Natuur en Milieu

Vliegtuigstrepen bestaan uit giftige stoffen. Volgens deze wetenschapper zijn dit de duistere redenen achter chemtrails

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschapper J. Marvin Herndon doet in een recent artikel in het Journal of Geography, Environment and Earth Science International een aantal opzienbarende claims over ons klimaat.

Op basis van gegevens van de Amerikaanse geologische dienst USGS blijkt volgens hem dat het aantal zware aardbevingen de afgelopen vier decennia is toegenomen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een gevolg hiervan is dat er steeds meer CO2 in de atmosfeer terechtkomt, aldus Herndon. Het VN-klimaatpanel IPCC negeert deze natuurlijke bronnen van CO2.

Geen contrails

De wetenschapper voegt toe dat klimaatwetenschappers de ogen sluiten voor geo-engineering in de troposfeer, dat al jarenlang op vrijwel dagelijkse basis wereldwijd plaatsvindt.

Hij levert in de studie bewijs dat de vliegtuigstrepen die vaak in de lucht worden gezien, bestaan uit aerosoldeeltjes en dat het geen uit ijskristallen bestaande contrails zijn zoals vaak wordt beweerd.

Deze aersolen gaan regenval tegen, warmen de atmosfeer op en werken daardoor juist global warming in de hand, aldus Herndon.

Vele vragen

Het IPCC houdt geen rekening met geo-engineering in de troposfeer en dat tast in zijn ogen de geloofwaardigheid van zowel het panel als de VN aan.

Er zijn volgens de wetenschapper vele vragen die moeten worden beantwoord.

De meeste klimaatmodellen zijn gebaseerd op gegevens van de Amerikaanse meteorologische dienst NOAA en de NASA. Maar zij zijn ook betrokken bij geheime geo-engineeringactiviteit in de troposfeer.

Giftige stof

Hoe betrouwbaar zijn hun gegevens dan nog?

Waarom wordt vrijwel dagelijks wereldwijd een giftige stof verspreid in de lucht die wij inademen?

Beseffen wereldleiders dat het doel van deze geheime geo-engineeringactiviteiten het veroorzaken van global warming is?

Sinistere motieven

Of worden de leiders misleid en denken ze dat het verspreiden van aerosolen in de atmosfeer global warming zal voorkomen?

Wordt het gedaan om olievoorraden onder het poolijs te bereiken?

Vindt geo-engineering plaats zodat de VN grote delen van de economie van soevereine landen kan overnemen? Of steken er meer sinistere motieven achter?

Wapen

Het leger doet al sinds 1947 onderzoek naar weersbeïnvloeding als wapen, maar welke prijs hebben de mens en het milieu daarvoor moeten betalen?

Hoe kan het dat wereldleiders instemmen met een programma dat in feite een aanval op onze planeet is?

Wie profiteren hiervan?

Waarom spreken wetenschappers over geo-engineering als toekomstig project terwijl ze weten, of zouden moeten weten, dat dit al jarenlang gebeurt?

[Journal of Geography, Environment and Earth Science International]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
6 jaren geleden

In de gehele wereld word een berg onzin verkocht voor degene die het graag wil zien of er geheel in mee gaat of op gaat. Waar ligt de werkelijkheid??

Freduardo
Freduardo
6 jaren geleden

Follow the money.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Het toont wederom aan dat topcriminelen die zich wetenschappers noemen hun satanistische gang kunnen gaan terwijl de politiek door lafheid en achterlijkheid machteloos is. Daarbij heeft de gemiddelde burger werkelijk geen flauwe notie en doet de hele discussie als onzin af. Als ze al enig idee hebben waar het over gaat. Om te janken !

sonja
sonja
6 jaren geleden

Bijna elke dag schermen de trails onze zon af, ze vallen de zon echt aan. De zon gaat zich juist actiever gedragen. Een reactie op het samenspel tussen de aarde en de zon (om het simpel te houden) is vraag en aanbod, net als in het menselijk lichaam. De aarde zend signalen het universum in. Als de aarde tekort komt aan warmte voor haar behoudt, dan zal de zon reageren met het sturen extra impulsen, dus extra hitte. Dus verwacht ik mega zonneflares en een groot deel brandende hemel/aarde. Daarna is het aards systeem ontwricht en kunnen ze opnieuw gaan handelen in van alles en nog wat en de leiderschap perfectioneren. Net als na de 1e en 2e wereldoorlog. Nu is deze 3e wereldoorlog direct op de mensheid gericht, maar dan op een nieuwe manier. Omdat de mensheid wakker is en aan het worden is en elkaar niet meer wilt aanvallen, is deze strategie uitgedacht. Blijf dicht bij jezelf en focus op een schone hemel, een schone aarde, vrede, geen angst en deel liefde, dan dooft deze 3e wereldoorlog aanval op de mensheid. Immers wetenschappelijk bewijs heeft laten zien, dat wij zelf onze werkelijkheid creëren.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x