Buitenland

“Syrië heeft opnames van gesprekken tussen Amerikaanse leger en terreurgroep IS”

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Syrische inlichtingenapparaat beschikt over opnames van gesprekken tussen terroristen van Islamitische Staat (IS) en het Amerikaanse leger vlak voor de luchtaanvallen die Washington op 17 september uitvoerde op regeringstroepen nabij Deir ez-Zor. Dat heeft de Syrische parlementsvoorzitter gezegd.

“Het Syrische leger heeft voorafgaand aan de luchtaanvallen op Deir ez-Zor een gesprek onderschept tussen de Amerikanen en IS,” citeerde de Libanese nieuwszender al-Mayadeen Hadiya Khalaf Abbas (foto).

Coördineerde

Op 17 september bestookten Amerikaanse vliegtuigen Syrische overheidstroepen. Volgens het Pentagon ging het om een vergissing en waren de aanvallen gericht tegen militanten.

De Syrische parlementsvoorzitter zei tijdens haar bezoek aan Iran echter dat het Amerikaanse leger na de luchtaanvallen het offensief van de terroristen tegen het Syrische leger coördineerde.

Politieke routekaart

Groot-Brittannië, Australië en Denemarken hebben inmiddels bevestigd dat hun gevechtsvliegtuigen betrokken waren bij de luchtaanvallen. De politica voegde toe dat later meer details zullen worden vrijgegeven.

Ondertussen heeft de Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid al-Muallem gezegd dat de Syrische regering bereid is tot de vorming van een regering van nationale eenheid. Volgens hem heeft de regering in Damascus een politieke routekaart die kan helpen een einde te maken aan de al vijf jaar slepende bloedige burgeroorlog.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roy
Roy
5 jaren geleden

Wordt de audio ook nog vrijgegeven of moet deze nog gemaakt worden…

Jason
Jason
5 jaren geleden

Blijkbaar zit Martijn echt te slapen ja ;-). Martijn kijk anders even naar dit filmpje van Middelkoop: https://www.youtube.com/watch?v=HcNVC44rFTc

Michel
Michel
5 jaren geleden

Mahalo Allemaal,

Hoe je het ook wend of keert dit hele verhaal staat in de bijbel genoemd.
Letop, ik ben geen predikant echter wel gelovig opgevoed en daarom heb ik tot mijn 16e een hele hoop in de bijbel gelezen. Al gauw besefte ik dat er iets totaal niet klopte van de wereld waarin ik opgroeide.
Daarom ben ik 20jaar geleden mijn eigen onderzoek gestart en ben op zaken gestuit die voor vele mensen alleen in sciencefiction te vinden is.
Alles wat er zich afspeelt op deze planeet staat in de boeken. Ja ook in de Koran en andere geloven. Zelfs de Hopi hebben het erover in hun voorspellingen.
Echter, het enige boek wat de “eindtijd” zo nauwkeurig omschrijft is de bijbel.
“Als Magog (Rusland) in Constantinopel staat trek dan uw sabbat kleding aan”
Putin was 1 maand geleden in Turkije. jawel…..
Nu ligt zo’n beetje de halve planeet op de stoep bij Syrie en proberen de VS en Bondgenoten Rusland uit haar tent te lokken.
Er staat overigens ook genoemd dat Magog met haken in zijn bek in de eindstrijd getrokken zal worden.
Rusland gaat straks geen keus krijgen dan zich in de strijd te mengen. Zo is het.
Om maar niet te spreken over CERN, quantum physica en computing, antimaterie en wat dat allemaal nog gaat betekenen.

Daarnaast kwam ik er vandaag achter dat er in 2010 een syntetische bacterie is gemaakt door een mafkees J Craig Venter die zonodig de “olie moest opruimen” AHUM!!!!!
Wel nu, die bacterie,”Synthia” genaamd, deed dat ook even.
Maar is nu gemuteerd en eet Vlees, Glas Staal the works.
De titanic zal er over 10 jaar niet meer liggen op de zeebodem.(look it up en iedereen doet alsof zn neus bloed…..ohhh echt!?!? een nieuwe levensvorm!?! naahhhh hoe kan dat nou?!? )

Dit word al heel lang voor jullie verzwegen, niemand heeft het erover.
De slachtoffers die al gevallen zijn, ja doden, worden verbrand en de families hebben geen idee wat nou de oorzaak geweest is.
Deze bacterie is resistent voor antibiotica en zal binnen afzienbare tijd ook zijn intrede doen in de Europeese chain. Ongetwijfeld zal er vast een heel fijn vaccin klaar leggen!
(welkom in het transhumanistische tijdperk! )

Deze meneer heeft trouwens ook het nieuwe griepvaccin ontwikkeld met deze “technologie” waarbij het DNA van scratch af opgebouwd word met een paar fundamentele bouwstenen.
Het DNA word dan zo geprogrameerd dat de entiteit bepaalde eigenschappen bezit.
Kennelijk hadden ze niet helemaal goed nagedacht bij de straling van Fukushima!?! Of wel!?

Anyhow……

Er zijn oplossingen beschikbaar die deze bacerie kan behandelen net als kanker en andere ziekten.
Dus om de Ordo ab chao van onze grote vrienden tevoorkomen.
Breng me in contact met een vermogend medemens die de ballen heeft om iets voor de wereld te betekenen……….

Michel

[email protected]

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x