Gezondheid

Kans op bloedaandoening PVT door vaccins Pfizer en Moderna 30 keer groter dan door AstraZeneca

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een potentieel dodelijke bloedaandoening komt 30 keer zo vaak voor bij mensen die de coronavaccins van Moderna en Pfizer krijgen toegediend dan bij mensen die de AstraZeneca-prik halen. Dat hebben onderzoekers ontdekt.

Een team wetenschappers van de Universiteit van Oxford heeft ontdekt dat mensen na vaccinatie met het vaccin van Pfizer of Moderna meer kans hebben om portale veneuze trombose (PVT) te krijgen, een vaatziekte die ontstaat als een bloedprop in de leverpoortader terechtkomt.

Per miljoen mensen deden zich 44,9 gevallen van de bloedaandoening voor bij individuen die de vaccins van Moderna en Pfizer hadden gekregen, aldus het onderzoek van Oxford. In het geval van AstraZeneca waren dat er 1,6.


Gepauzeerd

Politiek commentator Anthony Webber zei tegen zender RT dat de uitrol van de vaccins gepauzeerd moet worden tot we echt iets kunnen zeggen over de effectiviteit en veiligheid van de prikken.

Hij zei ook dat het niet verrassend is dat er berichten naar buiten komen waarin de vaccins worden gelinkt aan ernstige bijwerkingen omdat ze alleen zijn goedgekeurd voor noodgebruik en het onderzoek nog loopt. Het volk moet daar volgens hem van op de hoogte worden gebracht.

Experimenteel

“We moeten beseffen dat al deze vaccins experimenteel zijn. Ze zijn officieel tot 2023 experimenteel. Als de coronavaccins niet in grote haast waren ontwikkeld, zouden we meer tijd hebben gehad om te experimenteren,” zei hij.

Onlangs bevestigde het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dat er een verband is tussen het coronavaccin van AstraZeneca en bloedstolsels.

[RT]

4.9 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bart
Bart
1 jaar geleden

Niet vreemd denk ik er zit een gel substantie in als je weet wat gel doet “dat plakt en pikt” dat doet het dus ook in je lijf.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Fysicus en nucleair cardioloog Dr. Richard Fleming heeft een ernstige waarschuwing afgegeven over de gevaren van Covid-19 vaccins, die volgens hem de GEKKEKOEIENZIEKTE kunnen veroorzaken..
En deze vaccine bevatten ook HIV, dus AIDS..

Annette
Annette
1 jaar geleden

Voor de meeste lezers en lezeressen zal dit bericht niet echt als een verrassing komen. Wij wakkeren, ook wel wappies of geuzen genoemd, weten dit natuurlijk al lang.
Vanaf het begin van die zogenaamde pandemie is het de bedoeling geweest om de hele wereldbevolking als proefkonijnen te gebruiken. Dat hebben zij zeer geraffineerd gedaan: angst zaaien, gehoorzaamheidscursus volgen (mondkapjes, afstand bewaren, avondklok) en DAN met de grote oplossing komen: het levensreddende “vaccin”. Een grotere bullshit is er niet. Van een huisarts heb ik begrepen dat die spuiten praktisch allemaal hetzelfde zijn: allemaal op korte of langere termijn dodelijk. Het is voor mij ook duidelijk, dat, tenzij er een volksopstand uitbreekt, wij voorlopig nog gegijzeld zullen worden. Omdat het kan!

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Zijn maar kleinigheidjes.
De staat mag communiceren met het volk zoals het wil.
De verantwoordelijkheid ligt bij de arts zo heeft de staat verteld.

Verwijzing vonnis: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2021:1920

Inhoudsindicatie:
Kort geding over de campagne van de Staat om Nederlanders zich te laten vaccineren. De vordering om die campagne te staken, wordt afgewezen. De Staat heeft een grote vrijheid om zijn beleid zo in te richten dat het doel van het realiseren van een bepaalde vaccinatiegraad wordt behaald. Dat de Staat om dat doel te behalen het belang van vaccinatie en de positieve kanten daarvan in zijn campagne benadrukt, is niet ongeoorloofd. De Staat onderschrijft daarbij zonder voorbehoud de vrije, eigen keuze van burgers om zich al dan niet te laten vaccineren. De Staat schiet niet tekort in zijn informatieverstrekking. Ook andere vorderingen, onder meer strekkend tot rectificatie, worden afgewezen.

Overigens is de rechter niet op de informatieplicht door de zorgverlener ingegaan, echter dit werd in de zitting door de staat betoogd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x