Homepagina » Gezondheid » Kans op bloedaandoening PVT door vaccins Pfizer en Moderna 30 keer groter dan door AstraZeneca
bloed
Foto: Unsplash

Kans op bloedaandoening PVT door vaccins Pfizer en Moderna 30 keer groter dan door AstraZeneca

Een potentieel dodelijke bloedaandoening komt 30 keer zo vaak voor bij mensen die de coronavaccins van Moderna en Pfizer krijgen toegediend dan bij mensen die de AstraZeneca-prik halen. Dat hebben onderzoekers ontdekt.

Een team wetenschappers van de Universiteit van Oxford heeft ontdekt dat mensen na vaccinatie met het vaccin van Pfizer of Moderna meer kans hebben om portale veneuze trombose (PVT) te krijgen, een vaatziekte die ontstaat als een bloedprop in de leverpoortader terechtkomt.

Per miljoen mensen deden zich 44,9 gevallen van de bloedaandoening voor bij individuen die de vaccins van Moderna en Pfizer hadden gekregen, aldus het onderzoek van Oxford. In het geval van AstraZeneca waren dat er 1,6.


Gepauzeerd

Politiek commentator Anthony Webber zei tegen zender RT dat de uitrol van de vaccins gepauzeerd moet worden tot we echt iets kunnen zeggen over de effectiviteit en veiligheid van de prikken.

Hij zei ook dat het niet verrassend is dat er berichten naar buiten komen waarin de vaccins worden gelinkt aan ernstige bijwerkingen omdat ze alleen zijn goedgekeurd voor noodgebruik en het onderzoek nog loopt. Het volk moet daar volgens hem van op de hoogte worden gebracht.

Experimenteel

“We moeten beseffen dat al deze vaccins experimenteel zijn. Ze zijn officieel tot 2023 experimenteel. Als de coronavaccins niet in grote haast waren ontwikkeld, zouden we meer tijd hebben gehad om te experimenteren,” zei hij.

Onlangs bevestigde het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dat er een verband is tussen het coronavaccin van AstraZeneca en bloedstolsels.

[RT]
4.9 54 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bart
Bart
27 dagen geleden

Niet vreemd denk ik er zit een gel substantie in als je weet wat gel doet “dat plakt en pikt” dat doet het dus ook in je lijf.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
27 dagen geleden

Fysicus en nucleair cardioloog Dr. Richard Fleming heeft een ernstige waarschuwing afgegeven over de gevaren van Covid-19 vaccins, die volgens hem de GEKKEKOEIENZIEKTE kunnen veroorzaken..
En deze vaccine bevatten ook HIV, dus AIDS..

Miami
Miami
Reactie op  Joyce Ramgatie
27 dagen geleden

Doe eens echt onderzoek Joyce, zoals vaker gemeld in plaats van de toetsenbordridder te spelen.

Je zorgt wederom weer voor verwarring in de chaos.

Fleming is “permanently excluded from Medicare, Medicaid, Tricare, and all other federal healthcare programs.”

ANGST is het ‘virus’ wat de mens in de greep houdt, zeer besmettelijk trouwens.

Die spuit nemen de meeste hier sowieso niet of je er nu wel of niet wat van krijgt.

Annette
Annette
Reactie op  Miami
27 dagen geleden

En WAAROM zou deze dokter Richard Fleming zijn uitgesloten van al die organisaties, die je opnoemt? Het antwoord is: de WAARHEID mag niet verteld worden. Integere artsen worden wereldwijd monddood gemaakt. Alleen diegenen die het niet eens verdienen de naam arts te dragen, mogen blijven. Denk daar maar eens aan!

Miami
Miami
Reactie op  Annette
26 dagen geleden

Lieve Annette,
Deze Fleming is géén dokter, géén arts, géén fysicus en géén cardioloog en zelfs géén integer persoon.
Een ordinaire oplichter.
Wat al vele jaren bekend is.

Maak er n fijne avond van 💕

tweelingziel
tweelingziel
Reactie op  Annette
18 dagen geleden

Beste Annette,

een cardioloog is een medisch specialist … dus ARTS ….

Marianna
Marianna
Reactie op  Miami
27 dagen geleden

mee eens, niet zo maar wat roepen mensen

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  Joyce Ramgatie
27 dagen geleden

@Miami:

Het feit dat je door de reguliere kanalen wordt uitgestoten kan zomaar het bewijs zijn dat je de waarheid spreekt. In ieder geval zeg je iets dat tegen de belangen van de controllers ingaat.

Luister vanaf 12:00 minuut wat dokter Lee Meritt hier uitlegt over de medische wereld.

https://beforeitsnews.com/health/2021/04/dr-sherri-tenpenny-dr-lee-merritt-the-medical-industry-has-now-been-weaponized-must-video-3038990.html

Miami
Miami
Reactie op  duitinzakje
26 dagen geleden

Deze man is jaren geleden al uitgekotst, niet alleen door de partijen die ik hierboven aangeef ook door de zogenoemde alternatieve medici.
Heeft niets met nu te maken. Ik weet al decennia wat er speelt en begrijp goed wat je bedoelt juist daarom alert blijven en niet zomaar wat roepen zonder gedegen onderzoek. Daar heeft Joyce helaas een handje van.

Annette
Annette
27 dagen geleden

Voor de meeste lezers en lezeressen zal dit bericht niet echt als een verrassing komen. Wij wakkeren, ook wel wappies of geuzen genoemd, weten dit natuurlijk al lang.
Vanaf het begin van die zogenaamde pandemie is het de bedoeling geweest om de hele wereldbevolking als proefkonijnen te gebruiken. Dat hebben zij zeer geraffineerd gedaan: angst zaaien, gehoorzaamheidscursus volgen (mondkapjes, afstand bewaren, avondklok) en DAN met de grote oplossing komen: het levensreddende “vaccin”. Een grotere bullshit is er niet. Van een huisarts heb ik begrepen dat die spuiten praktisch allemaal hetzelfde zijn: allemaal op korte of langere termijn dodelijk. Het is voor mij ook duidelijk, dat, tenzij er een volksopstand uitbreekt, wij voorlopig nog gegijzeld zullen worden. Omdat het kan!

Tom
Tom
Reactie op  Annette
27 dagen geleden

Vanavond bij viruswaarheid zeer interessant Jeroen Pols heeft uitgezocht dat het echt allemaal illegaal is wat ze doen: https://www.facebook.com/Viruswaarheid/videos/795294461127932/

Miami
Miami
Reactie op  Tom
27 dagen geleden

Viruswaanzin…trap toch niet in dat vang-net

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Annette
27 dagen geleden

Het KAN, omdat het meerderheid van het volk het TOELAAT !!

ProAsfalt
ProAsfalt
27 dagen geleden

Zijn maar kleinigheidjes.
De staat mag communiceren met het volk zoals het wil.
De verantwoordelijkheid ligt bij de arts zo heeft de staat verteld.

Verwijzing vonnis: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2021:1920

Inhoudsindicatie:
Kort geding over de campagne van de Staat om Nederlanders zich te laten vaccineren. De vordering om die campagne te staken, wordt afgewezen. De Staat heeft een grote vrijheid om zijn beleid zo in te richten dat het doel van het realiseren van een bepaalde vaccinatiegraad wordt behaald. Dat de Staat om dat doel te behalen het belang van vaccinatie en de positieve kanten daarvan in zijn campagne benadrukt, is niet ongeoorloofd. De Staat onderschrijft daarbij zonder voorbehoud de vrije, eigen keuze van burgers om zich al dan niet te laten vaccineren. De Staat schiet niet tekort in zijn informatieverstrekking. Ook andere vorderingen, onder meer strekkend tot rectificatie, worden afgewezen.

Overigens is de rechter niet op de informatieplicht door de zorgverlener ingegaan, echter dit werd in de zitting door de staat betoogd.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
27 dagen geleden

De Staat schiet niet tekort in zijn informatieverstrekking.

Ze schieten zeer tekort in hun informatie verstrekking. Ze vertellen niet dat het om een experiment op mensen gaat en wat dat experiment inhoudt. Als ze dat wel zouden doen liet geen mens zich inenten met het middel. Het is geen vaccin maar dna technologie. Daar zeggen ze niets over maar ze voeren wel steeds meer de druk op om mensen het experiment in te krijgen waardoor in feite richting de Great Reset / NWO gewerkt wordt.

tweelingziel
tweelingziel
Reactie op  Rob
18 dagen geleden

Het is nu duidelijk waarom Astra Zeneca terzijde wordt geschoven door
gatesclub rutte: het is 30 keer minder dodelijk dan Pfizer, Moderna ….

salvar
salvar
27 dagen geleden

ze onderzoeken (wat vanaf het begin al had moeten gebeuren) en onderzoeken?
laten ze maar eens aan de mensen bekend maken wat voor troep ze hebben ontdekt in de rotzooi , daar hoor je ze niet over.

als je de troep onderzoekt dan zie je toch dat het helemaal niets te maken heeft met een goed vaccin.

Miami
Miami
Reactie op  salvar
27 dagen geleden

ER bestaan geen ‘goede’ vaccins Salvar 😘

Nina-
Nina-
Reactie op  Miami
27 dagen geleden

Klopt, ze veroorzaken alleen ziektes, zelf meegemaakt!! Kinkhoest vaccinatie, vervolgens ziek door kinkhoest en andere aan kunnen steken!

Kweenie hoor
Kweenie hoor
27 dagen geleden

Ow dat zijn maar zo’n slordige 300.000 mensen op de hele wereld dan. En dat voor 1 bijwerking. En er zijn er nog wel een paar serieuze bijwerkingen bekend nu en nog veel meer over een tijdje. Lekker zo doorgaan

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
27 dagen geleden

Schadelijk of niet gewoon niet nemen waar t ook weg komt t maakt je niet beter deze DNA veranderend ingespoten nano deeltjes Zo dwingend en agressie tegen de burgers en rechten afnemen en wetten er doordrukken rechters en artsen en politie en zorgverleners wegzetten als een gevaar voor de gezondheid 🤫🤔🙄tis toch niet normaal schapen haal t wol uit je ogen en ga de dam over kies voor rechtvaardigheid en vrijheid🙏🙏❤️

JoeRi
JoeRi
27 dagen geleden

Je in laten spuiten met een onbekend goedje ? Dan doe mij maar 1 maximaal 2 keer een spuitje heroïne, in tegenstelling totvde vaccins weet je wat erin zit en je je bijzonder prettig zult voelen, dat je ervan bij moet komen & dan weer kerngezond verder kunt met je leven, in tegenstelling tot de nu toegediende vaccins , je moet wel MEGA onnozel zijn om daar je schouders bij op te halen en maar zien wat ervan komt, knetter knettergek die schapen , bij voorbaat geen medeleven, wie niet onderzoeken/horen wil moet maar voelen 💉👀☠!

Gea Breuker
Gea Breuker
27 dagen geleden

En bedenk dan meteen wat voor smerig spel die gek Hugo de Jonge speelt.
De gentherapie van Astrazenica, of was het nu Vaxzevria… breed in de media uitlichten als toch een beetje gevaarlijk en stilleggen die hap, om het nog gevaarlijkere vergif van de anderen (een tijdje) uit de wind te houden. Dat zo’n individu nog slaapt snachts, hoe kan zo’n persoon leven met zichzelf. De hel is nog te aardig voor deze personen. Maar voordat hij zich daar mag verantwoorden, voor de eeuwigheid, voor zijn daden en valse woorden, hoop ik dat hij en zijn trawanten ook, een levenslange straf mag uitdienen met het helpen in de verpleging en verzorging van zijn slachtoffers, zodat hij/ze dagelijks voor langere tijd herinnerd worden aan hun dwalen en kwaadaardige activiteiten.

Patrick
Patrick
Reactie op  Gea Breuker
27 dagen geleden

Vaxzevria = vaccineren is zever ja

Nina-
Nina-
Reactie op  Gea Breuker
27 dagen geleden

Kijk maar eens naar zijn adviseur uit Twente, geen medicus maar adviseert wel vaccinatieplicht of drang. Zie artikel hierna in NFN.

Bas
Bas
27 dagen geleden

Nou, individuen…
Vertaalt u ‘individuals’ nu maar gewoon met ‘mensen/ personen’. ‘Schapen’ voor mijn part; wel dom, maar klinkt minder negatief.

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum: haal je coronaprik of onderga de gevolgen

Bijna negen op de 10 bedrijven raden ...

cahill

Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’

De Ierse professor Dolores Cahill, die al ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x