Homepagina » Het Complot » “Olympische Spelen in Rio zijn nazi-ritueel en bewijzen dat de Illuminati bestaat”
"Olympische Spelen in Rio zijn nazi-ritueel en bewijzen dat de Illuminati bestaat"

“Olympische Spelen in Rio zijn nazi-ritueel en bewijzen dat de Illuminati bestaat”

De populaire blogger Illuminati Watcher schrijft dat de Olympische Spelen in Rio de Janeiro kunnen worden gezien als één groot satanisch ritueel dat populair werd gemaakt door de occulte nazi’s, zo meldt de Daily Star. “We kijken naar de Spelen, die oorspronkelijk bedoeld waren om de Griekse god Zeus tevreden te stellen,” schrijft hij.

“De overdracht van de olympische vlam is tijdens de Spelen van 1936 bedacht door niemand minder dan dr. Joseph Goebbels,” gaat hij verder. Het vuur is afkomstig uit Olympia, de plaats van de antieke Spelen in Griekenland, waar men een fakkel heeft ontstoken door tijdens een heidens ritueel het zonlicht met spiegels op de fakkel te concentreren.

“De vlam wordt ontstoken, waarna kijkers van over de hele wereld hun aandacht en energie erop richten,” aldus Illuminati Watcher. “Hier komt de aanbidding van Saturnus om de hoek kijken: onze energie en aandacht worden gericht op de vlam en uiteindelijk op Saturnus.”

Klimaatverandering

De schrijver en blogger stelt verder dat de openingsceremonie van de Spelen vol symbolen van de Illuminati zat. Tijdens de ceremonie was onder meer een video te zien die waarschuwde voor de gevaren van de klimaatverandering, volgens Illuminati Watcher een creatie van de Illuminati en het alziend oog. Dat wijst erop dat de Olympische Spelen door de Illuminati zijn gesponsord, klinkt het.

“Tijdens de openingsceremonie werd gewaarschuwd voor de gevaren van klimaatverandering en zagen we een onheilspellende driehoek op de achtergrond,” schrijft hij.

Alziend oog

“De Illuminati heeft alle overheidsniveaus geïnfiltreerd, en dus is het niet vreemd om te denken dat er plannen zijn om klimaatverandering aan ons op te dringen,” gaat hij verder. “Op het podium zagen we een vredesteken voor iets wat leek op het alziend oog.”

In het verleden zijn al veel uitspraken gedaan over het geheime genootschap. Zo zouden onder meer de nieuwe Britse premier Theresa May en de Duitse bondskanselier Angela Merkel onderdeel zijn van de geheimzinnige groep.

[Daily Star]


Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Nationaal socialisme is het antwoord op satanisme. Simpel voorbeeld is al het energie-beleid van de nazi’s. Explosie staat voor vernietiging (satanisme) en daarom moest er afgestapt worden fossiele brandstoffen.
  Ik lees vaak dat de nazi’s over zijn gegaan in de illuminati maar dat is onzin. De twee zijn gewoonweg niet te verenigen.
  Satanisme en globalisme gaan perfect samen. Beide staan voor het individu ipv het groepsbesef waar nationaal socialisme voor staat,

  4 likes
 2. Deze spelen dienen in ieder geval niet de Goden of Meesters.

  5 likes
 3. Interessant filmpje van Isaac Weishaupt, maar erg verwarrend. Wat is nou zijn standpunt over klimaat verandering en CO2; is er een oorzakelijlk verband of niet???
  Waar ken ik die achternaam ook alweer van… oja! Adam Weishaupt! Say no more!

  4 likes
 4. Het speeltje van de Elite.

  3 likes
 5. De spelen zijn m.i. zoiezo een façade als je het eigenlijke doel daarvan respecteert. Dat vind ik ook van een bevrijdingsfeest of koningsdag. Elke keer staan ze daar te vertellen, dit mag nooit meer gebeuren en sturen morgen weer een compagnie naar Mali of Afghanistan. De paralellen met de nazi’s, tja je vindt overal wel paralellen. Een appel en een peer smaken ook anders, maar zijn beiden fruit. De spelen gaan over geld en wie daar in investeert verdiend er geld mee. Zo wordt alles in geld vertaald en dat er mensen zijn die dat leuk vinden … ja zo gaat dat he.

  3 likes
 6. Volgens mij draait alles om kunstlicht en zonlicht, technologie versus natuur.

  3 likes
 7. Ach, Olympische Spelen. Maffia taferelen. Hebben jullie meegekregen dat de Russen, Iraniërs en Chinezen steeds maar weer de sjaak waren? Rara hoe kan dat???

  3 likes
 8. Jaja, want in 2012 zouden in Londen ook echt de Illuminati zich laten zien. De kaartjes van de Big Ben die instortte met de Olympische ringen op de achtergrond….

  Zo onderhand beginnen dit soort clowns echt mijn neus uit te hangen. Ze moeten misschien eens met een andere hobby komen?

  1 likes
 9. Er komt via de deelnemers en toeschouwers ook veel positieve energie vrij!
  Het is niet allemaal duistere kommer en kwel.

  2 likes
 10. Even terzijde dat het woord bewijs wel erg snel gebruikt wordt.
  En stel dat hele illuminati gebeuren de waarheid is. Wat me niet onrealistisch lijkt vanuit een NWO point of view. Ben ik de enige die denkt dat deze mensen te intelligent zijn voor satanistme? Als al die symboliek en geklooi met getallen zo bedoeld is lijkt t me eerder dat ze hun geloof in satan keihard faken. T is gewoon heel gemakkelijk om te doen alsof je als satanist bent en zo de wereld overneemt. Want de ongelovigen zien je dan niet als een realistisch gevaar omdat ze niet in je hulpje geloven terwijl ge gelovigen op hun luie reet gaan wachten op de terugkomst van Jezus. Waardoor de weg voor je open ligt.

  Ik denk ik zeg t even.

  Namaste

  1 likes
 11. De Romeinen eerden Jupiter/lovis(heeft de meeste energie van alle planeten en dus zorgt deze planeet ervoor dat alles op zijn plek blijft) als oppergod, dus niet Saturnus. Zeus was een zoon van Kronos(Saturnus) en Rhea. Hij moest/zou de aarde beschermen. Zeus en Jupiter zijn dezelfde mythologische “personen”.(dezelfde functie) Ze staan voor de natuur/al het levende. Leuk detail. De indianen geloven dat de witte adelaar de aarde gaat redden. De beschermvogel van de aarde zelf. Zeus heeft een witte adelaar bij zich. Die staat symbool voor bliksem. Uit vuur/as ontstaat weer leven.enz.
  Alle verhalen uit de oudheid(mythologie) vertellen een Niburu. Die door natuur/kosmos uitgevoerd werd. Probleem vandaag/context: Technologie. De namen voor technologie stammen af van de oudheid/natuur. Vandaar dat ik denk dat de aankomende Niburu via technologie uitgevoerd gaat worden. Men knoeit aan alle lagen/vernielde de beschermlagen door ruimtevaart/satellieten etc. Hierdoor ontstaat heftig weer etc. De boven/midden en onderwereld(energieën) komen bij elkaar. De aarde wordt dan flink door elkaar geschud. Technologie valt daardoor uit/gaat kapot/of wordt bewust kapot gemaakt(Cern) etc. En de rust/natuur zal dan weer langzaam in balans terug keren. Cern(godsdeeltje) wordt door sommige you tubers als nieuwe jacobs ladder(lees geloof) gezien. Zou zomaar kunnen. Alles draait nu eenmaal om energie. Koud en warm. Positief en negatief enz. Het weer ontstaat door convectie.

  1 likes
 12. De vlam werd voor het eerst ontstoken bij de spelen van 1928 in Amsterdam.

  1 likes
 13. LANG LEVE DE ILLUMINATI.

  Domme consumenten, selfies, geldleners, vakantiegeld geile kantoor burgertjes, hebben hier zelf voor gekozen.

  Zij zijn zelf schuldig aan datgene waar ze de zgn. illuminati de schuld van geven.

  1 likes
 14. Zolang de ene mens meer kan dan de andere zal de mens God/Goden nodig hebben.

  0 likes
 15. Laat die illuminati nou gewoon doen wat ze moeten doen. Wie zijn wij om te oordelen wat ze doen. Tenslotte heeft God gezegd, alles moet gebeuren voordat…. Dus laat ze hun ding doen en oordeel niet. God weet wie hem toehoort en zal zijn oordeel uiteindelijk geven, dat hoeven wij niet voor hem te doen.
  Als de illuminati daadwerkelijk hier naar voren treed dan zal dat zo moeten zijn. Wanneer je je er druk om maakt (lees: in angst leeft) ben je nog niet daar waar God je hebben wil.
  God heeft onze wereld geschapen en dus ook de illuminati… Het is dus Gods wil dat zij datgene doen wat ze doen, dat er een oordeel over gegeven wordt zegt meer over de oordelaar. Een Gods vertrouwen daar heb je meer aan dan een mond vol met woorden!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

350 Duitse artsen in opstand tegen coronamaatregelen: ‘We worden onderdrukt’

Zo’n 350 Duitse artsen zijn een petitie ...

duitse

Duitse gezondheidsminister: ‘Trump heeft gelijk met kritiek op WHO’

President Donald Trump heeft een punt met ...