Homepagina » Het Complot » “Olympische Spelen in Rio zijn nazi-ritueel en bewijzen dat de Illuminati bestaat”
"Olympische Spelen in Rio zijn nazi-ritueel en bewijzen dat de Illuminati bestaat"

“Olympische Spelen in Rio zijn nazi-ritueel en bewijzen dat de Illuminati bestaat”

De populaire blogger Illuminati Watcher schrijft dat de Olympische Spelen in Rio de Janeiro kunnen worden gezien als één groot satanisch ritueel dat populair werd gemaakt door de occulte nazi’s, zo meldt de Daily Star. “We kijken naar de Spelen, die oorspronkelijk bedoeld waren om de Griekse god Zeus tevreden te stellen,” schrijft hij.

“De overdracht van de olympische vlam is tijdens de Spelen van 1936 bedacht door niemand minder dan dr. Joseph Goebbels,” gaat hij verder. Het vuur is afkomstig uit Olympia, de plaats van de antieke Spelen in Griekenland, waar men een fakkel heeft ontstoken door tijdens een heidens ritueel het zonlicht met spiegels op de fakkel te concentreren.

“De vlam wordt ontstoken, waarna kijkers van over de hele wereld hun aandacht en energie erop richten,” aldus Illuminati Watcher. “Hier komt de aanbidding van Saturnus om de hoek kijken: onze energie en aandacht worden gericht op de vlam en uiteindelijk op Saturnus.”

Klimaatverandering

De schrijver en blogger stelt verder dat de openingsceremonie van de Spelen vol symbolen van de Illuminati zat. Tijdens de ceremonie was onder meer een video te zien die waarschuwde voor de gevaren van de klimaatverandering, volgens Illuminati Watcher een creatie van de Illuminati en het alziend oog. Dat wijst erop dat de Olympische Spelen door de Illuminati zijn gesponsord, klinkt het.

“Tijdens de openingsceremonie werd gewaarschuwd voor de gevaren van klimaatverandering en zagen we een onheilspellende driehoek op de achtergrond,” schrijft hij.

Alziend oog

“De Illuminati heeft alle overheidsniveaus geïnfiltreerd, en dus is het niet vreemd om te denken dat er plannen zijn om klimaatverandering aan ons op te dringen,” gaat hij verder. “Op het podium zagen we een vredesteken voor iets wat leek op het alziend oog.”

In het verleden zijn al veel uitspraken gedaan over het geheime genootschap. Zo zouden onder meer de nieuwe Britse premier Theresa May en de Duitse bondskanselier Angela Merkel onderdeel zijn van de geheimzinnige groep.

[Daily Star]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Deze spelen dienen in ieder geval niet de Goden of Meesters.

GertJ
GertJ
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

De enige god die aanbeden en vereerd wordt tijdens de Olympische Spelen is de afgod Mammon.

VE
VE
4 jaren geleden

Nationaal socialisme is het antwoord op satanisme. Simpel voorbeeld is al het energie-beleid van de nazi’s. Explosie staat voor vernietiging (satanisme) en daarom moest er afgestapt worden fossiele brandstoffen.
Ik lees vaak dat de nazi’s over zijn gegaan in de illuminati maar dat is onzin. De twee zijn gewoonweg niet te verenigen.
Satanisme en globalisme gaan perfect samen. Beide staan voor het individu ipv het groepsbesef waar nationaal socialisme voor staat,

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  VE
4 jaren geleden

Nationaal socialisme stond voor een elite van zelfbenoemde “ubermenschen” die verantwoordelijk waren voor de onderdrukking en uitroeiing van de in hun ogen zijnde “untermenschen”. De rituele manier van uitroeiing en verheerlijking van occulte mystiek maakt het nationaal socialisme van de nazi’s juist typisch satanisch. Systematische vernietiging van de mens, God’s creatie, en megalomane zelfverheerlijking middels het derde wereldrijk a la babylon. Lijkt mij juist het ideaal van de ‘duivel’.

VE
VE
Reactie op  Earthaxis
4 jaren geleden

Geloof niet dat je er veel van hebt begrepen

Solaris
Solaris
Reactie op  VE
4 jaren geleden

Leg het eens uit dan.

GertJ
GertJ
Reactie op  VE
4 jaren geleden

Beste VE,

Earthaxis heeft het m.i. uitstekend begrepen en ook verwoord. Het Nationaal Socialisme zoals wij dat kennen uit de geschiedenisboekjes is nergens een antwoord op en staat wereldwijd garant voor ongeveer 72 miljoen doden.

luna
luna
Reactie op  Earthaxis
4 jaren geleden

luister eens naar Amused to Death van Roger Waters..

Earthaxis
Earthaxis
Reactie op  luna
4 jaren geleden

Goeie tip bedankt! Mijn inziens is daarvoor veel inspiratie gehaald uit 2001 van Kubrick.

helder
helder
4 jaren geleden

Het speeltje van de Elite.

vrijheid
vrijheid
Reactie op  helder
4 jaren geleden

Invictus Game, binnenkort een grote aanslag in Rio, New York of andere grote stad?

https://youtu.be/KuNcSp2T4Lw

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

De spelen zijn m.i. zoiezo een façade als je het eigenlijke doel daarvan respecteert. Dat vind ik ook van een bevrijdingsfeest of koningsdag. Elke keer staan ze daar te vertellen, dit mag nooit meer gebeuren en sturen morgen weer een compagnie naar Mali of Afghanistan. De paralellen met de nazi’s, tja je vindt overal wel paralellen. Een appel en een peer smaken ook anders, maar zijn beiden fruit. De spelen gaan over geld en wie daar in investeert verdiend er geld mee. Zo wordt alles in geld vertaald en dat er mensen zijn die dat leuk vinden … ja zo gaat dat he.

Joost
Joost
4 jaren geleden

Interessant filmpje van Isaac Weishaupt, maar erg verwarrend. Wat is nou zijn standpunt over klimaat verandering en CO2; is er een oorzakelijlk verband of niet???
Waar ken ik die achternaam ook alweer van… oja! Adam Weishaupt! Say no more!

Matthijs
Matthijs
Reactie op  Joost
4 jaren geleden

Zie op zijn website staan: http://illuminatiwatcher.com/bio/ dat het zijn schuilnaam is. En dus niet zijn echte naam, anders vond ik het inderdaad nogal verdacht.

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Volgens mij draait alles om kunstlicht en zonlicht, technologie versus natuur.

Quasimodo
Quasimodo
4 jaren geleden

Zolang de ene mens meer kan dan de andere zal de mens God/Goden nodig hebben.

jason
jason
Reactie op  Quasimodo
4 jaren geleden

zolang wij blijven oordelen / veroordelen als mensen, worden we nooit goden!

captain gorgeous
captain gorgeous
4 jaren geleden

Even terzijde dat het woord bewijs wel erg snel gebruikt wordt.
En stel dat hele illuminati gebeuren de waarheid is. Wat me niet onrealistisch lijkt vanuit een NWO point of view. Ben ik de enige die denkt dat deze mensen te intelligent zijn voor satanistme? Als al die symboliek en geklooi met getallen zo bedoeld is lijkt t me eerder dat ze hun geloof in satan keihard faken. T is gewoon heel gemakkelijk om te doen alsof je als satanist bent en zo de wereld overneemt. Want de ongelovigen zien je dan niet als een realistisch gevaar omdat ze niet in je hulpje geloven terwijl ge gelovigen op hun luie reet gaan wachten op de terugkomst van Jezus. Waardoor de weg voor je open ligt.

Ik denk ik zeg t even.

Namaste

jason
jason
Reactie op  captain gorgeous
4 jaren geleden

jezus komt niet terug, christus wel!

Rick
Rick
4 jaren geleden

Jaja, want in 2012 zouden in Londen ook echt de Illuminati zich laten zien. De kaartjes van de Big Ben die instortte met de Olympische ringen op de achtergrond….

Zo onderhand beginnen dit soort clowns echt mijn neus uit te hangen. Ze moeten misschien eens met een andere hobby komen?

vladi
vladi
Reactie op  Rick
4 jaren geleden

Oh dan zal 9 11 ook wel niet gebeurd zijn enz enz.

fff

J. Hofmans
J. Hofmans
4 jaren geleden

Ach, Olympische Spelen. Maffia taferelen. Hebben jullie meegekregen dat de Russen, Iraniërs en Chinezen steeds maar weer de sjaak waren? Rara hoe kan dat???

x

Check Also

osterhaus

Ab Osterhaus waarschuwt dat er andere virussen in aantocht zijn: ‘Dit houdt nooit meer op, want Ab zegt het’

Viroloog Ab Osterhaus heeft samen met biochemicus ...

thunberg

Virale video: Greta Thunberg kan simpele vraag niet beantwoorden zonder script

Wat gebeurt er als publieke figuren zonder ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x