn dit de duistere redenen achter chemtrails
Vliegtuigstrepen bestaan uit giftige stoffen. Volgens deze wetenschapper zijn dit de duistere redenen achter chemtrails

Vliegtuigstrepen bestaan uit giftige stoffen. Volgens deze wetenschapper zijn dit de duistere redenen achter chemtrails

Wetenschapper J. Marvin Herndon doet in een recent artikel in het Journal of Geography, Environment and Earth Science International een aantal opzienbarende claims over ons klimaat.

Op basis van gegevens van de Amerikaanse geologische dienst USGS blijkt volgens hem dat het aantal zware aardbevingen de afgelopen vier decennia is toegenomen.

Een gevolg hiervan is dat er steeds meer CO2 in de atmosfeer terechtkomt, aldus Herndon. Het VN-klimaatpanel IPCC negeert deze natuurlijke bronnen van CO2.

Geen contrails

De wetenschapper voegt toe dat klimaatwetenschappers de ogen sluiten voor geo-engineering in de troposfeer, dat al jarenlang op vrijwel dagelijkse basis wereldwijd plaatsvindt.

Hij levert in de studie bewijs dat de vliegtuigstrepen die vaak in de lucht worden gezien, bestaan uit aerosoldeeltjes en dat het geen uit ijskristallen bestaande contrails zijn zoals vaak wordt beweerd.

Deze aersolen gaan regenval tegen, warmen de atmosfeer op en werken daardoor juist global warming in de hand, aldus Herndon.

Vele vragen

Het IPCC houdt geen rekening met geo-engineering in de troposfeer en dat tast in zijn ogen de geloofwaardigheid van zowel het panel als de VN aan.

Er zijn volgens de wetenschapper vele vragen die moeten worden beantwoord.

De meeste klimaatmodellen zijn gebaseerd op gegevens van de Amerikaanse meteorologische dienst NOAA en de NASA. Maar zij zijn ook betrokken bij geheime geo-engineeringactiviteit in de troposfeer.

Giftige stof

Hoe betrouwbaar zijn hun gegevens dan nog?

Waarom wordt vrijwel dagelijks wereldwijd een giftige stof verspreid in de lucht die wij inademen?

Beseffen wereldleiders dat het doel van deze geheime geo-engineeringactiviteiten het veroorzaken van global warming is?

Sinistere motieven

Of worden de leiders misleid en denken ze dat het verspreiden van aerosolen in de atmosfeer global warming zal voorkomen?

Wordt het gedaan om olievoorraden onder het poolijs te bereiken?

Vindt geo-engineering plaats zodat de VN grote delen van de economie van soevereine landen kan overnemen? Of steken er meer sinistere motieven achter?

Wapen

Het leger doet al sinds 1947 onderzoek naar weersbeïnvloeding als wapen, maar welke prijs hebben de mens en het milieu daarvoor moeten betalen?

Hoe kan het dat wereldleiders instemmen met een programma dat in feite een aanval op onze planeet is?

Wie profiteren hiervan?

Waarom spreken wetenschappers over geo-engineering als toekomstig project terwijl ze weten, of zouden moeten weten, dat dit al jarenlang gebeurt?

[Journal of Geography, Environment and Earth Science International]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
3 jaren geleden

In de gehele wereld word een berg onzin verkocht voor degene die het graag wil zien of er geheel in mee gaat of op gaat. Waar ligt de werkelijkheid??

Marcel
Marcel
Reactie op  Tinus Blaaskaak
3 jaren geleden

In ieder geval niet binnen jouw blikveld, Tinus B.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  Marcel
3 jaren geleden

@Marcel,

Toch wel heel bijzonder dat je zo hard naar voren komt alsof je alles weet en zeker van je zaak bent. Maar als het gehele leven 1 grote illusie is heb JIJ het aan het gehele verkeerde eind. Of kan dat niet???

Marcel
Marcel
Reactie op  Tinus Blaaskaak
3 jaren geleden

Die duik in het diepe wil ik best met je maken, haal de Advaita Vedanta er maar bij, geen probleem, ik ben goed geïnformeerd.
Punt is dat je zoiets niet moet gebruiken wanneer je op droomniveau in discussie wilt gaan met andere mensen en je argumenten geen steek houden.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

LS…

Het toont wederom aan dat topcriminelen die zich wetenschappers noemen hun satanistische gang kunnen gaan terwijl de politiek door lafheid en achterlijkheid machteloos is. Daarbij heeft de gemiddelde burger werkelijk geen flauwe notie en doet de hele discussie als onzin af. Als ze al enig idee hebben waar het over gaat. Om te janken !

an argie
an argie
Reactie op  Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

De politiek en de media is al lang en breed volledig in handen van deze volkomen van de pot gerukte psychopathen. En degene die NIET in het gareel wil lopen wordt gedemoniseerd of met de grond gelijk gemaakt…, hetzij met een complete familie, hetzij met een volledig land

– Abraham Lincoln (greenback dollar)
– Romanov (tsarenfamilie) – (geen rothschild bank)
– Adolf Hitler (gooide de rothschilds het land uit)
– John F. Kennedy (directive 11110, die de FED buitenspel moest zetten)
– Hoessein (Olie voor Euro’s i.p.v. petro-dollar)
– Khadaffi (geen rothschild bank, + olie voor gouddinar i.p.v. petro-dollar)
– Assad (geen rothschild bank)
– Poetin (gooide de rothschilds het land uit)
– Iran (geen rothschild bank)
– Noord-Korea (geen rothschild bank)

Op 8 mei 1945 had Duitsland 0 schuld bij het IMF
Het is een “spelletje” dat al eeuwen lang keer op keer op keer wordt herhaald.
In de periode van 1938 – 1974 had Canada geen Rothschild bank en was 38 miljard dollar kwijt voor
ALLES wat in dat land gaande was. Gezondheidszorg, pensioenen, nutsvoorzieningen, infrastructuur, het voeren van W.O.II, noem maar op.
Khadaffi had 0 schuld bij het IMF, BIS of wereldbank
Assad heeft 0 schuld bij het IMF, BIS of wereldbank

De VN is de politieke arm van de Rothschilds, de NATO de militaire arm en de mossad, CIA, etc. zijn de inlichtingendiensten van de Rothschilds.
Deze psychopathische zionistische familie heeft inmiddels meer dan 60% van ALLES wat op deze aarde aanwezig is in hun bezit. Wanneer hun bezit, dat enkel en alleen is verkregen door alles wat in het wetboek van strafrecht staat, zou worden verdeeld onder de overige 7.000.000.000 bewoners van deze planeet, zou IE-DER-EEN 72.000.000 dollar op zijn bankrekening gestort krijgen.

Maar voor rupsje nooitgenoeg is het NOOIT genoeg. Zij zullen niet rusten voordat ALLES wat op deze planeet aanwezig is in hun bezit is. En dan nog niet. Dan zijn er miljarden andere planeten die, net als de aarde volledig moeten worden leeggeplunderd.

exegese
exegese
Reactie op  an argie
3 jaren geleden

Klopt precies @an argie de zionistische bankenbende wil de hele planeet in bezit hebben nog voor het plebs wakker wordt. Ze willen ons in aantal reduceren naar 500 miljoen en volledig degraderen tot slaaf. Honderd procent ten dienste van de zionistische psychopaten. Hoe ze dat bekokstoven staat precies beschreven in de protocollen van de “wijzen”van Zion. Als je je door die taaie tekst heen worstelt wordt alles volledig duidelijk en snap je hoe immens gehaaid ze hier al duizenden jaren naar toe werken zonder dat de meesten ook maar een flauw benul hebben wat er gaande is.

http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf

faye
faye
Reactie op  an argie
3 jaren geleden

Het zijn de nazi’s die het met satanisch genoegen doen, die op moeten passen anders zwaait er wat voor ze. Die dominantjes die de mensheid graag angst aanjagen, kort houden, alles doen om je leven zuur te maken.
Via via natuurlijk, achterbaks als ze zijn, zij bedenken sarcastische trucjes en grapjes en sturen dat vervolgens alleen maar aan.
Omdat ze van mening zijn dat ze ver boven je staan.
Dus handlangers bij je in de buurt zijn er ook, en die zitten niet op hoge posities.
In je gemeente zitten ze, in je buurthuis, de volbloed nazi’s die zich werkelijk boven je voelen staan en oprecht ook vinden dat je maar opgeruimd moet worden, net als hun baasjes.
Ze zitten werkelijk overal tussen. Het kan via je buren zijn, al of niet beloond met een leuk baantje, die op hun beurt dan weer alles doen om je leven zuur te maken, je weet het niet.
Een ding, die ongecultiveerde types gaan in een fema kamp opgesloten worden, notabene de plek die zij voor jou voor ogen hadden. LoL!!

exegese
exegese
Reactie op  faye
3 jaren geleden

Dat zou je kunnen zien als toppunt van gerechtigheid. Het zou voor mij al voldoende zijn als er wat meer besef mag komen, wat meer bewustzijn over wat er in werkelijkheid gaande is zodat we weerbaarder worden, dat zou hun smerige plannen al op fatale wijze doorkruisen en komt geluk en liefde al voor heel wat meer mensen binnen bereik en kunnen zij zich niet meer voeden met een overdaad aan negatieve energie.

Wakker
Wakker
Reactie op  an argie
3 jaren geleden

“Op 8 mei 1945 had Duitsland 0 schuld bij het IMF”

Dat is nogal logisch omdat het IMF pas in 1944 is opgericht door de VN en Duitsland was geen lid…

Duitsland roofde alle bezette landen leeg, daar financierden ze de oorlogseconomie mee.

sonja
sonja
3 jaren geleden

Bijna elke dag schermen de trails onze zon af, ze vallen de zon echt aan. De zon gaat zich juist actiever gedragen. Een reactie op het samenspel tussen de aarde en de zon (om het simpel te houden) is vraag en aanbod, net als in het menselijk lichaam. De aarde zend signalen het universum in. Als de aarde tekort komt aan warmte voor haar behoudt, dan zal de zon reageren met het sturen extra impulsen, dus extra hitte. Dus verwacht ik mega zonneflares en een groot deel brandende hemel/aarde. Daarna is het aards systeem ontwricht en kunnen ze opnieuw gaan handelen in van alles en nog wat en de leiderschap perfectioneren. Net als na de 1e en 2e wereldoorlog. Nu is deze 3e wereldoorlog direct op de mensheid gericht, maar dan op een nieuwe manier. Omdat de mensheid wakker is en aan het worden is en elkaar niet meer wilt aanvallen, is deze strategie uitgedacht. Blijf dicht bij jezelf en focus op een schone hemel, een schone aarde, vrede, geen angst en deel liefde, dan dooft deze 3e wereldoorlog aanval op de mensheid. Immers wetenschappelijk bewijs heeft laten zien, dat wij zelf onze werkelijkheid creëren.

peter
peter
Reactie op  sonja
3 jaren geleden

De trails schermen de zon juist niet af. Als het normaal -dicht- bewolkt is kun je onmogelijk chemtrails zien, dus kunnen wij onmogelijk weten of er boven het wolkendek chemtrails zijn.

Wat je juist ziet is dat op alle dagen dat er gesproeid wordt het juist mooi weer wordt. Mooi weer betekent simpelweg dat de zon niet wordt geblocked! Mooi weer, zonder zicht belemmerend wolkendek dus aan de hemel, is overigens ook een absolute vereiste om chemtrails te kunnen zien. Als je ‘s ochtends chemtrails ziet, weet je dat het mooi weer wordt met veel zon.

sonja
sonja
Reactie op  peter
3 jaren geleden

Beste Peter, hier ben ik het niet met je eens. Ik zit in Frankrijk waar regelmatig azuurblauwe luchten voorkomen. Ik weet wat ik zie. Ook wordt hier niet elke dag gesproeid. Vaak als de zon straalt in die azuurblauwe hemel, dan komen er 10-tallen strepen in de lucht vanuit 1 hoek, minstens 6 per minuut. Als speren gaan zij richting de zon. Hetzelfde aantal komt tegelijkertijd terug. Heel keurig georganiseerd. En dit is meestal later in de middag. De bewolking volgt nadat er veel werk verzet is daarboven. Wellicht gaat dit naar Nederland en Belgie toe, maar zover kan ik niet kijken. Dus er is veel meer aan de hand en werkt het blijkbaar anders dan in Nederland. Of heeft de bevolking hier een andere waarheid.

Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Maar komop toch, iedereen weet dat het veel belangrijker is of je schoenen wel nieuw en trendy zijn. Kijk gewoon naar beneden en wees een brave burger. 😉

Marcel
Marcel
Reactie op  Arwijn
3 jaren geleden

De 06 werkt beter dan de nieuwe schoenen Arwijn 😉

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Ďe elite wiĺ genocide plegen.

Mikaël
Mikaël
3 jaren geleden

Lees de voorpellingen (accuraat ) in de Indische palmbladeren en vooral de laatste zin :

In de jaren vanaf 2018 zal een vreemde ziekte in de VS maar ook in Europa en Azië honderden duizenden doden. De geïnfecteerde personen zijn vatbaar voor enige ongevaarlijke ziekte, zoals verkoudheden of infecties van zelfs de kleinste wonden, die ernstige overlijdens kunnen veroorzaken. De krachten van de patiënten verdwijnen zeer snel, zelden langer dan drie dagen in de dood. (Ganeshbabu Shastri noemde deze ziekte in zijn verslagen. RISC – Rapid Immnun System Collapse – versnelde ineenstorting van het immuunsysteem van het lichaam – noot R.). De sterftecijfer onder de geïnfecteerde is zeer hoog.
Pas na decennia, na het jaar 2048, zal het bekend zijn dat RISC een biologisch wapen was vrijgelaten op het initiatief van invloedrijke kringen in de Verenigde Staten om de bevolkingsgroei tegen te gaan

Richard
Richard
3 jaren geleden

Pittig om je er door te worstelen, geeft een beeld wat er speelt op onze mooie planeet.

http://wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf

faye
faye
3 jaren geleden

Zeker pittig, ik ben dan ook na de 3e zin afgehaakt.

Erik
Erik
Reactie op  faye
3 jaren geleden

Dat is jammer, want ik ben gekomen tot het stukje; wat te doen als ze de wereld in handen hebben.
(Vond ik wel belangrijk om te lezen iig)

Niets nieuw onder de zon, ze komen met een geweldige oplossing en de nwo zal er zijn, waarna gelijkheid en vrijheid als oude en dwaze lessen worden gezien.

In het eerste stukje staat dan ook dat wij de mensen door de illusie van gelijkheid ons eigen graf aan het graven zijn.

Hoe het precies in het grotere geheel valt (god) dat weet ik niet precies, maar ik vermoed dat (omdat het er is) dat we de lessen nodig hadden om te kunnen groeien.

Het stuk opende mij iig de ogen nog meer, omdat het precies de linken legt over het hoe en waarom.
Het is toch een aanrader denk ik, al zullen vele er moeite mee hebben, maar het inzicht dat het geeft is cruciaal denk ik.

faye
faye
Reactie op  Erik
3 jaren geleden

@ Eric, hier ga je mijns inziens goed de fout in, of is het een regel in de sekte? dat wij door de illusie van gelijkheid ons eigen graf graven.
Zijn het niet die nazi’s die overal oorlog voeren, landen leegroven, de mensheid met veel geschreeuw, afleiding en kabaal (geef het volk brood en spelen) de andere kant op laten kijken, intussen hele volksstammen op de vlucht MOETEN, over zeeen MOETEN varen en zich elders MOETEN vestigen van die nazi’s, waardoor er zo’n puinhoop ontstaat en elders dus landen en steden overvol raken? Terwijl die vluchtelingen allemaal zeker weten ook liever thuis waren gebleven maarja, die nazi’s.
Maar die mogen door hun eigen rotsteken dan maar genocide op de bevolking plegen en dat ook nog eens voor zichzelf rechtvaardigen?
Dan ben je toch knettergek?
Zomaar en idee’tje waar de grootmeester waarschijnlijk ook nog nooit bij stil gestaan heeft, omdat hij ook maar zegt wat hij zeggen moet, gelardeerd met wollige wartaal en veel, heel veel niet ter zake doende gebral en zodoende de club verkeerd inlicht.
Maar wel goed dat die insanity nu algemeen bekend geworden is, dan kunnen ze die gekken snel oppakken.

faye
faye
3 jaren geleden

”…geeft een beeld van wat er speelt op onze mooie planeet.”
Mensen die met gemak met gespleten tongen praten zijn succesvol in de kliek, en makkelijk omkoopbaar
want, een moraal van lik me zolen.
Daar hoef ik dat hele verhaal niet voor te lezen.
Die hele Adam Weishaupt hype vond ik altijd al psycho gelal, het maakt op mij geen indruk.

x

Check Also

gates

Door Bill Gates gefinancierd project om zonlicht te dimmen in de ijskast

Een experiment waarmee zonlicht gedimd kan worden, ...

build back better

Build Back Better: ‘Onder het mom van coronahulp wordt Nederlands belastinggeld gebruikt om democratie af te breken’

Enkele dagen geleden stuurde demissionair premier Rutte ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x