Het Complot

“Olympische Spelen in Rio zijn nazi-ritueel en bewijzen dat de Illuminati bestaat”

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De populaire blogger Illuminati Watcher schrijft dat de Olympische Spelen in Rio de Janeiro kunnen worden gezien als één groot satanisch ritueel dat populair werd gemaakt door de occulte nazi’s, zo meldt de Daily Star. “We kijken naar de Spelen, die oorspronkelijk bedoeld waren om de Griekse god Zeus tevreden te stellen,” schrijft hij.

“De overdracht van de olympische vlam is tijdens de Spelen van 1936 bedacht door niemand minder dan dr. Joseph Goebbels,” gaat hij verder. Het vuur is afkomstig uit Olympia, de plaats van de antieke Spelen in Griekenland, waar men een fakkel heeft ontstoken door tijdens een heidens ritueel het zonlicht met spiegels op de fakkel te concentreren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De vlam wordt ontstoken, waarna kijkers van over de hele wereld hun aandacht en energie erop richten,” aldus Illuminati Watcher. “Hier komt de aanbidding van Saturnus om de hoek kijken: onze energie en aandacht worden gericht op de vlam en uiteindelijk op Saturnus.”

Klimaatverandering

De schrijver en blogger stelt verder dat de openingsceremonie van de Spelen vol symbolen van de Illuminati zat. Tijdens de ceremonie was onder meer een video te zien die waarschuwde voor de gevaren van de klimaatverandering, volgens Illuminati Watcher een creatie van de Illuminati en het alziend oog. Dat wijst erop dat de Olympische Spelen door de Illuminati zijn gesponsord, klinkt het.

“Tijdens de openingsceremonie werd gewaarschuwd voor de gevaren van klimaatverandering en zagen we een onheilspellende driehoek op de achtergrond,” schrijft hij.

Alziend oog

“De Illuminati heeft alle overheidsniveaus geïnfiltreerd, en dus is het niet vreemd om te denken dat er plannen zijn om klimaatverandering aan ons op te dringen,” gaat hij verder. “Op het podium zagen we een vredesteken voor iets wat leek op het alziend oog.”

In het verleden zijn al veel uitspraken gedaan over het geheime genootschap. Zo zouden onder meer de nieuwe Britse premier Theresa May en de Duitse bondskanselier Angela Merkel onderdeel zijn van de geheimzinnige groep.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Deze spelen dienen in ieder geval niet de Goden of Meesters.

VE
VE
7 jaren geleden

Nationaal socialisme is het antwoord op satanisme. Simpel voorbeeld is al het energie-beleid van de nazi’s. Explosie staat voor vernietiging (satanisme) en daarom moest er afgestapt worden fossiele brandstoffen.
Ik lees vaak dat de nazi’s over zijn gegaan in de illuminati maar dat is onzin. De twee zijn gewoonweg niet te verenigen.
Satanisme en globalisme gaan perfect samen. Beide staan voor het individu ipv het groepsbesef waar nationaal socialisme voor staat,

helder
helder
7 jaren geleden

Het speeltje van de Elite.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

De spelen zijn m.i. zoiezo een façade als je het eigenlijke doel daarvan respecteert. Dat vind ik ook van een bevrijdingsfeest of koningsdag. Elke keer staan ze daar te vertellen, dit mag nooit meer gebeuren en sturen morgen weer een compagnie naar Mali of Afghanistan. De paralellen met de nazi’s, tja je vindt overal wel paralellen. Een appel en een peer smaken ook anders, maar zijn beiden fruit. De spelen gaan over geld en wie daar in investeert verdiend er geld mee. Zo wordt alles in geld vertaald en dat er mensen zijn die dat leuk vinden … ja zo gaat dat he.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x